Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Heheheh sorma ablam ya annemle pazara düğüne gittikten sonra talip geliyor babam kızıyor

Ohhh süper yapmışsın valla atağı. Bende bugün içtim maden sulu ayran süperdi

Ohhh süpersin ya daha m s bedenleri görüceksin

Bende çok severim piyer lotiyi istanbula 2-3 ayda bir gideriz hep uğrarım. Bir de orada eyüp mezarlığında amcam var orayı ziyaret ediyoruz

İnsallah canim :) sodali ayran super bende simdi iciyorum

hepinize merhaba 6.takimin citir olma yolunda emin adimlarla ilerleyen fistiklari selamlar sevgilerrr ¨
iyi haftasonlari nasilsiniz iyi misiniz umarim herkesin keyfi yerindedir zira benimki cok sukur cok yerinde :))
Hosgeldinn canimm :) iyiyim bende biraz yorgunum oda uyuyunca gcecek :)

Bigun istanbula gelirsem en cok gitmek istedhim yer pierre loti :)
Evet canim yaa hersey bol bu haftasonu gidip kizkardeslerkmin dolabini tirtiklicam soyledim telde gel ne istersen al dediler insallah sende en kisa zamanda L yi giyersjn canimm :)
ayyy pierre loti bende severim hatta gittim gecen sene annem ve kardesimle oglumla
aslinda orasi oynakbasiya cok yakin diye biliyorum hata bulusacaktik ama ben annemlerle gitmistim rahat rhaht sohbet edemem diye baska zamana erteledim insallah bu seferki gelisim de oynakbasimla karslikli kahve iceriz orada :))
insalah firsatin olurda gidersin cnm bnm
anam kaptan orda mi yoksa oynakbasini mi diyosunnn cnm
bende cok severim orayi :) son gidisimde azicik gorgusuz insanlarla agiz dalasi yaptim ama olsun yine de guzeldi :)
Gunaydin neslimm :) ben bi kitap okumustum adini unuttum simdi orda cok anlatiyldu orayi sonra googleden baktim bayildim yaa. Keske birgun orda bi araya gelsek :)
neden olmasin cnm bnm insallah bigun toplasiriz cok guzl bi hatira fotosu bile cekeriz :))

selam güzeller
@gel_pcpc kuzum dün başlayamadım cezama akşam misafirim vardı bugün başlıyorum
Selvos88 tebrik ederim tatlım süpersin en kısa zamanda M lar S lar giymek nasip olsun inşşş
bebegimmm olsun bugun basla ama ordaki hoca ne kadar diyosa tam yap please :))bende sana 2. gun videosu atacaktim yarin atarim o zaman :)) insallah sevmissindir cezani :)
ayyy şimdi cezama baktım @gel_pcpc meğerse 3 set squat mış ya o bilsem dün çay servisi için mutfağa gittiğimde bile yapardım ben onu
kiz 3 set ama kactane dur bi daha izlimm :) az mi geldi ki sana ilave edebilirim bak :))
Ben yemek falan karistirirken yapiyorum squati
ooo iste bak isteyince hicbir bahanemizz kalmiyo ne guzel spor yapmak icin :))
afiyet olsun cnm

Ayy ben cok isterim sizlerle bulusmayi :) saol canim :)
Sporkolik olcan demisti kaptanimiz bagimlilik yapar demisti hakli cikti :)

kusura bakma arkadasimm yoktum ben yeni gordum mesajini :)
ay biraz alakaya maydanoz olcam belki ama aklima TAVUK SUYUNA CORBA kitabi geldi cok guzel oykuler vardi icinde :) tee ortaokulda okumustum o kitabi :)
Yelizim isin varsa paylas kontrol edilir nasilsa
ayy neslim valla dun listeyi paylasip ciktim kk dan keske mesaj aatsaydin kit matematigimle kontrol ederdim 5 dk
Taamam tatlım mesaj sayımı düzelteyim ozaman.evet ben bayan basen bu vidyoyu görmüştüm daha evvel ok başlıyorum bıgün. Düğün yarınmış kuzum ya yanlış hatırlamışım belki giderim
git kiz evde durmaktan iyidir insan icine cikinca insan kendini ne kadar saldigini farkediyo :)) daha cok hirslaniyo :)
afiyet olsun cnmmm
oy kiyamam bu kadar yogunluga bide temizlik diyo yaa
bende ba-yil-li-yo-rummm su kiralik ask a yada defneye daha cok :))
ay yok artik kocise soylemiyorum ben vercem kilolari bi zahmet o farketsin daha guzel olur
bide simdilik topu topu 300 gr verdim bence belli olmaz o daha :))
Cuma günkü menüm

