Bende senaninn ozur dileyecek bisey yapigini dedigini dusunmuyorum.. Bende buraya ilk geldigimde araogunlerde form biskuvilerden yiyordum yulaf yiyordum kaptanim kizlar sayesinde paketli bisry tuketmiyorum mecbur kalmadikca.. Ara ogunlrrimi kaldirdim karataya gectim.. Birbirimizle yaris icinde degiliz birbirimize destegiz. Yanlislarimizi duzeltip dogruyu hep beraber uygulayip edefimize ulasma yolundayiz..
Özür dilenecek bir şey yaptığını düşünmüyorum prensesimm .Ki bizim takımda hoşgörü her zaman daha yüksek birbirimizi uyarmak bizim görevimiz o yüzden yanlış birşey yapmadın için rahat olsun .Bızdık sanırım ders çalışmaktan yoruldu biraz olabilir
Hoşbuldum prensesimmmaynen öyle canım misafir berekettir bir de yatılı olunca ohh sabahlara dek sohbet beyin ayarlarım değişti Helva için balık yiyorum diyebilirim
Güle güle git Güle güle gel inşallah canım amin Hepimiz eksileri görürüz insallahselam güzellerim bülbülünüz yarın sabah uçuyor yolcuyum Allahın izniyle bayram sonu da dönmeyi planlıyorum. özleyin beni tatlışlarım ben sizi özleyeceğim hepinizi çoook seviyorum bol eksiler diliyorum
Bende senaninn ozur dileyecek bisey yapigini dedigini dusunmuyorum.. Bende buraya ilk geldigimde araogunlerde form biskuvilerden yiyordum yulaf yiyordum kaptanim kizlar sayesinde paketli bisry tuketmiyorum mecbur kalmadikca.. Ara ogunlrrimi kaldirdim karataya gectim.. Birbirimizle yaris icinde degiliz birbirimize destegiz. Yanlislarimizi duzeltip dogruyu hep beraber uygulayip edefimize ulasma yolundayiz..
Boyle dusuneni bizde gurubumuzda istemeyiz arkadasim. Bence yazdiklarin hic hos degil. Kiz sana tatli dilde tavsiye etmis ben cok sasirdim bu yorumuna. Biz yanlisa yalnis dogruya dogru deriz canimbenim. Gulegule sende istedigin kilolara ulasirsin umarim. Good luckbi bisküvidir gidiyor ben anlamadım ya Altınbaşağı bisküviden mi sayiyorsunuz allah aşkına öğrenci evi yani ne yapalım bisküvi yiyebiliyoruz arkadaşım spor da yok tıp okuyorum ben finalim var ona kasıyorum zayiflamak isteyen adam zaten elinde olsa spor yapar bunu bilmicek kadar cahil olamaz kimse. arkadaşlar bu gruptan çekiliyorum cok kacamagı olan bi grup bana iyi gelmiyor motivasyonum yukselecegi yerde düştü. ayrica Altınbaşak yiyince bisküvi yedin oluyor yani böyle bi grup olmamalı bence bi eksiklik var yarışma havası yok en başında. Grupsuz da devam edebileceğimi düşünüyorum hepinize bol şans arkadaşlar inşallah hedeflerinizden şaşmazsınız herkes bir an önce istediği kiloya kavuşsunn diyorum siz de amin deyin hadi hoşçakalınnn
Oku oku bitmedi bir türlü birkaç sayfayi atladım yarın okurum artık
Telefonla okumayı bile beceremiyorum sürekli reklamlara tıklıyorum o yzüden cepten yazabilenlere hayranım meleğim
Oku oku bitmedi bir türlü birkaç sayfayi atladım yarın okurum artık
Telefonla okumayı bile beceremiyorum sürekli reklamlara tıklıyorum o yzüden cepten yazabilenlere hayranım meleğim
Iyi geceler kaptanimHepinize iyi geceler meleklerimm yarın görüşmek üzere
Prensesimm vucudunu o kadar aç bırakıyorsunki yediğin en ufak kaçamağı depoluyor kıtlşık moduna soktun kuzum
Tesekkurler ablacimmm in sha AllahGüle güle giy prensesim cicilerini
prensesimmm lütfen şu elma diyetinden vazgeççççç
Prensesimmm tekrar söylüyorum 1 lokma bile kaçamak yapsan kilona yansır kuzumm
Prensesim istikrarlı her hafta kilo verene dek almayacağım tatlım önemli olan verdiğinin tekrar gelmemesi 100 gr da olsa her hafta vermeye başladığında listedesin
Yedim biraz askim. Ama hala acimmPrensesim döner yiyebilirdinnn neden işkence yapıyorsunki kendine
Tamam ablacimmm senin dedigin olsun muahhPrensesim cuma günü tartılırsan daha iyi olur kuzum
hahaha ben asla laptoptan giremem. Hep telden giriyorum ilk baslarda zor geldi ama coook kolay :))
