- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
kiz dila birakmiyorki hicbirsey yapim deli olacam. bunu bile zor yaziyomben öyküm 1 yaşındayken spor yerine dansla vermiştim 15 kilo daha önce bahsetmiştim. sırtında zıplamana gerek yok kız çocukları dansı sever aç tfany yada oryantal oyna kuzummm
kuru fasulyeydi. bir anda karar verdim. duduklude olur dedim ama maleseftazemi kurumu. eğer kuruysa 2 gün suda bekletip pişirmelisin ki tohum canlansın ve kısa sürede pişsin. yok taze ise mevsimi geçti kartlaşmıştır yeme artık tazefasulye tatlım
ben hedef belirleyince sanki inadina yapmiyom. malum ogretmenler gununde 75 olacam sozdeFıstıklarım acaba diyorum yılbaşı için hedef belirlesekmiii ne dersinizzz2 ay var 2015 e kaç kilo olarak girmek istersiniz
Ben cok helva sevmeyen biriydim esimde cokokremle beraber çok sever kahvaltida gecen sene diyete basladigimda oyerken hep canim çekti yemedim.bu sene tutamıyorum kendini hemptirtikliyorum.bende çareyi eve helva almamakta buldum.çikolata delisi olan bencokokreme dayanabiliyorum ama helvaya ddayanamıyorum.ve yerken sen geliyorsun aklima sut olsun diye kilo almistin helva yiyerek.oyuzden bence sende eve alma yoksa insan nefsine yyeniliği[QUOçok he"ayyuzlum0211, post: 37628101, member: 338162"]sweet sana birşey soracam. dün markette diyabetik şeker ilavesiz helva gördüm acaba kahvaltıda yiyebilme imkanımız olurmu. dün çocuklara helva aldım nasıl canım çekiyor ama yiyemiyorum. kendimi kaybetmekten korkuyom
almayacaktim da silanin bir ay haftada bir gun beslenmesinde helva var mecbur aldim. bu gunde azicik tirtikladim[/QUOTE]kiz dila birakmiyorki hicbirsey yapim deli olacam. bunu bile zor yaziyom
kuru fasulyeydi. bir anda karar verdim. duduklude olur dedim ama malesef
ben hedef belirleyince sanki inadina yapmiyom. malum ogretmenler gununde 75 olacam sozde
Ben cok helva sevmeyen biriydim esimde cokokremle beraber çok sever kahvaltida gecen sene diyete basladigimda oyerken hep canim çekti yemedim.bu sene tutamıyorum kendini hemptirtikliyorum.bende çareyi eve helva almamakta buldum.çikolata delisi olan bencokokreme dayanabiliyorum ama helvaya ddayanamıyorum.ve yerken sen geliyorsun aklima sut olsun diye kilo almistin helva yiyerek.oyuzden bence sende eve alma yoksa insan nefsine yyeniliği
SUYU AZMİ İÇTİN TATLIM SICAK LİMONLU SU İÇ YAVAŞ YAVAŞ 2 BARDAK BAKALIMbasim agriyoooooo delirwcem gecmiyo
korktunmu kız :)))sekız kılo cok mu oldu yahu 92 falan yapaydım dımı
tuzlu ayran yaptim bir siseye. gelip gidip kafama fikiyom. gozlerim bile bortluyor agridan. az sonra disari cikarim olmazsa hazir guatr ilacim da bitti. hem onu alayim hemde oksijen iyi gelir belkiSUYU AZMİ İÇTİN TATLIM SICAK LİMONLU SU İÇ YAVAŞ YAVAŞ 2 BARDAK BAKALIM
E HADİ AL BAKALIM OKSİJENİNİDE UMARIM HASTALANMAZSINtuzlu ayran yaptim bir siseye. gelip gidip kafama fikiyom. gozlerim bile bortluyor agridan. az sonra disari cikarim olmazsa hazir guatr ilacim da bitti. hem onu alayim hemde oksijen iyi gelir belki
valla korktum hedefı tutturamazsam tum motıvem hırsım azızımım yok olurkorktunmu kız :)))
bende dıyorum bu kız bugun formunda herhaldehttp://www.biorezonansankara.com/beslenmehatasi.html
