Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaaaaa 2 gunun kacamak gununden 1 kg almisim neyse bu andan itibaren cumaya kadar kacamak yapmayip 95 gorurum in sha Allah :)) devaaaaaaaam daha yeni kahvaltimi yaptim kepekli ekmegim kalmadigi icin 1 ince ev yapimi yuvkadan parca parca yapip ince dilim tavuk salamiyla yedim. Cok ince dilim tavuk salami yani parmaklarini gorebiliyorsun salamin arkasindan:)) 1 bardak sut le yedim ve kuzumdan 1 danone caldim:)) yedim yani meyveli yogurdu zatencok kucuk en fazla 4 kasik cikar:)) eweeeet bu andan itibaren yesil elmalarimla devam. Bu arada dun belimin inceldigini gordum bu iyi bi isaret zayifladigima dair ama keskee belden degilde popodannnnn gitse Zaten hep yukardan once zayiflarim ben

bende de popo yok göbek ve göğüs var Keşke alt taraftan 1 giderken üstten 11 gitse de rahatlasam. kötü görünüyor ya.

canım ağrıyan yerlerine sıcak uygulamamani tavsiye ederim geçici bi süre için ağrıyı alır ama içten içe zarar verir enfeksiyon varsa artabilir cok bilmislik yapıyo gibi oluyo ama kendine bilmeden zarar verebilirsin doktora görün bence canım cokkk geçmiş olsun
Biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama ben oruç tutan arkadaslara bişe demek istemiyorum ne diyim ben o kadar aç kalsam dünyayı yerdim
Afiyet olsuun güzel menu
aldığın 1 kilo değildir kii kendini üzme 2 günde fazladan 7000 kalori almış olamazsın tatlım hemen gider o 1 kilo senden hiiic üzülme yukardan da olsa aşağıdan da olsa kilo vermek coook güzel seyy

bende de popo yok göbek ve göğüs var Keşke alt taraftan 1 giderken üstten 11 gitse de rahatlasam. kötü görünüyor ya.
yaaa( benim popo kocaman sanki silikon koymusum gibi o yuzden evde veya arkadaslar zenci popolu veya pampersli (bebekbezli derler) rahatsiz lluom bu durumdan inanki. 77 kiloydum belim incecik gobek sifir birtek popom kalmisti 100 kg olmama ragmen gobegim 3 avucluk okadar kilolu degilim yukardan. Ama alt bedenim iste popo ve bacaklar ha goguslerimde var cup D giyiyom sanirim armut degilde kum saatiyim

aldığın 1 kilo değildir kii kendini üzme 2 günde fazladan 7000 kalori almış olamazsın tatlım hemen gider o 1 kilo senden hiiic üzülme yukardan da olsa aşağıdan da olsa kilo vermek coook güzel seyy
caaaanimmm cok tesekkurler aynen oyle ama herseyin fazlasida can skiyoooo

benim göğüs B veya C değişiyor. Boyun kaç senin?

iyi akşamlar kızlarr bugünkü menüm:
sabah 10.30
2 dilim ekmek
20 gr peynir
yarım çay kaşığı nutella
7 zeytin
öğlen 14.00
4 yemek kaşığı yeşil fasülye
1 yemek kaşığı et sote
1 yemek kaşığı makarna
akşam19.30
1 paket altınbaşak
1 bardak süt
su yatana kadar 1.5 lt olur
bakalım 3 gündür her şeyden az yemeyi becerebiliyorum hep de böyle gidicem şunu bunu tamamen kes diye kendime kısıtlama yapmicam artık ya hep ya hiç yok iradeye hakim olup az yemek var

Regl in ilk gununde spor yapmiyoruzmu canim?

Yok canım bu benim kendime özel. Bel ağrım olduğu için spor yapmıyorum sonra daha rahat oluyor.

Cok aciktim 4 fistikla yarim bardak ayran ictim
Oyy kuzum afiyet olsunn. Bende çok seviyorum o ikiliyi.

Cuma iftar,Cumartesi sahur ve bügünde Iftarda misafirim vardı...gittiler geldim hemde bugünküler kayınvalidegildi
Kaygısı gitti şükür

Oyy ağır misafirleri üstünden atmışsın süperrr.

ben varim balimmm kabul edersen

Hoşgeldin gönlümün sultanııı. Nasılsın?

