- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 37
bende zaten bi kilo veriyimde gardirobu bastan assagi yenileyecem icimde kalan butun kiyafetleri alacagimAyy valla çok güzel kıyafetler varbende biraz daha zayıflayayımda ondan sonra alayım diyorum hadi hayırlı uğurlu olsun o zaman güzel zamanlarda eskit onlar eskisin sen eskime
Valla elimde olsa her saat başı gelirim de malesef okul zamanı daha kötü olucak
İyi yapmışsın vallayeğeni uyuttun tabi canın sıkılıyordur
ayy cok gecmis olsunn bu aralar kabizlikla basim dertte korkuorumHayırlı geceler
söz verdiğim gibi paZartesi itibariyle menülerimi yazamadım..dogum sonrası bi saglık problemi yaşıyorum bugünde dr daydık yine..anal fissur..makatta çatlak..çok sıkıntılı agrılı insanı hayattan koparan bi illet..çeken bilir..genclere tavsiyem bağırsak tembelliklerinizi yabana atmayın kabız olmayın benim gibi durur durur 29 yaşında çıkar ortaya..
hatırladıgım kadarıyla yazayım berbat menülerimi..hadi bismillah :)
Pazartesi
Sabah
biber-patates kızartması
domates peynir zeytin şekersiz çay
Akşam
soya soslu tavuk sote
bulgur pilavı salata
ev yapımı vişne suyu
2 lt su +3 ü birarada kahve
Salı
sabah
bir haşlanmış yumurta 8 zeytin domates salatalık 2 yada 3 dilim ekmek iki tatlı kaşıgı reçel
Ögle
yayla çorbası bi kase
bir bucuk servis kaşıgı patates salatası
şekersiz çay
çiçek ekmegin bi yaprağı
Akşam
yayla çorbası bi kase
bir tabak melemen
bir tabak bulgur pilavı
2 lt su +3 ü birarada kahve 2-3 tane mini turta
Bugün
Sabah
ne ararsan var kahvaltısı :)
bir iki dilim ekmekte dahil
Ögle
3 ü birarada kahve
2 minik turta
Akşam
bir tabak tavuklu ali nazik
birbucuk servis kaşıgı pilav
sogan salatası
2 lt su
Berbat ötesi çünkü diyet falan hakgetire tek artım akşam yemeginde ekmek yemiyorum en az 2 lt su içiyorum..kötü örnek olmak istemem zaten kimse 102 kiloluk beni örnek almasın :) zamanla daha iyi olacak menülerim sadece biraz zaman istiyorum kızlar emzirirken tatlı istegime dur diyemiyorum ufak ufak alıştırmam lazım bünyeyi..şimdilik bu kadar yazacaklarım..
saygı ve selamlar..
hayırlı geceler..
bunalmissjndir kuzummm helede bu sicaklardaİyi geceler herkesebugünde çok sıkıcıydı evden adım atmıyorum 2 gündür çok sıkıldım çalış çalış nereye kadar
hayirli olsun kuzum gule gule kullan ustunde bollassinneyse bende gunluk yazar gibi kendi kendimle konusayim :)
Sevgili Günlük
Bugun guzel gecti fazla bisey yemedim kendimi frenledim.. cok guzel kiyafetler gelmis her yere sevgili gunluk:) sonbahar koleksiyonlari falan cok hostu..Hani böyle köri sarisi derler ya o renk kiyafetlere bayiliyorum zaten bir de tabi her sonbaharin vazgecilmezi bordo :) Bende bir iki parca bisey aldim bi de ayakkabi aldim okul icin rahat fazla topuklu olmayan bi model.. Ondan sonra parka gittim orda biraz oglumla kostuk oyun falan oynadik nerden baksan 10.000 kalori yakmisimdirsaka bir yana guzeldi bugun yani gunlukcum
Sevgili günlük ben takim arkadaslarimi cok ozledim soylede daha sIk gelsinler
GidereiorummValla kuzum yaramadı sana bu. Alıştık biz tereyağına zeytinyağıda kuruyemişe. Özlenir valla. Ama bir sabret bakalım cuma ne olucak. Ama cumaya kadar şu kabızlığını gidermeye çalış.
Günaydın kuzum çok geçmiş olsunn
Çok geçmiş olsun canım bu sıcaklarda çok normal. Benimde midem hep ağrır yazın
Evde de otur otur sıkıldım bea
Kışı hiç sevmem ama ıspanağın çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorumgerçi onun yerine pazı var
İyi geceler canım bende anca gelebildim
Ciss larda ciss valla karsi koyulmaz cinstenGunun menusunude yazayim unutmadan
Sabah karatay
ogle yok
aksam karisik izgara + bol yesillik + 1 kasik pilav + 2 kasik cacik
ara caramel latte + 2 catal cheesecake
sivi 3,5 litre su (cok sicakk cok)
spor bir suru saat disardaydim oyun olsun yuruyus olsun.. umarim kalori yakmisimdir
keten tohumu alsam napsamBu arada bunuda atayımda. Bende çok kabızlık sorunu çekiyorum zor şey şiş bir karınla dolaşmak. Benimde ameliyattan sonra değişti bağırsaklarım tembelleşti. Ben bunlar haricinde sütlü kahve içiyorum o da bana çok yarıyor.
