hem de 2 ayda vermissin çok güzel tebrik ederim canım :) karatay denemistim zaten sağlıklı olan beslenme biçimi o ama beceremiyorum işte kahretsin2 aydan uzun bi zaman oldu canim sporda yaptigim icin gorenler 20 kilo falan verdim saniyor. Karatay diyeti yapiyorum tavsiye ederim benimde hedefim 64 insallah ulasirim boyumda 1.74
Olmaz dimi deryammAyyy canım ya. Bencede bi günden bişey olmaz. Sıkma canını
Oyyyyy takımımız iyice şenleniyor yeni yüzler hoşgeldin cnm :))Iyi akşamlar herkese :) gruba yeni katıldım daha doğrusuSweetdimple beni çağırmıştı ben oruç tuttuğum günlerin geçmesini bekledim ve şimdi geldim :) siz sormadan ben kendimi anlatayım bu siteye önceden de uyeydim yarışmalarda çok güzel kilolar da verdim sonra kötü şeyler yaşayıp herseyi bıraktım tabi ki :) yeni yeni toparlandim ve kaldığım yerden devam etmek istiyorum yalnız kafama takılan sey ramazanda sizlerle uyum sağlayıp sağlayamayacağım oldu inşallah sıkıntı olmaz çünkü artık oruç tutmicam tutarken kilomda artış yaşadım. Ilk mesajımda çok gevezelik ettim kusura bakmayın arkadaşlar herkesle tanışmayı bekliyorum :)
İyi akşamlar fıstıklarımmm gerçi gece oldu
Hoşgeldin aramıza bitanemmm ben de neden gelmedi acaba diye merak ediyordum neyseki vazgeçmemişsinn. .Bitanem öncelikle ilk sayfadaki kurallaırmızı okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekli.Şu andaki kilonu ve hedefini de yazarsan sevinirim.Daha önce yarıştım demişsin sanırım yeni hesap aldın eski nikini yazabilirimisin kuzum .Denem süren 2 hafta işleyişi zaten biliyorsunTekrar çok gzüel kilolar vereceğine eminim tatlım
Zayıflama döneminde yapmıştım prensesimm ama ben fazla verememiştim gerçi ilk gün kahvesizliğe dayanamayıp bozmıştum
Aynenn kuzummm daim olsun inşallah
Ayda bir yaparsan daha gzüel sonuç alırsın Özlemcim
Ağlamak yok sen değil vedalaştığın kilolar ağlayacak
Tatlım gherçekten çok az yemişsin sahur zaten yok şayet az yersen vucut kendini savunmaya geçer ve enerji harcamayı durdurur bitanemSağlıklı menülerden doyana kadar yiyebilirsin
Afiyetolsun meleğimmmm regl döneninde azcık spor yapsan dezavantajını avantaja çevirsen süper olmazmıı
Ne yedin ki prensesimmmBitanem sadece elmayla iradeni zorluyorsunnn .Tdımlık yemene zaten kızmamm nefsini körelt yeterli lütfen zorlama kendini bu kadar.
Ben de seni tebrik ediyorum hepiniz harikaydınız balımmm
nasıl içebiliyorsunuz ben içemiyorum bu kadar balımm2,5 zorlayarak bitiyor Maşallahınız var
Saglikli beslenip cisslardan uzak durursan neden olmasin canimmhem de 2 ayda vermissin çok güzel tebrik ederim canım :) karatay denemistim zaten sağlıklı olan beslenme biçimi o ama beceremiyorum işte kahretsinkafama göre diyet yani minimum yiyerek kilo veriyorum ben çözümüm bu
Olmaz dimi deryamm
Bugun sahurda Küp Küp neyi doğrayıp pişirsem acaba
Tşk ederim kaptanım ayrıca:)
sıkıntı devam ediyo.önceden yarım saat sonra çıkardı bugün başlar başlamaz kendini hissettirdi ilk yarım saat geçsin diye normal yürüdüm sonr ayüksek tempoya çıktım.eşimin demesine göre nefesim açılıyormuş bu hafta sabredersem geçermiş bakalım
bu arada geçmişte okudum bebek muhabbetlerini ben yorum yapmıycam rabbim ruh yarattıysa cihan gelse mani olamaz olacaksa olur.
