Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kendini ne kadar zorladığının farkında mısın bunca nimetin içinden 3 gündür elma yiyorsun. göz hakkın diye düşün ve mutlu ol. yarın telafi edersin.

Afiyet olsun. Sabahki yumurtayı haşlanmış mı yiyorsun yoksa sahanda mı? sahurda tavada yapmayı düşünüyorum da az yağla. Bir de öğle öğünü yapmamışsın. Karatayda böyle mi?

Sağıl canım sabah haşlanmış yedim ama ben en çok tereyağlı sahanda seviyorum her türlü tüketebilirsin omlet soğanlı. Karatayla genelde 2 öğün çok daha iyi sonuç alınıyor ben çalıştığım ve erken kahvaltı yaptığım için 3 öğün yiyorum ramazanda işyerindr rahat olamadığım için böyle oldu. Pazar günü ramazan düzenime dönücem inşallah

Canım afiyet olsun nasıldı yürüyüş varmıydı yine sıkıntın

Elma diyetimin sonucu, baslamadan 101 kiloydum. 3 uncu gunum bugun. 2 gunun sonucu 98.8 :)))))))))))) yeaaaaahhh alhamdulillah!!! 2.2 kg vermisim devam devammmmm:))) haftaya cuma yine bildirim yapicam in sha Allah. In sha Allah 95 gorurum ozaman.
Hmm iyiymiş:)) bende diğer yorumunda yazmıştım sonuc mükemmel kaç çıktın diye cvbımı aldım :)))

Bugun sahurda Küp Küp neyi doğrayıp pişirsem acaba
Tşk ederim kaptanım ayrıca:)

Canım afiyet olsun nasıldı yürüyüş varmıydı yine sıkıntın

sıkıntı devam ediyo.önceden yarım saat sonra çıkardı bugün başlar başlamaz kendini hissettirdi ilk yarım saat geçsin diye normal yürüdüm sonr ayüksek tempoya çıktım.eşimin demesine göre nefesim açılıyormuş bu hafta sabredersem geçermiş bakalım
bu arada geçmişte okudum bebek muhabbetlerini ben yorum yapmıycam rabbim ruh yarattıysa cihan gelse mani olamaz olacaksa olur.
mevla görelim neyler
neylerse güzel eyler dimi

L latissi Aramiza hosgeldin canimm ben selvi 26 yasindayim evliyim bi oglum var. Diyete 95 kilo ile basladim suan 80.7 kiloyum.. Senin kilon ve hedefin nedir?
Hoşbuldukkk :) allah bagislasin canım çok iyi ilerleme kaybetmişsin ne kadar zamanda verdin nasıl verdin merak ettim :) benim kilom suan 71. 5 ay önce 77 kilodan indim hala ayni noktadayim hedefim 60. artık devam etme vakti geldi yaşım da 21 bu arada :)

Eve yeni geldik kizlar ancak girebildim bugun duzenim alt ust oldu.. İftara esimin bu arkadasina dvetliydik cay kahve icimi gorusuyorduk ama yemek ilk oldu evde disarida yemektede gorustugumuz oldu. Neyse aldik tatlimizi gittik.. Hazir corba yapmisti kendime soz verdim hazir corba icmicem diye kizada soyledim nurcum ben diyetteyim kusura bakma hazir corba icmicem dedim icmedim.. Kiz meger yemek yapmayi bilmiyormus kizlar hic yemek ayirmayan ben dunyanin en obur insani odulunu alabilcek olan esim bile yemek yiyemedi kaldikmi ac esime gozumle zeytinle pideyi isaret ettim oda guldu cayin yaninada hazir cislardan koydumu gene yiyemedim bir tane baklava yedim ayakta durmak icin eve geldik mecbur kahvaltilik hazirladik yedik karatay tarzi esimde ekmek tuketmiyor. Simdi ben napcam sahur yapmasammi? Gitti duzenim mahvoldu. Esim bi gunle bisey olmaz diyo.. Karar aldim iftar boyunca kimseye gitmiyorum yemege ben cagiririm dedim esime ama gitmem

