bende senin gibi kilo verenleri çok kıskanıyorum.yürüyüşe ara versem ramazandan dolayı tüm o hamlık acılarını tekrardan yaşıycam o yüzden ramazanı fırsata çevirmek istedim.umarım sende başlarsın bir an önce bu zayıflamak için değil aslında doğa yürüyüşü insana terapi gibi geliyor.
selam kızlar. pazar olduğu için mi bu kadar sessiz bugün burası?
Hayirli mutlu pazarlar kizlar.. Bakin hersy bizim elimizde..Eki Görüntüle 1567680
Iyi akşamlar kızlarrrbugün çok ugrayamicam malesef gelmişken hemen menümü yazayım bu aradaa kendime acımasız eleştiriler istiyorum
şimdi menum geliyooor
sabah
3 dilim ekmek
2 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
yarım tatlı kaşığı tereyağı
Aksam 4e kadar 2 ara öğünde 1 paket Altınbaşak yemiş oldum
Aksam 16.30
4 kaşık et sote
2 kaşık fasulye
2 kaşık pilav
salata
Su henüz 0.5 litre ama yatağa kadar 2 olur
spor yok
bu sabah dayanamadım tartıldım düne göre 1.2 kilo az görünüyo baya ödem atmisim sanırım
Bugunki menum yesil elma diyetinden iyice cikti :))) haha bakiyim yarin bu menuyle kilo verebilmismiyim :))
Sabah; iftardan kalma 2 mucver
Ogle; 1 yesilelma, 1 snickers dondurma
Aksam; 2 kare beyaz cikolata, 1 mucver 1 muz yaninda 1 bardak sut
1 litre su bitirdim yatana kadar 2+ olur.
Evet canim hatay li çok arkadaş im oldu bide acilı ekmeginiz var sizinEvet canim hatayliyim ama kibrista yasiyoruz humustanmi anladin
sana da canım. Nr güzel bi resim buHayirli mutlu pazarlar kizlar.. Bakin hersy bizim elimizde..Eki Görüntüle 1567680
Iyi akşamlar kızlarrrbugün çok ugrayamicam malesef gelmişken hemen menümü yazayım bu aradaa kendime acımasız eleştiriler istiyorum
şimdi menum geliyooor
sabah
3 dilim ekmek
2 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
Aksam 16.30
4 kaşık et sote
2 kaşık fasulye
2 kaşık pilav
salata
spor yok
bu sabah dayanamadım tartıldım düne göre 1.2 kilo az görünüyo baya ödem atmisim sanırım
O snickers dondurmalar cok cok cok ama cok kalorili biliuosun dimi? Tek besinle beslendigin icin gozunde midende ac kaliyor. Birgun uysan ikinci gunu abartiosun halbuki normal diyet yapsan kacamaksiz cok guzel zayflicaksinBugunki menum yesil elma diyetinden iyice cikti :))) haha bakiyim yarin bu menuyle kilo verebilmismiyim :))
3 dilim ekmekmiIyi akşamlar kızlarrrbugün çok ugrayamicam malesef gelmişken hemen menümü yazayım bu aradaa kendime acımasız eleştiriler istiyorum
şimdi menum geliyooor
sabah
3 dilim ekmek
2 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
Aksam 16.30
4 kaşık et sote
2 kaşık fasulye
2 kaşık pilav
salata
spor yok
Acikinca ayran ic canim ac durunca zayiflanmiyor bugun okudum canan hocanin yazisini.. Biberli ekmek o kuzum ahh olsada yesek bizde hasretiz vallaEvet canim hatay li çok arkadaş im oldu bide acilı ekmeginiz var sizin
sana da canım. Nr güzel bi resim bu
çok acıktım zor tutuyorum kendimi
Aslında yürüyüş yapsam sonrada ayran icip 3 hurma yuvarlasam mükemmel olur
Bugunku menum
Sahur: 2 yumurtadan omlet+ beyaz peynir+ zeytin+ domates salatalik
İftar: 1 kase corba (yayla) + 1 but + 3 kasik patlican salatasi+ yarim kasik pilav+ 1 bardak ayran+ 3 hurma
1 litre su ama sahura kadar 3.5 litreye tamamlar 2 kupada bitki cayi icerim
Spor yok ama sabah 1 haftalik market kasap manav alisverisi+ selcuk park+ev temizligi bunlar bittigindw saat 16.04 tu kizlar spora derman kalmadi. İftardan 2 saat gecsin 1 mil leslie ve 200 ip atlicam
Benimde en buyuk korkum ramazanda kilo almakti canim. Ama karatayda iki ogun beslendigimiz icin almak yerine aksine kilo veriuoruzSelam kızlar
Menüm
Sahur
1 sahanda yumurta
Fazlaca tulum peynir
Domates
Yeşil biber
1 avuç içi kadar ekmek
1 veya 2 bardak çay (Tam hatırlayamadım.)
