- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
ben öyküm 1 yaşındayken spor yerine dansla vermiştim 15 kilo daha önce bahsetmiştim. sırtında zıplamana gerek yok kız çocukları dansı sever aç tfany yada oryantal oyna kuzummmgünaydııııın nasılsınız bakalım. nesliiiii kız o spor ne öyle imrendim vallahi. diloşu sırtıma bağlayıp bendemi zıplasam bisiklet sürsem ne yapsam. beraber kokarız terden artık. maşallah sana güzelim
tazemi kurumu. eğer kuruysa 2 gün suda bekletip pişirmelisin ki tohum canlansın ve kısa sürede pişsin. yok taze ise mevsimi geçti kartlaşmıştır yeme artık tazefasulye tatlımfasulyem pişmek bilmedi dün deli oldum yaaaa
HAYROLA TATİLEMİ ÇIKIYON BENİDE GÖTÜR GİTTİĞİN YERE.........OY BEN NERELERE GİDEM
çok hoşşun neslımmmm takımımızın rengiHAYROLA TATİLEMİ ÇIKIYON BENİDE GÖTÜR GİTTİĞİN YERE.........
RENGARENKNESLİçok hoşşun neslımmmm takımımızın rengi
OH MİS PEKİ SPOR NERDEaaa ben p.tesı menumu yazmayı unuttum dun çene yapmaktan
nese efenim
kahvaltı
kk kahvaltısı bırde yarım nar yedım yanına eksı eksı ohhhh
aksam
kısır yaptım gıder gıtmez bı attım kendımı mutfaga bol yesıllıklı zeytınyaglı kısır yaptım yanındada bol bol domates salatalık yedım
bıde çayy ohhh
AAA GÜZELLLRENGARENKNESLİ
anam hep sporu yazmayı unutuyorum yahooo sabah 1 saat yuruyus aksam evde 40 dk spor yaptımOH MİS PEKİ SPOR NERDE
TABİ BU DÜNKİ SPOR DİMİ. MENUNU YAZDIĞIM MESAJI DÜZENLE VAKTİ DOLMADAN KUZUM EKLEanam hep sporu yazmayı unutuyorum yahooo sabah 1 saat yuruyus aksam evde 40 dk spor yaptım
Tamam kaptanim söz cumaya kadar ywmiycem:)
neslim çok güzel cevaplamış tatlımmm üzgünümsweet sana birşey soracam. dün markette diyabetik şeker ilavesiz helva gördüm acaba kahvaltıda yiyebilme imkanımız olurmu. dün çocuklara helva aldım nasıl canım çekiyor ama yiyemiyorum. kendimi kaybetmekten korkuyom
dünkü menüm
sabah: yumurtasız karatay
akşam çok geç saatte: 3 kaşık bulgur pilavı ve kuru fasulye ve çok pide
OY BEN NERELERE GİDEM
tatlım rafine katkılı gıdanın nesi zararsız olabilir sormana gerek varmı çok kızdım şimdi sana. o gıdaları zehir olarak düşünürsen ne çocuklara ne kendine yedirirsin.BİDE BANUMA ONAYLATACAK ÖYLE YİCEK BAK BAK BAK
ay geçmişe dalmışım günaydın kocamannnn
HAYROLA TATİLEMİ ÇIKIYON BENİDE GÖTÜR GİTTİĞİN YERE.........
çok hoşşun neslımmmm takımımızın rengi
aaa ben p.tesı menumu yazmayı unuttum dun çene yapmaktan
nese efenim
kahvaltı
kk kahvaltısı bırde yarım nar yedım yanına eksı eksı ohhhh
aksam
kısır yaptım gıder gıtmez bı attım kendımı mutfaga bol yesıllıklı zeytınyaglı kısır yaptım yanındada bol bol domates salatalık yedım
bıde çayy ohhh
RENGARENKNESLİ
p.tesı gunkıTABİ BU DÜNKİ SPOR DİMİ. MENUNU YAZDIĞIM MESAJI DÜZENLE VAKTİ DOLMADAN KUZUM EKLE
hemde ne canım cektı koca legen kısır yaptım sayemde apartman kısıra doyduGünaydınnnnn fıstıklarımmm
tşkle gülümmm günaydınnnn
neslim çok güzel cevaplamış tatlımmm üzgünüm
bak sen uyanığa ve çok pide neden bit gibi yazıldı ki acaba
Dimi neslimmm ağzına sağlık kuzummm aslında biliyor alamayacağını da bir umut işte
Günaydın sabah şekerlerimmm
Hakikaten sabah şekerleri modundasınız nazarım değmesin
Afiyetolsun nurummmmmçok canın çekmişti
Kesinlikleee
hemde ne canım cektı koca legen kısır yaptım sayemde apartman kısıra doydu
saol kaptanım amin.. bende balkonuma cıcek bakıyorum
ne güzel hayra da girdin nurumm allah kabul etsin tatlım
neslim paylaşım için tşkler balkonumda her renk yetiştiriyorum çiçekk
salı gunki menum
sabah
kk kahvaltı yesıllıklı meşillikli misss misssss
aksam
baharatlı acılı maydonozlu bol soganlı sarımsaklı tavuk sote
taze fasulye hasladım soganladım uzerıne yumurta kırdım
lahanalı havuclu salata
ayran
sabah 40 dk yuruyus aksam 50 dk spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?