- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
Banuuu ablaa annem aksam yemegini zorladii ana yuregi isteyedimm normal bi aksam yemegi ayy bugunn hic olmadiiiiiiiiii. Neyseyarin tartida belli olacak birdaha asla boyle olmicakk daha. 4 litre suyummu bitirdim ay nasil pismanim bugun. Kesinlikle birdaha asla boyle olmicak hatta haftada 1 kacamagi bile erteledim. 90 kiloda kacamak yapacam :)) ozaman kadar nooooooo. Sweetdimple
Afiyet olsun. Sabahki yumurtayı haşlanmış mı yiyorsun yoksa sahanda mı? sahurda tavada yapmayı düşünüyorum da az yağla. Bir de öğle öğünü yapmamışsın. Karatayda böyle mi?
Afiyet olsun. Sabahki yumurtayı haşlanmış mı yiyorsun yoksa sahanda mı? sahurda tavada yapmayı düşünüyorum da az yağla. Bir de öğle öğünü yapmamışsın. Karatayda böyle mi?
çok güzel canım inşallah hedefine ulaşırsın :)Tesekkurlerrr ablacim 18 yasindayim huzurevi meslegim var bu yil yeni bi meslege basliorum seneyede hosteslige in sha Allah :) sanirim burda en kucugu benim :)))
rica ederimm ablacimmm
cuma menü
sahur peynirli omlet,domates, salatalık,3 adet ceviz, köy peyniri,çay
18:30 19:30 yürüyüş
iftar.domates çorbası,1 avuç içi kadar büyüklüğünde fırında makarna,
1,5 lt su sahura kadar 2 daha gider(su zehirlenmesi yaşıycam doyamıyom sulara)
Sonuc mükemmel dediğine göre tartıldınOy ablacimm tarif edilemez bi duygu Allah im bu duygulari teyze olabilecek olanlara yasatir in sha Allah . Abla sonuc mukemmel ben full gaz devam ediom 3unxu gunum
Hmm iyiymiş:)) bende diğer yorumunda yazmıştım sonuc mükemmel kaç çıktın diye cvbımı aldım :)))Elma diyetimin sonucu, baslamadan 101 kiloydum. 3 uncu gunum bugun. 2 gunun sonucu 98.8 :)))))))))))) yeaaaaahhh alhamdulillah!!! 2.2 kg vermisim devam devammmmm:))) haftaya cuma yine bildirim yapicam in sha Allah. In sha Allah 95 gorurum ozaman.
Bugun sahurda Küp Küp neyi doğrayıp pişirsem acaba
Selam meleğim hayırlı cumalaraz da olsa gitmesi süper neslim tebrikler
az olsun sağlam olsun mayacım tebrik ederim
ne özürü bülbülümmm şu an yoğun bir dönemdesinn ben nasılsa müsaitim artık az yüklenmedin takımıİnşallah tüm sorunların bir an önce biter meleğim sabit olman da güzel tatlım Çok şükür bu hafta hiç eksi yok takımda harikayız
Evet seolvoşum harikayız daim olsun inşallah
Etli küp küp menemen miAfiyetolsun kuzum tebrik ederimmm 800 gr süper menülerinden belliydi aynen devam kuzum
Evet meleğim alışkanlık haline getirirsen bağırsaklar tembelleşir günde en fazla 2 ad yeterli tatlım
B12 ve dvit 3 ü her ay 2 adt yaptırmayı ihmal etme makresimm geçmiş olsun kuzum. hedefini 58 e çekmemize rağmen 60,2 de mezun olabiliyordun haydi bakalım kaldı 2 kilo
Hayırlı cumalar kuzum kolay gelsin tatlım
Doğru menüler ve spor takviyesiyle gitmemesi için bir neden yok şekercim
Yememekle hata etmişsin en azından bir bardak süt iç ve birkaç ceviz ye kuzum miden uzun süre aç kalmasın
Bu kuralı değiştirdik bitanem hedeflerimizi aylık koyuyoruz
Bazen düşünüyorum sizin evi ne güzel cıvıl cıvıl bir de evlendiklerini düşün makresimmm en az 8 torun çok zorluklarını çektin haklısın ama ne mutlu sana
Süper prenseism tebrik ederimmm hadi bakalım istikrara devam ama yine de elma diyetine karşıyım
Freee takım listesine ekle kuzum yüzdeni
Teşekkürler neslimmm
İşte bu süper oldu prensesimi vazgeçiremedik senin denemiş olman iyi oldu kuzumGeçmiş olsun tek tip beslenmelerin mutlaka bir zararı var elbette
Canım afiyet olsun nasıldı yürüyüş varmıydı yine sıkıntın
Hoşbuldukkk :) allah bagislasin canım çok iyi ilerleme kaybetmişsin ne kadar zamanda verdin nasıl verdin merak ettim :) benim kilom suan 71. 5 ay önce 77 kilodan indim hala ayni noktadayim hedefim 60. artık devam etme vakti geldi yaşım da 21 bu arada :)
sıkıntı devam ediyo.önceden yarım saat sonra çıkardı bugün başlar başlamaz kendini hissettirdi ilk yarım saat geçsin diye normal yürüdüm sonr ayüksek tempoya çıktım.eşimin demesine göre nefesim açılıyormuş bu hafta sabredersem geçermiş bakalım
bu arada geçmişte okudum bebek muhabbetlerini ben yorum yapmıycam rabbim ruh yarattıysa cihan gelse mani olamaz olacaksa olur.
