- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
ayyy nası sevındım geldıgıneeeeee ben senı yorumlarından ve deeee esınıze ılk nezaman rezıl oldunuzdan bılıyorum .. gel gel beraber cemkırekSelamlar,
Sweetdimple'ın daveti ile geldim. (Hani esmiş kafasına gelmiş olmasın)
32 yaşındayım, 4 yıllık evliyim. İngilizce öğretmeniyim.
2 yıl önce diyet gruplarında 90 kilodan 68e düştüm (boy 1.80), 2 yıldır da bu kiloyu korumaktayım/dım.
Tamamlanamamış bir hamilelik geçirdim. Hem hamilelik öncesinde yaptığım dukan diyetini birden bırakıp hamilelikte her şeyden yemeğe başlamam, hem hamileliğin getirdiği kabızlık, ödem gibi şiş sıkıntılar, hem de kalp atışının durması sonucunda geçirdiğim operasyon sonrası bir süre kıpırdamadan yiyip yatmam neticesinde şu an 77.8 kiloyum. Amacım bir yandan tüm genetik testlerim yapılırken, 68 kiloya tekrar inmek ve zamanı geldiğinde tekrar hamile kalmak, sonra tekrar kilo almak, sonra doğum sonrası buraya gelip, tekrar kilo vermek.(Çember içindeki hamster gibi evet, dön dolan aynı yere gel )
Diyet topiklerinde disiplinli bir öğrenciyimdir. Malkoçoğlu lakabımdır. Yılmam, yıkılmam, spordan ölesiye nefret etsem de söylene söylene yaparım ama sporsuz günüm geçmez. Az yerim, protein ağırlıklı beslenirim. Karbonhidratı ve onu yiyenleri sevmemŞeker kullanmam, tuzu çok nadir kullanırım. Cipstir, çikolatadır kötü alışkanlıklarım yoktur. Ekmek yemem, hamur işi yapmam, fast food yemem. Eee be dobiş o zaman niye buradasın derseniz, işte "sen hamilesin ye" dediler, iteklediler mutfağa gibi bir durum oldu. Neticede o süreç bittiğine göre, şimdi karatay hoca gibi gözlerimi kısıp "Ekmek mi yiyorsunuzzzz!! Hepiniz öleceksiniz!!" diye çemkirmenin zamanı geldi diye
buraya geldim.
Umarım sağlıklı bir biçimde işi sıkı tutarak en kısa sürede üzerimdeki fazlalığı yardımlarınızla atarım.
ayyy nası sevındım geldıgıneeeeee ben senı yorumlarından ve deeee esınıze ılk nezaman rezıl oldunuzdan bılıyorum .. gel gel beraber cemkırek
Selamlar,
Sweetdimple'ın daveti ile geldim. (Hani esmiş kafasına gelmiş olmasın)
32 yaşındayım, 4 yıllık evliyim. İngilizce öğretmeniyim.
2 yıl önce diyet gruplarında 90 kilodan 68e düştüm (boy 1.80), 2 yıldır da bu kiloyu korumaktayım/dım.
Tamamlanamamış bir hamilelik geçirdim. Hem hamilelik öncesinde yaptığım dukan diyetini birden bırakıp hamilelikte her şeyden yemeğe başlamam, hem hamileliğin getirdiği kabızlık, ödem gibi şiş sıkıntılar, hem de kalp atışının durması sonucunda geçirdiğim operasyon sonrası bir süre kıpırdamadan yiyip yatmam neticesinde şu an 77.8 kiloyum. Amacım bir yandan tüm genetik testlerim yapılırken, 68 kiloya tekrar inmek ve zamanı geldiğinde tekrar hamile kalmak, sonra tekrar kilo almak, sonra doğum sonrası buraya gelip, tekrar kilo vermek.(Çember içindeki hamster gibi evet, dön dolan aynı yere gel )
Diyet topiklerinde disiplinli bir öğrenciyimdir. Malkoçoğlu lakabımdır. Yılmam, yıkılmam, spordan ölesiye nefret etsem de söylene söylene yaparım ama sporsuz günüm geçmez. Az yerim, protein ağırlıklı beslenirim. Karbonhidratı ve onu yiyenleri sevmemŞeker kullanmam, tuzu çok nadir kullanırım. Cipstir, çikolatadır kötü alışkanlıklarım yoktur. Ekmek yemem, hamur işi yapmam, fast food yemem. Eee be dobiş o zaman niye buradasın derseniz, işte "sen hamilesin ye" dediler, iteklediler mutfağa gibi bir durum oldu. Neticede o süreç bittiğine göre, şimdi karatay hoca gibi gözlerimi kısıp "Ekmek mi yiyorsunuzzzz!! Hepiniz öleceksiniz!!" diye çemkirmenin zamanı geldi diye
buraya geldim.
