Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Su su su çıldırcam su içermiyorum... programda indirdim o çalıyor ama takan yok...
Unutmayı bırak içemiyorum yaa
bende hiç içemezdim günde bir bardak suyu zor içerdim çünkü su benim midemi bulandırıyor. ama bir haftadır günde 3 litre rahat içiyorum kaptanım saolsun limonlu sayesinde yoksa bilirim o nasıl bi eziyettir bide kan koyulaşıyor tansiyon düşüyor vs sıkıntı

bugün tatlı krizindeyim şişkinliğine rağmen bir türlü gelemeyen reglim yüzünden sanırım çok zor tuttum kendimi bugün halada zor sabrediyorum gerçi ufak tefek kaçamaklarım var ama neyse bugünkü menüm
sabah: 8:00 2 kuru kayısı iki bardak su
9:00 karatay kahvaltısı
öğlen: 12:00bir muz tarçınlı bir bardak süt 2 kaşık yulaf ezmesi ( bi daha yemiycem acıktırdı beni )
ara: 2 kuru hurma, bi kare bitter çikolata
akşam: 18:00 ızgara tavuk yanında közlenmiş patlıcan ve biber, bir bardak ayran
su: 3 lt limonlu
spor: 25 dk egzersiz, 25 dk ayrobik

Vay halimem kazasiz nazarlik yesillikli menu hadi devam hafta sonu salmak yok. Kaptana dicem hepiniz p.tesi de tartilacaksiniz haftasonu sapitiyoz takimca

Kizlar selam. Bende gunsonu raporumu vereyim
sabah kalkinca 2 brd su az sonra maydanoz ve semizotu limonla blendirdan cekilmis suyum
30 dk sonra 7.30 da: 1 muz 1 kivi tarcinla ve yarim caybardak sute 1 kasik yulaf tohumu
3 ceviz
13.00 de 3 kurupatlican dolma. Az barbunya. Ve salata
ara sutlu tarcin
t. Kahvesi
19.00 da: 1 koca kase salata 5 izgara kofte ve biber 1 kofye boyunda firin pidesi
spor. 50dk kardiyo

Mavim o olcu 3/4 olmasin. Simit disinda menu guzelde yesillik hene yok tatlim

Menun basarili bol eksi kaydetsin cnm

Evet lomon tarcin elma karanfil taze zencefil suya cok harika tat ve koku veriyor ben seviyom

Günaydın hanımlar.
Dün ki menümü yazıyorum hemen
Sabah bir yumurta, light kaşar, light salam
Öğlen fırında tavuk but, ayran
Akşam fırında tavuk göğüs, yoğurt

Dukanda 5. günüm. Yarında sadece proteinle devam edeceğim. Perşembe günü normal beslenmeye başlayacağım. Domates, salatalık yemeyi özledim :)

Aynen ne zaman karbonhidratı fazla kaçırsam anında fark ediyor kilo vermem duruyor.. Yaşasın protein

Kesinlikle karbonhidrat, sebze ve meyvenin fazlası kilo sebebi maalesef.

Canım ilacı bilmiyorum ama eğer sağlık bakanlığı onaylı değilse dikaktli kullan. Genelde tarım bakanlığı onaylı oluyor bu tarz ilaçlar. Ve kesinlikle kullanılmalarına karşıyım. Gerekli testler ve araştırmalar yapılmış olduğunu düşünmüyorum.

selamlar
kaptanım nerelerdesin? özledim seni
menümü yazayım
Sabah:2 yumurta,ceviz,zeytin
Akşam:Tavuk,salata,1 elma
spor:1 saat yürüyüş

Harika menü

Tüm gün karbonhidrat almışsın cnm. Bir öğüne protein eklemen iyi olurmuş. Afiyet olsun.

Su su su çıldırcam su içermiyorum... programda indirdim o çalıyor ama takan yok...
Unutmayı bırak içemiyorum yaa

Bende öyleydim kuzum. Masama cam şişe aldım. Sürekli dolduruyorum. Ofis arkadaşlarımıda uyardım hatırlatın bana diye. Şimdi 2 lt içiyorum bu bile başarı bana. 3-4 gün hiç içmediğim oluyordu.

bugunku menum
Sbh tarcınllı kivi muz,1 bardak süt içine 1,5 yemek kasığı yulaf ezmesi
Aksam bir buçuk tabak mantı
2 maden suyu,1 yeşil cay
Leslie,150 mekik

Yulaf ezmesi kalorisi yüksek diye biliyorum. Bunun yerine yulaf kepeği kullanabilirsin. Tok tutar canım.
Mantı fena olmuş ama

Slm kızlar,kendi kendime nazarımmı değdi bilmiyorum,haftasonu gibi bugünümde kötü menü,cok yorgunum Butun eklem yerlerim agrıyo,herkese iyi geceler

Dikkat et cnm grip salgını var. Önlemini al hemen.

Tatlı krizi kendini göstermiş menüde. Halbuki tarçınlı süt tatlı krizine iyi gelir. Ama çikolataya hayır demek baya zor malum dönemde özellikle. Afiyet olsun.

hayirli aksamlar
bugunki menum:
sabah: 1 dilim ekmek, peynir, tere
oglen: corba 1 dilim ekmek
ara: 10 adet dut, 1 kucuk elma
aksam : brokkoli ve yogurt

Afiyet olsun

Afiyet olsun. Öğlen ki karbonhidratlar akşam ki proteinle dengelenmiş

Günaydın canlarııım nasılsınız?? Ben silivrideyim burada bir kar bastırdı akşama devam ederse mahsur kalacağım sanırım

İstanbul da karlı bugün. Levent tarafındayım bende. Fena durumda.

Ayrıca müjdemi isterim regl oldum

Gözün aydın

evet kızlar kaptan biraz yoğun ona izin yazdık hep bizmi izin olucaz dimi
ozaman hemen geciken hedefleri yazalım. ben şimdi bir liste yapıcam ama unuttuklarım olrsa listeyi alıntılayıp adını alta yazıp hedefini yazsın olurmu

BU HAFTA HEDEF LİSTEMİZ
isim/ geçen hafta / bu haftaki hedef
ahbirkingcharlesimolsa: / / /
rengarenknesli: / 76,00/ 75,6/
pc can: / / /
ayyuzlum: / / /
bayılanbayılana: / / /
saliha: / / /
iremözge: / / /
ebwam: / / /
battaniye: / / /
maviay: / / /
bülbül: / / /
miswong: / / /
winstonliht: / / /
yenibirben:/ / /

unuttuğum kaldımı kaldıysa özür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…