Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi geceler herkese dün tam alıntıları yaptım cevap yazıcaktım annem televizyonda yanlışlıkla bişilere dokunmuş diğer odadan bağırdı şevval gell diye onu hallettikten sonra da unutmuşum.

Bugünde biraz ders çalıştım sonra komşular geldi hemen bir kahve yapıp yanına da kek yaptım zaten 2-3 saat durdular sonra da ananeme teyzemin doğum gününü kutlamaya gittik anca geldik yorulmuşum

SELAM KIZLAR
yoğun gelemiyorum hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum ve kaçamaksız inşallah.
ben bu haftasonu yatak odası mobilyalarımı boyamaya başlıycam umarım altından kalkabilirim.
hepinizi öpüyorum.

kolay gelsin canım baya zorlu olacak aşamaları istiyoruuuum.merak ederim bak

Slm kizlar tekrar burdayim kaptanim kabul ederse devam etmek istiyorum dun basladim yine o bikac hafta malesef karisiklik oldu o halde dikkat etmeyide dusunemedim...
tekrar hoşgeldin kaptanım seni izinli saymıştı heralde.

Slm kizlar tekrar burdayim kaptanim kabul ederse devam etmek istiyorum dun basladim yine o bikac hafta malesef karisiklik oldu o halde dikkat etmeyide dusunemedim...
hosgeldin canim sen zaten vefat nedeniyle izinliydin

babamda hep beni cagirirdi tvyi klimayi bozdugunda

Burasi baya sessiz haftasonlari ama olmuyor ozluyorum ben sizi
Gunun menusu
sabah yogurt+musli+portakal suyu
ogle 1 paket susamli kraker
aksam tavuk izgara +salata

sivi 2 litre su 2 bardak kahve
hafta sonlarim yogun geciyor cafeden dolayi valla oyle yorulmusumki dun ayaklarim agriyor okudum ama yazamadm pek. Susamli kraker olmamis

Dunku menum
Sabah : 2 yumurta+ 150 gr salata
Ogle: 150 gr salata( sadece salata yedim.aksam.mangal yapcakti kayinpederim protein fazla kacmasin diye malum mangalin basinda tartamam )
Aksam: iki kofte+ 1 parca sucuk+ biraz balik+salata+ 2 top dondurma ( gece esimle oglumla disari ciktik haftada bir odulum var onun yerine sayiyorum)

4 litre su+3 kupa bitki cayi
Jilian level-2+ 40 dakika yuruyus

hosgeldin canim sen zaten vefat nedeniyle izinliydin

babamda hep beni cagirirdi tvyi klimayi bozdugunda

hafta sonlarim yogun geciyor cafeden dolayi valla oyle yorulmusumki dun ayaklarim agriyor okudum ama yazamadm pek. Susamli kraker olmamis
Biliyorum ama canim cekti
Allah bereket versin canim oyleside guzel biraz dinlenirsin bugun insallah

herkese selamlar
yeniden geldim yüzsüzlük yapıp
kaptanım kabul etti umarım sizde kabul edersiniz
okul açılana kadar artık kurtulmak istiyorum şu kilolardan bu sefer olcak inş hep bi aksilik çıkmıştı ama bu sefer hissediyorum başaracağım
umarım hepbirlikte kurtuluruz kilolarımızdan

Selam canim ben yeniyim burda haftaya katiliyorum takima insallah. Tabi ki basarirsin hosgeldin tekrar :)

İyi akşamlar fıstıklarımmmmmm umarım hepinizin haftasonu güzel geçmiştir

Bende oyle yapiyorum abla fircayla yagi surup firina atiyorum kizartma tarzi cok agir oluyor.

O zaman gönül rahatlığıyla yiyebilirsin meleğim

Aksamlari kuru meyve yiyordum genelde dun bi karisiklik oldu kaptanim

Bir karışıklık olduğu belliydi yoks aselvoşum akşamları meyve yemez demiştim içimden

Üzme küçük kuzumu cecommm isteyerek yapmamıştır teyzesinin kuzusu

Gunaydin kizlar haftasonunuz iyi ve az kalorili gecsin

Teşekkürler tatlımmmm

Yok kaptanım ben hamile kalmadan önce 20 kilo almıştım bile,hamileykende 12,9 aldım ehhh Allah bereket versin diye oturmadan takıma geldim ama biliyon gıdım gıdım ilerliyorum Anca birazını verebildim

Olsun meleğimmm kaplumbağa azmiyle bilinir biliyorsun yavaş yavaş ta olsa hedefine ulaşaacaksın bitanemm moral bozmak yok

Çok güzel bir karar vermişsinn 1 hafta çiğ beslenmeyi uygulayabilsen inan en az 2 kilo verebilirsin ben denediğimde 2 kusur vermiştim değil miGazan mübarek olsun küp küp sebzeleri doğrarsın artık

SELAM KIZLAR
yoğun gelemiyorum hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum ve kaçamaksız inşallah.
ben bu haftasonu yatak odası mobilyalarımı boyamaya başlıycam umarım altından kalkabilirim.
hepinizi öpüyorum.

