SELAM KIZLAR
yoğun gelemiyorum hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum ve kaçamaksız inşallah.
ben bu haftasonu yatak odası mobilyalarımı boyamaya başlıycam umarım altından kalkabilirim.
hepinizi öpüyorum.
tekrar hoşgeldin kaptanım seni izinli saymıştı heralde.Slm kizlar tekrar burdayim kaptanim kabul ederse devam etmek istiyorum dun basladim yine o bikac hafta malesef karisiklik oldu o halde dikkat etmeyide dusunemedim...
hosgeldin canim sen zaten vefat nedeniyle izinliydinSlm kizlar tekrar burdayim kaptanim kabul ederse devam etmek istiyorum dun basladim yine o bikac hafta malesef karisiklik oldu o halde dikkat etmeyide dusunemedim...
babamda hep beni cagirirdi tvyi klimayi bozdugundaİyi geceler herkesedün tam alıntıları yaptım cevap yazıcaktım annem televizyonda yanlışlıkla bişilere dokunmuş diğer odadan bağırdı şevval gell diye onu hallettikten sonra da unutmuşum.
Bugünde biraz ders çalıştım sonra komşular geldi hemen bir kahve yapıp yanına da kek yaptım zaten 2-3 saat durdular sonra da ananeme teyzemin doğum gününü kutlamaya gittik anca geldik yorulmuşum
hafta sonlarim yogun geciyor cafeden dolayi valla oyle yorulmusumki dun ayaklarim agriyor okudum ama yazamadm pek. Susamli kraker olmamisBurasi baya sessiz haftasonlari ama olmuyor ozluyorum ben sizi
Gunun menusu
sabah yogurt+musli+portakal suyu
ogle 1 paket susamli kraker
aksam tavuk izgara +salata
sivi 2 litre su 2 bardak kahve
Biliyorum ama canim cektihosgeldin canim sen zaten vefat nedeniyle izinliydin
babamda hep beni cagirirdi tvyi klimayi bozdugunda
hafta sonlarim yogun geciyor cafeden dolayi valla oyle yorulmusumki dun ayaklarim agriyor okudum ama yazamadm pek. Susamli kraker olmamis
insallah ama zor bugunumde temizlik ve camasrla gecicek gibiBiliyorum ama canim cekti
Allah bereket versin canim oyleside guzel biraz dinlenirsin bugun insallah
iyiyim ben kendi adima canim sen nasilsin :)Selam kizlar nasilsiniz bakalim bugun?
Temizlik bitti bende bittim sanada kolay gelsin kuzumKolay gelsin benimde gunum temizlikle gececek bugun. Bende iyiyim canim
Tskler canim benimki de bitti yemekti falan hepsi haloldu :)Temizlik bitti bende bittim sanada kolay gelsin kuzum
Selam canim ben yeniyim burda haftaya katiliyorum takima insallah. Tabi ki basarirsin hosgeldin tekrar :)herkese selamlar
yeniden geldim yüzsüzlük yapıp
kaptanım kabul etti umarım sizde kabul edersiniz
okul açılana kadar artık kurtulmak istiyorum şu kilolardan bu sefer olcak inş hep bi aksilik çıkmıştı ama bu sefer hissediyorum başaracağım
umarım hepbirlikte kurtuluruz kilolarımızdan
Bende oyle yapiyorum abla fircayla yagi surup firina atiyorum kizartma tarzi cok agir oluyor.