Umarım sağlıklı bir biçimde işi sıkı tutarak en kısa sürede üzerimdeki fazlalığı yardımlarınızla atarım.
ayyy nası sevındım geldıgıneeeeee ben senı yorumlarından ve deeee esınıze ılk nezaman rezıl oldunuzdan bılıyorum .. gel gel beraber cemkırek
unutmak ne mumkun benım eskı nıckım35nur35ıdı bende bırseyler yazmıstım.. ınsan sevgısı mevcut tabıkı senden de Allah razı olsun.. şahsen cok ıyı anlasacagımızı tahmın edıyorum... evveeettt 6. takııımmm bekleyın bızıBir kere kaydıraklı havuzdan kayıp mememin birini zayi etmiş, bir kere altıma sokakta kaçırmış, bir kere çay koymadan çay mercimek koymadan mercimek çorbası yapmış, bir kere salıncağa popom sıkışmış çıkaramamıştım hikayelerinden beni tanıyıp hatırlayıp sevinmene şaşırdımDemek ki sen de insan sevgisi yoğun, ne diyeyim Allah razı olsun
Önce bir totoma yer yapayım, sonra çemkirmelere başlarım
cok gezerım cok da bılırım dermıssımmm
Hoşgeldin bitanemm pozitif mesajına bayıldım renkli kişiliini hemen belli etmişsin 2 yıl önce başarmışsın şimdi yine başaracağına eminim cnm çok ciddi sağlık problemleri atlatmışsın kalp durması ne demek rabbim seni eşine ailene bağışlamışhepimiz benzer sebeplerden kilo aldık bitanem inşallah sen de tüm testlerini geçer ve meleğimize kavuşursun cnm
Ben takım kaptanı sweet 40 yaşındayım geçen yıl 3,takımdan mezun olup 6,takımı açtım kilo alma korkusu yüzünden buralarda olmak iyi gelir diye düşündüm en doğrusunu yapmışım sanırım takımımızda hepimiz aile gibiyiz zamanla bunu çok iyi anlayacaksın motivasyon konusunda ihtiyacın olan desteği bulabileceğinden eminim cnm ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul edersen deneme süren başlayacak zaten tecrübelisin deneme sürenin uzun süreceğini snamıyorum aramıza hoşgeldinnn
Çok gezmenin faydaları demek tanıyorsun kraliçem
Bir kere kaydıraklı havuzdan kayıp mememin birini zayi etmiş, bir kere altıma sokakta kaçırmış, bir kere çay koymadan çay mercimek koymadan mercimek çorbası yapmış, bir kere salıncağa popom sıkışmış çıkaramamıştım hikayelerinden beni tanıyıp hatırlayıp sevinmene şaşırdımDemek ki sen de insan sevgisi yoğun, ne diyeyim Allah razı olsun
Önce bir totoma yer yapayım, sonra çemkirmelere başlarım
unutmak ne mumkun benım eskı nıckım35nur35ıdı bende bırseyler yazmıstım.. ınsan sevgısı mevcut tabıkı senden de Allah razı olsun.. şahsen cok ıyı anlasacagımızı tahmın edıyorum... evveeettt 6. takııımmm bekleyın bızı
ooo hemde nasıl.. wınstonla konusmuslugumuz yok ama azcok tanıdım kendısını.... evet wınstonum (bak hemende samımı oldum bak) bız kımseyı bırakmayız ona gore
bu takıma adım attığın anda çıkış biraz zor kuzummezun olsan bile bırakmayız peşini
ooooo önümüzdeki günler çok eğlenceli olacak o zaman
Hoşgeldin bitanemm pozitif mesajına bayıldım renkli kişiliini hemen belli etmişsin 2 yıl önce başarmışsın şimdi yine başaracağına eminim cnm çok ciddi sağlık problemleri atlatmışsın kalp durması ne demek rabbim seni eşine ailene bağışlamışhepimiz benzer sebeplerden kilo aldık bitanem inşallah sen de tüm testlerini geçer ve meleğimize kavuşursun cnm
