İnan şimdi benim de kafam karıştı etli menemeni dün yememişmiydin kuzum
Sorun yok tabloyu yaparken çıkar meydana ama menülerinizin başına pazartesi menüsü salı menüsü gibi belirtirseniz benim işimde kolaylaşır
Yapmadim kaptanim kizlar Yazinca netten baktim ustelik o corbanin bugdayla olanini yapiyoruz biz normalde. Cay kahve bagimliligim kalmadi kaptanim eskidendi onlar
419, Etap Mesaj Sayıları
battaniye :20
makres76:26
maya55:35+
45derya45:35+
baldandane:35+
selvos88:35+
bülbül_bismil:35+
makres76 battaniye1
sarı kart aldınız meleklerimmmm ama üzülmeyin devamı geliyor
Sweetdimple , bu arada sen kilo verme işini tamamladın mı? ne kadar sürede ne kadar kilo verdin? Bir de yaşını merak ediyorum. kaptanı tanımak adına sordum bi ton soruyu kusura bakma.
ben kahvesizliğe dayanamıyorum kuzum o zaman yapmalısın zorlanmazsın tatlımYapmadim kaptanim kizlar Yazinca netten baktim ustelik o corbanin bugdayla olanini yapiyoruz biz normalde. Cay kahve bagimliligim kalmadi kaptanim eskidendi onlar
kızlar 1 saat kadar önce 3 dilim kavun yedim. Biliyorum saat olarak yememem lazımdı ama bugün aşırı az yememe güvenerek attım biraz da ağzıma.
Dimi dahada güzeli + 15 sn plank ilave 15 squat veeee su 2.7 yalnız yanıyorum şuan balkonda bi sigara içim de yatim artık herkese iui geceler
mesaj sayılarını biz mi bildiriyoruz sana kaptanım. :)
Sweetdimple , bu arada sen kilo verme işini tamamladın mı? ne kadar sürede ne kadar kilo verdin? Bir de yaşını merak ediyorum. kaptanı tanımak adına sordum bi ton soruyu kusura bakma.
Bi suru madalyam olduTakım İçi İlk 3
-baldandane(91,5 /90 /1,5 /%1,64
-makres76 (60,9/60 / 0,9/% 1,48
-selvos88(81,6/ 80.7/0.9 /%1.10
Tebrikler meleklerimm
makres76 417. etapta takım içi ik 3 te olduğun için makres 1. olduğun için mayıs ayı %2 kilo verme tablosundan almış olduğun sarı kartın ve bugünkü ikinciliğinden dolayı bugün almış olduğun sarı kartın silindi kuzum tebrikler sıfır kartal hedefe devam
battaniye1 418. etap ta 3. olduğun için mayıs ayı %2 kilo verme tablosundan almış olduğun sarı kartın silindi tatlımmm sadece bugün aldığın sarı kartın kaldı devam devammmm
Evet bitanemmm ben tamamladım koruma dönemindeyimEst ne kusuru ben sana linkimi atayım en iyisi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sweetdimple-in-basari-hikayesi.721337/
Tebrik ederim seni. :) Orda da yazmış olduğun gibi yapmış olduğumuz her kaçamak kilo verme sürecimizi uzatıyor.
Teşekkürler tatlımm aynenn her minik kaçamak hedefimizi uzaklaştırıyor kuzum .Sizlerinde başarı hikayeleirni okuyacağız hep birlikte
Sweetdimple teşekkür ederim ben şu anda ağlıyorum.sıralamama baktım ve ne kadar kilo verdiğimi gördüm ben an itibari ile 10.5 kilo vermişim.gerçekten çok mutluyum.
bu arada hikayenizi daha yeni okumak nasip oldu.tekrardan tebrikler.Sweetdimple
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?