- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
bende hiç içemezdim günde bir bardak suyu zor içerdim çünkü su benim midemi bulandırıyor. ama bir haftadır günde 3 litre rahat içiyorum kaptanım saolsunSu su su çıldırcam su içermiyorum... programda indirdim o çalıyor ama takan yok...
Unutmayı bırak içemiyorum yaa
iyi geceler canım geçmiş olsunSlm kızlar,kendi kendime nazarımmı değdi bilmiyorum,haftasonu gibi bugünümde kötü menü,cok yorgunum Butun eklem yerlerim agrıyo,herkese iyi geceler
Vay halimem kazasiz nazarlik yesillikli menu hadi devam hafta sonu salmak yok. Kaptana dicem hepiniz p.tesi de tartilacaksiniz haftasonu sapitiyoz takimcaBugunku menum
sabah biraz gec yaptim 11 gibi bir yumurtali peynirli omlet roka maydanoz zeytin turp ve yesilcay
ara bir sade kahve bir form cayi bir kurabiye
aksam bir tabak kiymali yesil fasulye bir kase yogurt
3 litre su 30 dk yuruyus isim cok diye az oldu bugun spor
birazdan bi adacayi icip gunu kapatirim insallah
Mavim o olcu 3/4 olmasin. Simit disinda menu guzelde yesillik hene yok tatlimSelam kızlar berbat menümü paylaşayım
Sabah 4/3 simit peynir çay zeytin
Öğle : yayla çorbası salata Yogurt..
Akşam : çok az tarhana çorbası 2 kaşık kapuska 2 kaşık tavuklu bezelye az Yogurt
Az önce bir sade kahve ile kapattım günü
Afiyet olsun salihacim. Spor yok sanirimhayirli aksamlar
bugunki menum:
sabah: 1 dilim ekmek, peynir, tere
oglen: corba 1 dilim ekmek
ara: 10 adet dut, 1 kucuk elma
aksam : brokkoli ve yogurt
Menun basarili bol eksi kaydetsin cnmbugün tatlı krizindeyim şişkinliğine rağmen bir türlü gelemeyen reglim yüzünden sanırım çok zor tuttum kendimi bugün halada zor sabrediyorum gerçi ufak tefek kaçamaklarım var amaneyse bugünkü menüm
sabah: 8:00 2 kuru kayısı iki bardak su
9:00 karatay kahvaltısı
öğlen: 12:00bir muz tarçınlı bir bardak süt 2 kaşık yulaf ezmesi ( bi daha yemiycem acıktırdı beni)
ara: 2 kuru hurma, bi kare bitter çikolata
akşam: 18:00 ızgara tavuk yanında közlenmiş patlıcan ve biber, bir bardak ayran
su: 3 lt limonlu
spor: 25 dk egzersiz, 25 dk ayrobik
Evet lomon tarcin elma karanfil taze zencefil suya cok harika tat ve koku veriyor ben seviyombende hiç içemezdim günde bir bardak suyu zor içerdim çünkü su benim midemi bulandırıyor. ama bir haftadır günde 3 litre rahat içiyorum kaptanım saolsunlimonlu sayesinde yoksa bilirim o nasıl bi eziyettir bide kan koyulaşıyor tansiyon düşüyor vs sıkıntı
Uzulme cnm hakkaten sabah benden kopya cekmissinbugunku menum
Sbh tarcınllı kivi muz,1 bardak süt içine 1,5 yemek kasığı yulaf ezmesi
Aksam bir buçuk tabak mantı
2 maden suyu,1 yeşil cay
Leslie,150 mekik
:)) bugun yok yarin olacak ins. her gun spor bana fazla geliyorAfiyet olsun salihacim. Spor yok sanirim
dikkat et cnm arabana zincir takmayı unutmaGünaydın canlarııım nasılsınız?? Ben silivrideyim burada bir kar bastırdı akşama devam ederse mahsur kalacağım sanırım
hadi gözün aydın geçmi kalmıştı ki. sanırım haftayada benim dönemim geliyor :))Ayrıca müjdemi isterim regl oldum
Aynen ne zaman karbonhidratı fazla kaçırsam anında fark ediyor kilo vermem duruyor.. Yaşasın protein
Bugünkü menüm
Sabah 1 küçük yerli muz, 1 avuç ceviz, 1 bardak keçi sütü
Öğle 2 dilim çavdar ekmeği, domates, salatalık peynir
Akşam bir kase mercimek çorbası, salata
1 fincan kuşburnu, hibisküs çayı
Bu arada kızlar ben dün pharmaton kapsül kullanmaya başladım kardeşimin tavsiyesiyle.. İşyerinde enerjim çok düşük oluyor iş çıkışı araba kullanırken konsantrasyonum azalıyor.. İki gündür kullanıyorum şimdiden sanki etkisini göstermeye başladı bakalım.. İçerisinde b ve d vitaminleri de olduğundan ek b12 ve dvit kullanmaya ara verdim pharmaton içmediğim günler içeceğim onları.
