Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Artik yeter gercekten ben metobolizmami alt ust ettim artik duzene sokucam. Omur boyu yasamtarzi yemegimi ayarlicam yani benim icin diyetmiyet yok artik ben anladimki diyetler bana gore degil ve dayanamiyorum. Hicbirseyden kisitlamiycam ufak bi isirik bile yeterli. 6dan sonra hicbisi yemek yok ve hersey saglikli olucak. Ben size soylemedim ama 4 gundur tekrar basladimm o zayiflama hapina ve tekrar sahit oldumki hiiic biirr et ki si yoook:)) ilk isim yarin direct ablama vermek olucak cunku israrla benden istemisti bide o denesin bakalim ise yariyacakmi. Gercekten sagliksiz seyleri hayatimdan cikaricam. Aburcuburda sagliksiz kesinlikle yemiycem ama canim cok cekerse bi isirikla yetinmeyi ogrenicem. Bu benim yasamtarzim olucak kendimi buna alistircam. Ve dusundumde bu azimle ben saglikli yasam tarzima yarin direct baslayim. Zaten 2 hafta kaldi orucun bitmesine ben kisin hepsini tutacagim in shaa Allah hadi bakalimmmm ben artik donusu olmayan bi yola ciktim hepiniz buna sahit olacaksiniz in sha Allah. Akillandim gibi :)) hahaha offff yine o guvenmeme hissi var icimde. Cunku basaramadim aylardir bi turlu neyse demeyim oyle :)) kendime guvenicem:) guveniyorum kendimeeee :)) Allah in izniyle basaricam..

Selvos88 ablacimm sen bugun saglikli beslenirsen dedin yaa. Senin sayende aklima girdi ve cok dusundum ve boyle devam edemeyecegimi anladim sanada cok tesekkur ederim. Beni yalniz birakmayin bi yola ciktim artik haydi bismillah:))
Cok sukur canim cok sukur sonunda dogru karari aldin :) herzaman yanindayiz kuzum.. Saglikli beslenicen saglikli kilolar vericen balim gor bak o zaman daha mutlu olacaksin :)

dünkü cıslı menümü yazayım

PAZARTESİ
sahur
1 yumurta az domates salatalık az peynir 1 bardak çay doymadım ama canım hiç istemedi bütün gün aç gezdim annemdeydim dönücem diye ceviz falanda almadım yanıma

iftar :
1 kase tarhana çorbası, 4 kaşık kabak yemeği, köz patlıcan salatası, 3 kaşık tereyağlı erişte (kendi yaptıklarımın sonuydu artık )

su 1,7 litre
spor yok

ne depremi derya nerde oldu deprem.iyi misin?

aman canım rabbimden gelene razıyız elbette ama geçen yıldan beri burda çok sık oluyo dperem bende psikolojik olarak takıntı yaptım sanırım korkusu kaldı içimde kardeşim benim üniversitedeyken simav depreminde kötü zamanlar geçirdik ordan kaldı bende bu. şiddeti az ama km çok yakın olunca fena etkiliyo sabah sallanarak uyandım.. gardrobun sallanışı sesi gürültüsü hala kulaklarımda

canım benim depremi 99 depreminde yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum.rabbim yüreğine ferahlık versin.

Gecmis olsun canim kac siddetindeydi
3,8 miş canım.. 7 km de olmuş. artık deprem ölçeği gibi oldum valla. sabah sütçümle konuşurken dedim 3,8 falandır diye
sık sık yaşayınca uzman olduk. 2,9 i bile hissediyoruz artık gerisini sen düşün.

Cok sukur canim cok sukur sonunda dogru karari aldin :) herzaman yanindayiz kuzum.. Saglikli beslenicen saglikli kilolar vericen balim gor bak o zaman daha mutlu olacaksin :)
Cokcokcok tesekkur ederim canim ablam sizin desteginiz zaten hep vardi eksik olmayin.. Ablacim ben bugun dusundumde biliyorum elma diyeti tek beslenmek cok sagliksiz ama ben bu diyeti kacamaksiz yapmadimki hic ha 2 gun kacamaksiz yapmistim mukemmel sonuc almistim. Ya abla icimde sonnn bir kez dene diyen bi ses var. Zaten herseyi denedim son kez yine deneyim bu sefer 0.kacamak. Bakalim nasil olucak. Buda berbat olucaksa hic dusunmeden saglikli beslenmeye geccem. Icimdeki sesi dinleyeyim sonradan pisman olmayim zaten her diyeti denedim son bir kez boyle deneyim birsey kaybetmem herhalde dun aglayacaktim cok stresliydim hersey ustume ustume geliyordu ve yediiiimmmmmmmm bugun tartida yine 101.4 cikti hemde 400 gram fazla yaaaaaa ((((( hayattan biktim...

Selvi ablaya soylediklerimi sizede soyleyeyim.. ben bugun dusundumde biliyorum elma diyeti tek beslenmek cok sagliksiz ama ben bu diyeti kacamaksiz yapmadimki hic ha 2 gun kacamaksiz yapmistim mukemmel sonuc almistim. icimde sonnn bir kez dene diyen bi ses var. Zaten herseyi denedim son kez yine deneyim bu sefer 0.kacamak. Bakalim nasil olucak. Buda berbat olucaksa hic dusunmeden saglikli beslenmeye geccem. Icimdeki sesi dinleyeyim sonradan pisman olmayim zaten her diyeti denedim son bir kez boyle deneyim birsey kaybetmem herhalde dun aglayacaktim cok stresliydim hersey ustume ustume geliyordu ve yediiiimmmmmmmm bugun tartida yine 101.4 cikti hemde 400 gram fazla yaaaaaa ((((( hayattan biktim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…