Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

SONUÇLARIM ÇIKTI KIZLAR
DVİT SINIRDA 30,1
B 12 283

BAKAIM DEĞERLERİ YÜKSELTME VAKTİ AHHH KEŞKE ÇOK ÖNCE YAPTIRSAYMIŞIM
bende yaptrcam ramazandan sonra tahlillerimi bakalim ne cikcak

Bende cok icerim hele bu gece tam dalıyorum en tatlı yerinde gözümü zor açıp wc... Sbha kadar böle zaten gec yattım birde üstüne benim ufaklık 7 de ayaktaydı sanki işe yetiscek sıpa
aynen ya en tatli yerde wc cagriyor su icmesemde olmuyor ramazandq uykuya hasret kaldim benim oglum 11 e kadar uyuyor o konuda rahatim

okudum bende netten haberi yaziklar olsun oyle yengeye oyle anneleri bile okuduk gorduk cocuklardan genclerden bi ellerini cekemedi bu caniler. Facebookta haber paylasan haber sitelerini begenmekten vazgectim cunku artik icim kaldirmiyor hergun bir cocuk hergun piril pril bi genc hergun yuzlerce musluman nereye gidiyor bu hal ben anlamiyorum

Bugunku menum
Sahur: eksiksiz karatay
İftar: 2 -3 kasik corba+ yarim tabak sulu kofte( patatessiz)+ 1 kasik humus+ 1 bardak ayran ( bugun hic istahim yok yemek yiyemedm corbami bile icemedim

1.5 litre su+ 1 kupa bitki cayi
Jilian level -1 yaptim sabah

evet canım satışlarımıda sosyal medyadan yapıyorum.özelden atarım sana.reklem olur sonra admini kızdırmayalım.

yapmak istersen yardımcı olurum her türlü bilgide.ben kendi kendime deneye yanıla 2 yıldan beri uğraşıyorum.gönderdim bi kaç resim umarım beğenirsin

salı menü
sahur domates peynir
sabah sucuklu yumurta ile karatay kahvaltısı
1 adet erik güniçinde yenildi
iftar fırında tavuk,çoban salata,biber kızartma 1 y.k,kadayıf tatlısı
1,5 su içildi devam içmeye...
bugün spora gidemedim oğlum evde olmadığı için çocuklarımı bırakacak kimse olmayınca yürüyüş yapamadım birazdan zumba yaparım 2 set 1 saat

Bencede, idam bazı seylere getirilmeliki caydırıcı olsun...

Aman dikkat et kendine bu arada Tebrikler baslamissin bile jillian a

Bencede, idam bazı seylere getirilmeliki caydırıcı olsun...
Kesinlikle sana katılıyorum canim
Çok kötü çok üzüldüm ya kesinlikle boylelerini idam etmek gerekir

Iyi geceler kızlar offf çok sıcakti bugün yine Mersin bütün gün evin içinde mahvolduk ben hadi neyse çocuklar çok huzursuzlar
allah dışarıda güneşte çalışanların yardımcisi olsun inşallah
bugünki menum
sabah beyaz peynir haşlanmış yumurta domates salatalık maydanoz bir dilim kavun
öğle batirik yaptım bol sulu
akşam patlıcan yemeği 1 kaşık bulgur pilavı cacık çocuklara sutlac yapmıştım 3 kaşık sutlac
1 top dondurma
yürüyüş 1 saat
Su ölçülü icemedim ama en az 3 litre olmustur

İyi geceler kızlar. Yorgunluktan ölüyorum sanırım. Doktorun yazdığı alerji hapına başladım. Allahım başlamaz olaydım. Tüm gün salak gibiydim. 3 te annem bacaklarımdan tutarak zorla kaldırdı. İftara misafirler gelicek kalk yardım et diye. 5 e kadar baya şey hazırlamıştık sonrada 2 saat ders çalışayım dedim yok bişileri okuyorum ama ruhum uyuyor zaten. Kafam falan gitmiş hiçbir yerimi hissetmiyorum resmen komediydi. Neyse yemekten sonra canlandım allaha şükür.

Ayyy allahım sahurdan 2 saat önce demir hapımı içmiştim. Yemeği yiyince de alerji hapımı içiyim dedim. Dalgınlıkla yine demir hapını içmişim kusmaya çalıştım ama yok gitti bile. Neyse dedim inşallah bişi olmaz alerji hapını da içtim gitti. İnşallah bugünde sersemlemem

Ayyy ben hala yorganla yatıyorum canım. Gün içinde 1 saat falan anca cam açık duruyoruz yoksa hava buz. Hırkayla falan yatıyoruz. Ama bugün hava baya güzeldi yazın geldiğini hissettirdi.
Jillian ilk leveli biraz zorlar ama geri kalan 2 leveli bana göre basit. İlkini daha çok sevmiştim. Baya faydası oluyor hele göbek bölgesine.

