Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

winstonlight canim hosgeldin gecmis olsun oncelikle. uzucu seyler yasamissin ama inan bana unutacaksin. coooook tatlidin sen yaaa. hodluk kattin takima. ben takimda degilim korsan gruptayim. yani burdaydim ama sonra bir bunalim aninda ayrildim sonrasida malum pidman oldum hala burda takiliyom. sweetle beraber korsan grup kurduk. ben 32 yasinda uc cocuk annesiyim. 93.5 le basladim. su siralar 79 dolaylarinda seyrediyom. yanlis anlama sadece seyrediyom artik kilo veremiyom kaldim oylece. motivadyon falan sifir. bu gunlerde lahana diyetine basladim ama sanki azicik igrenmeye basladim. normalde karatayciyim ama. tabi kacamaklari arttimadigim gunlerde. ay buralara bir suru ifade kullanmak istiyorum ama teldwn olmuyoooo.

Ayy muhteşem olurdu cnm bakalım ilk haftada ne kadar verceksin
kahvaltına yeşillik ekle çiğ sebze filan cnm
Akşam yeterince yedim diye düşünüyorum :)
şaka bi yana eklemeye çalışcam canım

Takımda olmayınca göremedim kuzum gizledinmi sen de kendini

Afiyetolsun barbim neslime katılıyorum cnmm
Eklemeye çalışcam kaptanım
Kız Ayyüzlüm sen istesem varya hepimizi geride bırakırsın da neyse bakalım bu hafta sen mi daha cok vercem ben mi bak ben hasta halimle şimdi spora başlicam ona göre benden söylemesi canım
Ay kaptanım bayılıyorum senin listelerine yaa cok tatlılar
Hoşgeldin canım aramıza geçmiş olsun zor bi dönemden geçmişsin inşallah allah tüm dileklerini hayırlısı ile gerçekleştirir
çok tatlısın bunu yazmadan geçemicem
inan burada kalıcı olursan çok güzel kalıcı dostluklar kuracağımıza eminim seninle bizim kızlar da senin gibi çok tatlıdır :) içinde bende varım dermişim dedim bile hahahaa kendini öven üye :)
Ben sindi kaptan yardımcısı yaş 24 ev hanımıyım evliyim 3 yaşında oğluşum var 90 ile başladım şuan 81 lerdeyim
Yalnız Sümüklü Süleyman'ın kaynının eltisi misin? e bayıldım :))

Dur bakalım ne yaş geçmesi daha ben 18 im bu arada nikin beni benden aldı
Hımm bende bi nicki ne taktım azıcık inşallah en yakın zamanda bırakır winston arkadas :)kaptanım sağlıklı yaşam sağlıklı yaşam diyosun sigara markası dimi o hıı? Biraz da fırsatı bulmuşken ben kızayım :)
Ay benimde laptop bozuk tlf dan uğraşamıyorm smiley lerle

Bugunkü menüm..
Kahvaltı-öğle 2 küçük mor erik (mor renkli meyveler cok faydalı ya kaptanım :) )
Sonra sebze çorbası

Sebze çorbası

Akşam:
Sebze çorbası ve 3 kaşık bulgur pilavı dayanamadım
1 Türk Kahvesi
Spor:
Tiffany
100 mekik
2 mile Leslie
1 koca bardak ballı zencefilli süt

ayyy hosgeldin tatlim ropige renk katacaksin ben neslihan 38 yaşında 2 cocuklu calisan ev kadini kosusuturup arada kiloda veren arada ceza alip zilgit yiyen yaramaz şaşkın , organik,kizlarin yakistirmasiyla en son renkli nesli. Ama renkli nikini sana devredip ben şaşkın nesli olsam renkli sizede yakisacak daha cok. Hos geldiniz vesselam

gırıgına slm kaptanın ısı varmıs ama olsun ben bı tarcınlı cay ıkram ederım yanı

ellerine sağlık meleğim misafirperverliğimizi göstermişsin

estagfurullah bitanem en büyük başarı senin azimle sabırla çaşamaksız devam ettin
Görüşürüz kaptanım, bol kalori yakmalar

yaktım çok şükür bugün de görev tamam

Bende çıkıyorum canlarım

grşrz bitanemm yarın benim misafir var gerçi arada bakabilirsem gelirim

bızdıkımmmm hoşgeldin yine kaçırmışız snei önce dersler prensesimm

ben burdayiiiim. guya dilayi uyutuyom ama onun niyeti beni uyutmak sanirim.

8 de uyutunca gece uyanmazmı kuzumm

artık seyretmeyeceksin bu hafta umutluyum tartı yüzüne gülecek tatlım karamsarlık yok

faydalı olmasına faydalı bitanem de omlet nedne yapmadınki çorbayı yetiştirdin sanırım

afiyetolsun cnmm ağırlaşmadan atlat gribini hemencecik hasta hasta bi de spor yapmışsınnn

Kızlar canlar nerdesiniz

Geldim kuzum geç haber verince biraz cıslar yaptım yarın için

şaşkın değilsin neslim sadece dalgınsın hepimizin rengi farklı birlikte gökkuşağını oluşturuyoruz burada
Yaaa kayboldum sayfalar arasinda banane yaaa

sanırım hemen kaçacaksınnn

bulut aslı nerelerdesiniz kızlar Gamze ders çalışıyor gece gelir

humanıstız bız kaptanım herkesı severız kosulsuz

Menumu yazayim uykuya kacar nesli
sabah 7.30 kk kahvaltisi ve cocuklarin okulunda 8.30 da 2 kurubiber 2 kuru patlican dolmasi bulgurlu ve 3 kadar sigara boregi
15.30 da sutlu kahve
18.00 da kelle paca corbasi az bulgurpulav yesillik
spor gun ici 20dk yurume
aksam 20 dk yurume+20dk lesli+10dk plates esneme

sıgara boregı yıyen neslı ceza ceken neslı leleleleeleleleleıııleeleleeıeeee (zılgıt)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…