İnsallah canimmAfiyet olsun:) yaramasın inş
Menun guzelcanim tulumbayida telafi etmissnBugünkü menum
Sbh Bir bardak kefir
Öğleden Salatalık bol yeşillik kemirdim:)
Aksam bir kase corba salata bir iki Çatal tavuk
Aksam 10 gibi bi tane tulumba
65 Squat ( regl ken cok ağrım oluyo bısı Yapmıyorum ama bu tulumba ıcındi)
hosbulduk trye gitmek zorunda kaldim giremedim ama hala bosmadimda diyetimi sizler iyisinizdir ins...Hosgeldin canim nerelerdesinn
:)))) inan bende bilmiyorum ben gerci bu diyeti kafama gore yapiom yarim yamalakcok merak ediyorum canim acaba ne Kadar dayanabilcen bu diyete
Hayal ediyorum ewet ablacim ama bakalim in sha Allah verebilirim. 1 ayda 10 kg versem benden mutlusu olamaz1 haftada 5 kilomu kuzum
gecmis olsun ablacim kuzucuk korkmasin dogru. Ben korkarim disciden son gittigimde disimi cekmeye baya baya koltukta cocuk gibi aglamistimKuşumu öğleden sonra önce Parka sonrada Dişçiye götürdüm
Maalesef 4 tane dişinde hafif çürük varmış ama doktor biz müdahale edemeyiz çocuk dişcisi bulun dedidişçi fobisi oluşmasın diye özel dişçiler varmiş ( odaları çocuk odası gibi renkli, oyuncaklı ve dişçi müdahale ederken çizgi film oynatılıyormuş neler varmışda haberimiz yokmuş )
Tabi bizim buralarda yok öylesi ve olmadı bizim tanıdığımız başka bir dişci var ona götürürüzdiğerleri çok daha pahalıdır diye tahmin ediyorum tabi yinede bir internetten araştıracağım varsa ve ücreti uygunsa götürürüz tabi öylesine ama olmadı normal dişçiyle idare edecek mecbur
Hangi ulkedeydin canim.. İyiym bennkendi adimahosbulduk trye gitmek zorunda kaldim giremedim ama hala bosmadimda diyetimi sizler iyisinizdir ins...
Avusturyadayim ben ...Hangi ulkedeydin canim.. İyiym bennkendi adima
bi bisküvidir gidiyor ben anlamadım ya Altınbaşağı bisküviden mi sayiyorsunuz allah aşkına öğrenci evi yani ne yapalım bisküvi yiyebiliyoruz arkadaşım spor da yok tıp okuyorum ben finalim var ona kasıyorum zayiflamak isteyen adam zaten elinde olsa spor yapar bunu bilmicek kadar cahil olamaz kimse. arkadaşlar bu gruptan çekiliyorum cok kacamagı olan bi grup bana iyi gelmiyor motivasyonum yukselecegi yerde düştü. ayrica Altınbaşak yiyince bisküvi yedin oluyor yani böyle bi grup olmamalı bence bi eksiklik var yarışma havası yok en başında. Grupsuz da devam edebileceğimi düşünüyorum hepinize bol şans arkadaşlar inşallah hedeflerinizden şaşmazsınız herkes bir an önce istediği kiloya kavuşsunn diyorum siz de amin deyin hadi hoşçakalınnnGülüm iftarda az yemekle iyi yapmışsın ama bisküvilerden vazgeçemiyorsununutma içlerinde çok katkı maddesi var. Hem artık spora da başlasakk
Sweetdimple kaptanimmm okudum hikayeni cok guzel yazmjssin darisi basimizaa :)
baldandane donusumlu olarak hepimiz alalim canim madalyalari gitsin kilolar gelsin madalyalar
Sali
Sahur
Peynirli omlet zeytin peynir azcik pide domates salatalik
İftar yayla corbasi salata etli patates
Çarsamba
Sahur zeytin peynir domates salatalik
İftar 2 kasik bulgur pilavi etli patlicanli bi yemek bi tabak, yogurt, salata iki kucuk ekler
Persembe
Sahuru kacirdim bi su icebildim bide 4 kare kadar bitter cikolata
İftar domates corbasi, firinda iki kucuk parca tavuk, iki kasik pilav, iki kasik keskek,,iki kasik pazi kavurma, bir kasik patates salatasi, bir kasik makarna salatasi, bir kasik kisir (herseyden azar azar) iki dilim karpuz iki dilim kavun yaa cok gibi gozuktu ama davetliydik iftara hepsinden azar azar yedim
Cuma
Sahur bir tane haslanmis yumurta zeytin peynir domates salatalik
İftar domates corbasi tavuk knat 3-4 tane firinda patates 5 dilim kadar yogurt salatq azcik kavunn
Sweetdimple Kaptanım az önce tartıldım 71.5 başlangıç kilom olsun bu bence :)
wuhuuuu tebrikler banum ve meleklerine
oh ne güzel ben de bi zayıflasamm gidip bütün mağazaları satın alcam yemin ederim
Ya kızlar bu Karatay nasıl bi şey
sabah 7 de kahvaltı yaptım karatay kahvaltısi ve saat 14 e kadar acikmadim
Ben ki 10 da açlığa dayanamaz ara öğün yapardım
bu nasıl biseu bende mi bi anormallik var
Bugünkü menumu paylaşayım
sabah:
5 kaşık muhlama
1 haşlanmış yumurtanın beyazı
Ara:
1 un kurabiyesi
oglen:
4 kaşık Kıymalı taze fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
Sabah muhlama beni doyurmadi ama kalorisi çok fazlaymis o yüzden akşam yemicem ilk günler biraz sıkı gitmeyi seviyorum :)
Su 1.5 litre 2 olur
spor 3 set Squad
Bugün ku menum ;
Sabah : karatay kahvaltısi
Ikinci saat 14 gibi :
avuçici kadar kusbasi et
Yagsiz sadece limonlu bol yeşil salata
biraz yoğurt
5 badem
.
günü kapattım şimdi limonlu suyumu içip eşime icli köfte yapıyorum :)
Az sonra da Türk Kahvesi içeceğim
galiva yasak değil karatay da
akşam çok acikirsam ayran .
