Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canim sebzeli yemekler guzel olur karatayda mesela taze fasulye ister kiymali yada kiymasiz
yanina 1 kase yogurt biraz sebze ohh miss
yada kisir makul bir miktarda olmak kaydi ile
mesela karatayyda hamuru inc ise 2 lahmacuna bile izin var secim senin zamanla daha cok tecruben olacak bende ilk zamanlar sasirirdim napsam diye
haslanmis tavuk salata da olur

cok mu aldin canim sinav stresi falan mi acaba ama geldigi gibi gider kesin sen masallah yaptin mi tam yapabiliyosun inaniyorum bu sefer de basaracaksin
evet cnm hamileyim cok tesekkur ederim bitanemm

Cuma gunu sonucu bekliyorum in sha Allah zayiflamisimdir. Aslinda cuma gunu degilde 7inci ayin 7de abimin dogum gununde tartilmak istiyorum. Banu ablacimm cuma gunu tartilmayacam haftaya sali gunu tartilcam zaten takimda degilim ayyyyy in sha Allah 93 gorurum ozaman. Yapicam birazdan tartiyi anneme vericem saklasin sali gunune kadar in sha Allah. Ben cooookkk sabrsiz bir insan oldugum icin bu yonden terbiye etmek istiyorum kendimi

cok merak ediyorum canim acaba ne Kadar dayanabilcen bu diyete
ohh tam sana yakisir bii menu afiyet olsun fistigim

1 haftada 5 kilomu kuzum

cok mu aldin canim sinav stresi falan mi acaba ama geldigi gibi gider kesin sen masallah yaptin mi tam yapabiliyosun inaniyorum bu sefer de basaracaksin
evet cnm hamileyim cok tesekkur ederim bitanemm

Çok almadım aslında ama baya popiş falan çıktı başımın belası
Sınavlardan spor yapmaya vakit bulamadım bir de 3 öğün yiyordum o kötü oldu. İnşallah yine başarabilirim hepinizin sayesinde.
Sen naptın bakalım hamilelikte de dikkat ediyorsun kaç kilo aldın?

cok merak ediyorum canim acaba ne Kadar dayanabilcen bu diyete

ohh tam sana yakisir bii menu afiyet olsun fistigim

Teşekkür ederimm. Göze az gelebilir ama baya doyurucuu.

Bugunku menume 40 kalorilik panda magic zeroda eklendi

Ohg afiyet olsun yaramasınn

Dedim sana dimi karatay cok guzel.. Aksam yemegin guzel yanina biraz sebze ve yogurt eklersen super olur
Evet canim haklı çıktın. .
Ben kahvaltı olayını çözdüm ama akşam ne yemeli orada takıldım
mesela taze fasulye gibi bi sebze yemeği varsa yanına yine salata yoğurt eklemek zorunda miyim
bi de ceviz akşam da mı yeneçek
son sorum hiç meyve yok bu vitamin açısından sıkıntı yaratıyor mi..

Anladım canım araştırmaya devam edeceğim mecburen sizlerin de tecrübeleri ile yardimci olursaniz daha hızlı olacak ..
Karatay Hur tavuk demiş migros tan aldığım tavuk haslasam oluyor mu?
Bide akşam da ceviz yemek zoeunda miyim

Yogurt zayiflamaya yardimci canim kanitlanmis.. Ceviz sabah kahvaltida yiceksin.. Meyveyi saat 15.00 dan once sabah yiyebilirsin ben sahurda yiyorum

Canım elimden geldiğince yardımcı olayım. Sabahları kahvaltıda ceviz fındık yer fıstığı badem yiyoruz. Bunu da ekmek yemediğimiz için. Eğer taze fasulye varsa yoğurtta salata da yiyebilirsin ya da hiç bişi yemeyebilirsin. Karnın nasıl doyuyorsa orasını sen bilirsin. Vitamin açısından meyve yemeyince hiç sıkıntı yok. Daha bu yaz 1 dilim karpuz yedim kiraz da yediğim yarım kilo etmez. Erik falanda hiç yemedim ama hiçbir sıkıntı yok. Zaten en çok meyve sebzenin genetiğiyle oynandığı için bizim yediklerimiz gerçekten meyve değil. Karatay kurtlu elmayı önerir mesela içinde canlı yaşıyorsa en azından yiyebilirsiniz diye. Kilo koruma döneminde sabah kahvaltıda yiyebiliyoruz. Tavuğun serbest dolaşan ve yem verilmemiş olması yani köy tavuğu olması lazım. Tavuğu az yersen bence sıkıntı çıkmaz canım.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Kuşumu öğleden sonra önce Parka sonrada Dişçiye götürdüm
Maalesef 4 tane dişinde hafif çürük varmış ama doktor biz müdahale edemeyiz çocuk dişcisi bulun dedi dişçi fobisi oluşmasın diye özel dişçiler varmiş ( odaları çocuk odası gibi renkli, oyuncaklı ve dişçi müdahale ederken çizgi film oynatılıyormuş neler varmışda haberimiz yokmuş )
Tabi bizim buralarda yok öylesi ve olmadı bizim tanıdığımız başka bir dişci var ona götürürüz diğerleri çok daha pahalıdır diye tahmin ediyorum tabi yinede bir internetten araştıracağım varsa ve ücreti uygunsa götürürüz tabi öylesine ama olmadı normal dişçiyle idare edecek mecbur

Bugün hazır oruçluda değilken bol bol su içtim ve şükür böbrek ağrısı geçti tahmin ettiğim gibi sussuzluktan ağrım olmuş artık sahura kadar bol bol su içerim ki fazla sıkıntı olmasın

Hİç bilmişlik olarak düşünürmüyüm canım aksine Allah razı olsun uyardın beni geçmişte regl sancısındada sıcak su kullanırdım ama Adaşım Sweetdimple onun iyi olmadığını söyleyince bir daha yapmadım ama börek içinde aynı şey geçerli olabileceğini bilmiyordum ( acıkcası birazda üşütmüş olabileceğimi düşünmüştüm sussuzluk haricinde )
Allahtan sıkıntılı biriyimde 5 dakikadan fazla tutamıyorum öyle şeyleri bir yerlerimde
Bundan sonra kesinlikle çok daha dikkatli olurum sağ ol uyarın için

Şükür hiç ağrım kalmadı ( kesin sussuzluktandı ama eşimde dedi eğer yarın tekrar ağrım olursa kaçarım yok sürükleyerek de olsa doktora götürecekmiş eşim beni )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…