- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Saol canimm :)Ooooo hadi masallah azmin kilo vermen incelmen daim olsunayyy ben bile sırıtttım yani ne güzel senin adına
Tesekkurler balimm :)
havadan bunalan bi ben degilmisim bana oyle geliypr saniyordum kis gelsin bi an once yaaHavalar o kadar garip ki sıcak ama sıkkın, hiçbirşey içimden gelmiyo dün ve bugun dışarıdaki işlerimi hallettim dolandım Çarşıda pazarda bankada, birazda eve dalacam bayram gelmeden oglum izin verdigi sürece oda oda yapmaya calısıcam tabi bundan önce Halılar gidecek daha... Bekarlık anne evinde olmak daha iyiymiş kışlık hazırlığı bitiyo bayram baslıyo bu ara kışlık çıkarmaya başlarız yaza giriyon yaz temizliği uffffff bu ara sıkkın moddayım canımda Sakız çekiyo ama leptin bozuyoHepinize iyi geceler
aynen ocağa kahve koyuyorum öğlenleri o pişene kadar yapıyorumBen yemek falan karistirirken yapiyorum squati
tam gaz dukana devamBugunku menum
Sabah: 2 kasik lor+5 dilim jambon+2 biber tursusu+ 2 zeytin
Ogle: 1 biftek+3 kasik bamya+ dukansarma
Aksam: bamya+tavuk+ ypgurt
4 litre su+2 kupa bitki cayi
1 mil leslieexpres+jilian six week six pack level1+50 ip+6 set arka kol+30 squat
aaah ahhh o pastayla imtihanı gel bine bana sor sırf onun yüzünden 2 mil leslie yaptım dünMerhabalar efendim keyifler gıcırında bakıyorum dahafta sonu sessizliği gelmiş takıma. Bende bugün ders çalışıp ananeme geldim teyzem ben seviyorum diye pasta yapmış pastayla imtihanım ne olucak bakalım
oooohhh keyfin her daim bol olsun psiciiiimmmhepinize merhaba 6.takimin citir olma yolunda emin adimlarla ilerleyen fistiklari selamlar sevgilerrr ¨
iyi haftasonlari nasilsiniz iyi misiniz umarim herkesin keyfi yerindedir zira benimki cok sukur cok yerinde :))
at kuzum at 3 set 15 er squattı canım 1 dk da bittibebegimmm olsun bugun basla ama ordaki hoca ne kadar diyosa tam yap please :))bende sana 2. gun videosu atacaktim yarin atarim o zaman :)) insallah sevmissindir cezani :)
hiii ben pazartesiden itibaren bende diye zannetmiştim hemen ilgileniyorum tatlımbulbulum menu listesi sende diye yapmadim canim ellerinden oper pazartesi den itibaren yeni listeyi yine ben paylasirim cnm :)
afiyet olsun yaramasın tatlımCumartesi günkü menüm
Sabah:
Köfteyle kuruyemişsiz kkk
Akşam:
Fasulyeli yoğurtlu çorba
Bulgurdan biber dolması
Fırında tavuk yanında patlıcan biber soğan
Salata
Ara:
1 ince dilim tiramisu
Sütlü türk kahvesi
Spor:30 dakika yürüyüş ve yoga
Su:3 litre 1 maden suyu
aaah kıyamam battaniyem daral geçiriyomuşş. seni öyle iyi anlıyorum ki nedir bu kadınların çilesiHavalar o kadar garip ki sıcak ama sıkkın, hiçbirşey içimden gelmiyo dün ve bugun dışarıdaki işlerimi hallettim dolandım Çarşıda pazarda bankada, birazda eve dalacam bayram gelmeden oglum izin verdigi sürece oda oda yapmaya calısıcam tabi bundan önce Halılar gidecek daha... Bekarlık anne evinde olmak daha iyiymiş kışlık hazırlığı bitiyo bayram baslıyo bu ara kışlık çıkarmaya başlarız yaza giriyon yaz temizliği uffffff bu ara sıkkın moddayım canımda Sakız çekiyo ama leptin bozuyoHepinize iyi geceler
aaa çok şaşırdım buna biz odamızdan çıkmazdık ablamla hayatta bırakmazdım odamı şimdide çok özlüyorumsenasevval ben annemlere gidince kizlarla hala oturma odasinda uyuyoruz evlenince en ozledigim sey oturma odasinda uyumak olmustu annem kiziyordu hep odanizda ne var diye. Baska bi keyifli oluyo dimi
AY 32 MI BEN 34 FALAN SANDIM MASALLAH BEN 32 OLSAM MUMYA OLURUM CESET GIBI DOLANIRDIM BIDE ONDA BOY DA VAR SANIRIM AMA YAKISIYO DA KIZA:)O bayilfdigin defne varyaa 32 bedenmisss
