- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
canim sebzeli yemekler guzel olur karatayda mesela taze fasulye ister kiymali yada kiymasizIyi akşamlar kızlar
menum
sabah karatay kahvaltısi
akşam
1 avuç içi dana bonfile
bol yeşillikli salata
ayran
ceviz
Bu Karatay yapan kızlar sorum sizlere
kahvaltı işini çözdüm ama akşam yemekleri ayarlayamadim tam olarak ne yemeli onu da az çok anladım ama sizce en iyi seçenekler neler ?
Bi de bana bu Karatay i söyleyen arkadaş sana sonsuz teşekkürler. .
2 günde 1 kilo gitmiş bile inanamiyorum. ..
ve işin enteresan yani sabah 9 da kahvaltı yaptım akşam 5 e kadar zerre açlık hissi yok. . Ki ben ara öğünle bile 6 öğünde düşün tansiyon lüzum elim ayağım titrerdi
Hepsi bitti..
cok mu aldin canim sinav stresi falan mi acaba ama geldigi gibi gider kesin sen masallah yaptin mi tam yapabiliyosun inaniyorum bu sefer de basaracaksinEvet malesef bende kiloları aldım hopp geri dönüş yaptım. Sende ben yokken hamiş olmuşsun ayyy hayırlı olsun
Ohhh afiyet olsun yarasın bebişine. Ellerine de sağlık bayılırım fırın yemeklerine
cok merak ediyorum canim acaba ne Kadar dayanabilcen bu diyeteBugunki menu
Sabah; kepekli ekmegim kalmadigi icin 1 ince ev yapimi yuvkadan 3 parcaya bolup ince dilim tavuk salamiyla yedim. Cok ince dilim tavuk salami yani parmaklarini gorebiliyorsun salamin arkasindan:)) 1 bardak sut le yedim ve kuzumdan 1 danone caldim:)) yedim yani meyveli yogurdu zatencok kucuk en fazla 4 kasik cikar:))
2 saat arayla elma yedim toplam bugunluk elmam 4 tane. Ve 3 hurma yedim. 2 litre su biti yatana kadar 1+ gider.
Bu diyeti uyguladigimda asiri asiri asiriiii Tatli istegim var bunu fark ettim ve bunu bastirmak icin hurma yiyecegim gunde en fazla 2. Bugun 3 oldu ama neyse :)). Aksama cocokcok sevdigim patates kizartmasi ve doner varfastfooooodd yaaaaaaa..... Hic iftarda gozukmiycem bile bizimkiler yerken. Odamda kalicam.. Cok acim
ohh tam sana yakisir bii menu afiyet olsun fistigimPazartesi günkü menüm:
Sabah:
Köfte
Domates salatalık peynir zeytin
Ara:
Sade türk kahvesi
İftar:
Alabalık
Salata
Peynir zeytin
Spor:45 dakika yürüyüş birazdanda 100 mekik 25 squat 300 de ip atlıcam
Su:2.5 litre
Aynen kuzum bende merak ediyorum :)cok merak ediyorum canim acaba ne Kadar dayanabilcen bu diyete
ohh tam sana yakisir bii menu afiyet olsun fistigim
1 haftada 5 kilomu kuzumCuma gunu sonucu bekliyorum in sha Allah zayiflamisimdir. Aslinda cuma gunu degilde 7inci ayin 7de abimin dogum gununde tartilmak istiyorum. Banu ablacimm cuma gunu tartilmayacam haftaya sali gunu tartilcam zaten takimda degilim ayyyyy in sha Allah 93 gorurum ozaman. Yapicam birazdan tartiyi anneme vericem saklasin sali gunune kadar in sha Allah. Ben cooookkk sabrsiz bir insan oldugum icin bu yonden terbiye etmek istiyorum kendimi
cok mu aldin canim sinav stresi falan mi acaba ama geldigi gibi gider kesin sen masallah yaptin mi tam yapabiliyosun inaniyorum bu sefer de basaracaksin
evet cnm hamileyim cok tesekkur ederim bitanemm
cok merak ediyorum canim acaba ne Kadar dayanabilcen bu diyete
ohh tam sana yakisir bii menu afiyet olsun fistigim
Bugunku menume 40 kalorilik panda magic zeroda eklendi
Evet canim haklı çıktın. .Dedim sana dimi karatay cok guzel.. Aksam yemegin guzel yanina biraz sebze ve yogurt eklersen super olur
Anladım canım araştırmaya devam edeceğim mecburen sizlerin de tecrübeleri ile yardimci olursaniz daha hızlı olacak ..canim sebzeli yemekler guzel olur karatayda mesela taze fasulye ister kiymali yada kiymasiz
yanina 1 kase yogurt biraz sebze ohh miss
yada kisir makul bir miktarda olmak kaydi ile
mesela karatayyda hamuru inc ise 2 lahmacuna bile izin var secim senin zamanla daha cok tecruben olacak bende ilk zamanlar sasirirdim napsam diye
haslanmis tavuk salata da olur
Yogurt zayiflamaya yardimci canim kanitlanmis.. Ceviz sabah kahvaltida yiceksin.. Meyveyi saat 15.00 dan once sabah yiyebilirsin ben sahurda yiyorumEvet canim haklı çıktın. .
Ben kahvaltı olayını çözdüm ama akşam ne yemeli orada takıldım
mesela taze fasulye gibi bi sebze yemeği varsa yanına yine salata yoğurt eklemek zorunda miyim
bi de ceviz akşam da mı yeneçek
son sorum hiç meyve yok bu vitamin açısından sıkıntı yaratıyor mi..
Evet canim haklı çıktın. .
Ben kahvaltı olayını çözdüm ama akşam ne yemeli orada takıldım
mesela taze fasulye gibi bi sebze yemeği varsa yanına yine salata yoğurt eklemek zorunda miyim
bi de ceviz akşam da mı yeneçek
son sorum hiç meyve yok bu vitamin açısından sıkıntı yaratıyor mi..
Anladım canım araştırmaya devam edeceğim mecburen sizlerin de tecrübeleri ile yardimci olursaniz daha hızlı olacak ..
Karatay Hur tavuk demiş migros tan aldığım tavuk haslasam oluyor mu?
Bide akşam da ceviz yemek zoeunda miyim
canım ağrıyan yerlerine sıcak uygulamamani tavsiye ederim geçici bi süre için ağrıyı alır ama içten içe zarar verir enfeksiyon varsa artabilir cok bilmislik yapıyo gibi oluyo ama kendine bilmeden zarar verebilirsin doktora görün bence canım cokkk geçmiş olsun
Afiyet olsun:) yaramasın inşBugunku menume 40 kalorilik panda magic zeroda eklendi
İyi tatiller Bülbülüm :)selam güzellerim bülbülünüz yarın sabah uçuyor yolcuyum Allahın izniyle bayram sonu da dönmeyi planlıyorum. özleyin beni tatlışlarım ben sizi özleyeceğim hepinizi çoook seviyorum bol eksiler diliyorum
Hosgeldin canim nerelerdesinnSlm arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?