Teşekkür ederim canım. Evet egzama sıkıntı. Ben öncedende sebamed egzama olmuştum yine aynı. Saçlarımın içinde kabuk kabuk yaralar falan oluşuyordu. Bunda allahtan oluşmadı daha. Kaşıntıdan derimi koparmıyım diye tırnaklarımı falan iki günde bir dibine kadar kesiyorum. Evet güneş kremi dostum oldu.

senasevval benimde gunes alerjim var gunes kremi kullanmayinca kollarim yuzum ozellikle ensemde puturcukler oluyor bi suru

Aynen aynen kollarım ensem bazen sırtıma da yayılıyor. Hele dün inanamadım kulağımda pütür pütür kıpkırmızı. Nasıl yanıyordu.

Jilian level-1 i yaptim kizlar 27 dakika suruyor bunu yapinca dedimk daha once hic spor yapmamisim ben bi ter bi ter anlatamam ilk hareketler zorluuor ama ikinci sette alisiyorsun hemen. Tum vucudumun calistigini hissettim bana ise yarar gibi geldi

Hahahah kesinlikle öyle ya. Jillian ablamız bir tanedir. Zorlar falan ama iyi çalıştığını hissettirir. Yarında bakalım böyle gülebilicik misin efenim. Bacaklar fenaa

skildim artik inanki bitanem. Kendi cabamda hala dvam edicem bakalim. IZIne ayrildim bi sureligine trden gelince size katilirim yine. Tabikide her gun sohbete katilmaya calisacam. Canimmbenimmm cok saolll tatlimmbenim

Ben eskiden kilom falan sabit kalırsa ya da ümitsizliğe kapılırsam 1 gün free takılırdım. Canım ne isterse yerdim ama o sadece bir gündü. Sonra metabolizmam canlanır kendime gelirdi. Sen çok katı diyetler uyguladın canım vücudunun tepki vermesi normal. Aramıza çabuk katıl. Dört gözle bekliyoruz.

SONUÇLARIM ÇIKTI KIZLAR
DVİT SINIRDA 30,1
B 12 283

BAKAIM DEĞERLERİ YÜKSELTME VAKTİ AHHH KEŞKE ÇOK ÖNCE YAPTIRSAYMIŞIM

Boşver canım şimdiden sonra takviyelerine başlarsın. Bende yaptırmıştım tahlil baya düşüktü de. ama annem iğne falan kullanmama izin vermediği için benim hala düşük. Gerçi yazın d vitamini stokluyoruz.

Bende cok icerim hele bu gece tam dalıyorum en tatlı yerinde gözümü zor açıp wc... Sbha kadar böle zaten gec yattım birde üstüne benim ufaklık 7 de ayaktaydı sanki işe yetiscek sıpa

Aynı ben ya. O kadar suyu içtikten sonra 20 dakika da bir wc yolu. Öyle oluyor minikler. Herkes küçükken erkenden uyanır büyüdükçe de uyanısı gelmiyor insanın.

Oyy kıyamam ben sana. Noldu ki yorgun falan mısın?

Salı günkü menüm:

Sahur:
4 kaşık keşli cevizli erişte
Mercimek köfte
Domates salatalık peynir zeytin hurmalı ceviz

İftar:
Mercimek çorbası
Alabalık
1 kaşık bezelye yemeği
Salata
Peynir zeytin

Ara:
İftara misafirler vardı annemler yerken annemde ağzıma 2 tatlı kaşığı dondurma sokuverdi

Spor: 35 dakika zumba 20 dakika yoga 100 şınav 30 dakika yürüyü(sanırım bacaklarımla kollarımı hissetmiyorum)
Su:2.5 litre

menun guzel canim sporun harika anneelr dayanamior napsinlar
Aman dikkat et kendine bu arada Tebrikler baslamissin bile jillian a
denemek icin yaptim canim guzel begendim jiliani.. Sicaklar mahvediyor beni

bizde tum gun sicaktan mahvolduk uyuyamadm bile ogleden sonra azcik

cok fazla tutulmadim kuzum surekli spor yaptigim icin sanirim
Aynen yaniuor bide kasiniyorlar sinir oluyorum yaz boyunca ayni dert
Yorgun degilim aslinda sicaklardan sanirim yemek yaparken elim ayagim tutmaz hale geliyor. Gunaha giriyorum belki ama gun sayiyorum ramazan bitsin diye bu sicaklarda susuzluk canima okudu benim

yapmak istersen yardımcı olurum her türlü bilgide.ben kendi kendime deneye yanıla 2 yıldan beri uğraşıyorum.gönderdim bi kaç resim umarım beğenirsin
beğenmek ne demek bayıldımmmm
ellerine sağlık becerikli arkadaşım böyle hobileri olan üretmeyi seven insanlara bayılıyorum...
ben akrilik boyayla denedim istediğim doku olmadı boyada kazıdım sonra. bayram sonra şu yatak odamı boyıyayım sıra onlara gelecek. ben pasta altlığı boyamak istiyorum ilk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…