AY MASALLAH CANIM SANA BEN YAPTIGIN ISLERI OKUYUNCA KENDI BEKAR HALIMDEN UTANDIM HEPSNI EVLENDIKTEN SONRA YAPTIM SADECE EV TEMIZLER SILERDIM BEN BASKA DA BI SIIM OLMAZDI :) BIDE TOZ ALIRDIM HAHAHATeyzemin pastalarına hayranım zaten. Bayramda yapmamıştı kuzenlerle fişfikledik cheese cake yap diye de tiramisu yapmış bu da iyiydi
Ohh afiyet olsun yaramasın
Ayy ablamla odamız aynı ama ikimizde odamızda yatmıyoruz. Zaten ablam eskişehirde okuyor da gelince o salonda ben zaten hep oturma odasında yatıyorum. Oda eşya odası tarzında oldu sadece işte giyinmek için ya da ben ders çalışmak için giriyorum. Ablam gelince eşyalarını her tarafa attı çıldırdım sabah okula gitmeden çamaşırları attım annemde kalkınca sermiş falan akşama kadar dışarıda kurudu onları ütüledim yerleştirdim dolaplarına kendi eşyalarımı da ayıtladım toz aldım sonra evi süpürdüm annem yeter kız diyo
Defneye bende bayılıyorum hele saç rengine. Doğalmoş bir de cıkcıkcık
Bende söylemiyorum farketsinler diye ama anca bir kaç kişi farkediyor. Diğerleri uzadın mı sen diyorgerçi uzamışımda okul eteğimden anladım kısalmış baya hem ablamı geçmişim
Ahh be sindim sen hala gençsin çıtırsın maşallah sanakızında inşallah senin güzelliğini huyunu alır. Yaşasın boğa burcu dayanışması
Ohh krep mieskiden her sabah anneme ya patates kızarttırırdım ya da krep ya da biz cizleme deriz ondan yaptırırdım aslında o muzu öğlen değilde sabah kreple yeseydin üstüne de nutella neyse sindim sana değil yeğenime yarasın
AFIYET OLSUN CNMMCumartesi günkü menüm
Sabah:
Köfteyle kuruyemişsiz kkk
Akşam:
Fasulyeli yoğurtlu çorba
Bulgurdan biber dolması
Fırında tavuk yanında patlıcan biber soğan
Salata
Ara:
1 ince dilim tiramisu
Sütlü türk kahvesi
Spor:30 dakika yürüyüş ve yoga
Su:3 litre 1 maden suyu
ACABA KAC TANE MERCIMEKLI KOFTE YEDIN :))Cuma menum
Sbh meyve salatası (3 kücük meyve) 1 bardak süt
Aksam mercimekli köfte,ayran
2 Türk kahvesi,2 maden suyu,1 yesil cay
AFIYET OLSUN BITANEMMCumartesi menum
Sbh kk
Aksam bir kaç yaprak sarması,2 dolma,salata ayran
1 Türk kahvesi,2 maden suyu
45 dk yürüyüş
senasevval ben annemlere gidince kizlarla hala oturma odasinda uyuyoruz evlenince en ozledigim sey oturma odasinda uyumak olmustu annem kiziyordu hep odanizda ne var diye. Baska bi keyifli oluyo dimi
aynen ocağa kahve koyuyorum öğlenleri o pişene kadar yapıyorum
tam gaz dukana devamspor harika canım
aaah ahhh o pastayla imtihanı gel bine bana sor sırf onun yüzünden 2 mil leslie yaptım dün
oooohhh keyfin her daim bol olsun psiciiiimmm
at kuzum at 3 set 15 er squattı canım 1 dk da bittidaha evvel 30 günlük squatta 230 a kadar çıkmuştım ya koymadı oyüzden bu
hiii ben pazartesiden itibaren bende diye zannetmiştim hemen ilgileniyorum tatlım
afiyet olsun yaramasın tatlım
aaah kıyamam battaniyem daral geçiriyomuşş. seni öyle iyi anlıyorum ki nedir bu kadınların çilesi
aaa çok şaşırdım buna biz odamızdan çıkmazdık ablamla hayatta bırakmazdım odamı şimdide çok özlüyorum
AY 32 MI BEN 34 FALAN SANDIM MASALLAH BEN 32 OLSAM MUMYA OLURUM CESET GIBI DOLANIRDIM BIDE ONDA BOY DA VAR SANIRIM AMA YAKISIYO DA KIZA:)
AY MASALLAH CANIM SANA BEN YAPTIGIN ISLERI OKUYUNCA KENDI BEKAR HALIMDEN UTANDIM HEPSNI EVLENDIKTEN SONRA YAPTIM SADECE EV TEMIZLER SILERDIM BEN BASKA DA BI SIIM OLMAZDI :) BIDE TOZ ALIRDIM HAHAHA
YASASIN BOGA BURCU DAYANISMASI :))
NE GUZEL KAC OLDU BOYUN CANIM MASALAH SANA :)
BOYLE HAMARAT TEYZEYE CAN KURBAN ELLERINE SAGLIK SIZE AFIYET OLSUN :)
EVET YAA BERABER UYUMAK COK GUZEL HELE KI SALONDA :)
KREP I BIZ ANALI OGULLU COK SEVIYORUZ HAFTADA 1 YADA 2 HAFTADA 1 YAPIYORUM :)
AFIYET OLSUN CNMM
ACABA KAC TANE MERCIMEKLI KOFTE YEDIN :))
AFIYET OLSUN BITANEMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?