mevla görelim neyler
neylerse güzel eyler dimi
2 aydan uzun bi zaman oldu canim sporda yaptigim icin gorenler 20 kilo falan verdim saniyor. Karatay diyeti yapiyorum tavsiye ederim benimde hedefim 64 insallah ulasirim boyumda 1.74Hoşbuldukkk :) allah bagislasin canım çok iyi ilerleme kaybetmişsin ne kadar zamanda verdin nasıl verdin merak ettim :) benim kilom suan 71. 5 ay önce 77 kilodan indim hala ayni noktadayim hedefim 60. artık devam etme vakti geldi yaşım da 21 bu arada :)
Bence sahur yap canım çok sıkıntılı görünmüyo bi tek baklava var onun yüzünden de yarın işkence çekme benceEve yeni geldik kizlar ancak girebildim bugun duzenim alt ust oldu.. İftara esimin bu arkadasina dvetliydik cay kahve icimi gorusuyorduk ama yemek ilk oldu evde disarida yemektede gorustugumuz oldu. Neyse aldik tatlimizi gittik.. Hazir corba yapmisti kendime soz verdim hazir corba icmicem diye kizada soyledim nurcum ben diyetteyim kusura bakma hazir corba icmicem dedim icmedim.. Kiz meger yemek yapmayi bilmiyormus kizlar hic yemek ayirmayan ben dunyanin en obur insani odulunu alabilcek olan esim bile yemek yiyemedikaldikmi ac esime gozumle zeytinle pideyi isaret ettim oda guldu cayin yaninada hazir cislardan koydumu gene yiyemedim bir tane baklava yedim ayakta durmak icin eve geldik mecbur kahvaltilik hazirladik yedik karatay tarzi esimde ekmek tuketmiyor. Simdi ben napcam sahur yapmasammi? Gitti duzenim mahvoldu. Esim bi gunle bisey olmaz diyo.. Karar aldim iftar boyunca kimseye gitmiyorum yemege ben cagiririm dedim esime ama gitmem
Eve yeni geldik kizlar ancak girebildim bugun duzenim alt ust oldu.. İftara esimin bu arkadasina dvetliydik cay kahve icimi gorusuyorduk ama yemek ilk oldu evde disarida yemektede gorustugumuz oldu. Neyse aldik tatlimizi gittik.. Hazir corba yapmisti kendime soz verdim hazir corba icmicem diye kizada soyledim nurcum ben diyetteyim kusura bakma hazir corba icmicem dedim icmedim.. Kiz meger yemek yapmayi bilmiyormus kizlar hic yemek ayirmayan ben dunyanin en obur insani odulunu alabilcek olan esim bile yemek yiyemedikaldikmi ac esime gozumle zeytinle pideyi isaret ettim oda guldu cayin yaninada hazir cislardan koydumu gene yiyemedim bir tane baklava yedim ayakta durmak icin eve geldik mecbur kahvaltilik hazirladik yedik karatay tarzi esimde ekmek tuketmiyor. Simdi ben napcam sahur yapmasammi? Gitti duzenim mahvoldu. Esim bi gunle bisey olmaz diyo.. Karar aldim iftar boyunca kimseye gitmiyorum yemege ben cagiririm dedim esime ama gitmem
Derya gaza gelsin derken ben gidecem 2. cocuk yapmayabende 2. ci istemiyordum kızı 26 da oğlanı 32 de doğurdum. inan ilk çocukta anne baba olamıyorsun, hatta bana göre hayırlı bir kul da olamıyorsun çünki çocuğuna tapıyorsun tek olunca, ama 2. de daha merhametli paylaşımcı hoşgörülü oluyorsun. her eve 2 çocuk lazım düşün bidaha bence
bak tecrubeme dayanarak
1. anne olmayan merhameti bilemez, empati yapamaz az bencil olur
2. tek çocuklu anne ailesine ve çocuğuna tapar , hatta bulunmayan hint kumaşı muamelesi yapar
3. birden fazla çocuklu aile paylaşımcı, hoşgörülü, dünyaya açık, relaks ve rahat olur
o yuzden tek çocuk hiç çocuktan bence birazdaha tehlikeli . ben çevremdekilere hep söyluyorum ama bende bunu şeş kaza alim olunca anladım, değilse bu duygulardan mahrum kalırdım. bence hemen çocuk yap çok arada verme ,inan birini buyutunce hiç kolay olmuyor bende öyle oldu zorlandımdı mesela.
