Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

2 aydan uzun bi zaman oldu canim sporda yaptigim icin gorenler 20 kilo falan verdim saniyor. Karatay diyeti yapiyorum tavsiye ederim benimde hedefim 64 insallah ulasirim boyumda 1.74
hem de 2 ayda vermissin çok güzel tebrik ederim canım :) karatay denemistim zaten sağlıklı olan beslenme biçimi o ama beceremiyorum işte kahretsin kafama göre diyet yani minimum yiyerek kilo veriyorum ben çözümüm bu

Oyyyyy takımımız iyice şenleniyor yeni yüzler hoşgeldin cnm :))

Şimdi 25 squat 15 sn plank 35 mekik çektim hayatım

Saglikli beslenip cisslardan uzak durursan neden olmasin canimm

Bugun sahurda Küp Küp neyi doğrayıp pişirsem acaba
Tşk ederim kaptanım ayrıca:)

Küp küp domates salatalık biber al sana çoban salata Küp küp olmazsa olmaz ama

İnşallah bir an önce geçer balımm aksi halde bir doktora gitmelisin ne olur olmaz

Az önce sorduklarımın cevabı geldi

Kötü olmuş selvoşum sağlık olsun ama sahurda mutlaka yemelisin yarın zorlanmamak için zaten süper su içiyorsun sporunuda ihmal etmiyorsun o yzğüden bir dilim baklava çok etkilemez seni.Kıza da acıdım hayır madem yemek yapmayı bilmiyor eşini mi kıramadı ki

Hosbuldukkk :) Kaptanım böyle korktum bak eski nick falan beni fişleme sonra eski nickim Lucida idi takımımı hatirlayamiyorum valla. Inşallah birlikte vericiyiz kilolarimizi :)
Normalde iftardan sonra agzima lokma koymuyordum canim leptin calissin diye cok taktim kafaya bu kez diet isini esim diyor sanki dunya basian yikilmis gibi duruyorsun onun tuzu kuru tabj
Olsun sen kafana tak çünkü takmadan olmuyo şahsen ben önüme geleni yerdim eskiden doğru yoldasin arkadaşım

Çorbadan başka bişi yokmuyduki selvoş ? Ayrıca bişi olmaz sahurdada atıstır biraz üstüneede ayran ohhh
Bu arada profil resmin cok Anlamlı ve güzel

Iyi geceler kızlar yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
bu hafta herkes güzel kilolar vermiş tebrik ederim sizi benim bu hafta sabit idi insallah haftaya iyi olur
bugün ki menum
sahur 1 yumurta peynir zeytin 1 dilim ekmek
öğle tavuk sote 3 kaşık bulgur pilavı
Aksam nohut 2 kaşık bulgur pilavı salata
Su 2,5 lite spor yapamadım

Bilmiyorumki kaptanim o kadarda israr ettilerki anlatamam kiz cok iyi bilmiyor sanirim esimde dediki ramazandan sonra sen nura yemek yapmayi ogret bende dedim ne dicem sen yemek yapamiyorsun gel ben sana ogretimmi dicwm sabah 2 mil leslie yapcaam ayy yaa uyuyamam bugun artik.. Kaptanim regl donemimde ayran detoksunu denesemmi ne dersin?

Çorbadan başka bişi yokmuyduki selvoş ? Ayrıca bişi olmaz sahurdada atıstır biraz üstüneede ayran ohhh
Bu arada profil resmin cok Anlamlı ve güzel
Bi sitede gormustum canim bayildim yukledim corba disinda pirinc pilavi bide etli turlu gibi bisey yapmis canimm rus salatasi falan filan hersey ciss ti ciss

Bugünkü menum
Sahur etli Menemen
Iftar semizotu,dereotu,maydonoZlu yogurt üzerinee bol pul biber
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 ödem cayı

Kaptanım benim kafam karıştı ben bi sahuru atladım sanırım ilk günler bi günü bi güne aktardım iftar sahur olunca bilmiyorum ama atladıgımdada cıs yoktur olunca yazıyorum unutmuyorum:)

tatlım evet karatayla kilo verme hızı düşük ama garantili ve kalıcı ayrıca 2 kilo versen 5 vermiş gibi görünüyor o yzüden denemeni isterim

Olmaz dimi deryamm

olma zolmaz sen gönlünü ferah tut

Şimdi 25 squat 15 sn plank 35 mekik çektim hayatım

oooo bana bunlarla gel meleğimmm helalll sana

yok estagfurllah meleğim nedne fişleyelimmm eski kayıtlarına ulaşmak açısından dedim kuzum hangi takımda yarıştığın önemli değil diskalifiye olmadıysan mesele yok

İyi geceler tatlımmm ama 5 kaşık bugur bir gün için çok 1 haftalık kortan dolmuş bile

Böyle sıcak karşılanmak çok hoş teşekkür ederim hoşbuldum :)

ya şimdi ben telefondan girince olaylar karisiyo ne yaptım yanlış bisi mi yaptım ki ben acaba

hayır tatlım yanlış olan birşey yok

Samimi olsanız öğretirsin tabiki ama kız ne tepki verir bilemeyizki .Regl döneminde yaparsan güzel sonuç alabilirsin selvoşum üstelik daha önce yapmadıysan harika olur bence ama çaysızlık kahvesizlik başağrısı yapıyor tatlım

İnan şimdi benim de kafam karıştı etli menemeni dün yememişmiydin kuzum

Sorun yok tabloyu yaparken çıkar meydana ama menülerinizin başına pazartesi menüsü salı menüsü gibi belirtirseniz benim işimde kolaylaşır

Canım fırında makarna çekti :)

bende normalde 3 öğün yiyerek kilo veriyorum. Ramazan olunca sahur iftar şeklinde oluyor.

Yaşıtız. :) öğrenci misin sende?

Afiyet olsun, menün çok güzel. :)

Yapmadim kaptanim kizlar Yazinca netten baktim ustelik o corbanin bugdayla olanini yapiyoruz biz normalde. Cay kahve bagimliligim kalmadi kaptanim eskidendi onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…