İftar
Bol miktarda taze fasulye salatası (Yalnız içinde patates de vardı, başta onları da yedim. bir süre sonra patatesleri seçip yemedim. :))
4 siyah zeytin
3 lokma ekmek :)
1.5 bardak çay
1 hurma
Su şu anda 1.4 litre, Geceye kadar 2 litre yapıcam.
kendimi aşırı şişmiş hissediyorum. Sudan ve bol bol yediğim fasulye salatası yüzünden sanırım. Sanki kilo veremeyecekmişim gibi hissediyorum. Tam 18 saat oruç tutuyoruz ve metabolizma bu süre zarfında yemediğimiz için çalışmıyor. Bir de çok geç yiyince akşam yemeğini...Kilo almam değil mi vermeye çalışırken?
Menun guzel bence sahura kuruyemiste eklersh super olur canimSelam kızlar
Menüm
Sahur
1 sahanda yumurta
Fazlaca tulum peynir
Domates
Yeşil biber
1 avuç içi kadar ekmek
İftar
Bol miktarda taze fasulye salatası (Yalnız içinde patates de vardı, başta onları da yedim. bir süre sonra patatesleri seçip yemedim. :))
4 siyah zeytin
1.5 bardak çay
1 hurma
kendimi aşırı şişmiş hissediyorum. Sudan ve bol bol yediğim fasulye salatası yüzünden sanırım. Sanki kilo veremeyecekmişim gibi hissediyorum. Tam 18 saat oruç tutuyoruz ve metabolizma bu süre zarfında yemediğimiz için çalışmıyor. Bir de çok geç yiyince akşam yemeğini...Kilo almam değil mi vermeye çalışırken?
Ben yesilcayi mate ve funda yapragiyla demleyip iciyorum canim tavsiye ederimMenün çok iyi, afiyet olsun. Senin menüde görünce hatırladım, bende yeşilçay içmeye başlayacaktım bak.
Sade soda icin diyor kaptanimiz.. Birde kurabiyenin tadina sahurda bak bence kuzumkızlar bir şişe limonlu soda içicem ilerleyen saatlerde. bir de yaptığım tuzlu kurabiyenin tadına bakmam lazım. 1 lokmacık ondan yicem şimdi. birilerine gönül rahatlığıyla yedirmek için tadına bakmam lazım. yoksa çatlarım meraktan.
bol karbonhidratlı olmuşBugunki menum yesil elma diyetinden iyice cikti :))) haha bakiyim yarin bu menuyle kilo verebilmismiyim :))
Afiyet olsun yaramasınn. Aslında bakarsan baya iyi ama incelersen 3 dilim ekmek-bisküvi-pilav üçü aynı anda çok olmuş canım
menünde çok göze batan bir şey yok bence. Sadece kaşar peynir yağlı bir peynir ona dikkat etmek lazım. Akşam ekmek yemediğin iyi olmuş çünkü senasevval gibi bende bugün yeterince karbonhidrat aldığını düşündüm.
çoook haklısınız bundan sonra 2 dilim3 dilim ekmekmi
menün çok güzel olmusssBugunku menum
Sahur: 2 yumurtadan omlet+ beyaz peynir+ zeytin+ domates salatalik
İftar: 1 kase corba (yayla) + 1 but + 3 kasik patlican salatasi+ yarim kasik pilav+ 1 bardak ayran+ 3 hurma
1 litre su ama sahura kadar 3.5 litreye tamamlar 2 kupada bitki cayi icerim
Spor yok ama sabah 1 haftalik market kasap manav alisverisi+ selcuk park+ev temizligi bunlar bittigindw saat 16.04 tu kizlar spora derman kalmadi. İftardan 2 saat gecsin 1 mil leslie ve 200 ip atlicam
şişlik geçicidir canım menün gayet iyiSelam kızlar
Menüm
Sahur
1 sahanda yumurta
Fazlaca tulum peynir
Domates
Yeşil biber
1 avuç içi kadar ekmek
İftar
4 siyah zeytin
1.5 bardak çay
1 hurma
Menü güzel de, ben niye bu kadar şiş hissediyorum ya.Menun guzel bence sahura kuruyemiste eklersh super olur canim
Sade soda icin diyor kaptanimiz.. Birde kurabiyenin tadina sahurda bak bence kuzum
Selam kızlar
Menüm
Sahur
1 sahanda yumurta
Fazlaca tulum peynir
Domates
Yeşil biber
1 avuç içi kadar ekmek
İftar
4 siyah zeytin
1.5 bardak çay
1 hurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?