Ben takım kaptanı sweet 40 yaşındayım geçen yıl 3,takımdan mezun olup 6,takımı açtım kilo alma korkusu yüzünden buralarda olmak iyi gelir diye düşündüm en doğrusunu yapmışım sanırım takımımızda hepimiz aile gibiyiz zamanla bunu çok iyi anlayacaksın motivasyon konusunda ihtiyacın olan desteği bulabileceğinden eminim cnm ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul edersen deneme süren başlayacak zaten tecrübelisin deneme sürenin uzun süreceğini snamıyorum aramıza hoşgeldinnn
ooo hemde nasıl.. wınstonla konusmuslugumuz yok ama azcok tanıdım kendısını.... evet wınstonum (bak hemende samımı oldum bak) bız kımseyı bırakmayız ona gore
hayırlısı cnm... bende sabah 9 aksam 5 topıkteyım yalnız kalmazsın kızlarda sık sık ugruyorlar...Teşekkür ederim.
Kalp durması bebekte oldu , bu yüzden alındı ama neticede sanki bende de durmuş kadar oldu manevi açıdan. Neyse veren Allah, alan Allah. Zamanı geldiğinde, hayırlı, sağlıklı evlatları inşallah her isteyene verir.
Kurallarınızı okudum. Ben şirketlere eğitim veriyorum, bu sebeple bol vaktim var ve çoğunlukla evdeyim. Kimse yazmasa bile ben kendi kendine yazacak kadar yazmayı seviyorumO yüzden mesaj sıkıntım ve katılım sıkıntım olmaz.
Diyetim düzenlidir, sporumu da yaparım. Uslu bir kız olup, yarışırım uslu uslu yani
Siz de uygun görürseniz, deneme süremi başlatabilirsiniz.
Teşekkür ederim.
Kalp durması bebekte oldu , bu yüzden alındı ama neticede sanki bende de durmuş kadar oldu manevi açıdan. Neyse veren Allah, alan Allah. Zamanı geldiğinde, hayırlı, sağlıklı evlatları inşallah her isteyene verir.
Kurallarınızı okudum. Ben şirketlere eğitim veriyorum, bu sebeple bol vaktim var ve çoğunlukla evdeyim. Kimse yazmasa bile ben kendi kendine yazacak kadar yazmayı seviyorumO yüzden mesaj sıkıntım ve katılım sıkıntım olmaz.
Diyetim düzenlidir, sporumu da yaparım. Uslu bir kız olup, yarışırım uslu uslu yani
Siz de uygun görürseniz, deneme süremi başlatabilirsiniz.
Nickler evet çok tanıdık ama bende yaş geçiyor, yaşlı teyzeler gibi "şiiii Nur35, kı sen Sümüklü Süleyman'ın kaynının eltisi misin?" diye eski hatıralardan sorasım var o kadar tanıdık geliyor ama yok sorup kendimi rezil etmem
Yavaş yavaş tanışır, kaynaşırız inşallah.
ıns ıns... bırlıkte nıce guzel saçmalamalarımız şaklabanlıklarımız anılarımız olacak ahahahahNickler evet çok tanıdık ama bende yaş geçiyor, yaşlı teyzeler gibi "şiiii Nur35, kı sen Sümüklü Süleyman'ın kaynının eltisi misin?" diye eski hatıralardan sorasım var o kadar tanıdık geliyor ama yok sorup kendimi rezil etmem
Yavaş yavaş tanışır, kaynaşırız inşallah.
Kötü günler geride kaldı artık bitanem rabbim büyük cnm en doğru zamanda meleğine kavuşacaksın inş
ben de hastahane işleri yoksa ve misafir yoksa genelde burdayımtakımımız genelde hareketli haftasonları biraz durgunlaşıyoruz normal olarak haftaya cuma listedesin büyük ihtimal cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?