Işın tuhaf yanu hiç açlık hissetmiyorum.
Saol deryamm aksam hic biseyim yoktu tam uyucam bi karin agrisi basladi 5 bucuga kadar gecmedi neden oldugunu anlamadim ishal oldum. Butun gun halsizim.orucu bozmakta istemedim basimda agriyor bugun yatarak gecti valla
Dunkunden 1.5 kilo eksik ciktim bugun ishal beni ne hale getirmis tarti sevindrmedi beni bu halsizligi cekmek daha kotu
Bugunki menum
Sabah: 1 tost ve domates
Ogle: 1 avuc ceviz
2 saat arayla 1 elma. Toplam 4 yedim birazdan yine 1 yiyip bugunki menumu
Kapatacam
1 saat carsida gezme baya tempoluydu yaaaaa :))
2 litre ictim
Yatana kadar 2 litre daha gider
Kendimi yorgun bitkin ve sinirli hissediyorum dun yediklerim
Aninda tartiya yansidi bugun Ama
Olsun buda bana ders oldu. Diyetimden cikmak yok. ACIMMMMMMMMMM((
İyi akşamlar kızlar. İftarda kaçıran özlem karşınızda!
Sahur
Kaşarlı kıymalı yumurta
1 yeşil biber
1 bardak çay
1 dilim süzme peynir
6 zeytin (3 siyah 3 yeşil)
2 dilim kızarmış ekmek
İftar
Yarım kaseden az mercimek çorbası
Biraz yoğurtlu semizotu
Biraz patlıcan salatası
2 tane hamur kızartması ve yanında tulum peynir
3 tane lokma tatlısı
1.5 bardak çay
Şimdilik 1.6 litre su. Saat 12 ye kadar 2 litre yaparım.
Kızlar tutamadım kendimi.
3 çilek, yarım da muz yedim kızlar. Sahurda yemem artık tekrar bunlardan.
Sen yeter ki hasta olma kuzum sporunu nasılsa ihmal etmiyorsunBugunku menum
Sahur : 6 hurma 2 bardak ayran
İftar; 1 kase mercimek corbasi+ 1 kasik humus+ domates salatalik peynir zeytin ( hastayim diye esim pizza soylemis ama yemedim canim cekmedi zaten) + 1 kasik humus+ 1 kahve + 1 maden suyu
2,5 litre su + 2 kupa bitki cayi
Spor yok halim yoktu bugun
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldiiiiiiiii
Hele şükür gelebildim
Dün böbrekler hafiften yoklayınca bugün oruç tutmadım ve hazır fırsat o fırsat kendimi önce komşu ablama kahve içmeye attım ( hazır eşim evdeyken) sonrada onunla birlikte Pierre Lotideki Yeğeninin Cafesine gittik
Geceden oraya satılmak üzere eşimle Güllaç yaptık ( eğer beğenilirsede düzenli olarak oraya tatlı yapacağız) en azından harçlığım çıkar
TAm ben açmayı düşündüğüm gibi CAfesi
TAbi bende çok iyi tanıdığım için hemen kendimi Cafenin tezgahının arkasına attımYeğeni, komşu ablam ve ben CAfeyi açıp sanki kendi dükkanımış gibi biraz iş yaptık
Sonrada uzun uzun oturup sohbet ettikAkşam 5e kadar keyif yaptım orada ( tabi eşim sağ olsun çocuklarla evde ilgilendiğinden kafam çok rahattı )
Eve gelirkende alışverişimi yapıp hemen iftar için ( sonuçta büyük kızım oruçlu ) hazırlığımı yaptım ve kendimi buraya attım iftardan sonra
Ewet yesil elma diyeti kahvaltida 2 kepekli ekmek tost. Ve geri kalan yesilelma her 2 saatte bir
ayy keskeee. Birde tanidik olunca nazi tabi gecio :) ondan haber vermedi sanirim onceden. Kiz aynen oyle 1 beden kucuk aldimmmm :)) cok guzel seyler aldim sabirsizlaniyorum giymeye
Iyi geceler kızlarnihayet gelebildim birkaç gündür annem babam bende kalıyor rahatsizlar evde birileri varken de diyet yapmak çok zor oluyor Bugün birde iftarda başka misafirlerde vardı yemekler bayagi kaçtı yarın telafi ederim inşallahbugünki menü
sabah beyaz peynir yumurta zeytin
ogle bir kase çorba
akşam bir kase çorba bird porsiyon etliekmek patlıcan salatası salata ayranşu 3 litre spor yapmaya zamanım olmadi
cumartesi menü
sahur karatay kahvaltısı
18:30 19:30 arası yürüyüş
iftar:ezo gelin çorbası,3 y.k bezelye yemeği,sarımsaklı yoğutlu biber kızartma 3 y.k kadar,1 avuç içi kadar pide
1 adet kornet (ay coşmuşmuyum ne)
ve saat 23:00 gibi yarım saat zumba
kuruyemi csciyemi diyeceğim canım
