Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aramiza hosgeldin canim

Bak bak snein yaptığın yaramazlık yetmiyor bir de tavsiye mi ediyorusn gel bakimmmm
Hahahaha yaaaaaaaaa

Ayran detoksuyla 2 günde 2 kilo verenler de var prensesim fakat haklısın ben de tadını sevmiyorum çaysızlık kahvesizlik zaten bana göre değil
hahaha kiz abla senin derdine ne manken gibi hatunsun sen bi zahmet yapmayiver

ohhh coksukur ablaaa yarin tartiya sonkez cikayim. Kaldigim yerden devam ediyirum 4 litrebitirdim. Bu tatli krizimide ilk haftama veriyorum artik haftada bir kendimi odullendiririm

Bakıyorum bakıyorummmmm ve susuyorum hadi elmayı anladım güllaca da sözüm yok ama cornflakes de nedir kuzummm
Ablaacimmmm cooooj coookkk azdi inanki avuc ici

Tekrardan hosgeldin ablacim bende bu ramazan oruc tutmuyorum kisin in sha Allah tutacam bu gunleri. Hic huyumdegildir boyle yapmak. Ama 1 ay sonra tr gidicegim icin hemen zayiflamak istiyorum ki ramazanda bende kilo alirim

Hoşgeldin canım aramıza

Tekrardan hosgeldin ablacim bende bu ramazan oruc tutmuyorum kisin in sha Allah tutacam bu gunleri. Hic huyumdegildir boyle yapmak. Ama 1 ay sonra tr gidicegim icin hemen zayiflamak istiyorum ki ramazanda bende kilo alirim
Hayırlı gidislerin olsun inşallah telafi edersin orucunu canım :) yasin kaç ne işle ugrasirsin bana da abla demissin ama senden küçük cikmiyim sonra bak

hoşbuldum teşekkürler :) Evet kavrulmamış hali en sağlıklısı. Bir avuçtan fazlası sağlıklı yağ bile olsa fazla değil mi ama? o da zaten bir çay bardağı falan eder. :)

Teşekkür ederim bilgi için Yasmin. :)

Ayran detoksunu kiloya göre ayda bir veya iki diye biliyorum. Benim kilomda biri ayda 2 kez yaparsa sonuç alabilir mi sence? Eğer öyleyse yapayım bende 2 kez. Bende 2 günde 2 kiloyu gördüm bir keresinde. :) Büyük kısmı ilk gün gidiyor ikinci gün de biraz daha gidiyor. Çay, kahve düşkünlüğüm yoktur zaten. :)

Bu arada benim hesaba göre 2.5 litreye yakın su içmem gerekiyormuş.

Aramıza hoşgeldin. :) bende bu gece katıldım daha.

Pluiee aramiza hosgeldin canim.biraz gec oldu kusura bakma

Teşekkür ederim, hoşbuldum. :)

iyi akşamlar kızlaaar :) İftarımı yaptım size bugünkü menümü yazıcam şimdi.

Sahur
Dün çok kaçırdığım için bir şey yiyemedim. Su içip yattım. Bu geceden itibaren düzene sokacağım inşallah. :)

İftar (20:30)
3 yemek kaşığı taze fasulye
Bol salata

22:00
Bir bardak çay

Su, şimdilik 1.6 litre. Saat 12 ye kadar 2 litreye tamamlayacağım onu da. :)

Afiyet olsun canım çook az ama sende farkındasın sanırım

Hayırlı gidislerin olsun inşallah telafi edersin orucunu canım :) yasin kaç ne işle ugrasirsin bana da abla demissin ama senden küçük cikmiyim sonra bak
Tesekkurlerrr ablacim 18 yasindayim huzurevi meslegim var bu yil yeni bi meslege basliorum seneyede hosteslige in sha Allah :) sanirim burda en kucugu benim :)))
Teşekkür ederim bilgi için Yasmin. :)
rica ederimm ablacimmm

Bugünkü menüm

Sabah : 2 yumurta ceviz 1 domates
İkindi : 2 kuru incir
Akşam : 1 kase etli çorba, 4 kaşık taze fasulye bir kase yoğurt bir parça pide

Afiyet olsun. Sabahki yumurtayı haşlanmış mı yiyorsun yoksa sahanda mı? sahurda tavada yapmayı düşünüyorum da az yağla. Bir de öğle öğünü yapmamışsın. Karatayda böyle mi?

Banuuu ablaa annem aksam yemegini zorladii ana yuregi iste yedimm normal bi aksam yemegi ayy bugunn hic olmadiiiiiiiiii. Neyseyarin tartida belli olacak birdaha asla boyle olmicakk daha. 4 litre suyummu bitirdim ay nasil pismanim bugun. Kesinlikle birdaha asla boyle olmicak hatta haftada 1 kacamagi bile erteledim. 90 kiloda kacamak yapacam :)) ozaman kadar nooooooo. Sweetdimple

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…