- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Yok canım ya erken geldi biz kendisini cumaya bekliyordukdikkat et cnm arabana zincir takmayı unutma
hadi gözün aydın geçmi kalmıştı ki. sanırım haftayada benim dönemim geliyor :))
İlaç değil canım pharmaton vitamin mineral takviyesiGünaydın hanımlar.
Dün ki menümü yazıyorum hemen
Sabah bir yumurta, light kaşar, light salam
Öğlen fırında tavuk but, ayran
Akşam fırında tavuk göğüs, yoğurt
Dukanda 5. günüm. Yarında sadece proteinle devam edeceğim. Perşembe günü normal beslenmeye başlayacağım. Domates, salatalık yemeyi özledim :)
Kesinlikle karbonhidrat, sebze ve meyvenin fazlası kilo sebebi maalesef.
Canım ilacı bilmiyorum ama eğer sağlık bakanlığı onaylı değilse dikaktli kullan. Genelde tarım bakanlığı onaylı oluyor bu tarz ilaçlar. Ve kesinlikle kullanılmalarına karşıyım. Gerekli testler ve araştırmalar yapılmış olduğunu düşünmüyorum.
Harika menü
Tüm gün karbonhidrat almışsın cnm. Bir öğüne protein eklemen iyi olurmuş. Afiyet olsun.
Bende öyleydim kuzum. Masama cam şişe aldım. Sürekli dolduruyorum. Ofis arkadaşlarımıda uyardım hatırlatın bana diye. Şimdi 2 lt içiyorum bu bile başarı bana. 3-4 gün hiç içmediğim oluyordu.
Yulaf ezmesi kalorisi yüksek diye biliyorum. Bunun yerine yulaf kepeği kullanabilirsin. Tok tutar canım.
Mantı fena olmuş ama
Dikkat et cnm grip salgını var. Önlemini al hemen.
Tatlı krizi kendini göstermiş menüde. Halbuki tarçınlı süt tatlı krizine iyi gelir. Ama çikolataya hayır demek baya zor malum dönemde özellikle. Afiyet olsun.
Afiyet olsun
Afiyet olsun. Öğlen ki karbonhidratlar akşam ki proteinle dengelenmiş
İstanbul da karlı bugün. Levent tarafındayım bende. Fena durumda.
Gözün aydın
Canım aynı kaderi paylaşıyoruz desene ben de bugün regl oldum.. Aynen artı çıkmazsam iyi..selam güzeller bugün ilk defa ev yapımı kefir denedim bayıldımmmhep yapıcam bundan sonra. bu hafta hedefim çok değil çünkü bugün sonunda regl oldum artık 3-4 gün sporda yapamam benim polikistik over yüzünden biraz ağır geçiyor regl dönemlerim acayip de ödem tutuyor vücudum artı çıkmassam iyidir
BU HAFTA HEDEF LİSTEMİZ
isim/ geçen hafta / bu haftaki hedef
ahbirkingcharlesimolsa: /77,3 /77,2 /
rengarenknesli: / 76,00/ 75,6/
pc can: / / /
ayyuzlum: / / /
bayılanbayılana: / / /
saliha: / / /
iremözge: /84,6 /83 /
ebwam: / / /
battaniye: / / /
maviay: / / /
bülbül: /94,2 /94 /
miswong: / / /
winstonliht: / / /
yenibirben:/ / /
geçmiş olsun canım valla fenalardayım sıcak su torbası kıvranan karnım çikolata krizi ve benCanım aynı kaderi paylaşıyoruz desene ben de bugün regl oldum.. Aynen artı çıkmazsam iyi..
evet kızlar kaptan biraz yoğun ona izin yazdık hep bizmi izin olucaz dimi
ozaman hemen geciken hedefleri yazalım. ben şimdi bir liste yapıcam ama unuttuklarım olrsa listeyi alıntılayıp adını alta yazıp hedefini yazsın olurmu
BU HAFTA HEDEF LİSTEMİZ
isim/ geçen hafta / bu haftaki hedef
ahbirkingcharlesimolsa: / / /
rengarenknesli: / 76,00/ 75,6/
pc can: / / /
ayyuzlum: / / /
bayılanbayılana: / / /
saliha: / / /
iremözge: / / /
ebwam: / / /
battaniye: / / /
maviay: / / /
bülbül: / / /
miswong: / 75.2 / 74.5 /
winstonliht: / / /
yenibirben:/ / /
unuttuğum kaldımıkaldıysa özür
yulaf kepeğinin gi si yuksek cnm o yuzden yulaf ezmesi kepeğine göre daha düşük gi ye sahip o nedenle un haline gelmiş hiçbir urunu kullanmıyoruz. aslında yulaf ezmesinide kullanmamaız lazım yinede gi si yuksek ama tercihen daha ön sıradaGünaydın hanımlar.
