Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

menuye bak beee süpersin tatlım.sen 2 öğünle geçirebiliyorsun ne mutlu ben hala 2,5 yada 3 öğün yapabiliyorum
tskler neslım ızınden yuruyorum.. ıste ben beste cıkıyorum tam ozaman acıkmaya baslıyorum eve gıdene kadar tam acıkmıs oluyorum yemek yıyoruz yetırıyorum

tskler neslım ızınden yuruyorum.. ıste ben beste cıkıyorum tam ozaman acıkmaya baslıyorum eve gıdene kadar tam acıkmıs oluyorum yemek yıyoruz yetırıyorum
aslında bende bazen yemiyorum acıkmıyorum ama işte korkuyom acıkmayım diye ofistekiler yerken öğlen yiyorum ama bu 2 gün öğleni atlıcam leptin tavan yapsın cumaya kadar

Günaydın meleklerimmmmmm

Ama ben bunu yillardir biliyorum maalesefuygulamada ssikinti var.uygulayamiyorum.ben bikacgundur olumlama yapmiyorum hemen olumliyim kendimi.ben çikolata sevmiyorum:)

ah gülüm zaten pratikte bilmediğimiz yokta en büyük sorun uygulama kısmı

olumlama cümlen yanlış kuzummm çikolata yemeye son verdim güçlü iradem var

evet malesef tavuk yiyemez olduk canım, nerde o eski lezzetli köy tavukları

kefir çok faydalı aslıcımmm istersen neslim de ben de yollayabiliriz

afiyetolsun cnmmm

çok şükür bitanemmm gözümüz aydın cennet hurması biraz cıs ama b vitamini deposuyarım yiyebiliriz erken saatlerde bence ne ağla ne utan kuzum silkeneln ve eski ayyüzlümü hatırla

dunku menum
sabah bir kase lahana corbasi ve dort kadar yer elmasi.
oglen malesef bir sucuklu tost ve sutlu neskafe
aksam ustu bir kase lahana corbasi
aksam: taze fasulye koca bir tabak
bir avuc kabak cekirdegi

iste çantanda acil erzak paketin olsaydı tost yerine onu tercih ederdin bebişimmm

Herkese gunaydinnn

Günaydın meleğimmm

Günaydın fıstıklar
Dün uğrayamadım diyetisyene gitmiştim, sonrasında da izin aldım 3 kız kardeş buluştuk, akşama kadar dışardaydım.
Önce geçmişe bakayım dönerim.

Günaydınnn tatlımmm nasıl geçti yeni diyetisyeninden memnun kaldınmı kuzum oh şanslısın
insanın kızkardeşi olması ne büyük mutluluk

eve girdimi herkesi dolaşmadan gitmez cnm geçmiş olsun prensesimize de

Hahaha evet kaptanım halam gıttıgınde baslıcam sporlarıma

halan fazla kalıcı değil zaten sonra yaparsın kuzum

kaçırdın aslım

bende olumluyorum nesli 75 görecek cumaya. cumaya nesli 75 olacak.gel 75 gelll

hadi inşallah bugünkü kaçamakları telafi etmezsen korkum var

afiyet olsun bitanemmmm

ben karataysız bir gün bile geçiremem. ne lahana ne ayran yaşasın karatay

sen daha çok kaçamaklı karatayı seviyosun gibime geliyor neslimmm

sen ne tırsıyon sabah akşam tifany mekik herşey yapıyon biz tırsalım zate sabah kaçamak yaptım 1 saat yurume cezam var

akşama vakit çok kuzummm sen kaçamağını da yaparsın paşa paşa cezanı da yaparsın bu huyunu çok seviyorum

aslında bende bazen yemiyorum acıkmıyorum ama işte korkuyom acıkmayım diye ofistekiler yerken öğlen yiyorum ama bu 2 gün öğleni atlıcam leptin tavan yapsın cumaya kadar
hımm ben ofıste tek oldugum ıcın ondan yemıyorum bak dogru soyluyosun cnm yanımda oglen yemek yıyen bırı olsa bende yerdım

geçmiş olsun makresim. dvitleriniz düşmüştür takviye alıyormusunuz çocuklaral. bi dvite özen göster gribin ilacı bu biliyorsun
Almıyoruz canım doktor da bir şey demiyor. Aslında evde dvit damlaları var, çocuklara bir yaşına kadar verdim sonrasında gerek yok dediler. Küçüklerde allerji var hemen hastalanıyorlar. Büyük kızımda da alerjik astım var, ev tozu yeşillik hemen tetikliyor, odalarında halı yok yüne karşı da allerjileri var. Hele mevsim geçişlernde köye çıktığımızda hemen hapşırmaya burunları akmaya başlıyor. Koruyucu ilaç veriyorum o zamanlarda.

