Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kolay gelsin cnm bende kaçıyorum grşrz sonra

kraliçem takım sana emanet dayan son 1 saatin kaldı

saol cnm sanada ıyı gunler.. haydı bol kalorı yakmalar..

İnşallah kaptanım, iki haftadır maratonu bırakmıştım ama bu hafta bende aranızdayım Allahın izniyle. Çok pis gaza geldiminşallah ödemi de atmış olurum cumaya kadar.

Enerjine bayildim.hoş geldin aramiza inan pişman olmazsin biz super bi taakimiz.ve enerjisi yuksek olanları hic birakmayiz

Hoş geldin aramıza. Öncelikle başından geçen tatsız olaylar için geçmiş olsun, rabbim sağlık sıhhat versin ve en sağlıklı şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Bütün bunlara hayır diyebildiğine göre işin çok kolay. Yolun yarısını katetmişsin bile. Bundan sonrası düzenli bir beslenme programı ve bol bol motivasyon, Gerisi zaten gelecektir Allahın izniyle. Bunun için de en doğru yerdesin.

Bende kendimi tanıtayım. 38 yaşındayım, 13 yıllık evliyim. 4 evladım var (rabbim sana da nasip eder inşallah) Memurum. 93,1 kilo ile başladım, 9 ay oldu ve şu an 65,5 kiloyum. Bu kadar kiloyu vermemde başta kaptanım olmak üzere 80 topiği ve sonrasında 6. takımdaki arkadaşlarımın katkısı büyük. Onların motivasyonuyla umutsuzluğa düşmedim, son zamanlarda biraz düşer gibi olsamda -ki aslında benim sıkılganlığım yüzünden- çabuk toparlandım. Darısı başına diyorum, tekrar hoş geldin arkadaşım

Canım hamilelik zehirlenmesi mi yaşadın?

Ayy kuzum hoşgeldin aramıza sen ne tatlı bişisin böyle çok zor günler yaşamışsın allahtan psikolojik olarak yiyip içmemişsin
Ben de topiğin en küçüğüyüm 16 yaşında lise 3 e giden bir ergen şu sıralar göremezsin buralarda beni okul yüzünden amaa gönlüm hep sizinle şimdiden kolay gelsin kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…