beslenmede yapılan ciddi hatalardan bahediyor okumanızı tavsiye ederim. bu gün başka işim gücüm yok çok belli oluyormu ki :)
BENİMDE YILBAŞINA KADAR MEZUN OLASIM VAR ASLINDA AMA HEDEFİ DÜŞÜK TUTTUM CEZA VAR MALUM UCUNDA
OZAMAN SABUN AĞACIYLADA TANIŞIN MUHTEŞEM BİR BİTKİSEL TEMİZLİK ÜRÜNÜ TAVSİYE EDERİM
http://sabunagaci.com/urunler/
kiz dila birakmiyorki hicbirsey yapim deli olacam. bunu bile zor yaziyom
kuru fasulyeydi. bir anda karar verdim. duduklude olur dedim ama malesef
ben hedef belirleyince sanki inadina yapmiyom. malum ogretmenler gununde 75 olacam sozde
almayacaktim da silanin bir ay haftada bir gun beslenmesinde helva var mecbur aldim. bu gunde azicik tirtikladim
basim agriyoooooo delirwcem gecmiyo
a
KIZLAR TATLI KRİZİNİZİ BEN GİBİ MEDİNE HURMASIYLA YENSENİZE BEN ÇOK SEVERİM HURMAYI EVDEN DE EKSİK ETMEM BAZEN ÖĞLENLERİ 3 Ü GEÇMEMEK KAYDIYLA YİYORUM BAZENDE AKŞAMLARI. BETERİN BETERİNDEN İYİDİR EN AZINDAN. AYRICA HAMİLELİKTE MUTLAK SURETLE TÜKETİLMESİ GEKEN BİR MEYVEDİR HURMA.PEYGAMBER EFENDİMİZİN BU KONUDA ÇOK HADİSİŞERİFLERİ VAR HURMAYI EVDEN UZAK TUTMAYIN
sekız kılo cok mu oldu yahu 92 falan yapaydım dımı
tuzlu ayran yaptim bir siseye. gelip gidip kafama fikiyom. gozlerim bile bortluyor agridan. az sonra disari cikarim olmazsa hazir guatr ilacim da bitti. hem onu alayim hemde oksijen iyi gelir belki
valla korktum hedefı tutturamazsam tum motıvem hırsım azızımım yok olur
http://www.biorezonansankara.com/beslenmehatasi.html
beslenmede yapılan ciddi hatalardan bahediyor okumanızı tavsiye ederim. bu gün başka işim gücüm yok çok belli oluyormu ki :)
bende dıyorum bu kız bugun formunda herhaldesızın ofısın telını ver bakıyım sen ben sana ıs cıkarırıımmm
ölümüne kankayıkBen geldimmmmmm
cezalardan hala korkuyormusun kuzum aşkolsunmantıklı hedef iyidir tatlım
8,takımda da hatioz isimli arkadaşımız kendisi yapıyordu organik sabunlarını ne özeniyorum bir bilsen neslim tşkler kuzum paylaşım için
Yirmi gün kaldı öğretmenler günü kuzum sık biraz dişini hem yeni çantada alacaktınn kaldır gözünün önünden cısları artık ne olurrr tırtık mırtık yapma artık
benim başağrım uyumadn geçmez kuzumgeçmiş olsun
Neslim gözünü seveyim 3 tane çokk tamam çok faydalı ama 1 den fazla yeme lütfennnşu hedefine bir ulaş bak ne güzel çıtır fıstık oldun sık dişini sende
Çok değil tatlım 2 ayda gayet makul bir rakam menülerinde zaten kaçamka yok istikrarla devam ediyorsun sporunu da yaptınmı
Hadi inş iyi gelir kuzummm
negatif düşünmek yokkk tutturacağım demiyormuyduk biz
sayende biz de bilgileniyoruz araştırmacı neslim tşkler tatlım
Muhteşem ikili oldunuz
ölümüne kankayıkkaptanım benım hedef 92 yaa
Ayy ne güzel birşey ben de istiyoruuummm :)maşallah makrescim
o tepkileri rizede bende aldım yengem beni tanıyamadı, bir komşu vadı bu genç kız kim diye sormuş ayhanın eşi diyince çok şaşırdı. ya bu kilo ne beter bişiymiş yaaa
Ooo ne güzel değişimler başlamış canımvalla oyle oldu yahoo ahahahah begendım valla
Şu sınav haftasını başarıyla bir atlat inş prensesimm2 kareye zaten izin veriyorum üstelik bitter afiyetolsun kuzum hadi biraz dinlen sonra doğru derse o zaman
Selam kızlar toplu menülerim....