bi de burasi çok küçük bir il umarım bulabilirim :/
Aynen ya.. ben şimdi hem.kalori hem karatay yapıyorum dur bakalım ne olacak :)
Internet te yorumlara baktım bi süre sonra kilo verme duruyor demişler o zaman ne yaparız acep
menu güzel canım Hatay li misiniz
Iyi akşamlar kızlarrrbugün çok ugrayamicam malesef gelmişken hemen menümü yazayım bu aradaa kendime acımasız eleştiriler istiyorum
şimdi menum geliyooor
sabah
3 dilim ekmek
2 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
yarım tatlı kaşığı tereyağı
Aksam 4e kadar 2 ara öğünde 1 paket Altınbaşak yemiş oldum
Aksam 16.30
4 kaşık et sote
2 kaşık fasulye
2 kaşık pilav
salata
Su henüz 0.5 litre ama yatağa kadar 2 olur
spor yok
bu sabah dayanamadım tartıldım düne göre 1.2 kilo az görünüyo baya ödem atmisim sanırım
Bugunki menum yesil elma diyetinden iyice cikti :))) haha bakiyim yarin bu menuyle kilo verebilmismiyim :))
Sabah; iftardan kalma 2 mucver
Ogle; 1 yesilelma, 1 snickers dondurma
Aksam; 2 kare beyaz cikolata, 1 mucver 1 muz yaninda 1 bardak sut
1 litre su bitirdim yatana kadar 2+ olur.
Selam kızlarbugün pazar olduğu için buralar çok sakin. Sanırım herkes ailesiyle valit geçiriyor ya da evde pazar temizliği neyse bugün bizde iftarı halamda açıcaz sahurda da oradayız maşallah 2 gündür evde yemek yemiyoruz . Neyse bugün regl oldum gecede sahuru yemiştim sabah kalktığımda farkettim. Artık yarın kahvaltıya geçerim. Herkese iyi eğlenceler kaçamaksız hafta sonu inşallah
Ben daha kilo veremedim yerimde sayıyorumaynen öyle yürüyüş bütün sporların anası ya çok rahatlatıyor.
Malesef pazar olduğu için böyle canım. Bayramlarda falanda sessiz olur.
Heykelin bile adonisi var
Afiyet olsun yaramasınn. Aslında bakarsan baya iyi ama incelersen 3 dilim ekmek-bisküvi-pilav üçü aynı anda çok olmuş canım
Olo maşallah elma diyeti olmuş hafta sonu kaçamağıbakalım yarın tartı ceza vericek mii
Bugunku menum
Sahur: 2 yumurtadan omlet+ beyaz peynir+ zeytin+ domates salatalik
İftar: 1 kase corba (yayla) + 1 but + 3 kasik patlican salatasi+ yarim kasik pilav+ 1 bardak ayran+ 3 hurma
1 litre su ama sahura kadar 3.5 litreye tamamlar 2 kupada bitki cayi icerim
Spor yok ama sabah 1 haftalik market kasap manav alisverisi+ selcuk park+ev temizligi bunlar bittigindw saat 16.04 tu kizlar spora derman kalmadi. İftardan 2 saat gecsin 1 mil leslie ve 200 ip atlicam
Selam kızlar
Menüm
Sahur
1 sahanda yumurta
Fazlaca tulum peynir
Domates
Yeşil biber
1 avuç içi kadar ekmek
1 veya 2 bardak çay (Tam hatırlayamadım.)
İftar
Bol miktarda taze fasulye salatası (Yalnız içinde patates de vardı, başta onları da yedim. bir süre sonra patatesleri seçip yemedim. :))
4 siyah zeytin
3 lokma ekmek :)
1.5 bardak çay
1 hurma
Su şu anda 1.4 litre, Geceye kadar 2 litre yapıcam.
kendimi aşırı şişmiş hissediyorum. Sudan ve bol bol yediğim fasulye salatası yüzünden sanırım. Sanki kilo veremeyecekmişim gibi hissediyorum. Tam 18 saat oruç tutuyoruz ve metabolizma bu süre zarfında yemediğimiz için çalışmıyor. Bir de çok geç yiyince akşam yemeğini...Kilo almam değil mi vermeye çalışırken?
Sporumuda yaptim iki gundur hastalik yuzunden yapamadim..
1 mil leslie
100 mekik
100 ip
30 squat
2 set kalca egzersizi
Su simdiye kadar 2.5 litre oldu+ 1 sade soda
Gunlerdir spor yapamadim diye huzrsuzdum bugun sonunda kendime geldim
bol karbonhidratlı olmuş
çoook haklısınız bundan sonra 2 dilim
menün çok güzel olmusss
şişlik geçicidir canım menün gayet iyi
Menü güzel de, ben niye bu kadar şiş hissediyorum ya.veremicem kilo kesin.
zaten sade soda kalorisiz diye biliyorum. limonlu 41 kalori sanırım.Kurabiyenin tadına bakmış bulundum.