mevla görelim neyler
neylerse güzel eyler dimi
Hoşbuldukkk :) allah bagislasin canım çok iyi ilerleme kaybetmişsin ne kadar zamanda verdin nasıl verdin merak ettim :) benim kilom suan 71. 5 ay önce 77 kilodan indim hala ayni noktadayim hedefim 60. artık devam etme vakti geldi yaşım da 21 bu arada :)
Eve yeni geldik kizlar ancak girebildim bugun duzenim alt ust oldu.. İftara esimin bu arkadasina dvetliydik cay kahve icimi gorusuyorduk ama yemek ilk oldu evde disarida yemektede gorustugumuz oldu. Neyse aldik tatlimizi gittik.. Hazir corba yapmisti kendime soz verdim hazir corba icmicem diye kizada soyledim nurcum ben diyetteyim kusura bakma hazir corba icmicem dedim icmedim.. Kiz meger yemek yapmayi bilmiyormus kizlar hic yemek ayirmayan ben dunyanin en obur insani odulunu alabilcek olan esim bile yemek yiyemedikaldikmi ac esime gozumle zeytinle pideyi isaret ettim oda guldu cayin yaninada hazir cislardan koydumu gene yiyemedim bir tane baklava yedim ayakta durmak icin eve geldik mecbur kahvaltilik hazirladik yedik karatay tarzi esimde ekmek tuketmiyor. Simdi ben napcam sahur yapmasammi? Gitti duzenim mahvoldu. Esim bi gunle bisey olmaz diyo.. Karar aldim iftar boyunca kimseye gitmiyorum yemege ben cagiririm dedim esime ama gitmem
Hosbuldukkk :) Kaptanım böyle korktum bak eski nick falan beni fişleme sonraHoşgeldin aramıza bitanemmm ben de neden gelmedi acaba diye merak ediyordum neyseki vazgeçmemişsinn. .Bitanem öncelikle ilk sayfadaki kurallaırmızı okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekli.Şu andaki kilonu ve hedefini de yazarsan sevinirim.Daha önce yarıştım demişsin sanırım yeni hesap aldın eski nikini yazabilirimisin kuzum .Denem süren 2 hafta işleyişi zaten biliyorsunTekrar çok gzüel kilolar vereceğine eminim tatlım
Olsun sen kafana tak çünkü takmadan olmuyo şahsen ben önüme geleni yerdim eskiden doğru yoldasin arkadaşımNormalde iftardan sonra agzima lokma koymuyordum canim leptin calissin diyecok taktim kafaya bu kez diet isini esim diyor sanki dunya basian yikilmis gibi duruyorsun onun tuzu kuru tabj
Çorbadan başka bişi yokmuyduki selvoş ? Ayrıca bişi olmaz sahurdada atıstır biraz üstüneede ayran ohhhEve yeni geldik kizlar ancak girebildim bugun duzenim alt ust oldu.. İftara esimin bu arkadasina dvetliydik cay kahve icimi gorusuyorduk ama yemek ilk oldu evde disarida yemektede gorustugumuz oldu. Neyse aldik tatlimizi gittik.. Hazir corba yapmisti kendime soz verdim hazir corba icmicem diye kizada soyledim nurcum ben diyetteyim kusura bakma hazir corba icmicem dedim icmedim.. Kiz meger yemek yapmayi bilmiyormus kizlar hic yemek ayirmayan ben dunyanin en obur insani odulunu alabilcek olan esim bile yemek yiyemedikaldikmi ac esime gozumle zeytinle pideyi isaret ettim oda guldu cayin yaninada hazir cislardan koydumu gene yiyemedim bir tane baklava yedim ayakta durmak icin eve geldik mecbur kahvaltilik hazirladik yedik karatay tarzi esimde ekmek tuketmiyor. Simdi ben napcam sahur yapmasammi? Gitti duzenim mahvoldu. Esim bi gunle bisey olmaz diyo.. Karar aldim iftar boyunca kimseye gitmiyorum yemege ben cagiririm dedim esime ama gitmem
Böyle sıcak karşılanmak çok hoş teşekkür ederim hoşbuldum :)Oyyyyy takımımız iyice şenleniyor yeni yüzler hoşgeldin cnm :))
ya şimdi ben telefondan girince olaylar karisiyo ne yaptım yanlış bisi mi yaptım ki ben acabaAz önce sorduklarımın cevabı geldi
Bilmiyorumki kaptanim o kadarda israr ettilerki anlatamam kiz cok iyi bilmiyor sanirim esimde dediki ramazandan sonra sen nura yemek yapmayi ogret
Küp küp domates salatalık biber al sana çoban salataKüp küp olmazsa olmaz ama
İnşallah bir an önce geçer balımm aksi halde bir doktora gitmelisin ne olur olmaz
Az önce sorduklarımın cevabı geldi
Kötü olmuş selvoşum sağlık olsun ama sahurda mutlaka yemelisin yarın zorlanmamak için zaten süper su içiyorsun sporunuda ihmal etmiyorsun o yzğüden bir dilim baklava çok etkilemez seni.Kıza da acıdım hayır madem yemek yapmayı bilmiyor eşini mi kıramadı ki