tsk ederım başmelek

Yeni diyetisyenimi diğerinden daha çok sevdim Daha güler yüz ve daha açıklayıcı konuşuyor. Diğerine 5 dakikada dışarı çıkıyordum bunda 15 dakika kaldım yanında. Menülerimde ufak tefek değişiklikler var ama genel kalıp aynı. 7 hafta üzerine gittim diyetisyene, iki haftadır diyet yapmıyorum dedim herşeyi yedim tabi siz de bilmiyorsunuz menülerimi iki haftadır izinli olduğum için. Sadece sporum düzeli yaptım dedim sıkıldım diyetten diye anlattım doktora, Olur arada öyle metabolizman da şaşırmıştır dedi.
En son gittiğimde 67,6 imiş kilom. ve dün gittiğimde şaka gibi ama 67 çıktım. 600 gram gitmiş dedi. Bekliyordum dedim bu sonucu. Sonra 2,6 kg yağ yakmışsın dedi. nasıl oluyor 600 gr vermişim dedim. 2 kilo ödem yapmış vücut o yüzden dedi. o kadar şaşırdım ki hiç beklemediğim birşeydi ve çok mutlu oldum. Sporun etkisidir dedi. Herşey yediğine göre çok iyi yağ yakmışsın dedi. Acayip motive oldum. Regl yakın ondan ödem olabilirmi dedim tabiki dedi, eve geldim rgl oldum zaten. Ödemi çok kafaya takmıyorum gider nasılsa, yağlar gitmiş yuppiiiii Yani ödem geçince 65 lerdeyim. Diyet listeme bugün başladım hayırlısıyla. İnşallah yine eskisi gibi sonuçlarını görürüm.
Tam buğday ekmeği yazdı bana. B12 düşük olduğu için ekmekte b vitamini çoktur dedi. Sadece karbonhidrat olarak düşünmemek azım içinde protein de var dedi. Kepek kesinlikle yemeyeceksin b12 yi düşürüyor dedi. Sadece siyah tam buğday ekmeği yiyeceğim. Hem öğlen hem akşam yemeklerinde çorbam var ama çorba yemezsen ekmek yiyeceksin dedi. Ya çorba ya ekmek tercih benim yani.

slmmm güzel ülkemin güzel kadınları nasılsınız keyifler nasıl , ben 7.30 uyandım 2 bardak suyumu içtim ve 45 dak yürüdüm canlar , sonra arkadaşıma kahvaltıya gittim bol yeşillik ,peynir ve 1 küçük pogça yedim , şuan çay keyfine devam sizlere bir selam vermek istedim

Pazartesi menüm
Sahur
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
4 ceviz
1 dilim tam buğday ekmeği
domates salatalık söğüş zeytinyağlı

İftar
1 kase çorba
1 tabak taze fasulye
3 kaşık b.pilavı
bir parça bitter çikolata

Ara yoğurt
su 2,5 lt
Spor 50 dak plates
-------------------------------------
Salı
kahvaltı yok (diyetisyen kontrolü yüzünden yapmadım)

öğle
4 köfte
az salata (dışarda yedim)
1 dilim pide

Ara ceviz badem (saymadım)

Akşam
5 köfte
bol salata (sabah hazırlamıştım menüm aynı oldu)
1 dilim tam buğday ekmeği
Birkaç çatal kabak tatlısı (şekerle pişirmiştim maalesef dökmek de istemedim)

Su 2,5 litre
spor regl yüzünden yapamadım sancım vardı.

Diyet listeme bugün başladım. Yeniden diyete başlıyormuş gibi hissediyorum kendimi. O yüzden bu motiveyle 3 hafta sonraki kontrole hedefim 2 kilo inşallah.

A.selam aslıcım yürüyüş de yapılmış maşallah

makresim ben çok çektim alerjiden astım dan ne demek isteğini biliyorum.ben yaklaşık 6 senedir koruyucu tıppa merak saldım ve bu konuda baya bi bilgilendim hala bilgileniyorum. okuduğum kitaplardan edindiğim bilgi alerji=çökmüş bağışıklık sistemi. bağışıklık güçlenmedikçe çözüm yok malesef hastalıklara davetiye. marankinin bi lafı var kulağımda küpe. bataklık olmuş bi durumda bataklıktaki sinekleri kurutmak kökten çözüm değil aslolan bataklığı kurutmak der. bende yaklaşık 2 senedir ilaçlardan kurtuldum sanırım bataklığım kurudu. alerjime tek çarem ilaçlardı.nihayet koyucu tıpla çözdüm bu işi. koruyucu hekimlik taşdevri sağlıklı karatay beslenmesiyle aynı tabanda.senin yaklaşımın nedir bilmiyorum ama bence diyetisyenle birlikte bu konuya el atman. herkes kendi doktoru olmadıkça hastalıkların sonu gelmez malesef
poğaça trans yağ dolu hakkaten yedinmi aslım. kendine kötülük etmişsin kilo vermek için demiyom heee sağlık yönünden değerlendirdim sadece. ömrümde hiç sevemedim ben poğaçayı aç kalsam tek çarem olsa anca yerim heralde. yaşasın çiğ kuruyemişler

hımm ben ofıste tek oldugum ıcın ondan yemıyorum bak dogru soyluyosun cnm yanımda oglen yemek yıyen bırı olsa bende yerdım

en azından sür kuruyemiş ye kuzum çok acıkırsan

makresim gerek yok dedikleirne bakma bence versen çok iyi olur koruyucu kalkan gibi d vitamini mevsim geçişlerinde özlellikle ilkbaharda polenler çok olduğu için dokunur tatlım

tsk ederım başmelek

yeni diyetisyeninden memnun kalmana çok sevindim kuzum ilk görüş çok önemli ama 2 kilo yağdan vermen süper haber b12 vitamini ekmekten daha çok hayvansal gıdalarda var kuzum anlamıyorum ben bu diyetisyenleri neyse ben karışmayayım vardır bir bildiği gönlüm çorbayı tercih etmenden yana cnm

Slm Aslıcımmmm iyi yaptın bitanemm arkadaşına da teessüf ederim yani diyette olduğunu biliyosa poaça bulundurmamalıydı kahvaltıda ne diyelim afiyetolsun yaramasın inş

harika menüler tatlım hadi inşallah son kalan kilolarda bu sayede gider spor çok ağrın yoksa yapmaya çalış cnm metabolizman fazla kalori yakar çünkü regl dönemlerinde

Sadece ikimiz varız sanırım neslimmm dediğine katılıyorum süper bir cümle bataklığı kurutmak çok önemli bir iş bir kk yapıyorum mutfak dolaplarına buharklıyı bir tuttum oh missss az mola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…