Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menude yazim bu arada
sabah kefir ve corekotu
kahvalti;yumurtali dogranmis ekmek kavurmasi ekmekleri ayirdim ama yarim dilim yemisimdir,avakado yesillik zeytin badem 1 kaysikurusu
13.00 de 1 bardak kefir. 1 mandalin. 3 kasik tazefasulye
18.30 da izgara et ve sebze
spor
sabah 15dk yurume
ogle 39dk yurume
aksam 40dk lesli tifany step karmasi

yumurtalı doğranmış ekmek kavurması da yeni icadın mı neslim afiyetolsun cnmm tazefasulyeyi sena görmesin spor süper neslimmm cumaya 75 yolda

genel kontrol cnm iyiyiz :)

Aman maşallah o zaman cnmmm

hafta içi anneciğinin bu güzel tariflerini deneme neslimmm hedef 75 ona göre
75 i gorecem gari kaçar yok yakaladim oniiii. Bu ay sonu 73 gormeme lazimki yilbasina 70 gorebiliyim . Valla ben marttan beri 1 senede anca verecem 20 kilo ancak

Ama ben bunu yillardir biliyorum maalesefuygulamada ssikinti var.uygulayamiyorum.ben bikacgundur olumlama yapmiyorum hemen olumliyim kendimi.ben çikolata sevmiyorum:)

evet malesef tavuk yiyemez olduk canım, nerde o eski lezzetli köy tavukları

sütcü yokmu orda kuzum. bende bu gün kefir mayası yolladım gamze ve nur a onlarda başlıcak kefire
süt bulmakta zor artık bende bugün bekledim gelmedi sütcü , kefir benimde vardı ama uzun süre kullanmadım mayalanmıyor artık ne yapabilirim kızlar siz nerden aldıınız ?

ozaman bu harika mekik programıı sana hediye ediyorum bak bakalım

teskkür edrm neslim bugün yaptım bu videoyu biraz zorlandım tabi hamlık var canım ama iyi geldi yapmaya devam, gitsin bu göbüşler
Yarında atlayamam sanırım sbh erken çıkacam oglum sünnet olmuştu kayınvalidede mevlüt okunacak aksamda kaçta gelirsek artık..

Allah kabul etsin bulutum, hayırlı evlat olsun inşalhh

75 i gorecem gari kaçar yok yakaladim oniiii. Bu ay sonu 73 gormeme lazimki yilbasina 70 gorebiliyim . Valla ben marttan beri 1 senede anca verecem 20 kilo ancak
Helal neslim kim tutar seni ,durmak yok yola devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…