Kaptanimmm nerdesinnn seni ozledimmm
Pazar günkü menüm:
Sahur:
Domates salatalık peynir zeytin
Çılbır
Patlıcan ezmesi
İftar:
2 kaşık yayla çorbası
2 patlıcan oturtmasından patlıcan
Az tavuk eti ve köfte
Az yaprak sarma
Salata peynir zeytin
Spor: Adetimin ilk günü olduğu için free bugün
Su: 2 litre
Hoşgeldin latissi Aramıza, genç kızlarımız çoğaldı:)))
Buara geleni gideni karıştırdım walla :))
Cok aciktim 4 fistikla yarim bardak ayran ictim
Hepimizin hayali buuuu
Her defasında sıkıstıgım halde bişi almamaya çalışıyorum bu kiloya alışmaym diye
Gecen gün eşimde Hayatım alacaksan al hepsini kilo verince alma batırcan beni gibime geliyo diyo
Eki Görüntüle 1567935 Allah bize yiyip kilo almayanlarin sansindan metabolizmasindan versin
Cumartesi menum
Sahur domates Salatalık biber bool yeşillik zeytin peynir
Iftar bir hurma bir kase corba yoğurtlu kabak salatası
1 Türk kahvesi 3 maden suyu 1 ödem cayı
10 dk Twister 50 mekik
Pazar menum
Sahur kk
Iftar bir kase corba,et Haşlama,salata ayran
1Türk kahvesi(1 kare bitter) 2 maden suyu
Bugun popom yer görmedi
ya kızlar bi gün abartsam diyorum böyle ekmeği salatanın suyuna bandırarak olmaz mı yaaa
düşünmeden yemek yemeği özledim mi ne
pazar menü
sahur karatay kahvaltısı
18:00 19:00 arası yürüyüş
iftar domates çorba,3 y.k fırında beşamel soslu tavuk,çoban salata,1 avuç içi kadar pide(biraz abarrttık mı ne)
sahura kadar uyumadığım için saat 00:00 gibi yarım saat zumba
iftardan beri başım dönüyo ya niye oldum ki böyleee
Gunaydinn kizlarr yeni hafta hepimize hayirli olsunnn
Günaydınlarrrben dee herkese bol bol motivasyonlu bi hafta diliyorummm
geldim fistigim benimm
selam bitanemmm nasilsin iyi miisn gorusmeyeli
selam güzellerim bülbülünüz yarın sabah uçuyor yolcuyum Allahın izniyle bayram sonu da dönmeyi planlıyorum. özleyin beni tatlışlarım ben sizi özleyeceğim hepinizi çoook seviyorum bol eksiler diliyorum
SElamün Aleyküm kızlarrrrr
Şükür gelebildim
Dün akşam kızkardeşimde iftar yaptık ve tabiki baya geç geldik
Akşam üzere benim böbrekler yoklamaya başladı ( bir iki gün olmuştu öyle önemsemedim ) ama dün baya bir yamultu beni desem yeridirKızkardeşimde kalkacağımıza yakın resmen ağrıdan duramayacak gibi oldum
Eve gelincede hemen kendimi yatağa attım hatta eşim sıcak su torbası yapıp arkama yaslamış biraz rahatlatsın diye ve öylece uyuya kalmışım
Sabah uyandım tabi hala devam ediyorsıcak duş aldım, sıcak su torbamıda arkama koydum ve elimden şişe düşmüyor su takviyesi yapıyorum ama resmen böbreklerimin ağrısı bacağıma vuruyor
Eşim bir kaç gün oruç tutma suyu bol iç diyor ama bakalım akşama kadar rahatlamazsam doktora gidiceğim belki başka birşeyden dolayıdır
Gelsin eksik menulertt
Cumartesi
Sahur uyanamadim malesefff
İftar yayla corrbasi, kuru fasulye pilav, cacik, 3-4 tane yaprak sarma ustune bir dilim yas pasta bir kase kiraz
Pazar
Sahur peynir zeytin 1 dilim borek biraz pide recel 1 tatli kasigi kadar,
İftar domates corba saksuka 2 kasik pilav yogurt salata
Su 3 lt
Spor yok
Spora bugun tekrar basladim insallah bu hafta hergun yapicm
cumartesi menüm
sabah : 1 yumurta, az peynir 2 ceviz
öğle : 3 mercimek köftesi, 1 ince ilim mozaik pasta
akşam : 1 kase tarhana çobası, 4 5 kaşık taze fasulye, 1 dolma ( bulgur ve yeşil mercimekli) ya kızlar bana bulgur dolma tarifini nasıl yapıyosunuz bi tarif verseniz aradığım lezzeti bulamıyorum bi türlü
su 2,5 litre
spor : 50 ip atlama, 20 yarım mekik, 15 sn plank
pazar
sabah ( 12 gibi) 1 parça pide peynir az sucuklu yumurta zeytin
akşam : çorba, az tavuk sote bir tane kabak dolması pirinçli (annemdeydim) semizotu salatası,
su 1,5 litre
spor iftardan sonra yürüyüşe çıktık ama annemle pekte tempolu olamadı orta tempo diyeli çünkü yavaşta değildi.