selamlar
kaptanım nerelerdesin? özledim seni
menümü yazayım
Sabah:2 yumurta,ceviz,zeytin
Akşam:Tavuk,salata,1 elma
spor:1 saat yürüyüş
Bugunku menum
sabah biraz gec yaptim 11 gibi bir yumurtali peynirli omlet roka maydanoz zeytin turp ve yesilcay
ara bir sade kahve bir form cayi bir kurabiye
aksam bir tabak kiymali yesil fasulye bir kase yogurt
3 litre su 30 dk yuruyus isim cok diye az oldu bugun spor
birazdan bi adacayi icip gunu kapatirim insallah
Selam kızlar berbat menümü paylaşayım
Sabah 4/3 simit peynir çay zeytin
Öğle : yayla çorbası salata Yogurt..
Akşam : çok az tarhana çorbası 2 kaşık kapuska 2 kaşık tavuklu bezelye az Yogurt
Az önce bir sade kahve ile kapattım günü
Su su su çıldırcam su içermiyorum... programda indirdim o çalıyor ama takan yok...
Unutmayı bırak içemiyorum yaa
bugunku menum
Sbh tarcınllı kivi muz,1 bardak süt içine 1,5 yemek kasığı yulaf ezmesi
Aksam bir buçuk tabak mantı
2 maden suyu,1 yeşil cay
Leslie,150 mekik
Slm kızlar,kendi kendime nazarımmı değdi bilmiyorum,haftasonu gibi bugünümde kötü menü,cok yorgunum Butun eklem yerlerim agrıyo,herkese iyi geceler
bugün tatlı krizindeyim şişkinliğine rağmen bir türlü gelemeyen reglim yüzünden sanırım çok zor tuttum kendimi bugün halada zor sabrediyorum gerçi ufak tefek kaçamaklarım var amaneyse bugünkü menüm
sabah: 8:00 2 kuru kayısı iki bardak su
9:00 karatay kahvaltısı
öğlen: 12:00bir muz tarçınlı bir bardak süt 2 kaşık yulaf ezmesi ( bi daha yemiycem acıktırdı beni)
ara: 2 kuru hurma, bi kare bitter çikolata
akşam: 18:00 ızgara tavuk yanında közlenmiş patlıcan ve biber, bir bardak ayran
su: 3 lt limonlu
spor: 25 dk egzersiz, 25 dk ayrobik
hayirli aksamlar
bugunki menum:
sabah: 1 dilim ekmek, peynir, tere
oglen: corba 1 dilim ekmek
ara: 10 adet dut, 1 kucuk elma
aksam : brokkoli ve yogurt
Kizlar selam. Bende gunsonu raporumu vereyim
sabah kalkinca 2 brd su az sonra maydanoz ve semizotu limonla blendirdan cekilmis suyum
30 dk sonra 7.30 da: 1 muz 1 kivi tarcinla ve yarim caybardak sute 1 kasik yulaf tohumu
3 ceviz
13.00 de 3 kurupatlican dolma. Az barbunya. Ve salata
ara sutlu tarcin
t. Kahvesi
19.00 da: 1 koca kase salata 5 izgara kofte ve biber 1 kofye boyunda firin pidesi
spor. 50dk kardiyo
Günaydın canlarııım nasılsınız?? Ben silivrideyim burada bir kar bastırdı akşama devam ederse mahsur kalacağım sanırım
Ayrıca müjdemi isterim regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?