Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

KEFİR MAYALAMAK

güzel paylaşım gökkuşağım ama ben illa klorsuz suyla yıkıyorum tekrar mayalamadan sonra peçete üzerinde biraz bekletiyorum ve süzüyorum

hakikaten yazıda değindiği gibi hazır kutu sütle kefirler büyüyemiyor deneyip test ettim hiç gelişmediler
ve 10 saatten fazla bekletmiyorum bende tadı çok mayalanınca sevmiyorum

Neslim çok güzel diyosun tabi haklısın da ama iş çocuklar olunca herşeyi yedirmek zor. Söz dinlemiyorlar, öyle bitki çayları farklı gıdalar yok hiçbirşey veremiyorum onlara, küçüğüne varıncaya kadar ağzından çıkarıyor. Küçük oğlumun kanı düşük aslında hepsinde var, yemeğine kattım bir damla br damla yine anladı yemedi, bende ne yapacağımı şaşırıyoruım, allerji ilaçları veriyorum sadece. Onu da tükürüyor da şırıngayla içiriyorum biraz daha yutuyor.

D vitamini evde var başlarım çocuklara, zaten güneşe çıktıkları yok iyice düşüyor tabiki.
Bende çorbadan yanayım ama bugün evde yoktu getiremedim yanımda, o yüzden ekmek yedim akşam çorba içerim, Öğlenler sıkıntı bana, hazır çorbalardan da içmek istemiyorum. Getiremediğim zamanlarda ekmek yerim artık ne yapayım. Sporu akşam mutlaka yaparım canım dün sancıyla birlikt belimde ağırıyordu ama şimdi iyiyim elhamdülillah.

Sindiyle bende yapcaz lahana diyeti bakalim cumaya kadar yapcam ben daha fazla dayanamam.ama kahvaltisiz yaşayamam kahvalti yaptim mmalesef
sorma kız gözümün önünde yumurtalar peynirler uçuşuyor yaaa. acayip canım çekiyo. pazar bir gelse de pazartesi şöyle sıkı bir kahvaltı yapacam
ben kendimden yorulmuş hissediyorum aslında. bak yakında sınavlarım varmış dün haberim oldu. bu dönem mezun olsam süper olacak da buraya gelmeye bile vakit bulamıyoken nasıl ders çalışacam bilmiyom bir tek dün kendime vakit ayırdım kuaförde o da kaç defa koltuktan kalktım dila ağladı diye
ayyüzlümü hatırla
ayyüzlümü hatırla
ayyüzlümü hatırla
kız kim ki o çıkaramadım

Geldim yine

bı ara cıktım gırdım cıktım gırdım ondandır gızlemedım yanı

nerelerde geziyosun bakim kraliçemmm

evden getirme şansın olursa gönül rahatlığıyla içebilirsin kuzum başlarsan çok iyi olur korur minikleri cnmcım

Çalışma imkanın yokki kuzum daha doğrusu zamanın yok geceleri olmazsa birer saat bakmaya başlasan
okuyup geçsen bile kardır bitanem

bu ara karabatak gibi ayyüzlüm sık görsen hatırlarsın mutlaka

388.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bulutum[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aslı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR]
[/tr]​
[TR][/tr]

evraklarala ugrasıyodum kaptanım

ooooo tabloya bayıldım

tsk kaptanım sımdı duruldum konak pek kapalı degıl sımdı ama yavas yavas kapanıyo gıbı... bende sevmem kapalı havaları..

Bu taraf baya kapandı gülümmm

evet melekleirm cumaya çok az kaldı akşam yemeklerini mümkün olduğunca hafif geçirelim turşular cuma akşamına dek yasakk size güveniyorum bu hafta inş ilk üçteyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…