- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Yarında atlayamam sanırım sbh erken çıkacam oglum sünnet olmuştu kayınvalidede mevlüt okunacak aksamda kaçta gelirsek artık..
Menude yazim bu arada
sabah kefir ve corekotu
kahvalti;yumurtali dogranmis ekmek kavurmasi ekmekleri ayirdim ama yarim dilim yemisimdir,avakado yesillik zeytin badem 1 kaysikurusu
13.00 de 1 bardak kefir. 1 mandalin. 3 kasik tazefasulye
18.30 da izgara et ve sebze
spor
sabah 15dk yurume
ogle 39dk yurume
aksam 40dk lesli tifany step karmasi
genel kontrol cnm iyiyiz :)
Yorulurum nasıl olsa bişide yemem su icerim çantama atacağım Fındık cevizlerden atarım ağzıma :)
mevlüt kalabalık olacaksa yarın zaten yorulursun bitanem
Yorulurum nasıl olsa bişide yemem su icerim çantama atacağım Fındık cevizlerden atarım ağzıma :)
Ayyy kaptanim agzindan bal damliyorrr. Annemin icadı cok severim ama azi kafi geldi
yumurtalı doğranmış ekmek kavurması da yeni icadın mı neslimafiyetolsun cnmm tazefasulyeyi sena görmesin spor süper neslimmm cumaya 75 yolda
Aman maşallah o zaman cnmmm
hafta içi anneciğinin bu güzel tariflerini deneme neslimmm hedef 75 ona göreAyyy kaptanim agzindan bal damliyorrr. Annemin icadı cok severim ama azi kafi geldi
isler yoluna girsin denersin birakamazsinYarında atlayamam sanırım sbh erken çıkacam oglum sünnet olmuştu kayınvalidede mevlüt okunacak aksamda kaçta gelirsek artık..
75 i gorecem gari kaçar yok yakaladim oniiii. Bu ay sonu 73 gormeme lazimki yilbasina 70 gorebiliyim . Valla ben marttan beri 1 senede anca verecem 20 kilo ancakhafta içi anneciğinin bu güzel tariflerini deneme neslimmm hedef 75 ona göre
75 i gorecem gari kaçar yok yakaladim oniiii. Bu ay sonu 73 gormeme lazimki yilbasina 70 gorebiliyim . Valla ben marttan beri 1 senede anca verecem 20 kilo ancak
slm kızlarbugün çok yoğundum eşim evdeydi malum pek fırsatım olmadı giremedim nasılsınız ??
geçmişe bir göz atıp geliyorum
slm Aslıcımmm hoşgeldin iyiyiz bitanem tşkler sen nasılsın
iyyim tatlım çok şükür daim olsun iyiliğinbiraz geç geldim sohbetten eksik kaldım
Ama ben bunu yillardir biliyorum maalesefuygulamada ssikinti var.uygulayamiyorum.ben bikacgundur olumlama yapmiyorum hemen olumliyim kendimi.ben çikolata sevmiyorum:)
benim çok hoşuma gitti bu nik kuzummm
afiyetolsun Aslıcımm menn gayet güzel kardiyo tarzı spor yapabilsen harika olur cumaya tartıyı merak ediyorum
cezanı çektiğin için ekmeğe bişey demiyorum tatlımm afiyetolsunn
bulutum sakın yanlış anlama ama 3 dilim ekmek ve patates salatası yedikten sonra boşuna kendine işknece edip lahana suyu içme bitanem tatlı patates bile olsa bizim amacımız mevcut kilomuzu korumak değil depolardakini harcamak kuzum ekmekleri azaltabilirsen süper olur
afiyetolsun cnm çayı test etmişsinspor da süperr
hadi inş tatlımip atlamak süper tüm kasları çalıştırıyor yavaş yavaş başla sonra artır sayıyı bitanem
hadi şifa olsun kefirin inş bitanemmm ah o sütçüler valla randevuyla geliyolar artıksonuçlar nasıl çıktı bitanemm ben gelemeidm hiç bugün
paylaşacaksın tabiki kuzummm bak paylaşmasan cennet elmeasını görmeyecektik4 çekirdek çiğdi de ne olur kalpten gitmeyeyim
allah razı olsun senden gökkuşağım
turpotu tazecik buladun tabiii nurummmbayılırım ama ağaç gibi pazardakiler almıyorum o yüzden
halan gidince yaparsın sporunu kuzum
bir bu üçlü birde sarımsaklı yoğurt ikilisi neye girse yenir afiyetle
haksızlık olduğu konusunda haklısın neslimmm
sabah kahvaltın çok zayıf barbimmmakşam güzel afiyetolsun cnm
hakiki balsa şifa niyetine yiyebilirsin nurum her yaratılan nimetin bir faydası olduğuna inanıyorum
benim organik bulmam imkansız tabiii
diimi kuzummmm
tabiki bitanemm az büyüsün hemen yollarız
bak sennnnn barbimi teşvik demek
ben yeni gelmiştim ama
poğaça yemesen ekmek yiyecektin zaten kuzum o yüzden ceza yok dön şu bakliyat salatalarına
bu arada sana bir müjdem varçikolata migren ağrısını tetikliyor
Tirstim
Gör gari neslimmm yılbaşı hedeflerini tutturamayanlara süper orjinal cezalarım var
cuma senin bildirimi 4 göz beklicem aslıcam
oyy canım benim bende merakla cumayı bekliyorum, hedefime çok yakınım çok şükürr
senin menude güzel kuzum ben tavuk yemedim nicedir köy tavuğu bulmak sıkıntı hazırlara elimde dilimde varmıyor zaten bi araştırıyım bu hafta tavuk bende yiyim
süt bulmakta zor artık bende bugün bekledim gelmedi sütcü , kefir benimde vardı ama uzun süre kullanmadım mayalanmıyor artık ne yapabilirim kızlar siz nerden aldıınız ?sütcü yokmu orda kuzum. bende bu gün kefir mayası yolladım gamze ve nur a onlarda başlıcak kefire
ozaman bu harika mekik programıı sana hediye ediyorum bak bakalım
Yarında atlayamam sanırım sbh erken çıkacam oglum sünnet olmuştu kayınvalidede mevlüt okunacak aksamda kaçta gelirsek artık..
Helal neslim kim tutar seni ,durmak yok yola devamm75 i gorecem gari kaçar yok yakaladim oniiii. Bu ay sonu 73 gormeme lazimki yilbasina 70 gorebiliyim . Valla ben marttan beri 1 senede anca verecem 20 kilo ancak
Ben kaçıyorum meleklerimmmm iyi geceler allah rahatlık versin hepimize turşum çıkmış bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?