- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
Iyi akşamlar herkese :) gruba yeni katıldım daha doğrusuSweetdimple beni çağırmıştı ben oruç tuttuğum günlerin geçmesini bekledim ve şimdi geldim :) siz sormadan ben kendimi anlatayım bu siteye önceden de uyeydim yarışmalarda çok güzel kilolar da verdim sonra kötü şeyler yaşayıp herseyi bıraktım tabi ki :) yeni yeni toparlandim ve kaldığım yerden devam etmek istiyorum yalnız kafama takılan sey ramazanda sizlerle uyum sağlayıp sağlayamayacağım oldu inşallah sıkıntı olmaz çünkü artık oruç tutmicam tutarken kilomda artış yaşadım. Ilk mesajımda çok gevezelik ettim kusura bakmayın arkadaşlar herkesle tanışmayı bekliyorum :)
Aramiza hosgeldin canim
hoşbuldukkk :)Yeni gelen ablalarim hepiniz hosgeldiniiizzzzz
Hahahaha yaaaaaaaaaBak bak snein yaptığın yaramazlık yetmiyor bir de tavsiye mi ediyorusn gel bakimmmm
hahaha kiz abla senin derdine ne manken gibi hatunsun sen bi zahmet yapmayiverAyran detoksuyla 2 günde 2 kilo verenler de var prensesim fakat haklısın ben de tadını sevmiyorum çaysızlık kahvesizlik zaten bana göre değil
ohhh coksukur ablaaa yarin tartiya sonkez cikayim. Kaldigim yerden devam ediyirum 4 litrebitirdim. Bu tatli krizimide ilk haftama veriyorum artik haftada bir kendimi odullendiririmSadece elma yediğin için sakıncası yok güllacın kuzum üstelik ağır bir tatlı değil fakat cevizde aşırıya kaçmamaya çalış yine deSeni hepimiz takip etsek bile yaramazlıklarınla başa çıkamıyoruzki prensesimm
Bakıyorum bakıyorummmmm ve susuyorumhadi elmayı anladım güllaca da sözüm yok ama cornflakes de nedir kuzummm
Tekrardan hosgeldin ablacim bende bu ramazan oruc tutmuyorum kisin in sha Allah tutacam bu gunleri. Hic huyumdegildir boyle yapmak. Ama 1 ay sonra tr gidicegim icin hemen zayiflamak istiyorum ki ramazanda bende kilo alirimIyi akşamlar herkese :) gruba yeni katıldım daha doğrusuSweetdimple beni çağırmıştı ben oruç tuttuğum günlerin geçmesini bekledim ve şimdi geldim :) siz sormadan ben kendimi anlatayım bu siteye önceden de uyeydim yarışmalarda çok güzel kilolar da verdim sonra kötü şeyler yaşayıp herseyi bıraktım tabi ki :) yeni yeni toparlandim ve kaldığım yerden devam etmek istiyorum yalnız kafama takılan sey ramazanda sizlerle uyum sağlayıp sağlayamayacağım oldu inşallah sıkıntı olmaz çünkü artık oruç tutmicam tutarken kilomda artış yaşadım. Ilk mesajımda çok gevezelik ettim kusura bakmayın arkadaşlar herkesle tanışmayı bekliyorum :)
Iyi akşamlar herkese :) gruba yeni katıldım daha doğrusuSweetdimple beni çağırmıştı ben oruç tuttuğum günlerin geçmesini bekledim ve şimdi geldim :) siz sormadan ben kendimi anlatayım bu siteye önceden de uyeydim yarışmalarda çok güzel kilolar da verdim sonra kötü şeyler yaşayıp herseyi bıraktım tabi ki :) yeni yeni toparlandim ve kaldığım yerden devam etmek istiyorum yalnız kafama takılan sey ramazanda sizlerle uyum sağlayıp sağlayamayacağım oldu inşallah sıkıntı olmaz çünkü artık oruç tutmicam tutarken kilomda artış yaşadım. Ilk mesajımda çok gevezelik ettim kusura bakmayın arkadaşlar herkesle tanışmayı bekliyorum :)