İnanirsan saglikli beslenirsen olacak bitanemm2 yil once bu zamanlar bu saat hungur hungur agliyordum ablam evlendi yuvadan uctu diyehahaha bileydim hergun bizde olacagini harap edermiydim kendimi hic asil enistem bize gelin gellmis :)) hahah yaaa gunlerrr suuuuuu gibi akip gidiyo .. 2 yil oldu bugun evlilik yil donumleri. Enistemi arayip soyledim bak gulu unutma diye hatirlattim evlilikyildonumlerini. Ahh boyle bir baldizi oldugu icin sukur etsin o oyy biricik enistem. Aayy suan agri kesici icip ayaklarimin agrisindan mahf olmustum resmen dugunden sonra 3 tane tirnagim cikti tabi ilk once kan topladi kestane rengi gibi olmustu. 2 Basparmaklar ve ortanci. 1 ay sonrada dusmuslerdi 13 saat 15 cm ince topugun ustunde hopladim zipladin kudurdum gezdim :)) mahffff olduuuuuuu ayaklar :)) Resmen kalbim orda atiyormus gibiydi gunlerdir ayagimin ustune dogru durust basamiyordum. Ama napiyimmm ablamin dugununde oynamiycaksam kimin dugununde oynayayim gobek atayim cok zayiflamistim ozaman belim incecikti herkesi sasirtmistim abiyemde muuuuhhteeesemdi sax mavisi pullu taslarla fiyatida muhtesemdi:sssss oranin parasi 1000 tl ama napiyim gonlum dustu almak zorundaydimm eski vucuduma kiloma geri donmek istiyom
Misafir varken hersey altust oluyor kuzum cabucak toparlarsin insallahIyi geceler kızlar nihayet gelebildim annem ve babam bende kalıyordu birkaç gündür çok yoğundum bugün gittiler artık spor ve diyetime kaldığım yerden devam edebilirim inşallah
bugünki menum
sabah karatay kahvaltı tek yumurtayla
öğle et sote ayran
akşam 1 tane Semizotlu gözleme 2 bardak ayran
Akşam 1 top sade dondurma
şu 2,5 litre
40 dakika yürüyüş
Hoşgeldin cecommmm ben de cecom neden gelmiyor acaba kırdımmı diye düşünmüştümNe güzel düşünmüşsün bitanem takılardan sonra güllaç da ek bir kazanç olur senin için
Çok gecmiş olsun adaşımm böbrekler uzun süre susuz kalıyor ramazanda lütfen geçmezse doktora gitmeyi geciktime canım
Oh çok şükür cecom susuzluktanmış neyseki.Oooo benim dişçi fobiin kaynağını bulduk işte küçükken çizgi film izlettirmedikleri için kesinne güzel gelişmeler bunlar hakikaten
2 yil once bu zamanlar bu saat hungur hungur agliyordum ablam evlendi yuvadan uctu diyehahaha bileydim hergun bizde olacagini harap edermiydim kendimi hic asil enistem bize gelin gellmis :)) hahah yaaa gunlerrr suuuuuu gibi akip gidiyo .. 2 yil oldu bugun evlilik yil donumleri. Enistemi arayip soyledim bak gulu unutma diye hatirlattim evlilikyildonumlerini. Ahh boyle bir baldizi oldugu icin sukur etsin o oyy biricik enistem. Aayy suan agri kesici icip ayaklarimin agrisindan mahf olmustum resmen dugunden sonra 3 tane tirnagim cikti tabi ilk once kan topladi kestane rengi gibi olmustu. 2 Basparmaklar ve ortanci. 1 ay sonrada dusmuslerdi 13 saat 15 cm ince topugun ustunde hopladim zipladin kudurdum gezdim :)) mahffff olduuuuuuu ayaklar :)) Resmen kalbim orda atiyormus gibiydi gunlerdir ayagimin ustune dogru durust basamiyordum. Ama napiyimmm ablamin dugununde oynamiycaksam kimin dugununde oynayayim gobek atayim cok zayiflamistim ozaman belim incecikti herkesi sasirtmistim abiyemde muuuuhhteeesemdi sax mavisi pullu taslarla fiyatida muhtesemdi:sssss oranin parasi 1000 tl ama napiyim gonlum dustu almak zorundaydimm eski vucuduma kiloma geri donmek istiyom
ewet aynen olmadi cepten acarsiniz sonucda agri korkudan daha kotudur. Ayyy yerimm cimcimeeee annesi guzel yurekli olunca kizida oyle olur tabi ma sha Allah kuzucukVAlla sorma şu dişçi olayı tam icat çıkarmak gibi olmuşadamlar muayenehaneyi iki süslüyor sonrada iki misli para alırlar Allah bilir hala araştıracağım hesapta ama eğer yarında kızım dişim derse o zaman bizim diğer tanıdığa götürürüm ( öbür taraf daha yakın diye bugün tıp merkezine götürdüm ) hee tanıdığın muayenehaneside yoktur öyle oyuncak falan ama muayene esnasıda TV açtığını biliyorum ( çizgi film kanalıda vardır olmadı cepten biz açarız )
Kuzum eve geldiğinden beri 3 kere diş fırçaladı ( normalde sabah akşam kesin fırçalar amam bu ara sakızlı şekerlere dadanmıştı Anannede getirince bir iki çikolata çocuğu zaptetmek zor oldu sonuçta bizler gibi nefsine hakim olamıyor ama yok ettim kalanlarısorarsa nerede onlar diye bende parası olmayan çocuklara verdim derim geçen öyle yaparım çok yersen demiştim oda yavrum paraları yok diye alamıyorlar çikolata dimi Anneciğim diyip razı olmuştu bari görmezse istemez )
Dogru ablacimmmm muahhİnanirsan saglikli beslenirsen olacak bitanemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?