allah herkesin gönlüne göre versin
Iyi akşamlar herkese :) gruba yeni katıldım daha doğrusuSweetdimple beni çağırmıştı ben oruç tuttuğum günlerin geçmesini bekledim ve şimdi geldim :) siz sormadan ben kendimi anlatayım bu siteye önceden de uyeydim yarışmalarda çok güzel kilolar da verdim sonra kötü şeyler yaşayıp herseyi bıraktım tabi ki :) yeni yeni toparlandim ve kaldığım yerden devam etmek istiyorum yalnız kafama takılan sey ramazanda sizlerle uyum sağlayıp sağlayamayacağım oldu inşallah sıkıntı olmaz çünkü artık oruç tutmicam tutarken kilomda artış yaşadım. Ilk mesajımda çok gevezelik ettim kusura bakmayın arkadaşlar herkesle tanışmayı bekliyorum :)
Hahahaha yaaaaaaaaa
hahaha kiz abla senin derdine ne manken gibi hatunsun sen bi zahmet yapmayiver
ohhh coksukur ablaaa yarin tartiya sonkez cikayim. Kaldigim yerden devam ediyirum 4 litrebitirdim. Bu tatli krizimide ilk haftama veriyorum artik haftada bir kendimi odullendiririm
Ablaacimmmm cooooj coookkk azdi inanki avuc ici
Yuppiiiiiiii nihayet kaptanımmm
hoşbuldum teşekkürler :) Evet kavrulmamış hali en sağlıklısı. Bir avuçtan fazlası sağlıklı yağ bile olsa fazla değil mi ama?o da zaten bir çay bardağı falan eder. :)
Teşekkür ederim bilgi için Yasmin. :)
Ayran detoksunu kiloya göre ayda bir veya iki diye biliyorum. Benim kilomda biri ayda 2 kez yaparsa sonuç alabilir mi sence? Eğer öyleyse yapayım bende 2 kez.Bende 2 günde 2 kiloyu gördüm bir keresinde. :) Büyük kısmı ilk gün gidiyor ikinci gün de biraz daha gidiyor. Çay, kahve düşkünlüğüm yoktur zaten. :)
Bu arada benim hesaba göre 2.5 litreye yakın su içmem gerekiyormuş.
Aramıza hoşgeldin. :) bende bu gece katıldım daha.
Teşekkür ederim, hoşbuldum. :)
Koşayımmm koşayımda swetimmm koca 2 kilo haftada 500 gr zor gidiyor ağlamakkk istiyorum
iyi akşamlar kızlaaar :) İftarımı yaptım size bugünkü menümü yazıcam şimdi.
Sahur
Dün çok kaçırdığım için bir şey yiyemedim. Su içip yattım. Bu geceden itibaren düzene sokacağım inşallah. :)
İftar (20:30)
3 yemek kaşığı taze fasulye
Bol salata
22:00
Bir bardak çay
Su, şimdilik 1.6 litre. Saat 12 ye kadar 2 litreye tamamlayacağım onu da. :)
Bugünkü menüm
Sabah : 2 yumurta ceviz 1 domates
İkindi : 2 kuru incir
Akşam : 1 kase etli çorba, 4 kaşık taze fasulye bir kase yoğurt bir parça pide
Banuuu ablaa annem aksam yemegini zorladii ana yuregi isteyedimm normal bi aksam yemegi ayy bugunn hic olmadiiiiiiiiii. Neyseyarin tartida belli olacak birdaha asla boyle olmicakk daha. 4 litre suyummu bitirdim ay nasil pismanim bugun. Kesinlikle birdaha asla boyle olmicak hatta haftada 1 kacamagi bile erteledim. 90 kiloda kacamak yapacam :)) ozaman kadar nooooooo. Sweetdimple
arkadaşlar bu hafta kilo veren herkesi tebrik ediyorum
@Yasmiin17 seni de ayrıca tebrik ederi verdiğin kilo çok iyi.gönlüne göre gidiyor diyetin en azından,bu hafta için tebrikler bitanem
cuma menü
sahur peynirli omlet,domates, salatalık,3 adet ceviz, köy peyniri,çay
18:30 19:30 yürüyüş
iftar.domates çorbası,1 avuç içi kadar büyüklüğünde fırında makarna,
1,5 lt su sahura kadar 2 daha gider(su zehirlenmesi yaşıycam doyamıyom sulara)
Normalde iftardan sonra agzima lokma koymuyordum canim leptin calissin diyeBence sahur yap canım çok sıkıntılı görünmüyo bi tek baklava var onun yüzünden de yarın işkence çekme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?