Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi akşamlar kızlarrr bugün çok ugrayamicam malesef gelmişken hemen menümü yazayım bu aradaa kendime acımasız eleştiriler istiyorum
şimdi menum geliyooor
sabah
3 dilim ekmek
2 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
yarım tatlı kaşığı tereyağı

Aksam 4e kadar 2 ara öğünde 1 paket Altınbaşak yemiş oldum

Aksam 16.30
4 kaşık et sote
2 kaşık fasulye
2 kaşık pilav
salata

Su henüz 0.5 litre ama yatağa kadar 2 olur
spor yok
bu sabah dayanamadım tartıldım düne göre 1.2 kilo az görünüyo baya ödem atmisim sanırım

Selam kızlar bugün pazar olduğu için buralar çok sakin. Sanırım herkes ailesiyle valit geçiriyor ya da evde pazar temizliği neyse bugün bizde iftarı halamda açıcaz sahurda da oradayız maşallah 2 gündür evde yemek yemiyoruz . Neyse bugün regl oldum gecede sahuru yemiştim sabah kalktığımda farkettim. Artık yarın kahvaltıya geçerim. Herkese iyi eğlenceler kaçamaksız hafta sonu inşallah

Ben daha kilo veremedim yerimde sayıyorum aynen öyle yürüyüş bütün sporların anası ya çok rahatlatıyor.

selam kızlar. pazar olduğu için mi bu kadar sessiz bugün burası?

Malesef pazar olduğu için böyle canım. Bayramlarda falanda sessiz olur.

Hayirli mutlu pazarlar kizlar.. Bakin hersy bizim elimizde..Eki Görüntüle 1567680

Heykelin bile adonisi var

Afiyet olsun yaramasınn. Aslında bakarsan baya iyi ama incelersen 3 dilim ekmek-bisküvi-pilav üçü aynı anda çok olmuş canım

Olo maşallah elma diyeti olmuş hafta sonu kaçamağı bakalım yarın tartı ceza vericek mii

menünde çok göze batan bir şey yok bence. Sadece kaşar peynir yağlı bir peynir ona dikkat etmek lazım. Akşam ekmek yemediğin iyi olmuş çünkü senasevval gibi bende bugün yeterince karbonhidrat aldığını düşündüm.

O snickers dondurmalar cok cok cok ama cok kalorili biliuosun dimi? Tek besinle beslendigin icin gozunde midende ac kaliyor. Birgun uysan ikinci gunu abartiosun halbuki normal diyet yapsan kacamaksiz cok guzel zayflicaksin

3 dilim ekmekmi

Acikinca ayran ic canim ac durunca zayiflanmiyor bugun okudum canan hocanin yazisini.. Biberli ekmek o kuzum ahh olsada yesek bizde hasretiz valla

Bugunku menum
Sahur: 2 yumurtadan omlet+ beyaz peynir+ zeytin+ domates salatalik
İftar: 1 kase corba (yayla) + 1 but + 3 kasik patlican salatasi+ yarim kasik pilav+ 1 bardak ayran+ 3 hurma

1 litre su ama sahura kadar 3.5 litreye tamamlar 2 kupada bitki cayi icerim
Spor yok ama sabah 1 haftalik market kasap manav alisverisi+ selcuk park+ev temizligi bunlar bittigindw saat 16.04 tu kizlar spora derman kalmadi. İftardan 2 saat gecsin 1 mil leslie ve 200 ip atlicam

Selam kızlar

Menüm

Sahur
1 sahanda yumurta
Fazlaca tulum peynir
Domates
Yeşil biber
1 avuç içi kadar ekmek
1 veya 2 bardak çay (Tam hatırlayamadım.)

İftar
Bol miktarda taze fasulye salatası (Yalnız içinde patates de vardı, başta onları da yedim. bir süre sonra patatesleri seçip yemedim. :))
4 siyah zeytin
3 lokma ekmek :)
1.5 bardak çay
1 hurma

Su şu anda 1.4 litre, Geceye kadar 2 litre yapıcam.

kendimi aşırı şişmiş hissediyorum. Sudan ve bol bol yediğim fasulye salatası yüzünden sanırım. Sanki kilo veremeyecekmişim gibi hissediyorum. Tam 18 saat oruç tutuyoruz ve metabolizma bu süre zarfında yemediğimiz için çalışmıyor. Bir de çok geç yiyince akşam yemeğini...Kilo almam değil mi vermeye çalışırken?

Menün çok iyi, afiyet olsun. Senin menüde görünce hatırladım, bende yeşilçay içmeye başlayacaktım bak.

Benimde en buyuk korkum ramazanda kilo almakti canim. Ama karatayda iki ogun beslendigimiz icin almak yerine aksine kilo veriuoruz

Menun guzel bence sahura kuruyemiste eklersh super olur canim

Sade soda icin diyor kaptanimiz.. Birde kurabiyenin tadina sahurda bak bence kuzum

bol karbonhidratlı olmuş
Afiyet olsun yaramasınn. Aslında bakarsan baya iyi ama incelersen 3 dilim ekmek-bisküvi-pilav üçü aynı anda çok olmuş canım

çoook haklısınız bundan sonra 2 dilim
menün çok güzel olmusss
şişlik geçicidir canım menün gayet iyi

Menun guzel bence sahura kuruyemiste eklersh super olur canim
Menü güzel de, ben niye bu kadar şiş hissediyorum ya. veremicem kilo kesin.
Sade soda icin diyor kaptanimiz.. Birde kurabiyenin tadina sahurda bak bence kuzum

zaten sade soda kalorisiz diye biliyorum. limonlu 41 kalori sanırım. Kurabiyenin tadına bakmış bulundum.

Ohh maşallah gayet güzel canım. Yok biz karatayda daha çok vermiş oluyoruz. Çok güzel leptin çalıştırıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…