Pidedendir o pidedendirrr

Hayırlı yolculuklar canım benim sağ salim git sağ salim dön

Oyy cecom çok geçmiş olsun. Oruç tutma en kısa zamanda da doktora git ihmal etme.

Cumartesi iftarda karbonhidrat yüklemesi yapmışsın kuzum pilav yayla çorbası sarma pasta
Pazarda börek pide pilav hiç yakışır menüler değil sporda yok seç bakalım kendini en iyi hissettiğin sporlardan

Gülüm iftarda az yemekle iyi yapmışsın ama bisküvilerden vazgeçemiyorsun unutma içlerinde çok katkı maddesi var. Hem artık spora da başlasakk

bebegim sende donmussun hayirdir Kilo mu aldin ki ben kacirmisim seni

Iyi akşamlar kızlar
menum
sabah karatay kahvaltısi
akşam
1 avuç içi dana bonfile
bol yeşillikli salata
ayran
ceviz

Bu Karatay yapan kızlar sorum sizlere
kahvaltı işini çözdüm ama akşam yemekleri ayarlayamadim tam olarak ne yemeli onu da az çok anladım ama sizce en iyi seçenekler neler ?
Bi de bana bu Karatay i söyleyen arkadaş sana sonsuz teşekkürler. .
2 günde 1 kilo gitmiş bile inanamiyorum. ..
ve işin enteresan yani sabah 9 da kahvaltı yaptım akşam 5 e kadar zerre açlık hissi yok. . Ki ben ara öğünle bile 6 öğünde düşün tansiyon lüzum elim ayağım titrerdi
Hepsi bitti..

hadi bende bugun kü menümu paylasayim sizle canlarim :))
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates( fotodakini oğlumla beraber yedik )
Yarım alabaş
Zeytin kaç tane oldugunu hatırlamıyorum
2 dilim yada ücgen kesilmiş küflü peynir

Öğle:
5 tane küçük kırmızı üzüm
1 dilim peynir

Akşam:
1 tabak Kabak karnıyarık (ben kabakların içini oyup doldurdum bide domates te doldurup üstüne baharatlı Salçalı sos ile fırına attım)
1 kase yogurt
2 kaşık pirinç pilavı

Spor:40 dk yürüyüş normal tempoda
Su şimdilik 1 bucuk litre

Dedim sana dimi karatay cok guzel.. Aksam yemegin guzel yanina biraz sebze ve yogurt eklersen super olur

Bugunku menum
Sahur : eksiksiz karaatay(2 yumurta)
İftar: yarim kase corba+ 1 lahmacun+ bol salata+ 3 bardak ayran+ 3 hurma+6 fistik+ 1 kahve

1 litre su simdlik ama sahura kadar 3.5 litreyi tamamlicam
1 mil leslie+30 squat+60 mekik+50 ip( iftardab iki saat sonra 1 mil leslie +60 mekik+100 ip daha yapicam)

Bugunki menu

Sabah; kepekli ekmegim kalmadigi icin 1 ince ev yapimi yuvkadan 3 parcaya bolup ince dilim tavuk salamiyla yedim. Cok ince dilim tavuk salami yani parmaklarini gorebiliyorsun salamin arkasindan:)) 1 bardak sut le yedim ve kuzumdan 1 danone caldim:)) yedim yani meyveli yogurdu zatencok kucuk en fazla 4 kasik cikar:))

2 saat arayla elma yedim toplam bugunluk elmam 4 tane. Ve 3 hurma yedim. 2 litre su biti yatana kadar 1+ gider.

Bu diyeti uyguladigimda asiri asiri asiriiii Tatli istegim var bunu fark ettim ve bunu bastirmak icin hurma yiyecegim gunde en fazla 2. Bugun 3 oldu ama neyse :)). Aksama cocokcok sevdigim patates kizartmasi ve doner var fastfooooodd yaaaaaaa..... Hic iftarda gozukmiycem bile bizimkiler yerken. Odamda kalicam.. Cok acim

cok iyi yapiorsun canim bende denedim herseyden az yemegi ama ben ipin ucunu fazlasiyla kaciriodum. O yuzden ya hep ya hic dedim kendime ve hic diyorum:))

bebegim sende donmussun hayirdir Kilo mu aldin ki ben kacirmisim seni

Evet malesef bende kiloları aldım hopp geri dönüş yaptım. Sende ben yokken hamiş olmuşsun ayyy hayırlı olsun

Ohhh afiyet olsun yarasın bebişine. Ellerine de sağlık bayılırım fırın yemeklerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…