Dün ki menümü yazıyorum hemen
Sabah bir yumurta, light kaşar, light salam
Öğlen fırında tavuk but, ayran
Akşam fırında tavuk göğüs, yoğurt
Dukanda 5. günüm. Yarında sadece proteinle devam edeceğim. Perşembe günü normal beslenmeye başlayacağım. Domates, salatalık yemeyi özledim :)
Kesinlikle karbonhidrat, sebze ve meyvenin fazlası kilo sebebi maalesef.
Canım ilacı bilmiyorum ama eğer sağlık bakanlığı onaylı değilse dikaktli kullan. Genelde tarım bakanlığı onaylı oluyor bu tarz ilaçlar. Ve kesinlikle kullanılmalarına karşıyım. Gerekli testler ve araştırmalar yapılmış olduğunu düşünmüyorum.
Harika menü
Tüm gün karbonhidrat almışsın cnm. Bir öğüne protein eklemen iyi olurmuş. Afiyet olsun.
Bende öyleydim kuzum. Masama cam şişe aldım. Sürekli dolduruyorum. Ofis arkadaşlarımıda uyardım hatırlatın bana diye. Şimdi 2 lt içiyorum bu bile başarı bana. 3-4 gün hiç içmediğim oluyordu.
Yulaf ezmesi kalorisi yüksek diye biliyorum. Bunun yerine yulaf kepeği kullanabilirsin. Tok tutar canım.
Mantı fena olmuş ama
Dikkat et cnm grip salgını var. Önlemini al hemen.
Tatlı krizi kendini göstermiş menüde. Halbuki tarçınlı süt tatlı krizine iyi gelir. Ama çikolataya hayır demek baya zor malum dönemde özellikle. Afiyet olsun.
Afiyet olsun
Afiyet olsun. Öğlen ki karbonhidratlar akşam ki proteinle dengelenmiş
İstanbul da karlı bugün. Levent tarafındayım bende. Fena durumda.
Gözün aydın
ay dün ben oyüzden acıktım ozamanyulaf kepeğinin gi si yuksek cnm o yuzden yulaf ezmesi kepeğine göre daha düşük gi ye sahip o nedenle un haline gelmiş hiçbir urunu kullanmıyoruz. aslında yulaf ezmesinide kullanmamaız lazım yinede gi si yuksek ama tercihen daha ön sırada
ay işallah peşpeşede mezun olalım cnmsüpersin neslim ya :)
benim hedefim 74.5 olmak bakalım inş hepimiz hedeflerimize ulaşırız
neslim peşpeşeyiz yetişceksin bana nerdeyse :)
canım bu tarz gıdaları çok tercih etmiyoruz zaten zaman zaman yumurtam olmadığında ben başvuruyorum ama kurumeyve ve cevizle zenginleştiriyorum acıkmamak içinay dün ben oyüzden acıktım ozamanannem almış yulaf ezmesi sütle meyve yerken at içine dedi dün yedim ama iki saat geçti geçmedi acıktım
bende sabahları hep tatlılarla kahvaltı etmeye alışmışım reçeller kaymaklar ballar falan hatta normalde ben diyet yaparken bile sabah kahvaltıdan evvel bi kaşık bal yutardım oyüzden sabahları tatlı istiyor canım yumurta yiyesim gelmiyor o isteğimi tatmin etsin diye yada yemek yoksa bir meyve tarçın süt ve azcık ceviz yiyorum. yulaf koymadan bunu yapsam yine olur demi yada kuru meyve mesela hurma ve kaysı çok severim ben kaçar tane yiyebilirimcanım bu tarz gıdaları çok tercih etmiyoruz zaten zaman zaman yumurtam olmadığında ben başvuruyorum ama kurumeyve ve cevizle zenginleştiriyorum acıkmamak için
bulbulum toplam 3 gun kurusu kaysı yada 3 hurma geceden ıslat sabah onlarla tuket. meyvalı kahvaltı edeceksen muz ve anans tok tutar 1 tanesini seçip tarçınla yiyebilirsin yanında kuru meyvenle okişşş tabi cevizde ye 1 çaybardağı yaklaşık 5 ceviz ediyorbende sabahları hep tatlılarla kahvaltı etmeye alışmışım reçeller kaymaklar ballar falan hatta normalde ben diyet yaparken bile sabah kahvaltıdan evvel bi kaşık bal yutardım oyüzden sabahları tatlı istiyor canım yumurta yiyesim gelmiyor o isteğimi tatmin etsin diye yada yemek yoksa bir meyve tarçın süt ve azcık ceviz yiyorum. yulaf koymadan bunu yapsam yine olur demi yada kuru meyve mesela hurma ve kaysı çok severim ben kaçar tane yiyebilirim
tamam ablam çoook teşekkür ettimbulbulum toplam 3 gun kurusu kaysı yada 3 hurma geceden ıslat sabah onlarla tuket. meyvalı kahvaltı edeceksen muz ve anans tok tutar 1 tanesini seçip tarçınla yiyebilirsin yanında kuru meyvenle okişşş tabi cevizde ye 1 çaybardağı yaklaşık 5 ceviz ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?