Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dimi dahada güzeli + 15 sn plank ilave 15 squat veeee su 2.7 yalnız yanıyorum şuan balkonda bi sigara içim de yatim artık herkese iui geceler

mesaj sayılarını biz mi bildiriyoruz sana kaptanım. :)

Takım İçi İlk 3
-baldandane(91,5 /90 /1,5 /%1,64
-makres76 (60,9/60 / 0,9/% 1,48

-selvos88(81,6/ 80.7/0.9 /%1.10

Tebrikler meleklerimm
makres76 417. etapta takım içi ik 3 te olduğun için makres 1. olduğun için mayıs ayı %2 kilo verme tablosundan almış olduğun sarı kartın ve bugünkü ikinciliğinden dolayı bugün almış olduğun sarı kartın silindi kuzum tebrikler sıfır kartal hedefe devam

battaniye1 418. etap ta 3. olduğun için mayıs ayı %2 kilo verme tablosundan almış olduğun sarı kartın silindi tatlımmm sadece bugün aldığın sarı kartın kaldı devam devammmm

Yapmadim kaptanim kizlar Yazinca netten baktim ustelik o corbanin bugdayla olanini yapiyoruz biz normalde. Cay kahve bagimliligim kalmadi kaptanim eskidendi onlar
ben kahvesizliğe dayanamıyorum kuzum o zaman yapmalısın zorlanmazsın tatlım

kızlar 1 saat kadar önce 3 dilim kavun yedim. Biliyorum saat olarak yememem lazımdı ama bugün aşırı az yememe güvenerek attım biraz da ağzıma.

Bugün hiçbirşey yemediğin için cezan yokk tabikiii

Dimi dahada güzeli + 15 sn plank ilave 15 squat veeee su 2.7 yalnız yanıyorum şuan balkonda bi sigara içim de yatim artık herkese iui geceler

Maşllah deryammmmm haziran hedefine ulaşmaya kararlısın iyi geceler kuzummm

mesaj sayılarını biz mi bildiriyoruz sana kaptanım. :)

Genelde cuma günleri bildirim yaparken mesajlarınız da saymalısınız kuzum

Sweetdimple , bu arada sen kilo verme işini tamamladın mı? ne kadar sürede ne kadar kilo verdin? Bir de yaşını merak ediyorum. kaptanı tanımak adına sordum bi ton soruyu kusura bakma.

Evet bitanemmm ben tamamladım koruma dönemindeyim Est ne kusuru ben sana linkimi atayım en iyisi

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sweetdimple-in-basari-hikayesi.721337/

Bi suru madalyam oldu

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-kac-kilo-verdi.246132/page-10#post-41545048

Buradaki linkten Tüm cuma zayıflama yarışmacıları arasındaki sıralamanızı görebilirsiniz meleklerimm sizi de kırmızılar arasında göreceğim günü iple çekiyorum Sevgili seaBahAR ın ellerine sağlık Haziran ayı listesini yayınlamış şekerlerimm

Bir dip not daha haftaya Haziran ayı %2 kilo verme tablosu gelecek bu hafta ne olur işi sıkı tutun sarı kart almadan yeni bir aya başlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…