Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende senaninn ozur dileyecek bisey yapigini dedigini dusunmuyorum.. Bende buraya ilk geldigimde araogunlerde form biskuvilerden yiyordum yulaf yiyordum kaptanim kizlar sayesinde paketli bisry tuketmiyorum mecbur kalmadikca.. Ara ogunlrrimi kaldirdim karataya gectim.. Birbirimizle yaris icinde degiliz birbirimize destegiz. Yanlislarimizi duzeltip dogruyu hep beraber uygulayip edefimize ulasma yolundayiz..

Güle güle git Güle güle gel inşallah canım amin Hepimiz eksileri görürüz insallah

Elbette selvoşum maksat tatlı bir rekabetle birbirimizin tecrübelerinden faydalanarak sağlıklı bir şekilde kilolarımızdan kurtulmak hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz .Hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için bizleir bizlerden başkası anlayamaz hepimiz aynı yollardan geçtik her aşamayı biliyoruz sanırım arkadaşımızın kötü bir zamanına denk geldi aksi halde eminim bu tepkiyi vermezdi

Boyle dusuneni bizde gurubumuzda istemeyiz arkadasim. Bence yazdiklarin hic hos degil. Kiz sana tatli dilde tavsiye etmis ben cok sasirdim bu yorumuna. Biz yanlisa yalnis dogruya dogru deriz canimbenim. Gulegule sende istedigin kilolara ulasirsin umarim. Good luck

Iyi geceler kızlar nihayet gelebildim annem ve babam bende kalıyordu birkaç gündür çok yoğundum bugün gittiler artık spor ve diyetime kaldığım yerden devam edebilirim inşallah
bugünki menum
sabah karatay kahvaltı tek yumurtayla
öğle et sote ayran
akşam 1 tane Semizotlu gözleme 2 bardak ayran
Akşam 1 top sade dondurma
şu 2,5 litre
40 dakika yürüyüş

Prensesimm vucudunu o kadar aç bırakıyorsunki yediğin en ufak kaçamağı depoluyor kıtlşık moduna soktun kuzum
yaa...
Güle güle giy prensesim cicilerini
Tesekkurler ablacimmm in sha Allah
prensesimmm lütfen şu elma diyetinden vazgeççççç
off abla bilmiyorum.. Yazdan sonra birakirim midem ac gozum ac doner burnumda tutuyor birazcik yedim daha yeni kasikladim doymadim
Prensesimmm tekrar söylüyorum 1 lokma bile kaçamak yapsan kilona yansır kuzumm
kesinlikle oyle ama benim her diyette oyle oldugu icin elma diyetime sucu atamam ablacimm offffff kilolar hayatimi benden aldi
Prensesim istikrarlı her hafta kilo verene dek almayacağım tatlım önemli olan verdiğinin tekrar gelmemesi 100 gr da olsa her hafta vermeye başladığında listedesin
(

Prensesim döner yiyebilirdinnn neden işkence yapıyorsunki kendine
Yedim biraz askim. Ama hala acimm ((
Prensesim cuma günü tartılırsan daha iyi olur kuzum
Tamam ablacimmm senin dedigin olsun muahh

Telefonla okumayı bile beceremiyorum sürekli reklamlara tıklıyorum o yzüden cepten yazabilenlere hayranım meleğim
hahaha ben asla laptoptan giremem. Hep telden giriyorum ilk baslarda zor geldi ama coook kolay :))

2 yil once bu zamanlar bu saat hungur hungur agliyordum ablam evlendi yuvadan uctu diye hahaha bileydim hergun bizde olacagini harap edermiydim kendimi hic asil enistem bize gelin gellmis :)) hahah yaaa gunlerrr suuuuuu gibi akip gidiyo.. 2 yil oldu bugun evlilik yil donumleri. Enistemi arayip soyledim bak gulu unutma diye hatirlattim evlilikyildonumlerini. Ahh boyle bir baldizi oldugu icin sukur etsin o oyy biricik enistem. Aayy suan agri kesici icip ayaklarimin agrisindan mahf olmustum resmen dugunden sonra 3 tane tirnagim cikti tabi ilk once kan topladi kestane rengi gibi olmustu. 2 Basparmaklar ve ortanci. 1 ay sonrada dusmuslerdi 13 saat 15 cm ince topugun ustunde hopladim zipladin kudurdum gezdim :)) mahffff olduuuuuuu ayaklar :)) Resmen kalbim orda atiyormus gibiydi gunlerdir ayagimin ustune dogru durust basamiyordum. Ama napiyimmm ablamin dugununde oynamiycaksam kimin dugununde oynayayim gobek atayim cok zayiflamistim ozaman belim incecikti herkesi sasirtmistim abiyemde muuuuhhteeesemdi sax mavisi pullu taslarla fiyatida muhtesemdi:sssss oranin parasi 1000 tl ama napiyim gonlum dustu almak zorundaydimm eski vucuduma kiloma geri donmek istiyom

