- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Hadi bakalım neslim kim tutar seniiikızlar ben karatay yapanlar grubunada girdim. onlar p.tesi tartılıyorlarmış. hafta sonu cozutmama engel olur hiç değilse koyvermem salmam p.tesi tartılcam diye. yani hem cuma hem p.tesi tartı günüm artıkın kaçamak yok.
vallahi kendi kendimi uçurdum tutmuyım yani artık ayıp 3 aydır 4 ay olacak sizede haksızlık dimi amaHadi bakalım neslim kim tutar seniii
Canım sen bizi boşver kendine haksızlık bu.. Kendimize yapmamamız gerekiyor artık bunca kötülüğü..vallahi kendi kendimi uçurdum tutmuyım yani artık ayıp 3 aydır 4 ay olacak sizede haksızlık dimi ama
aynen gamzem o yuzden p.tesi tartılmak bana çok iyi gelecek gibi geldi boğazımı firenlerim. yaa haftasonu tatile çıkıyom sanki ye ye yeee nereye kadarCanım sen bizi boşver kendine haksızlık bu.. Kendimize yapmamamız gerekiyor artık bunca kötülüğü..
aynen gamzem o yuzden p.tesi tartılmak bana çok iyi gelecek gibi geldi boğazımı firenlerim. yaa haftasonu tatile çıkıyom sanki ye ye yeee nereye kadar
cuma sabah bi başlıyo pazar akşama 3 gün yeyeyeyeey
kızlar ben karatay yapanlar grubunada girdim. onlar p.tesi tartılıyorlarmış. hafta sonu cozutmama engel olur hiç değilse koyvermem salmam p.tesi tartılcam diye. yani hem cuma hem p.tesi tartı günüm artıkın kaçamak yok.
mavim bugun yatak seni çekmiş p.tesi sendromu normal kaldığın yerden topla cnm hadi
kızlar ben karatay yapanlar grubunada girdim. onlar p.tesi tartılıyorlarmış. hafta sonu cozutmama engel olur hiç değilse koyvermem salmam p.tesi tartılcam diye. yani hem cuma hem p.tesi tartı günüm artıkın kaçamak yok.
Aynen ne zaman karbonhidratı fazla kaçırsam anında fark ediyor kilo vermem duruyor.. Yaşasın proteinHadi hayırlısı bakalım. Protein ağırlıklı beslenme her zaman iyi sonuç verir. Seninde iyi sonuçlar alacağına eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?