Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Buyrunuz efem :)
Büyük oynuyorummmm :)

BU HAFTA HEDEF LİSTEMİZ
isim/ geçen hafta / bu haftaki hedef
ahbirkingcharlesimolsa: / / /
rengarenknesli: / 76,00/ 75,6/
pc can: / / /
ayyuzlum: / / /
bayılanbayılana: / / /
saliha: / / /
iremözge: /84,6 /83 /
ebwam: / / /
battaniye: / / /
maviay: / / /
bülbül: / / /
miswong: / / /
winstonliht: / / /
yenibirben:/ / /

İlaç değil canım pharmaton vitamin mineral takviyesi Ben karatay teyzemi dinleyip zaten b12 ve dvit takviyesi alıyordum onların yerine bunu kullanacağım sadece..

Buyrunuz efem :)
Büyük oynuyorummmm :)

BU HAFTA HEDEF LİSTEMİZ
ahbirkingcharlesimolsa: /77,3 /77,2 /

Bu hafta sabit kalsam şükredeceğim regl oldum

selam güzeller bugün ilk defa ev yapımı kefir denedim bayıldımmm hep yapıcam bundan sonra. bu hafta hedefim çok değil çünkü bugün sonunda regl oldum artık 3-4 gün sporda yapamam benim polikistik over yüzünden biraz ağır geçiyor regl dönemlerim acayip de ödem tutuyor vücudum artı çıkmassam iyidir

BU HAFTA HEDEF LİSTEMİZ
ahbirkingcharlesimolsa: /77,3 /77,2 /
bülbül: /94,2 /94 /

Canım aynı kaderi paylaşıyoruz desene ben de bugün regl oldum.. Aynen artı çıkmazsam iyi..

süpersin neslim ya :)
benim hedefim 74.5 olmak bakalım inş hepimiz hedeflerimize ulaşırız
neslim peşpeşeyiz yetişceksin bana nerdeyse :)

BU HAFTA HEDEF LİSTEMİZ
ahbirkingcharlesimolsa: / / /
iremözge: / / /
miswong: / 75.2 / 74.5 /

yulaf kepeğinin gi si yuksek cnm o yuzden yulaf ezmesi kepeğine göre daha düşük gi ye sahip o nedenle un haline gelmiş hiçbir urunu kullanmıyoruz. aslında yulaf ezmesinide kullanmamaız lazım yinede gi si yuksek ama tercihen daha ön sırada

ay dün ben oyüzden acıktım ozamanannem almış yulaf ezmesi sütle meyve yerken at içine dedi dün yedim ama iki saat geçti geçmedi acıktım

ay dün ben oyüzden acıktım ozamanannem almış yulaf ezmesi sütle meyve yerken at içine dedi dün yedim ama iki saat geçti geçmedi acıktım
canım bu tarz gıdaları çok tercih etmiyoruz zaten zaman zaman yumurtam olmadığında ben başvuruyorum ama kurumeyve ve cevizle zenginleştiriyorum acıkmamak için

canım bu tarz gıdaları çok tercih etmiyoruz zaten zaman zaman yumurtam olmadığında ben başvuruyorum ama kurumeyve ve cevizle zenginleştiriyorum acıkmamak için
bende sabahları hep tatlılarla kahvaltı etmeye alışmışım reçeller kaymaklar ballar falan hatta normalde ben diyet yaparken bile sabah kahvaltıdan evvel bi kaşık bal yutardım oyüzden sabahları tatlı istiyor canım yumurta yiyesim gelmiyor o isteğimi tatmin etsin diye yada yemek yoksa bir meyve tarçın süt ve azcık ceviz yiyorum. yulaf koymadan bunu yapsam yine olur demi yada kuru meyve mesela hurma ve kaysı çok severim ben kaçar tane yiyebilirim

bulbulum toplam 3 gun kurusu kaysı yada 3 hurma geceden ıslat sabah onlarla tuket. meyvalı kahvaltı edeceksen muz ve anans tok tutar 1 tanesini seçip tarçınla yiyebilirsin yanında kuru meyvenle okişşş tabi cevizde ye 1 çaybardağı yaklaşık 5 ceviz ediyor

tamam ablam çoook teşekkür ettim

selam kızlar yeni girebilme fırsatım oldu, gece gündüz çalışıyorum ve işin kötü tarafı evde olduğum zamanlarda boğazıma hakim olamıyorum ve daha çok yiyorum.
dünkü menüm çok iğrençti.

sabah : 1 simit, tek şekerli çay
öğlen: 1 paket cips - 485 kalori
akşam: 2/3 kıymalı pide ve 1 kutu zero
su hiç içmedim ve spor yok.

ciddiye almalıyım bu yarışma olayını, erkek arkadaşımla birlikte kilo vermeye çalışıyoruz aslında, onun bana benim ona destek olmam lazım. Ama o sürekli sen gayet iyisin diyerek, ihtiyacım olmadığını söyleyerek beni sürekli zayıflama isteğinden uzaklaştırıyor. Neyse ki kardeşim var da o sürekli aklımda tutmama sebep oluyor.

kendime artık abur cubur almayı yasaklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…