Bi sitede gormustum canim bayildim yukledimÇorbadan başka bişi yokmuyduki selvoş ? Ayrıca bişi olmaz sahurdada atıstır biraz üstüneede ayran ohhh
Bu arada profil resmin cok Anlamlı ve güzel
hem de 2 ayda vermissin çok güzel tebrik ederim canım :) karatay denemistim zaten sağlıklı olan beslenme biçimi o ama beceremiyorum işte kahretsinkafama göre diyet yani minimum yiyerek kilo veriyorum ben çözümüm bu
Olmaz dimi deryamm
Şimdi 25 squat 15 sn plank 35 mekik çektim hayatım
Hosbuldukkk :) Kaptanım böyle korktum bak eski nick falan beni fişleme sonraeski nickim Lucida idi takımımı hatirlayamiyorum valla. Inşallah birlikte vericiyiz kilolarimizi :)
Olsun sen kafana tak çünkü takmadan olmuyo şahsen ben önüme geleni yerdim eskiden doğru yoldasin arkadaşım
Iyi geceler kızlar yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
bu hafta herkes güzel kilolar vermiş tebrik ederim sizi benim bu hafta sabit idi insallah haftaya iyi olur
bugün ki menum
sahur 1 yumurta peynir zeytin 1 dilim ekmek
öğle tavuk sote 3 kaşık bulgur pilavı
Aksam nohut 2 kaşık bulgur pilavı salata
Su 2,5 lite spor yapamadım
Böyle sıcak karşılanmak çok hoş teşekkür ederim hoşbuldum :)
ya şimdi ben telefondan girince olaylar karisiyo ne yaptım yanlış bisi mi yaptım ki ben acaba
Bilmiyorumki kaptanim o kadarda israr ettilerki anlatamam kiz cok iyi bilmiyor sanirim esimde dediki ramazandan sonra sen nura yemek yapmayi ogretbende dedim ne dicem sen yemek yapamiyorsun gel ben sana ogretimmi dicwm sabah 2 mil leslie yapcaam ayy yaa uyuyamam bugun artik.. Kaptanim regl donemimde ayran detoksunu denesemmi ne dersin?
Bugünkü menum
Sahur etli Menemen
Iftar semizotu,dereotu,maydonoZlu yogurt üzerinee bol pul biber
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 ödem cayı
Kaptanım benim kafam karıştı ben bi sahuru atladım sanırım ilk günler bi günü bi güne aktardım iftar sahur olunca bilmiyorumama atladıgımdada cıs yoktur olunca yazıyorum unutmuyorum:)
cuma menü
sahur peynirli omlet,domates, salatalık,3 adet ceviz, köy peyniri,çay
18:30 19:30 yürüyüş
iftar.domates çorbası,1 avuç içi kadar büyüklüğünde fırında makarna,
1,5 lt su sahura kadar 2 daha gider(su zehirlenmesi yaşıycam doyamıyom sulara)
Sağıl canım sabah haşlanmış yedim ama ben en çok tereyağlı sahanda seviyorum her türlü tüketebilirsin omlet soğanlı. Karatayla genelde 2 öğün çok daha iyi sonuç alınıyor ben çalıştığım ve erken kahvaltı yaptığım için 3 öğün yiyorum ramazanda işyerindr rahat olamadığım için böyle oldu. Pazar günü ramazan düzenime dönücem inşallah
Hoşbuldukkk :) allah bagislasin canım çok iyi ilerleme kaybetmişsin ne kadar zamanda verdin nasıl verdin merak ettim :) benim kilom suan 71. 5 ay önce 77 kilodan indim hala ayni noktadayim hedefim 60. artık devam etme vakti geldi yaşım da 21 bu arada :)
Iyi geceler kızlar yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
bu hafta herkes güzel kilolar vermiş tebrik ederim sizi benim bu hafta sabit idi insallah haftaya iyi olur
bugün ki menum
sahur 1 yumurta peynir zeytin 1 dilim ekmek
öğle tavuk sote 3 kaşık bulgur pilavı
Aksam nohut 2 kaşık bulgur pilavı salata
Su 2,5 lite spor yapamadım
Yapmadim kaptanim kizlar Yazinca netten baktim ustelik o corbanin bugdayla olanini yapiyoruz biz normalde. Cay kahve bagimliligim kalmadi kaptanim eskidendi onlar
tatlım evet karatayla kilo verme hızı düşük ama garantili ve kalıcı ayrıca 2 kilo versen 5 vermiş gibi görünüyor o yzüden denemeni isterim
olma zolmaz sen gönlünü ferah tut
oooo bana bunlarla gel meleğimmm helalll sana
yok estagfurllah meleğim nedne fişleyelimmmeski kayıtlarına ulaşmak açısından dedim kuzum hangi takımda yarıştığın önemli değil diskalifiye olmadıysan mesele yok
İyi geceler tatlımmm ama 5 kaşık bugur bir gün için çok 1 haftalık kortan dolmuş bile
hayır tatlım yanlış olan birşey yok
Samimi olsanız öğretirsin tabiki ama kız ne tepki verir bilemeyizki .Regl döneminde yaparsan güzel sonuç alabilirsin selvoşum üstelik daha önce yapmadıysan harika olur bence ama çaysızlık kahvesizlik başağrısı yapıyor tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?