valla buralardayim canim bildigin tembellikten buraya bile girmedim simdi geri dondum sayfa actim tombis hamileler icin biraz Motive oolmak icin :))
sende ne var nne yok nasil gidiyo
Yaaaaa 2 gunun kacamak gununden 1 kg almisimneyse bu andan itibaren cumaya kadar kacamak yapmayip 95 gorurum in sha Allah :)) devaaaaaaaam daha yeni kahvaltimi yaptim kepekli ekmegim kalmadigi icin 1 ince ev yapimi yuvkadan parca parca yapip ince dilim tavuk salamiyla yedim. Cok ince dilim tavuk salami yani parmaklarini gorebiliyorsun salamin arkasindan:)) 1 bardak sut le yedim ve kuzumdan 1 danone caldim:)) yedim yani meyveli yogurdu zatencok kucuk en fazla 4 kasik cikar:)) eweeeet bu andan itibaren yesil elmalarimla devam. Bu arada dun belimin inceldigini gordum bu iyi bi isaret zayifladigima dair ama keskee belden degilde popodannnnn gitse Zaten hep yukardan once zayiflarim ben
Sweetdimple ablacimm senden bi ricam varr. 90 kilo olana kadar beni takima alma lutfen :)) ben 2 haftada 90 kiloya inmeye calisacam in sha Allah motive olayim ya motivem hep gidiyor
iyi akşamlar kızlarr bugünkü menüm:
sabah 10.30
2 dilim ekmek
20 gr peynir
yarım çay kaşığı nutella
7 zeytin
öğlen 14.00
4 yemek kaşığı yeşil fasülye
1 yemek kaşığı et sote
1 yemek kaşığı makarna
akşam19.30
1 paket altınbaşak
1 bardak süt
su yatana kadar 1.5 lt olur
bakalım 3 gündür her şeyden az yemeyi becerebiliyorum hep de böyle gidicem şunu bunu tamamen kes diye kendime kısıtlama yapmicam artık ya hep ya hiç yok iradeye hakim olup az yemek var
Iyi akşamlar kızlar
menum
sabah karatay kahvaltısi
akşam
1 avuç içi dana bonfile
bol yeşillikli salata
ayran
ceviz
Bu Karatay yapan kızlar sorum sizlere
kahvaltı işini çözdüm ama akşam yemekleri ayarlayamadim tam olarak ne yemeli onu da az çok anladım ama sizce en iyi seçenekler neler ?
Bi de bana bu Karatay i söyleyen arkadaş sana sonsuz teşekkürler. .
2 günde 1 kilo gitmiş bile inanamiyorum. ..
ve işin enteresan yani sabah 9 da kahvaltı yaptım akşam 5 e kadar zerre açlık hissi yok. . Ki ben ara öğünle bile 6 öğünde düşün tansiyon lüzum elim ayağım titrerdi
Hepsi bitti..
hadi bende bugun kü menümu paylasayim sizle canlarim :))
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates( fotodakini oğlumla beraber yedik )
Yarım alabaş
Zeytin kaç tane oldugunu hatırlamıyorum
2 dilim yada ücgen kesilmiş küflü peynir
Öğle:
5 tane küçük kırmızı üzüm
1 dilim peynir
Akşam:
1 tabak Kabak karnıyarık (ben kabakların içini oyup doldurdum bide domates te doldurup üstüne baharatlı Salçalı sos ile fırına attım)
1 kase yogurt
2 kaşık pirinç pilavı
Spor:40 dk yürüyüş normal tempoda
Su şimdilik 1 bucuk litre
Bugunku menum
Sahur : eksiksiz karaatay(2 yumurta)
İftar: yarim kase corba+ 1 lahmacun+ bol salata+ 3 bardak ayran+ 3 hurma+6 fistik+ 1 kahve
1 litre su simdlik ama sahura kadar 3.5 litreyi tamamlicam
1 mil leslie+30 squat+60 mekik+50 ip( iftardab iki saat sonra 1 mil leslie +60 mekik+100 ip daha yapicam)
Bugunki menu
Sabah; kepekli ekmegim kalmadigi icin 1 ince ev yapimi yuvkadan 3 parcaya bolup ince dilim tavuk salamiyla yedim. Cok ince dilim tavuk salami yani parmaklarini gorebiliyorsun salamin arkasindan:)) 1 bardak sut le yedim ve kuzumdan 1 danone caldim:)) yedim yani meyveli yogurdu zatencok kucuk en fazla 4 kasik cikar:))
2 saat arayla elma yedim toplam bugunluk elmam 4 tane. Ve 3 hurma yedim. 2 litre su biti yatana kadar 1+ gider.
Bu diyeti uyguladigimda asiri asiri asiriiii Tatli istegim var bunu fark ettim ve bunu bastirmak icin hurma yiyecegim gunde en fazla 2. Bugun 3 oldu ama neyse :)). Aksama cocokcok sevdigim patates kizartmasi ve doner varfastfooooodd yaaaaaaa..... Hic iftarda gozukmiycem bile bizimkiler yerken. Odamda kalicam.. Cok acim
Pazartesi günkü menüm:
Sabah:
Köfte
Domates salatalık peynir zeytin
Ara:
Sade türk kahvesi
İftar:
Alabalık
Salata
Peynir zeytin
Spor:45 dakika yürüyüş birazdanda 100 mekik 25 squat 300 de ip atlıcam
Su:2.5 litre
Cuma gunu sonucu bekliyorum in sha Allah zayiflamisimdir. Aslinda cuma gunu degilde 7inci ayin 7de abimin dogum gununde tartilmak istiyorum. Banu ablacimm cuma gunu tartilmayacam haftaya sali gunu tartilcam zaten takimda degilim ayyyyy in sha Allah 93 gorurum ozaman. Yapicam birazdan tartiyi anneme vericem saklasin sali gunune kadar in sha Allah. Ben cooookkk sabrsiz bir insan oldugum icin bu yonden terbiye etmek istiyorum kendimi
Bugunku menume 40 kalorilik panda magic zeroda eklendi
Evet canim haklı çıktın. .