İnanirsan saglikli beslenirsen olacak bitanemm

Misafir varken hersey altust oluyor kuzum cabucak toparlarsin insallah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yine ben geldimmmm

Sahuru yapmadan kızımla oturup bir güzel 2 cüz kuran okuduk
Malum ilk gün başladık üzerinede hemen regl olunca geri kaldık birde Kadir Gecesine yetişsin istiyorum o yüzden artık her gün bir cüzden fazlasını okumaya gayret ediyoruz ( kızımında regl olmasını göz önünde bulundurarak )
Bugün şükür 8çi cüzün ortalarına geldik ve yarında 1.5 cüz okursak 10cu cüzü yakalayacağız 4 - 5 gün daha böyle 2 şer 2şer okursak Allahın izniyle yetişir Kadir gecesine diye umuyorum

Şimdi kızım bana şekersiz Türk kahvemi yaptı ( kaç gündür içmiyordum ) sonrada ufak ufak sahurumuzu hazırlar yiyip yatarız Allahın izniyle

Olurmu hiç öyle şey adaşım Senin gibi yüreği güzel bir insan kimseyi kırmaz heleki beni
Biraz yoğunluk birazda böbrek sancısı derken pek fırsatadı ama şükür şu anda çok iyiyim hatta Allahın izniyle orucumuda tutacağım bugün ama eşim tembihledi eğer bir daha ağrın tutarsa kesinlikle doktorada gidilecek orucada son vereceksi diye ( sonuçta senide dediğin gibi hiç birşey sağlığımızdan önemli değil )

Evveli gün Güllaçı CAfeye bıraktıktan sonra komşu ablanın yeğeni Cafeden ayrılmadan ( biraz erken kaçmış işi var diye ve ortağına bırakmış ) 2 parça satılmış ve yiyenler çok beğenmiş Bugün soramaya fırsatım olmadı ( Komşu ablamda yeğeniyle konuşamamış yoğunluktan ) ama yarın öğrenirim sanırım tepsi bitmişmi bitmemişmi diye ( daha RAmazan sakinliği var Pierre Lotide ama Cafeyi işleten abi bir iki haftaya dahada yoğun olur hatta çok beğenirlerse Bayramdan sonrada devam ederiz satışına dedi hatta belki Mozaik pasta tarzı birşeylerde yapabilirim hem uzun süre dayanır hemde kahvenin yanına millet hafif yemek isteyebilir )
Bakalım BİSMİLLAH dedik o işede bir parmak attık olursa olur olmazsada bana tecrübe olur

VAlla sorma şu dişçi olayı tam icat çıkarmak gibi olmuş adamlar muayenehaneyi iki süslüyor sonrada iki misli para alırlar Allah bilir hala araştıracağım hesapta ama eğer yarında kızım dişim derse o zaman bizim diğer tanıdığa götürürüm ( öbür taraf daha yakın diye bugün tıp merkezine götürdüm ) hee tanıdığın muayenehaneside yoktur öyle oyuncak falan ama muayene esnasıda TV açtığını biliyorum ( çizgi film kanalıda vardır olmadı cepten biz açarız )
Kuzum eve geldiğinden beri 3 kere diş fırçaladı ( normalde sabah akşam kesin fırçalar amam bu ara sakızlı şekerlere dadanmıştı Anannede getirince bir iki çikolata çocuğu zaptetmek zor oldu sonuçta bizler gibi nefsine hakim olamıyor ama yok ettim kalanları sorarsa nerede onlar diye bende parası olmayan çocuklara verdim derim geçen öyle yaparım çok yersen demiştim oda yavrum paraları yok diye alamıyorlar çikolata dimi Anneciğim diyip razı olmuştu bari görmezse istemez )

ewet aynen olmadi cepten acarsiniz sonucda agri korkudan daha kotudur. Ayyy yerimm cimcimeeee annesi guzel yurekli olunca kizida oyle olur tabi ma sha Allah kuzucuk

Ayyy gulsemmi aglasammi size bi iyi haberim var banu ablacim en cok senin sevinecegine eminim :)) ELMA DIYETINE ELVEDAAAA :))) hahahaa :)) yaaaaaaaaa aglamak istiyorum ama gercekten buraya geldigimden beri bi aliom bi veriom komedi ya daha yeni guldum kahkaha attim sinirden anne su halime bak boyle bile gitsem tr hic umrumda degil artik elma diyetini bile denedim dedim:)) annemde benimle beraber guldu cok aciyo bana askimbenim. Ama simdilik elveda diyorum elma diyetine belki trde tekrar denerim. Icim rahat degil oruc tutmadigim icin bu gun yine niyetliyim hemde reglim yeni bitti sayilir bi kac gundur. Yani baslayabilirim tekrar orucuma :) umm artik herseyden yiycem ama azicik. Hemde tabagim yani aksam yemegim tatli tabagi olacak kucucuk:)) Aburcuburda olsa yicem ha yesem 1 isirik gozum doysum. Ha bire herseyden isirik almiycam tabiki sadece canimcokcok cektiginde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…