Oyyyyy canımsın ne güzel dedin. hakkımızda hayırlısı neyse onu versin Rabbim. Sen dikkatli ol yinede canım çook yorma kendini

2 aydan uzun bi zaman oldu canim sporda yaptigim icin gorenler 20 kilo falan verdim saniyor. Karatay diyeti yapiyorum tavsiye ederim benimde hedefim 64 insallah ulasirim boyumda 1.74

Bence sahur yap canım çok sıkıntılı görünmüyo bi tek baklava var onun yüzünden de yarın işkence çekme bence

Ayyy canım ya. Bencede bi günden bişey olmaz. Sıkma canını

Derya gaza gelsin derken ben gidecem 2. cocuk yapmaya
Dogru yazmışın neslim banada bi gelip bi gidiyorlar zaten 30umda anne oldum Allah Herşeyin hayırlısını versin yinede:)

İyi akşamlar fıstıklarımmm gerçi gece oldu

Hoşgeldin aramıza bitanemmm ben de neden gelmedi acaba diye merak ediyordum neyseki vazgeçmemişsinn. .Bitanem öncelikle ilk sayfadaki kurallaırmızı okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekli.Şu andaki kilonu ve hedefini de yazarsan sevinirim.Daha önce yarıştım demişsin sanırım yeni hesap aldın eski nikini yazabilirimisin kuzum .Denem süren 2 hafta işleyişi zaten biliyorsun Tekrar çok gzüel kilolar vereceğine eminim tatlım

Zayıflama döneminde yapmıştım prensesimm ama ben fazla verememiştim gerçi ilk gün kahvesizliğe dayanamayıp bozmıştum

Yuppiiiiiiii nihayet kaptanımmm

Aynenn kuzummm daim olsun inşallah

Ayda bir yaparsan daha gzüel sonuç alırsın Özlemcim

Koşayımmm koşayımda swetimmm koca 2 kilo haftada 500 gr zor gidiyor ağlamakkk istiyorum

Ağlamak yok sen değil vedalaştığın kilolar ağlayacak

iyi akşamlar kızlaaar :) İftarımı yaptım size bugünkü menümü yazıcam şimdi.

Tatlım gherçekten çok az yemişsin sahur zaten yok şayet az yersen vucut kendini savunmaya geçer ve enerji harcamayı durdurur bitanem Sağlıklı menülerden doyana kadar yiyebilirsin

Bugünkü menüm

Sabah : 2 yumurta ceviz 1 domates
İkindi : 2 kuru incir
Akşam : 1 kase etli çorba, 4 kaşık taze fasulye bir kase yoğurt bir parça pide

Afiyetolsun meleğimmmm regl döneninde azcık spor yapsan dezavantajını avantaja çevirsen süper olmazmıı

Ne yedin ki prensesimmm Bitanem sadece elmayla iradeni zorluyorsunnn .Tdımlık yemene zaten kızmamm nefsini körelt yeterli lütfen zorlama kendini bu kadar.

arkadaşlar bu hafta kilo veren herkesi tebrik ediyorum
@Yasmiin17 seni de ayrıca tebrik ederi verdiğin kilo çok iyi.gönlüne göre gidiyor diyetin en azından,bu hafta için tebrikler bitanem

Ben de seni tebrik ediyorum hepiniz harikaydınız balımmm

nasıl içebiliyorsunuz ben içemiyorum bu kadar balımm 2,5 zorlayarak bitiyor Maşallahınız var

Bence sahur yap canım çok sıkıntılı görünmüyo bi tek baklava var onun yüzünden de yarın işkence çekme bence
Normalde iftardan sonra agzima lokma koymuyordum canim leptin calissin diye cok taktim kafaya bu kez diet isini esim diyor sanki dunya basian yikilmis gibi duruyorsun onun tuzu kuru tabj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…