Ben kahvaltı olayını çözdüm ama akşam ne yemeli orada takıldım
mesela taze fasulye gibi bi sebze yemeği varsa yanına yine salata yoğurt eklemek zorunda miyim
bi de ceviz akşam da mı yeneçek
son sorum hiç meyve yok bu vitamin açısından sıkıntı yaratıyor mi..
İftar sonrasi sporumuda yaptim
1 mil leslie
100 ip
30 squat
50 mekik
2.5 litre oldu su. 2 bardakta karisik bitki cayi
Canım elimden geldiğince yardımcı olayım. Sabahları kahvaltıda ceviz fındık yer fıstığı badem yiyoruz. Bunu da ekmek yemediğimiz için. Eğer taze fasulye varsa yoğurtta salata da yiyebilirsin ya da hiç bişi yemeyebilirsin. Karnın nasıl doyuyorsa orasını sen bilirsin. Vitamin açısından meyve yemeyince hiç sıkıntı yok. Daha bu yaz 1 dilim karpuz yedim kiraz da yediğim yarım kilo etmez. Erik falanda hiç yemedim ama hiçbir sıkıntı yok. Zaten en çok meyve sebzenin genetiğiyle oynandığı için bizim yediklerimiz gerçekten meyve değil. Karatay kurtlu elmayı önerir mesela içinde canlı yaşıyorsa en azından yiyebilirsiniz diye. Kilo koruma döneminde sabah kahvaltıda yiyebiliyoruz. Tavuğun serbest dolaşan ve yem verilmemiş olması yani köy tavuğu olması lazım. Tavuğu az yersen bence sıkıntı çıkmaz canım.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Kuşumu öğleden sonra önce Parka sonrada Dişçiye götürdüm
Maalesef 4 tane dişinde hafif çürük varmış ama doktor biz müdahale edemeyiz çocuk dişcisi bulun dedidişçi fobisi oluşmasın diye özel dişçiler varmiş ( odaları çocuk odası gibi renkli, oyuncaklı ve dişçi müdahale ederken çizgi film oynatılıyormuş neler varmışda haberimiz yokmuş )
Tabi bizim buralarda yok öylesi ve olmadı bizim tanıdığımız başka bir dişci var ona götürürüzdiğerleri çok daha pahalıdır diye tahmin ediyorum tabi yinede bir internetten araştıracağım varsa ve ücreti uygunsa götürürüz tabi öylesine ama olmadı normal dişçiyle idare edecek mecbur
Bugün hazır oruçluda değilken bol bol su içtim ve şükür böbrek ağrısı geçtitahmin ettiğim gibi sussuzluktan ağrım olmuş artık sahura kadar bol bol su içerim ki fazla sıkıntı olmasın
Hİç bilmişlik olarak düşünürmüyüm canım aksine Allah razı olsun uyardın benigeçmişte regl sancısındada sıcak su kullanırdım ama Adaşım Sweetdimple onun iyi olmadığını söyleyince bir daha yapmadım ama börek içinde aynı şey geçerli olabileceğini bilmiyordum ( acıkcası birazda üşütmüş olabileceğimi düşünmüştüm sussuzluk haricinde )
Allahtan sıkıntılı biriyimde 5 dakikadan fazla tutamıyorum öyle şeyleri bir yerlerimde
Bundan sonra kesinlikle çok daha dikkatli olurum sağ ol uyarın için
Şükür hiç ağrım kalmadı ( kesin sussuzluktandı ama eşimde dedi eğer yarın tekrar ağrım olursa kaçarım yok sürükleyerek de olsa doktora götürecekmiş eşim beni)
Nereye gidiyorsun canim neye kizdindki?bi bisküvidir gidiyor ben anlamadım ya Altınbaşağı bisküviden mi sayiyorsunuz allah aşkına öğrenci evi yani ne yapalım bisküvi yiyebiliyoruz arkadaşım spor da yok tıp okuyorum ben finalim var ona kasıyorum zayiflamak isteyen adam zaten elinde olsa spor yapar bunu bilmicek kadar cahil olamaz kimse. arkadaşlar bu gruptan çekiliyorum cok kacamagı olan bi grup bana iyi gelmiyor motivasyonum yukselecegi yerde düştü. ayrica Altınbaşak yiyince bisküvi yedin oluyor yani böyle bi grup olmamalı bence bi eksiklik var yarışma havası yok en başında. Grupsuz da devam edebileceğimi düşünüyorum hepinize bol şans arkadaşlar inşallah hedeflerinizden şaşmazsınız herkes bir an önce istediği kiloya kavuşsunn diyorum siz de amin deyin hadi hoşçakalınnn
bi bisküvidir gidiyor ben anlamadım ya Altınbaşağı bisküviden mi sayiyorsunuz allah aşkına öğrenci evi yani ne yapalım bisküvi yiyebiliyoruz arkadaşım spor da yok tıp okuyorum ben finalim var ona kasıyorum zayiflamak isteyen adam zaten elinde olsa spor yapar bunu bilmicek kadar cahil olamaz kimse. arkadaşlar bu gruptan çekiliyorum cok kacamagı olan bi grup bana iyi gelmiyor motivasyonum yukselecegi yerde düştü. ayrica Altınbaşak yiyince bisküvi yedin oluyor yani böyle bi grup olmamalı bence bi eksiklik var yarışma havası yok en başında. Grupsuz da devam edebileceğimi düşünüyorum hepinize bol şans arkadaşlar inşallah hedeflerinizden şaşmazsınız herkes bir an önce istediği kiloya kavuşsunn diyorum siz de amin deyin hadi hoşçakalınnn
