Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

menüm :

sabah 2 bardak su , peynir , 8 zeytin, yeşillik ,1 dilim ekmek ,1 tatlı kaşığı petekli bal

ara: 2 küçük kase yoğurt ,tarçınlı ,çörekotlu ( ayrı zamanlarda )
yarım nar , 1 yeşil çay

akşam :1 kase çorba ,ızgara çinekop ,bol salata ,yarım limon (canım istedi öyle yedim limonu )

2.5.lt su , 45 dak yürüyüş ,15 dak mekik ve çeşitli hareketler

canim tahlilde ureme gorulmedi diyor cok sukur. bakalim ilacimiz bitti. haftaya kontrol var
trabzon hurmasi konusunda diyecek tek kelimem yok ama cekirdek kavrulmamisti
Niye yanlış anlayım kaptanım tabiki yanlış gördüğün yeri söyle..
Ekmek yemedim diye has patates yemiştim walla cok zorlanıyorum ama tutuyorum kendimi
Cuma günü kilo vermiş olmak istiyorum
aynen bende. o kadar iskence cekip bir de arti gormek var. ya ben unuttum bu hafta adet haftam pazartesi. oturup aglamak istiyorum
75 i gorecem gari kaçar yok yakaladim oniiii. Bu ay sonu 73 gormeme lazimki yilbasina 70 gorebiliyim . Valla ben marttan beri 1 senede anca verecem 20 kilo ancak

menum cok abuk subuk gorunuyo farkindayim. oglen disardaydim cocuklara tost aldim kizim yemedi cantama koymustum. biraz sonra kendimi kotu hissettim. bayilmak yerine malesef tostu tercih ettim. aksama kadar gelemedim daha sonrasinda. bu gun corbanin yaninda sebze ve meyve yiyebiliyorum. bakalim nasil olacak

Yap canim o videoyu zamanla aalisiyosun bence ise yariyo

Sindiyle bende yapcaz lahana diyeti bakalim cumaya kadar yapcam ben daha fazla dayanamam.ama kahvaltisiz yaşayamam kahvalti yaptim mmalesef

Günaydın fıstıklar
Dün uğrayamadım diyetisyene gitmiştim, sonrasında da izin aldım 3 kız kardeş buluştuk, akşama kadar dışardaydım.
Önce geçmişe bakayım dönerim.

Oğlum daha iyi ama beni bırakmıyor. Bu sabah uyurken bıraktım da ağlamadı. Her sabah böyle uyusa o zaman aklım da olmaz. Şimdi de küçük kızıma geçti grip. Evde de dinlenmiyor hep yanımda, o yüzden de iyileşemiyor.

neslim masallah sana seni grdukce utaniyorum kendimden ve azimsizligimden.
onedemek utanacak bişi yok sen koşuşturma arasında bence kendini unutuyor zaman ayıramıyorsun
tatlım sen ne güzel karatay yapıyordun. ben karataydan sonra o krizleri hiç yaşamıyorum şükür. bence kitaplarını tekrar oku sıfırdan adapte oluran karataya yeneceksin azmin daim olacak. bi toparlan kendini sev özen göster ben sende bu konuda eksiklik seziyorum sadece

geçmiş olsun makresim. dvitleriniz düşmüştür takviye alıyormusunuz çocuklaral. bi dvite özen göster gribin ilacı bu biliyorsun

kefiri herkes biyerden temin etmiş cnm. bi gamze ile nur da yoktu onlarada ben dün kargoladım.sen hangi şehirdesin zeynebimiz var izinde henüz dönmedi dönünce onada yollayacağım istersen sanada yollarım onla birlikte.kargo 10tl yi geçmiyor zaten

Hahaha evet kaptanım halam gıttıgınde baslıcam sporlarıma

slm kızlar bugün çok yoğundum eşim evdeydi malum pek fırsatım olmadı giremedim nasılsınız ??

geçmişe bir göz atıp geliyorum

iyyim tatlım çok şükür daim olsun iyiliğin biraz geç geldim sohbetten eksik kaldım
kaçırdın aslım
Ama ben bunu yillardir biliyorum maalesefuygulamada ssikinti var.uygulayamiyorum.ben bikacgundur olumlama yapmiyorum hemen olumliyim kendimi.ben çikolata sevmiyorum:)
bende olumluyorum nesli 75 görecek cumaya. cumaya nesli 75 olacak.gel 75 gelll

menuye bak beee süpersin tatlım.sen 2 öğünle geçirebiliyorsun ne mutlu ben hala 2,5 yada 3 öğün yapabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…