Cok sukur canim cok sukur sonunda dogru karari aldin :) herzaman yanindayiz kuzum.. Saglikli beslenicen saglikli kilolar vericen balim gor bak o zaman daha mutlu olacaksin :)Selvos88 ablacimm sen bugun saglikli beslenirsen dedin yaa. Senin sayende aklima girdi ve cok dusundum ve boyle devam edemeyecegimi anladim sanada cok tesekkur ederim. Beni yalniz birakmayin bi yola ciktim artik haydi bismillah:))
günaydın kızlarrrr
güne gözlerimi depremle açtım. çokk kötüydü nasıl atıcam ben bu korkuyu bilmiyorum... hepimize güzel bir gün olsun inşallah. rabbim darda kalanların yardımcısı olsun.
ne depremi derya nerde oldu deprem.iyi misin?
aman canım rabbimden gelene razıyız elbette ama geçen yıldan beri burda çok sık oluyo dperem bende psikolojik olarak takıntı yaptım sanırım korkusu kaldı içimde kardeşim benim üniversitedeyken simav depreminde kötü zamanlar geçirdik ordan kaldı bende bu. şiddeti az ama km çok yakın olunca fena etkiliyo sabah sallanarak uyandım.. gardrobun sallanışı sesi gürültüsü hala kulaklarımda
canım benim depremi 99 depreminde yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum.rabbim yüreğine ferahlık versin.
Gecmis olsun canim kac siddetindeydigünaydın kızlarrrr
güne gözlerimi depremle açtım. çokk kötüydü nasıl atıcam ben bu korkuyu bilmiyorum... hepimize güzel bir gün olsun inşallah. rabbim darda kalanların yardımcısı olsun.
Gunaydin canim nasilsinGunaydin arkadaslar
3,8 miş canım.. 7 km de olmuş. artık deprem ölçeği gibi oldum valla. sabah sütçümle konuşurken dedim 3,8 falandır diyeGecmis olsun canim kac siddetindeydi
Cokcokcok tesekkur ederim canim ablam sizin desteginiz zaten hep vardi eksik olmayin.. Ablacim ben bugun dusundumde biliyorum elma diyeti tek beslenmek cok sagliksiz ama ben bu diyeti kacamaksiz yapmadimki hic ha 2 gun kacamaksiz yapmistim mukemmel sonuc almistim. Ya abla icimde sonnn bir kez dene diyen bi ses var. Zaten herseyi denedim son kez yine deneyim bu sefer 0.kacamak. Bakalim nasil olucak. Buda berbat olucaksa hic dusunmeden saglikli beslenmeye geccem. Icimdeki sesi dinleyeyim sonradan pisman olmayimCok sukur canim cok sukur sonunda dogru karari aldin :) herzaman yanindayiz kuzum.. Saglikli beslenicen saglikli kilolar vericen balim gor bak o zaman daha mutlu olacaksin :)
a.s. canım. nasılsınselam kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?