İyi geceler meleklerimmmm maşallah ne güzel bri sinerji olmuş takımımızda gençleri coşturmuşsunuz burayı
Teşekkürler selvoşummm elbette sizleirn hikayelerini de okuyacağız kuzum
Mayacom çarşamba 2,4 ekler perşembe maşallah koleksiyon yapmışsın spor da yokk
Pekii bitanem kaydettim kuzum
Teşekkürler meleğimmmmm
Hayır kuzum tamamen normalsinKaratay Mucizesi bu işte
Mıhlama hakikaten kalori bombası tatlımmKahvaltına lütfen maydanoz salat türü ekle canım akşam süper
müthiş bir menü tatlım içli köfte karatayda serbest aklında olsunellerine sağlık canım.Şekersiz türk kahvesi serbest hem güçlü bir atioksidan hem de tok tutar kuzum spor nerde sporrr
Gelmiş geçmiş olsun selvoşum nazar mı değdirdiler sana yoksa
Aman aman sağlıklı kilo gitsin bitanemmm
Prensesimm vucudunu o kadar aç bırakıyorsunki yediğin en ufak kaçamağı depoluyor kıtlşık moduna soktun kuzum
İlk haftan diye cezanı hafif tutalım istersen gelsinmi 20 dk ip atlama gelsin tabikiiiisahurda ekmek yemezsen inan bana daha uzun süre tok kalırsın özlemcimm
afiyetolsun tatlım fakat meyve yediğin zaman bol tarçınlı ve yanında süt ürünleirnden birini tüketirsen zararı daha hafife indirgemiş oluruz
Sen yeter ki hasta olma kuzum sporunu nasılsa ihmal etmiyorsun
Hoşgeldin cecommmm ben de cecom neden gelmiyor acaba kırdımmı diye düşünmüştümNe güzel düşünmüşsün bitanem takılardan sonra güllaç da ek bir kazanç olur senin için
Güle güle giy prensesim cicilerini
Evde msiafir varken de gezmeye gidince de malesef çok sağlam irade lazım meleğim üzme kendini toparlayacağına eminim
Hayır balımmm öyle falza coşkju görmedim ben için rahat olsuntransyağa dikkat ama
Şayet kaçamaksız karataya devam edersen inana bana durmuyor meleğim her hafta 100 gr da olsa gidiyor için rahat olsun
Sabahki ekmekleri minimuma indirmelisin mümkünse meleğim taze kaşar cıslar arasında eski kaşar tercih etmelisin ve kahvaltında mutlaka yeşilliklere yer vermelisinişlenmiş pakete girmiş her tür gıda ise gizli kiloaldırıcılardan lütfen dikkat et bitanem evet sanırım ödem attın ama bu da seni motive etmesi açısından çok güzel bence
prensesimmm lütfen şu elma diyetinden vazgeççççç
Bir kez vermeye başladınmı takır takır gidecek yine tatlım yeni başladın dün bir bugün iki
Harikasın selvoşummm
Korkma tatlım doğru besinleri seçersen kilo alman mümkün değil suyunu lütfen ihmal etme
Seni böyle görmeye alışmışız selvoşumm hastalık yakışmadı sana
1 dilimde anlaşalım mı
veremeyeceğim diye cümleler kullanıyoruz tatlım elbette vereceksin sadece sabır ve zaman lazım meyveli sodaların meyvesuyundan farkı yok kuzum o yüzden sadeyi tercih etmelisin
Selvoşum melekleirm benim trafiği bilir şimdi sana açıklayayım annemler 9 kardeşve en büyükleri de annem dolayısı ile bizim ev hiç boş kalmaz 30 yıldır da aynı yerde oturuyoruz düşün artık Tatil = misafir demek benim için Bir de ramazan olunca iftarlar kalabalık oluyor kuzum .Bu esnada ben de sileri çok özlüyorum inanın
adet zamanını lehine çevirebilirisn prensesimmmmenü süper
Evet maşallahı var gençkızlarımızın
Sadece leptin bozulmuş selvoşum herhangi bir sorun yok
Yokkkk enişte hazırlasın şimdidennn bence gardrop yenilenecek
Aminnnnnn
Sahurda yumurta yemedinmi tatlım
İstesende yiyemezsinki balımmm denemek bedava
Tansiyonun mu düştü acaba tatlımsoslara dikkat et balım
İnşallah fıstıklarımmmmm
Hoşgeldinn barbimmmm
Hayırlı yolculuklar meleğim güle güle git gel kuzum.İnşallah herşey yolunda gider güzelce dinlenip dönersin tatlım
Çok gecmiş olsun adaşımm böbrekler uzun süre susuz kalıyor ramazanda lütfen geçmezse doktora gitmeyi geciktime canım
Shura kalkamaman kötü olmuş mayacımpastayı görmedim
az da olsa lütfen yapmaya çalış mayacım
Pirinç yerine bulgur koyuyoruz meleğim ben bol yeşillik bol soğan ve reyhan da koyarım
Hayırlı olsun topiğin barbim ismi de çok şirinnn ama bizi ihmal etme ksıkanırız
