Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende zaten bi kilo veriyimde gardirobu bastan assagi yenileyecem icimde kalan butun kiyafetleri alacagim simdilik sadece cok begendigimi aliyorum yoksa fazla almak istemiyorum bende. Bende okul baslayinca az gelirim zaten simdi bol bol zamanim var ama haftaya okul basliyor

ayy cok gecmis olsunn bu aralar kabizlikla basim dertte korkuorum

İyi geceler herkese bugünde çok sıkıcıydı evden adım atmıyorum 2 gündür çok sıkıldım çalış çalış nereye kadar
bunalmissjndir kuzummm helede bu sicaklarda

hayirli olsun kuzum gule gule kullan ustunde bollassin

Gidereiorumm
Ciss larda ciss valla karsi koyulmaz cinsten
keten tohumu alsam napsam

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum

Bu sabah gayet enerjik uyandım
Daha doğrusu dün gece yine muzurluk geldi aklıma ve eşime aldığım hediyeyi farklı bir şekilde 2 gün önceden vermeye karar verince icraata geçtim
Gece gece bir sürü yapışan Postite ufak ufak notlar yazdım
İlk mesajı telefonun üzerine yapıştırdım ; Günaydın Aşkım diye
Sonrakileri yatak odasının kapısına; Umarım çok güzel bir gün geçirirsin, Banyoya yüzünü yıkamaya giderken etrafına iyi bak diye
Holde olan çerçeveyede iki tane sevgi sözcüğü yazdığım postit yapıştırdım
Banyonun kapısına ve Banyo aynasınada 2 - 3 tane serpiştirdim yatak odasına gel ama sessiz ol uyuyorum etrafına dikkatli bak yazdım birine Benim dolabımada dolabı aç ve askı bölümüne elini daldır yazdım

Aslında uyanmıştım ama uyuyor numarası yapmaya devam ettim tabi bizimki pıtır pıtır dolanıp yönlendirmelerimi takip etti ve sonunda hediyesini buldu Paketin üzerinede umarım beğenirsin eee artık bir öpücüğü hak ettim dimi yazmıştım

Sabah sabah adamcağız ağzı kulaklarında yanıma geldi O da benim bütün postitleri toplayıp yatak odasının kapısına kocaman bir kalp yapacak şekilde yapıştırmış Allah biliyor ya hepsini buruşturup atar diye düşünürken ondan beklenmeyen bir hareketti bu
Hediyesini açtı ve çok beğendi Pantalon ve gömleği artık Bayramda giyerim temiz temiz dedi ama ben sana hediye almadım diyincede eee Cumartesi bana en güzel hediye zaten dedim ve eşimi işe uğurladım

Tabi o enerjiyle güne çok daha neşeli başladık karı koca
Güzelce kendime bir cacık yaptım yanınada domates ohh mis gibi kahvaltımıda yaptım şimdide sporumu yapacağım sonrada duşumu alıp komşu ablamı ( şükür oda Annesinden 1 geceliğinede olsa geldi ) kahve içmeye çağırırım

Canım çok çok geçmiş olsun umarım sonun giderirlir bir an önce RAbbim acil şifarlar versin inşallah....Aminnnnnn

Bol bol su ve tarçınlı süt iç canım hem sütün artar hemde tatlı isteğin azalır inşallah

Kızlarrrar bugün ailecek sevgi pıtırcığı olmuşuz
Babasına hediyesini 2 gün evvel verdiğimi ve eşimin de karşılığındaki jesti gören kızım o zaman bende vereceğim dedi Bende geçen AVMye gittiğimizde kardeşine doğum günü için aldığı hediyesi sandım eee ver dedim önüme bir paket koydu Üzerinde Evlilik yıldönümünüz mübarek olsun yazıyordu

Meğer bana almış hediyeyi
Turkuaz renkli şu pipetli kavanozlardan almış ( çok istiyordum ama bir türlü fırsatını bulup alamadım )
Nasıl mutlu oldum size anlatamam sonuçta hem çok istediğim birşey hemde akıl etmiş olması

gunaydın fıstıklar

tum enerjimle geldim kenidimi bugunde harika hissediyorum. kuşlar, ağaçlar,çiçekler,böcekler

ay kendimi anlatacak avatar bulamadım hepsini koydum
neyse
15 gune yakın mecburi aradan sonra, 2 gundur spora tekrar dönmenin enerjisimidir nedir. dun kızım yatarken anne beni sabaha karşı 6 da kaldırıp ağrıkesicimi verirmisin saat 7-8 gibi ağrıyla hortlamak istemiyorum uyucam dedi. bende saat 6 da kalkıp ilacını verdim, tabi yatmadım. hopppp sporlar giyildi çay kenarına inildi deniz kenarı, herbiryeri yuruyup geldim bide havuza girdim dönunce cossssss. beden mıh gibi oldu. sabah denize girenleri gördüm heveslendim kısmetse yarın yuruyup denize gircem bakalım
yarın tartı yuzunuze gulsun ballar

yerimmmm seniii hahahah çok güldümmmm... canım ya hepimiz yoğunlukları farklı oluyor ben genelde akşamları gelemiyorum gündüz işte olunca e geçte çıkınca evde dünya kadar iş beni bekliyor mesela bu gece kaçta yatarım bilmiyorum. çamaşırlarım var dürülecek, süpürge yapmadım 4 gündür, toz almadım çamaşırlar var yıkanacak serilecek yarına yemek yapılacak... günlük işler ama sadece 2 saate sığdırmak zorunda kalınca hiç bişeye yetişemiyorum...
Dark_Paradise ın secgili günlüğü ona söyle bende hepsini tek tek özlüyorum ama olmuyor işte.... ruhum burda ama bedenim temizlikte

oyyyyyy nesliimmmmmmm ama çokkkk özledimmmmmm

enerjin her daim bol olsun canım benimmm

deryam okurken yoruldum kolay gelsin işlerin valla. çalışan ev kadınlığı çok zor ah ahh

oyy ne guzel bi mesaj bu neslimm nesen enerjin daim olsun

Kabizliktan sanirim kuzum
bugün et yerine sebzeye mi ağırlık versen acaba canım geçmiş olsun
geçmiş olsun Allah şifalar versin
afiyet olsun yavaş yavaş alışırsın inş :)

hehe günlüğünü okuyomuşuz gibi oldu
bende yeni ciciler almak istiyorum bir beden küçülmem lazım önce
güle güle kullan aldıklarnı canım :)

Evde de otur otur sıkıldım bea
Kışı hiç sevmem ama ıspanağın çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum gerçi onun yerine pazı var
ay sorma ya bende sıkıldım dışarısıda çok sıcak
kışı sevmeyen birini görmek çok güzel bende hiç hoşlaşmam ay evet ıspanak bide havuç şimdide var havuç ama tadı kötü bide greyfurtu özledim

yakmışssındır inş o kaçamakları canım afiyet olsun :)

ne güzel hep mutlu olun ailecek inş güle güle kullan hediyelerini

selam nesliii seni ve enerjik mesajlarını özlemişim seninde tartı yüzüne gülsün inş

sanada selam kuzum. sorma sahalara geri döndum hızımı aldım

Bugun sadece salata ve kabak haslamasi yicem..
Greyfurtu bennde cok ozledim bahcemiz var suyunu icmeyi cok seviorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…