Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar ben karatay yapanlar grubunada girdim. onlar p.tesi tartılıyorlarmış. hafta sonu cozutmama engel olur hiç değilse koyvermem salmam p.tesi tartılcam diye. yani hem cuma hem p.tesi tartı günüm artıkın kaçamak yok.

Canım sen bizi boşver kendine haksızlık bu.. Kendimize yapmamamız gerekiyor artık bunca kötülüğü..
aynen gamzem o yuzden p.tesi tartılmak bana çok iyi gelecek gibi geldi boğazımı firenlerim. yaa haftasonu tatile çıkıyom sanki ye ye yeee nereye kadar
cuma sabah bi başlıyo pazar akşama 3 gün yeyeyeyeey

valla çok iyi yapmışın canım bişeylerin bizi frenlemesi gerek biz kendimiz yapamıyoz

Hadi hayırlısı bakalım. Protein ağırlıklı beslenme her zaman iyi sonuç verir. Seninde iyi sonuçlar alacağına eminim.

Bugünkü menüm
Sabah 1 küçük yerli muz, 1 avuç ceviz, 1 bardak keçi sütü
Öğle 2 dilim çavdar ekmeği, domates, salatalık peynir
Akşam bir kase mercimek çorbası, salata
1 fincan kuşburnu, hibisküs çayı

Bu arada kızlar ben dün pharmaton kapsül kullanmaya başladım kardeşimin tavsiyesiyle.. İşyerinde enerjim çok düşük oluyor iş çıkışı araba kullanırken konsantrasyonum azalıyor.. İki gündür kullanıyorum şimdiden sanki etkisini göstermeye başladı bakalım.. İçerisinde b ve d vitaminleri de olduğundan ek b12 ve dvit kullanmaya ara verdim pharmaton içmediğim günler içeceğim onları.

Bugunku menum
sabah biraz gec yaptim 11 gibi bir yumurtali peynirli omlet roka maydanoz zeytin turp ve yesilcay
ara bir sade kahve bir form cayi bir kurabiye
aksam bir tabak kiymali yesil fasulye bir kase yogurt
3 litre su 30 dk yuruyus isim cok diye az oldu bugun spor
birazdan bi adacayi icip gunu kapatirim insallah

Selam kızlar berbat menümü paylaşayım
Sabah 4/3 simit peynir çay zeytin
Öğle : yayla çorbası salata Yogurt..
Akşam : çok az tarhana çorbası 2 kaşık kapuska 2 kaşık tavuklu bezelye az Yogurt
Az önce bir sade kahve ile kapattım günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…