Slm meleğim teşekkürlerr misafir ve kışlık hazırlığı ile geçti bir haftasonumzu daha Gel 22 Ağustos gelll

Oooo cesaret etin demek eminim çok güzel olacaktır meleğimm resimlerini bekliyorum
belki ben de şifonyerin başına geçerim sayende

Hoşgeldin meleğim tekrar başın sağolsun bitanem bu hafta gelip gelmeyeceğini bilemediğim için cuma günü izne ayırdım seni aksi halde 3 kez bildirim yapmadığın için diskalifiye olacaktın kuzuMSorun yok menüleirni paylaşmaya başlayabilirsin 2 hafta free takımda olacaksın 21 ağustosta tekrar takım listesine gireceksin meleğim bu iki haftada tekrar dğüzenini sağlamış olursun canım

Hoşgeldin prensesimm yine bildirim yapmamışsınnn alıcim zopamı elime

Teyzeciğinin d.günü kutlu olsun kuzum nice güzel yıllar dilerim

Burasi baya sessiz haftasonlari ama olmuyor ozluyorum ben sizi
Gunun menusu
sabah yogurt+musli+portakal suyu
ogle 1 paket susamli kraker
aksam tavuk izgara +salata

sivi 2 litre su 2 bardak kahve

Oy oyyy oyyy meleğimm haklısın gelemedik özürlerimizi kabul et Portakal suyu içmektense portakalın kendisini tercih etsen daha iyi olmazmı meleğim Meyve suları taze sıkılsa bile malesef direk şekere dönüşüyor kuzum krakeri canın çekmiş ama 1 pakettense 3-4 tane yersen nefsin körelir kuzum bir süre kemerleri sıkacağız malesefsuyu birazcık daha artırırsan sevinirim

Afiyetolsun balımmm sanırım koşturmacalı bir gündü

Valla kayınpederin maşayla kovalardı seni tartmaya kalksan ödülünü sonuna kadar hak ettin selvoşum afiyetolsun cnmm

Selam kizlar nasilsiniz bakalim bugun?

İyiyiz şükür kuzum sen nasılsınn maşallah temizlikler yemekler yapılmış

Temizlik bitti bende bittim sanada kolay gelsin kuzum

Ellerine sağlık selvoşummmm
herkese selamlar

Aman aman kaçak bızdıkımmm hoşgeldinnnnTakımın yolunu bulabildin sonunda tatilde gelirsin diye çok bekledim ama unuttun hemen biziBurası senin evin tatlım ne demekmiş yüzsüzlük

Hadi bakalım yeni eğitim yılına çıpçıtır başlatalım seni.Bir işki ay dişini sıktınmı tamamdır geranmalili menüleirni özledikk

**TEMMUZ
Listesi**

battaniye1: 73,6***************>72,1----75,7
Bulbul-e Bismil: 83***********>81-------83,9
makres76: 60****************>59-----------60,7
masalim88: 73,9***************>69,6-----------?-
Rengarenknesli:76,8****************>76---------77
baldandane: 90**************>88-----89,5
45derya45: 79,8*************> 78-------78,5
oynakbasi34: 104,2***********>102-----------104,2
selvos88: 79,8***********>75,5-----------76,4
kaldi2sene:73***********>71,5---------70,9
senasevval: 54***********>53-------52,5

Hedeflerini tutturan meleklerimi tebrik ediyorum Bu ay daha makul hedefler koymanızı rica ediyorum meleklerimm

Ağustos Ayı Cuma Takım Listesi Hazırlama Tarihleri
battaniye1 & makres76 =7 Ağustos
Bulbul-e Bismil & M masalim88 = 14 Ağustos
45derya45 baldandane = 21Ağustos
Selvos88 RengarenkNesli =28 Ağustos

hosgeldin canimm benden once vardin sanirim sen.. Kabul ederiz tabi ne kadar cok olursak o kadar iyi kk sayesinde sisman kadin kalmicak :))

Tskler canim benimki de bitti yemekti falan hepsi haloldu :)
benim simdi dinlenme saatim basladi Yaptim kahvemi ciktim balkona esioda valla gunun en guzel saati

karistirmisim menuleri kaptanim uykuluykem

900 gr ile gitti hedef

**AĞUSTOS
Listesi**

battaniye1: 73,6***************>
Bulbul-e Bismil: 83,9***********>
makres76: 60,7****************>
masalim88: 73,9***************>
Rengarenknesli: 77****************>
baldandane: 89,5**************>
45derya45: 78,5*************>
oynakbasi34: 104,2***********>
efser: 74,1*************>
miss_wong : ? **************>
selvos88: 76,4******>
pluiee: 73,8************>
Ahbirkingcharlesimolsa : 84,8******>
edahafiz: 102*************>

Darkparadise : 120,4 *************>
kaldi2sene: 70,9***********>
senasevval: 52,5***********>

Gelsin yeni hedeflerimizListeyi alıntılayarak yazarsanız sevinirim meleklerim

Ohhh sefanız olsun enişteye slm meleğimm Selvoşum bu ay 3,4 kilo vererek birinci oldun bence haksızlık ediyorsun kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…