bende yaptrcam ramazandan sonra tahlillerimi bakalim ne cikcakSONUÇLARIM ÇIKTI KIZLAR
DVİT SINIRDA 30,1
B 12 283
BAKAIM DEĞERLERİ YÜKSELTME VAKTİ AHHH KEŞKE ÇOK ÖNCE YAPTIRSAYMIŞIM
aynen ya en tatli yerde wc cagriyor su icmesemde olmuyor ramazandq uykuya hasret kaldim benim oglum 11 e kadar uyuyor o konuda rahatimBende cok icerim hele bu gece tam dalıyorum en tatlı yerinde gözümü zor açıp wc... Sbha kadar böle zaten gec yattım birde üstüne benim ufaklık 7 de ayaktaydı sanki işe yetiscek sıpa
okudum bende netten haberi yaziklar olsun oyle yengeye oyle anneleri bile okuduk gorduk cocuklardan genclerden bi ellerini cekemedi bu caniler. Facebookta haber paylasan haber sitelerini begenmekten vazgectim cunku artik icim kaldirmiyor hergun bir cocuk hergun piril pril bi genc hergun yuzlerce musluman nereye gidiyor bu hal ben anlamiyorumKücük bi cocuk öldürülmüş sanırım yengesinin uygunsuz davranışlarını gördüğü icin nette öle yazıyo şimdide haberlerde bekliyorum Ağla ağla icim şiştiAllah Herşeyin hayırlısını versin diye bosuna demiyoruz akrabanında Hayırlısı...
evet canım satışlarımıda sosyal medyadan yapıyorum.özelden atarım sana.reklem olur sonra admini kızdırmayalım.yaaaaa ne güzel bende denedim ama beceremedim ama pes etmedim devammm araştırmalarım sürüyor.
eminim harika şeyler çıkıyordur ortaya o balkondan sonrabi yerlerde paylaşıyomusun sosyal medyada falan görmek isterim
yapmak istersen yardımcı olurum her türlü bilgide.ben kendi kendime deneye yanıla 2 yıldan beri uğraşıyorum.gönderdim bi kaç resim umarım beğenirsinyaaaaa ne güzel bende denedim ama beceremedim ama pes etmedim devammm araştırmalarım sürüyor.
eminim harika şeyler çıkıyordur ortaya o balkondan sonrabi yerlerde paylaşıyomusun sosyal medyada falan görmek isterim
Bencede, idam bazı seylere getirilmeliki caydırıcı olsun...battaniye1 benimde bugün o çocuğa yüreğim ağladı.yavrum dedim ne gördünki kahrolası eller sana kıydı.çocuklara uzanan her türlü( taciz darp şiddet istismar) eli allah kırsın. işte bunlara idam şart...
Aman dikkat et kendine bu arada Tebrikler baslamissin bile jillian aBugunku menum
Sahur: eksiksiz karatay
İftar: 2 -3 kasik corba+ yarim tabak sulu kofte( patatessiz)+ 1 kasik humus+ 1 bardak ayran ( bugun hic istahim yok yemek yiyemedm corbami bile icemedim
1.5 litre su+ 1 kupa bitki cayi
Jilian level -1 yaptim sabah
Kesinlikle sana katılıyorum canimBencede, idam bazı seylere getirilmeliki caydırıcı olsun...
Çok kötü çok üzüldüm ya kesinlikle boylelerini idam etmek gerekirbattaniye1 benimde bugün o çocuğa yüreğim ağladı.yavrum dedim ne gördünki kahrolası eller sana kıydı.çocuklara uzanan her türlü( taciz darp şiddet istismar) eli allah kırsın. işte bunlara idam şart...
Benim el becerileri de hiç iyi değildir özendim bak şimdi tebrik ederim seni canimyapmak istersen yardımcı olurum her türlü bilgide.ben kendi kendime deneye yanıla 2 yıldan beri uğraşıyorum.gönderdim bi kaç resim umarım beğenirsin
Gunaydin kizlarr
senasevval boludan kibrisa gelsen catlarsin kuzum biz kibristan karadenize gitmistik tatile kibrisa donesim gelmemisti geceleri yorganla uyuyorduk falan harikaydi..
Jilian biraz zor gibi ama alisirim diye dusunuyorum faydasi oluyormu ?
egzama sıkıntılı bi hastalık benim deterjanlar ellerimde yapardı yarılırdı ellerim annem sağolsun destek olmuştu bi 6 ay kadar çıplak elle dokunmadım.uzak durdum.şimdi iyiyim.bu tarz rahatsızlıklarda neden biliniyorsa bir müddet uzak durmak iyi geliyor.vücut yenileniyor.güneşe yapacak bişey yok ama üzgünüm.güneş kremi mutlaka kullan çok faydası oluyo.geçmiş olsun canım.