Hepinizi tebrik ediyorum meleklerimm bir notamızı sildirdik kaldı 2 nota harikaydınız bu hafta çok teşekkürler
Evet ben iftara kaçıyorum hepinize afiyetolsun ilk 3 listesini akşam yaparım şekerler
Hayırlı gidislerin olsun inşallah telafi edersin orucunu canım :) yasin kaç ne işle ugrasirsin bana da abla demissin ama senden küçük cikmiyim sonra bakTekrardan hosgeldin ablacim bende bu ramazan oruc tutmuyorum kisin in sha Allah tutacam bu gunleri. Hic huyumdegildir boyle yapmak. Ama 1 ay sonra tr gidicegim icin hemen zayiflamak istiyorum ki ramazanda bende kilo alirim
hoşbuldum teşekkürler :) Evet kavrulmamış hali en sağlıklısı. Bir avuçtan fazlası sağlıklı yağ bile olsa fazla değil mi ama?canım hoş geldin aramıza sağlıkla hedefine ulaşırsın inşallah. ceviz hakkında bildiğin bir yanlışı düzeltmek istiyorum. cevizde bulunan yağ sağlıklı yağdır. ve vücuda sağlıklı yağlar girmeden vücuttaki yağlar parçalanıp atılamaz bu yüzden biz hergün 1 çay bardağı kadar ceviz fındık fıstık ve badem tüketiyoruz. kavrulmamış olmak şartıyla tabi.
1 yil once denemistim icinede salatalik atiliyordu rendeleyip aynen tarifteki gibi yaptim ben kusacaktim midem alt ustoldu annem sevmisti ama. Damakzevki demek. Ben 18 yasindayim ablacim. Ben 98.8 kiloyum her 25 kilona 1 litre icilcekmis. Yani bana dusen 4 litre :)) Ceviz saglikli yag iceriyor derya ablaminda anlattigi gibi ablacim ama haklisin abartiya kacmamaklazim.
Ayran detoksunu 15 günde bir ayda 2 kez olmak şartıyla yapabilirsiniz kuzum
Ayran detoksuyla 2 günde 2 kilo verenler de var prensesim fakat haklısın ben de tadını sevmiyorum çaysızlık kahvesizlik zaten bana göre değil
Talım mevcut kilonu 0,033 ile çarparsan içmen gereken su miktarını verir
Hoşbulduk teşekkür ederim :)Hoşgeldin canım aramıza
Tesekkur ederim sen de hosgeldin diyeyim o zaman :)Aramıza hoşgeldin. :) bende bu gece katıldım daha.
notlarıma göre 77.5 mişKosh deryam Koshhhh son 1 haftan
iyi akşamlar kızlaaar :) İftarımı yaptım size bugünkü menümü yazıcam şimdi.
Sahur
Dün çok kaçırdığım için bir şey yiyemedim. Su içip yattım. Bu geceden itibaren düzene sokacağım inşallah. :)
İftar (20:30)
3 yemek kaşığı taze fasulye
Bol salata
22:00
Bir bardak çay
Su, şimdilik 1.6 litre. Saat 12 ye kadar 2 litreye tamamlayacağım onu da. :)
Tesekkur ederim sen de hosgeldin diyeyim o zaman :)
Afiyet olsun canım çook az ama sende farkındasın sanırım
Tesekkurlerrr ablacim 18 yasindayim huzurevi meslegim var bu yil yeni bi meslege basliorum seneyede hosteslige in sha Allah :) sanirim burda en kucugu benim :)))Hayırlı gidislerin olsun inşallah telafi edersin orucunu canım :) yasin kaç ne işle ugrasirsin bana da abla demissin ama senden küçük cikmiyim sonra bak
rica ederimm ablacimmmTeşekkür ederim bilgi için Yasmin. :)
Bugünkü menüm
Sabah : 2 yumurta ceviz 1 domates
İkindi : 2 kuru incir
Akşam : 1 kase etli çorba, 4 kaşık taze fasulye bir kase yoğurt bir parça pide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?