Prensesimmm tekrar söylüyorum 1 lokma bile kaçamak yapsan kilona yansır kuzumm
Prensesim istikrarlı her hafta kilo verene dek almayacağım tatlım önemli olan verdiğinin tekrar gelmemesi 100 gr da olsa her hafta vermeye başladığında listedesin
Bu hafta snein yönteminin sonucunu görelim şayet umduğumzu gibi olmazsa bizim yönteme geçeceğiz anlaştıkmı
Tatlım karatayın en güzel yanı herkesin kendi mutfağına göre düzenleyebilmesi ilk hafta gidenelr ödem olsa da açlık hissetmemen çok güzel bitanem fakat sana tavsiyem kitaplarını alıp okumandır yardımcı olması açısından
http://www.canankarataydiyeti.com/k...azirlama-ve-pisirmede-dikkat-edilecekler.html
http://cloudpage.co/oneriler#Öneri 25
bu iki linki okursan çok faydasını göreceksin kuzum
Afiyetolsun meleğimmm pirinç yerine bulgur ols adaha gzüel olurdu ama enişte ısrar etti sanırım
maşallahın var selvoşum spor konusundaki azmine hayranım
Prensesim döner yiyebilirdinnn neden işkence yapıyorsunki kendine
maşallah kuzuma helva fırstaını kaçırmışsın
Prensesim cuma günü tartılırsan daha iyi olur kuzum
Bu kadar spora hakettinnn ama zero lara da fazla güvenmemek lazım selvoşum
Sena öyle güzel açıklamış ki bana gerek kalmadı kuzum
Helalll olsun sana prensesimmm sizlerden böyle geri dönüşlerin gelmesi ne güzel gurur duydum seninle
Oh çok şükür cecom susuzluktanmış neyseki.Oooo benim dişçi fobiin kaynağını bulduk işte küçükken çizgi film izlettirmedikleri için kesinne güzel gelişmeler bunlar hakikaten
Evetttt geçmiş kuyruklu alıntım bitti okuyanlara kolay gelsinn
Slm arkadaslar
Bugünkü menum
Sbh Bir bardak kefir
Öğleden Salatalık bol yeşillik kemirdim:)
Aksam bir kase corba salata bir iki Çatal tavuk
Aksam 10 gibi bi tane tulumba
65 Squat ( regl ken cok ağrım oluyo bısı Yapmıyorum ama bu tulumba ıcındi)
pazartesi menü
sahur 1 kase kiraz,peynir,domates, salatalık
18:00 19:00 arası yürüyüş
iftar:lavaş tavuk dürüm,çoban salata,çay
1,5 lt su sahura kadar 2,5 u geçer
hosbulduk trye gitmek zorunda kaldim giremedim ama hala bosmadimda diyetimi sizler iyisinizdir ins...
Avusturyadayim ben ...
bi bisküvidir gidiyor ben anlamadım ya Altınbaşağı bisküviden mi sayiyorsunuz allah aşkına öğrenci evi yani ne yapalım bisküvi yiyebiliyoruz arkadaşım spor da yok tıp okuyorum ben finalim var ona kasıyorum zayiflamak isteyen adam zaten elinde olsa spor yapar bunu bilmicek kadar cahil olamaz kimse. arkadaşlar bu gruptan çekiliyorum cok kacamagı olan bi grup bana iyi gelmiyor motivasyonum yukselecegi yerde düştü. ayrica Altınbaşak yiyince bisküvi yedin oluyor yani böyle bi grup olmamalı bence bi eksiklik var yarışma havası yok en başında. Grupsuz da devam edebileceğimi düşünüyorum hepinize bol şans arkadaşlar inşallah hedeflerinizden şaşmazsınız herkes bir an önce istediği kiloya kavuşsunn diyorum siz de amin deyin hadi hoşçakalınnn
Amiiin inşallah canimEki Görüntüle 1567935 Allah bize yiyip kilo almayanlarin sansindan metabolizmasindan versin
Ben sadece düşüncelerimi yazdım ister alın ister alınma. İlk başta açıklasaydın inan ikinci defa söylemezdim. Eğer sen menünü buraya yazıyorsan bende senin iyiliğin için cevaplıyorum. Eğer kırdıysam seni özür dilerim. Yolun da açık olsun motivasyonun kesilmeden zayıflarsın inşallah.
Kaptanım şükür hoşgeldinnn. Gözlerimiz yolarda kaldı. Kolay gelsin valla misafirler tatlı bela ama iyiki varlar evlere şu mübarek günlerde neşe doluyor.
Ben helva yemeyi sevmiyorum o yüzden helvada kaldı artık başka baharaa.
Sweetdimple kaptanim okurken sahur olacak sandim bian Allah kimseyi hasta etmesin halsiz birakmasin sukr kendimegeldim sporuma basladimm
Ben de telefon ile baglaniyorum canim çok zor pc ile çok daha kolay yazmasıOyyyyy basım döndü Sanki tek tek alıntı... Sırf bu yuzden anam babam usulü pc aldırmam yakındır evdeki laptop benim kullanacağım cins degil daha eşim yeni çözüyor o kadar para verip:))
Dün gece sahurdan sonra regl oldum misafir falan derken iyice yoruldum zaten rutin bel ve karın ağrım var
Ben de telefon ile baglaniyorum canim çok zor pc ile çok daha kolay yazması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?