senasevval benimde gunes alerjim var gunes kremi kullanmayinca kollarim yuzum ozellikle ensemde puturcukler oluyor bi suru
Jilian level-1 i yaptim kizlar 27 dakika suruyor bunu yapinca dedimk daha once hic spor yapmamisim benbi ter bi ter anlatamam ilk hareketler zorluuor ama ikinci sette alisiyorsun hemen. Tum vucudumun calistigini hissettim bana ise yarar gibi geldi
skildim artik inanki bitanem. Kendi cabamda hala dvam edicem bakalim. IZIne ayrildim bi sureligine trden gelince size katilirim yine. Tabikide her gun sohbete katilmaya calisacam. Canimmbenimmm cok saolll tatlimmbenim
SONUÇLARIM ÇIKTI KIZLAR
DVİT SINIRDA 30,1
B 12 283
BAKAIM DEĞERLERİ YÜKSELTME VAKTİ AHHH KEŞKE ÇOK ÖNCE YAPTIRSAYMIŞIM
Bende cok icerim hele bu gece tam dalıyorum en tatlı yerinde gözümü zor açıp wc... Sbha kadar böle zaten gec yattım birde üstüne benim ufaklık 7 de ayaktaydı sanki işe yetiscek sıpa
Bugunku menum
Sahur: eksiksiz karatay
İftar: 2 -3 kasik corba+ yarim tabak sulu kofte( patatessiz)+ 1 kasik humus+ 1 bardak ayran ( bugun hic istahim yok yemek yiyemedm corbami bile icemedim
1.5 litre su+ 1 kupa bitki cayi
Jilian level -1 yaptim sabah
menun guzel canim sporun harika anneelr dayanamior napsinlarSalı günkü menüm:
Sahur:
4 kaşık keşli cevizli erişte
Mercimek köfte
Domates salatalık peynir zeytin hurmalı ceviz
İftar:
Mercimek çorbası
Alabalık
1 kaşık bezelye yemeği
Salata
Peynir zeytin
Ara:
İftara misafirler vardı annemler yerken annemde ağzıma 2 tatlı kaşığı dondurma sokuverdi
Spor: 35 dakika zumba 20 dakika yoga 100 şınav 30 dakika yürüyü(sanırım bacaklarımla kollarımı hissetmiyorum)
Su:2.5 litre
denemek icin yaptim canim guzel begendim jiliani.. Sicaklar mahvediyor beniAman dikkat et kendine bu arada Tebrikler baslamissin bile jillian a
bizde tum gun sicaktan mahvolduk uyuyamadm bile ogleden sonra azcikIyi geceler kızlar offf çok sıcakti bugün yine Mersin bütün gün evin içinde mahvolduk ben hadi neyse çocuklar çok huzursuzlar
allah dışarıda güneşte çalışanların yardımcisi olsun inşallah
bugünki menum
sabah beyaz peynir haşlanmış yumurta domates salatalık maydanoz bir dilim kavun
öğle batirik yaptım bol sulu
akşam patlıcan yemeği 1 kaşık bulgur pilavı cacık çocuklara sutlac yapmıştım 3 kaşık sutlac
1 top dondurma
yürüyüş 1 saat
Su ölçülü icemedim ama en az 3 litre olmustur
cok fazla tutulmadim kuzum surekli spor yaptigim icin sanirimAyyy ben hala yorganla yatıyorum canım. Gün içinde 1 saat falan anca cam açık duruyoruz yoksa hava buz. Hırkayla falan yatıyoruz. Ama bugün hava baya güzeldi yazın geldiğini hissettirdi.
Jillian ilk leveli biraz zorlar ama geri kalan 2 leveli bana göre basit. İlkini daha çok sevmiştim. Baya faydası oluyor hele göbek bölgesine.
Teşekkür ederim canım. Evet egzama sıkıntı. Ben öncedende sebamed egzama olmuştum yine aynı. Saçlarımın içinde kabuk kabuk yaralar falan oluşuyordu. Bunda allahtan oluşmadı daha. Kaşıntıdan derimi koparmıyım diye tırnaklarımı falan iki günde bir dibine kadar kesiyorum. Evet güneş kremi dostum oldu.
Aynen aynen kollarım ensem bazen sırtıma da yayılıyor. Hele dün inanamadım kulağımda pütür pütür kıpkırmızı. Nasıl yanıyordu.
Hahahah kesinlikle öyle ya. Jillian ablamız bir tanedir. Zorlar falan ama iyi çalıştığını hissettirir. Yarında bakalım böyle gülebilicik misin efenim. Bacaklar fenaa
Ben eskiden kilom falan sabit kalırsa ya da ümitsizliğe kapılırsam 1 gün free takılırdım. Canım ne isterse yerdim ama o sadece bir gündü. Sonra metabolizmam canlanır kendime gelirdi. Sen çok katı diyetler uyguladın canım vücudunun tepki vermesi normal. Aramıza çabuk katıl. Dört gözle bekliyoruz.
Boşver canım şimdiden sonra takviyelerine başlarsın. Bende yaptırmıştım tahlil baya düşüktü de. ama annem iğne falan kullanmama izin vermediği için benim hala düşük. Gerçi yazın d vitamini stokluyoruz.
Aynı ben ya. O kadar suyu içtikten sonra 20 dakika da bir wc yolu. Öyle oluyor minikler. Herkes küçükken erkenden uyanır büyüdükçe de uyanısı gelmiyor insanın.
Oyy kıyamam ben sana. Noldu ki yorgun falan mısın?
Gunaydin canim hosgeldin.. Neyin vardi iyimisin simdi? Atilmadin kuzumKızlar Günaydın uzun süredir rahatsizdim
Yazamadim
Arada kaçamaklarim olsa da ,
karatay ile devam ediyorum.
Umarım beni atmamissinizdir gruptan
beğenmek ne demek bayıldımmmmyapmak istersen yardımcı olurum her türlü bilgide.ben kendi kendime deneye yanıla 2 yıldan beri uğraşıyorum.gönderdim bi kaç resim umarım beğenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?