Cuma:
Kk kahvaltısı
2 ısırık kadayıf Burma
Akşam:
1 kase çorba
1 kase kısır (yağsız) boo limonlu yeşillikleri
2 parça tavuk kendi yağında pişmiş
Cumartesi:
Kahvaltı:
1 poğaça
Peynir
Yoğurt
Yumurta
Öğle-akşam:
1 dilim ıspanaklı kek (yengem benim için yapmış ilk defa tadına baktım )
2 kase yoğurt çorbası
2 parça tavuk tavada ızgara yapılmış
(Amcamlarda yattım )
Yürüyüş
Pazar:
Ispanaklı gözleme
Çay
Akşam:
4 çatal fırında makarna
Spor hafif tempoda yürüyüş 30 dk
gunaydın sestralarım canlarım yoldaşlarım;
bu vataaannn (ne dıyorum ben ya halka seslenıyorum gıbı)
neyse bukadar saklabanlık yeter kaçak menulere gelelım
perşembe gunu;
sabah kk kahvaltı
abımlere davetlıydık gencler toplandık
aksam yemegınde etlı turlu yedım
ıkı kasık bulgur pılavı
salata
koca kase yogurt
cuma günü;
sabah kk kahvaltı
aksam eşim benı yemege cıkardı bır balık restoranına gıttık
ızgara levrek ve kalamar karıdes karısık bır tabakta geldı
normalde ıckı almam bınde bır fakat bır bugunde ozel bırgundu o sebeple duble beyaz şarap
salata
cumartesı gunu;
sabah kk kahvaltı yeşillik kese yogurdu ve közlenmiş biberler ekstra oldu
aksam kayınvalıdemler geldı gorumceme odun ateşınde borek yapmıs ama yemedım yanımda gıderken yemek goturdum borek yemıyım dıyekarnıbahar yemeği yapmıstım
salata
izmir köfte
börülce salatası
heyt be amma zengın menu
aksam kayınvalıdelerı de aldık geldık bıze onlara yaş pasta falan yapmıstım, mısır patlattım bırde cay yaptım
ben sadece sekersız cay ıctım
kayınvalıdem sureklı olmaz boyle bayılcaksın dıyo hahaha kılomu pek gostermedıgımden ıcımden anne ben 98lı kılolardayım bayılmam korkma bu zamana kadar yedıklerıme sayıyorum dıyıp hınzırca guluyorum
pazar gunu;
sabah cok guzel bır kk kahvaltısı kayınvalıdemın yaptıgı 4 çeşit reçeli ve getırdıgı organık balnı yemedım
ben severım dıye roka maydonoz turu yesıllıkler getırmıs onlardan yedım ohhh mıstı valla ayrıca kultur mantarını yapmıstım onu vedeeee
denemek ıcın bı tarıf uydurdum
kırmızı bıberın ıcını lorla ve yesıl bıberle doldurdum attım fırına kozledım sonra onları dılımleyıp uzerıne zeytınyagı gezdırıp servıs yaptım harıkaydı
aksam gorumcemın oglunun sozu vardı gıtmeden bılerek karnım tok gıttım aksamkı yemeklerden kalmıstı onlardan atıstırdım sozdede mecbur ınce bır pasta yedım ama mıdem cok bulandı bunye artık seker ıstemıyor demekkı... ohh be bitti
Kızlar ben geldim nasılsınızz281 mesaj daha var okuyamayacağım büyük ihtimalle ilk sayfadakilere hemen cevap yazayım
Ooo kaptanım çok teşekkür ederim adet hala olamadım davul gibiyim 6 gün geçti stresten sanırım
Aynı gün ikimizde ıspanaklı kek yemişizçok severim ben annem kışın her ay yapardı
Ohhh yemeklere bak ya fırında yemek yemeyeli uzun zaman oldu banane bende isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?