Aksamlari kuru meyve yiyordum genelde dun bi karisiklik oldu kaptanim
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili bir haftasonu diliyorum
Aslında bugün hesapta pikniğe gidecektik ama kardeşimin işi işe gitmek zorunda olduğu için yarına erteledik
Baştan bir uyuz oldum ama bugün 5de 5in son günü o yüzden bir yandan iyi oldu tamamlayabileceğim
Bir yandanda bir sürü işim var ama girişmeden sizlere bir bakaym dedim
Sağ olsun küçük kuzu hiç boş durmuyor yine birşeyler yere döktü onları toparlamayla uğraştım sabah sabahşu anda hatuna eh be kızım önüne baksana dedim diye alındı odasında ağlıyor tabi işlere girişmeden önce onun gönlünü alayımda sonra bütün gün surat asar
Allah yardımcısı olsun Rabbim hayırlısını nasip etsin ...Aminnnnnnnnnnn
Gunaydin kizlar haftasonunuz iyi ve az kalorili gecsin
Yok kaptanım ben hamile kalmadan önce 20 kilo almıştım bile,hamileykende 12,9 aldım ehhh Allah bereket versin diye oturmadan takıma geldim ama biliyon gıdım gıdım ilerliyorumAnca birazını verebildim
Hepinize merhabalar
Ben güne yine salatayla başladım,aksama kadar ayran,ayran corbası veya kapak Spagetti falan yapıp Çiğ beslenme yapmak ıstıyorum,başlayım dedikçe erteliyorum detoksu,salata yedikten sonra hemen başlayım dedim
SELAM KIZLAR
yoğun gelemiyorum hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum ve kaçamaksız inşallah.
ben bu haftasonu yatak odası mobilyalarımı boyamaya başlıycam umarım altından kalkabilirim.
hepinizi öpüyorum.
Slm kizlar tekrar burdayim kaptanim kabul ederse devam etmek istiyorum dun basladim yine o bikac hafta malesef karisiklik oldu o halde dikkat etmeyide dusunemedim...
İyi geceler herkesedün tam alıntıları yaptım cevap yazıcaktım annem televizyonda yanlışlıkla bişilere dokunmuş diğer odadan bağırdı şevval gell diye onu hallettikten sonra da unutmuşum.
Bugünde biraz ders çalıştım sonra komşular geldi hemen bir kahve yapıp yanına da kek yaptım zaten 2-3 saat durdular sonra da ananeme teyzemin doğum gününü kutlamaya gittik anca geldik yorulmuşum
Burasi baya sessiz haftasonlari ama olmuyor ozluyorum ben sizi
Gunun menusu
sabah yogurt+musli+portakal suyu
ogle 1 paket susamli kraker
aksam tavuk izgara +salata
sivi 2 litre su 2 bardak kahve
cumartesi menü
sabah karatay kahvaltısı
öğle.1 kase yoğurtlu çorba,bamya
akşam:1 adet lahmacun ,salata
şimdi sporu nasıl anlatsam gün içinde oraya buraya yarımşar saatlık 2 kez yürüyerek bi yerlere gittim.
3 lt su
Dunku menum
Sabah : 2 yumurta+ 150 gr salata
Ogle: 150 gr salata( sadece salata yedim.aksam.mangal yapcakti kayinpederim protein fazla kacmasin diye malum mangalin basinda tartamam)
Aksam: iki kofte+ 1 parca sucuk+ biraz balik+salata+ 2 top dondurma ( gece esimle oglumla disari ciktik haftada bir odulum var onun yerine sayiyorum)
4 litre su+3 kupa bitki cayi
Jilian level-2+ 40 dakika yuruyus
Selam kizlar nasilsiniz bakalim bugun?