Hayırlı geceler
söz verdiğim gibi paZartesi itibariyle menülerimi yazamadım..dogum sonrası bi saglık problemi yaşıyorum bugünde dr daydık yine..anal fissur..makatta çatlak..çok sıkıntılı agrılı insanı hayattan koparan bi illet..çeken bilir..genclere tavsiyem bağırsak tembelliklerinizi yabana atmayın kabız olmayın benim gibi durur durur 29 yaşında çıkar ortaya..
Pazartesi
Sabah
biber-patates kızartması
Akşam
soya soslu tavuk sote
bulgur pilavı salata
ev yapımı vişne suyu
Salı
sabah
bir haşlanmış yumurta 8 zeytin domates salatalık 2 yada 3 dilim ekmek iki tatlı kaşıgı reçel
Ögle
yayla çorbası bi kase
şekersiz çay
çiçek ekmegin bi yaprağı
Akşam
yayla çorbası bi kase
bir tabak melemen
bir tabak bulgur pilavı
Bugün
Sabah
Ögle
3 ü birarada kahve
2 minik turta
Akşam
sogan salatası
2 lt su
Berbat ötesi çünkü diyet falan hakgetire tek artım akşam yemeginde ekmek yemiyorum en az 2 lt su içiyorum..kötü örnek olmak istemem zaten kimse 102 kiloluk beni örnek almasın :) zamanla daha iyi olacak menülerim sadece biraz zaman istiyorum kızlar emzirirken tatlı istegime dur diyemiyorum ufak ufak alıştırmam lazım bünyeyi..şimdilik bu kadar yazacaklarım..
saygı ve selamlar..
hayırlı geceler..
neyse bende gunluk yazar gibi kendi kendimle konusayim :)
Sevgili Günlük
Bugun guzel gecti fazla bisey yemedim kendimi frenledim.. cok guzel kiyafetler gelmis her yere sevgili gunluk:) sonbahar koleksiyonlari falan cok hostu..Hani böyle köri sarisi derler ya o renk kiyafetlere bayiliyorum zaten bir de tabi her sonbaharin vazgecilmezi bordo :) Bende bir iki parca bisey aldim bi de ayakkabi aldim okul icin rahat fazla topuklu olmayan bi model.. Ondan sonra parka gittim orda biraz oglumla kostuk oyun falan oynadik nerden baksan 10.000 kalori yakmisimdirsaka bir yana guzeldi bugun yani gunlukcum
gunaydın fıstıklar
tum enerjimle geldim kenidimi bugunde harika hissediyorum. kuşlar, ağaçlar,çiçekler,böcekler
ay kendimi anlatacak avatar bulamadım hepsini koydum
neyse
15 gune yakın mecburi aradan sonra, 2 gundur spora tekrar dönmenin enerjisimidir nedir. dun kızım yatarken anne beni sabaha karşı 6 da kaldırıp ağrıkesicimi verirmisin saat 7-8 gibi ağrıyla hortlamak istemiyorum uyucam dedi. bende saat 6 da kalkıp ilacını verdim, tabi yatmadım. hopppp sporlar giyildi çay kenarına inildi deniz kenarı, herbiryeri yuruyup geldim bide havuza girdim dönunce cossssss. beden mıh gibi oldu. sabah denize girenleri gördüm heveslendim kısmetse yarın yuruyup denize gircem bakalım
yarın tartı yuzunuze gulsun ballar
deryam okurken yoruldum kolay gelsin işlerin valla. çalışan ev kadınlığı çok zor ah ahhyerimmmm seniii hahahah çok güldümmmm... canım ya hepimiz yoğunlukları farklı oluyor ben genelde akşamları gelemiyorum gündüz işte olunca e geçte çıkınca evde dünya kadar iş beni bekliyor mesela bu gece kaçta yatarım bilmiyorum. çamaşırlarım var dürülecek, süpürge yapmadım 4 gündür, toz almadım çamaşırlar var yıkanacak serilecek yarına yemek yapılacak... günlük işler ama sadece 2 saate sığdırmak zorunda kalınca hiç bişeye yetişemiyorum...