Temizlik bitti bende bittim sanada kolay gelsin kuzum
herkese selamlar
okul açılana kadar artık kurtulmak istiyorum şu kilolardan bu sefer olcak inş hep bi aksilik çıkmıştı ama bu sefer hissediyorum başaracağım
hosgeldin canimm benden once vardin sanirim sen.. Kabul ederiz tabi ne kadar cok olursak o kadar iyi kk sayesinde sisman kadin kalmicak :))herkese selamlar
benim simdi dinlenme saatim basladi Yaptim kahvemi ciktim balkona esioda valla gunun en guzel saatiTskler canim benimki de bitti yemekti falan hepsi haloldu :)
karistirmisim menuleri kaptanim uykuluykemİyi akşamlar fıstıklarımmmmmm umarım hepinizin haftasonu güzel geçmiştir
O zaman gönül rahatlığıyla yiyebilirsin meleğim
Bir karışıklık olduğu belliydi yoks aselvoşum akşamları meyve yemez demiştim içimden
Üzme küçük kuzumu cecommm isteyerek yapmamıştır teyzesinin kuzusu
Teşekkürler tatlımmmm
Olsun meleğimmm kaplumbağa azmiyle bilinir biliyorsun yavaş yavaş ta olsa hedefine ulaşaacaksın bitanemm moral bozmak yok
Çok güzel bir karar vermişsinn 1 hafta çiğ beslenmeyi uygulayabilsen inan en az 2 kilo verebilirsin ben denediğimde 2 kusur vermiştim değil miGazan mübarek olsun küp küp sebzeleri doğrarsın artık
Slm meleğim teşekkürlerr misafir ve kışlık hazırlığı ile geçti bir haftasonumzu dahaGel 22 Ağustos gelll
Oooo cesaret etin demek eminim çok güzel olacaktır meleğimm resimlerini bekliyorum
belki ben de şifonyerin başına geçerim sayende
Hoşgeldin meleğim tekrar başın sağolsun bitanem bu hafta gelip gelmeyeceğini bilemediğim için cuma günü izne ayırdım seni aksi halde 3 kez bildirim yapmadığın için diskalifiye olacaktın kuzuMSorun yok menüleirni paylaşmaya başlayabilirsin 2 hafta free takımda olacaksın 21 ağustosta tekrar takım listesine gireceksin meleğim bu iki haftada tekrar dğüzenini sağlamış olursun canım
Hoşgeldin prensesimm yine bildirim yapmamışsınnn alıcim zopamı elime
Teyzeciğinin d.günü kutlu olsun kuzum nice güzel yıllar dilerim
Oy oyyy oyyy meleğimm haklısın gelemediközürlerimizi kabul et Portakal suyu içmektense portakalın kendisini tercih etsen daha iyi olmazmı meleğim Meyve suları taze sıkılsa bile malesef direk şekere dönüşüyor kuzum krakeri canın çekmiş ama 1 pakettense 3-4 tane yersen nefsin körelir kuzum bir süre kemerleri sıkacağız malesef suyu birazcık daha artırırsan sevinirim
Afiyetolsun balımmm sanırım koşturmacalı bir gündü
Valla kayınpederin maşayla kovalardı seni tartmaya kalksanödülünü sonuna kadar hak ettin selvoşum afiyetolsun cnmm
İyiyiz şükür kuzum sen nasılsınn maşallah temizlikler yemekler yapılmış
Ellerine sağlık selvoşummmm
Aman aman kaçak bızdıkımmm hoşgeldinnnnTakımın yolunu bulabildin sonunda tatilde gelirsin diye çok bekledim ama unuttun hemen bizi Burası senin evin tatlım ne demekmiş yüzsüzlük
Hadi bakalım yeni eğitim yılına çıpçıtır başlatalım seni.Bir işki ay dişini sıktınmı tamamdır geranmalili menüleirni özledikk
900 gr ile gitti hedef**TEMMUZListesi**
battaniye1: 73,6***************>72,1----75,7
Bulbul-e Bismil: 83***********>81-------83,9
makres76: 60****************>59-----------60,7
masalim88: 73,9***************>69,6-----------?-
Rengarenknesli:76,8****************>76---------77
baldandane: 90**************>88-----89,5
45derya45: 79,8*************> 78-------78,5
oynakbasi34: 104,2***********>102-----------104,2
selvos88: 79,8***********>75,5-----------76,4
kaldi2sene:73***********>71,5---------70,9
senasevval: 54***********>53-------52,5
Hedeflerini tutturan meleklerimi tebrik ediyorumBu ay daha makul hedefler koymanızı rica ediyorum meleklerimm
Ağustos Ayı Cuma Takım Listesi Hazırlama Tarihleri
battaniye1 & makres76 =7 Ağustos
Bulbul-e Bismil & M masalim88 = 14 Ağustos
45derya45 baldandane = 21Ağustos
Selvos88 RengarenkNesli =28 Ağustos
hosgeldin canimm benden once vardin sanirim sen.. Kabul ederiz tabi ne kadar cok olursak o kadar iyi kk sayesinde sisman kadin kalmicak :))
benim simdi dinlenme saatim basladi Yaptim kahvemi ciktim balkona esioda valla gunun en guzel saati
karistirmisim menuleri kaptanim uykuluykem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?