Dark_Paradise ın secgili günlüğü ona söyle bende hepsini tek tek özlüyorum ama olmuyor işte.... ruhum burda ama bedenim temizlikte
Hemde neee ahhhhderyam okurken yoruldum kolay gelsin işlerin valla. çalışan ev kadınlığı çok zor ah ahh
oyy ne guzel bi mesaj bu neslimm nesen enerjin daim olsungunaydın fıstıklar
tum enerjimle geldim kenidimi bugunde harika hissediyorum. kuşlar, ağaçlar,çiçekler,böcekler
neyse
15 gune yakın mecburi aradan sonra, 2 gundur spora tekrar dönmenin enerjisimidir nedir. dun kızım yatarken anne beni sabaha karşı 6 da kaldırıp ağrıkesicimi verirmisin saat 7-8 gibi ağrıyla hortlamak istemiyorum uyucam dedi. bende saat 6 da kalkıp ilacını verdim, tabi yatmadım. hopppp sporlar giyildi çay kenarına inildi deniz kenarı, herbiryeri yuruyup geldim bide havuza girdim dönunce cossssss. beden mıh gibi oldu. sabah denize girenleri gördüm heveslendim kısmetse yarın yuruyup denize gircem bakalım
cumlemizin bitanemoyy ne guzel bi mesaj bu neslimm nesen enerjin daim olsun
bugün et yerine sebzeye mi ağırlık versen acaba canım geçmiş olsunKabizliktan sanirim kuzum
geçmiş olsun Allah şifalar versinHayırlı geceler
Pazartesi
Sabah
biber-patates kızartması
Akşam
soya soslu tavuk sote
bulgur pilavı salata
ev yapımı vişne suyu
Salı
sabah
Ögle
yayla çorbası bi kase
şekersiz çay
çiçek ekmegin bi yaprağı
Akşam
yayla çorbası bi kase
bir tabak melemen
bir tabak bulgur pilavı
Bugün
Sabah
Ögle
3 ü birarada kahve
2 minik turta
Akşam
sogan salatası
2 lt su
saygı ve selamlar..
hayırlı geceler..
neyse bende gunluk yazar gibi kendi kendimle konusayim :)
Sevgili Günlük
ay sorma ya bende sıkıldım dışarısıda çok sıcakEvde de otur otur sıkıldım bea
Kışı hiç sevmem ama ıspanağın çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorumgerçi onun yerine pazı var
yakmışssındır inş o kaçamakları canım afiyet olsun :)Gunun menusunude yazayim unutmadan
Sabah karatay
ogle yok
aksam karisik izgara + bol yesillik + 1 kasik pilav + 2 kasik cacik
ara caramel latte + 2 catal cheesecake
sivi 3,5 litre su (cok sicakk cok)
spor bir suru saat disardaydim oyun olsun yuruyus olsun.. umarim kalori yakmisimdir
ne güzel hep mutlu olun ailecek inş güle güle kullan hediyeleriniKızlarrrar bugün ailecek sevgi pıtırcığı olmuşuz
Babasına hediyesini 2 gün evvel verdiğimi ve eşimin de karşılığındaki jesti gören kızım o zaman bende vereceğim dediBende geçen AVMye gittiğimizde kardeşine doğum günü için aldığı hediyesi sandım eee ver dedim önüme bir paket koydu Üzerinde Evlilik yıldönümünüz mübarek olsun yazıyordu
Meğer bana almış hediyeyi
Turkuaz renkli şu pipetli kavanozlardan almış ( çok istiyordum ama bir türlü fırsatını bulup alamadım)
Nasıl mutlu oldum size anlatamam sonuçta hem çok istediğim birşey hemde akıl etmiş olması
gunaydın fıstıklar
neyse
sanada selam kuzum. sorma sahalara geri döndum hızımı aldımbugün et yerine sebzeye mi ağırlık versen acaba canım geçmiş olsun
geçmiş olsun Allah şifalar versin
afiyet olsun yavaş yavaş alışırsın inş :)
hehe günlüğünü okuyomuşuz gibi oldu
bende yeni ciciler almak istiyorum bir beden küçülmem lazım önce
güle güle kullan aldıklarnı canım :)
ay sorma ya bende sıkıldım dışarısıda çok sıcak
kışı sevmeyen birini görmek çok güzel bende hiç hoşlaşmamay evet ıspanak bide havuç şimdide var havuç ama tadı kötü bide greyfurtu özledim
yakmışssındır inş o kaçamakları canım afiyet olsun :)
ne güzel hep mutlu olun ailecek inş güle güle kullan hediyelerini
selam nesliii seni ve enerjik mesajlarını özlemişim seninde tartı yüzüne gülsün inş
Bugun sadece salata ve kabak haslamasi yicem..bugün et yerine sebzeye mi ağırlık versen acaba canım geçmiş olsun
geçmiş olsun Allah şifalar versin
afiyet olsun yavaş yavaş alışırsın inş :)
hehe günlüğünü okuyomuşuz gibi oldu
bende yeni ciciler almak istiyorum bir beden küçülmem lazım önce
güle güle kullan aldıklarnı canım :)
ay sorma ya bende sıkıldım dışarısıda çok sıcak
kışı sevmeyen birini görmek çok güzel bende hiç hoşlaşmamay evet ıspanak bide havuç şimdide var havuç ama tadı kötü bide greyfurtu özledim
yakmışssındır inş o kaçamakları canım afiyet olsun :)
ne güzel hep mutlu olun ailecek inş güle güle kullan hediyelerini
selam nesliii seni ve enerjik mesajlarını özlemişim seninde tartı yüzüne gülsün inş
ah canim yaGunaydin kizlarr tartiya bi gun kaldi ama bi haftadam umitli degilimgecmedi bu kabizlik
Selam kizlar nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?