Sabah:
Şinitzel peynir zeytin domates biber

Öğlen:
Harran kebap
Salata

Akşam:
Kemikli et
Havuçlu kabaklı yoğurtlu meze
Salata

Spor: yoga 2 saat temizlik
Su:3 litre
afiyet olsun bebemm
ay masallah canim yaa ne guzell eminim devam edersin sen
bencede senin mesajlar bizim ki gibi +35 tir cnm
ayy bende dunku sislik bugun gitmisti :))
Gunaydin kizlarr kacamaksiz guzel bi haftasonu bizlerin olsun :) iki gundur 6 da uyaniyorum gayet dinc uykumu almis bi sekilde hic bu saatte kalkamazdim nolduysa bana
masallah ne guzel aksam da erken yatisosundur erken uyandigin icin ve bu sein bedenine co daha iyi gelecek emin ol
ayy canim benim kiyamam insallah m ve s beden giydigin gunleride goruruz hepberaber cok mutlu oldum darisi basimiza :))
ohh benim yerime de keyif kahvesinden bi yuudum al cok ozledimm istanbuluu gurultusunu bile seviyorum yaaa:))
ayy masallah cecom insallah 42 40 beden giydigin gunleri de goruruz bitanemmm

ayy ^hey gidi gunler heyy aklima eski zamanlarimi getirdin senammm :)) ahh genclikk bekarlik hahahaha
Ayy ben cok isterim sizlerle bulusmayi :) saol canim :)
Sporkolik olcan demisti kaptanimiz bagimlilik yapar demisti hakli cikti :)
valla dun tv onunde bos bos durmamak adina ayakalrimi kollarimi hareket ettiriyodum bende de tekrar basladi bagimliklik :))
Cafe varya canim haftasonu yogun gecti spor ev isi bi asagi biyukari yemek sonrada selcugu parka goturdum pilim bitti bugun :)
ohh baya hareketli gecmis gunun cnm

O bayilfdigin defne varyaa 32 bedenmisss

azcik ucundan alirsin teyzeni kirmamak icin :)

Teyzemin pastalarına hayranım zaten. Bayramda yapmamıştı kuzenlerle fişfikledik cheese cake yap diye de tiramisu yapmış bu da iyiydi

Ohh afiyet olsun yaramasın

Ayy ablamla odamız aynı ama ikimizde odamızda yatmıyoruz. Zaten ablam eskişehirde okuyor da gelince o salonda ben zaten hep oturma odasında yatıyorum. Oda eşya odası tarzında oldu sadece işte giyinmek için ya da ben ders çalışmak için giriyorum. Ablam gelince eşyalarını her tarafa attı çıldırdım sabah okula gitmeden çamaşırları attım annemde kalkınca sermiş falan akşama kadar dışarıda kurudu onları ütüledim yerleştirdim dolaplarına kendi eşyalarımı da ayıtladım toz aldım sonra evi süpürdüm annem yeter kız diyo

Defneye bende bayılıyorum hele saç rengine. Doğalmoş bir de cıkcıkcık

Bende söylemiyorum farketsinler diye ama anca bir kaç kişi farkediyor. Diğerleri uzadın mı sen diyor gerçi uzamışımda okul eteğimden anladım kısalmış baya hem ablamı geçmişim

Ahh be sindim sen hala gençsin çıtırsın maşallah sana kızında inşallah senin güzelliğini huyunu alır. Yaşasın boğa burcu dayanışması

Ohh krep mi eskiden her sabah anneme ya patates kızarttırırdım ya da krep ya da biz cizleme deriz ondan yaptırırdım aslında o muzu öğlen değilde sabah kreple yeseydin üstüne de nutella neyse sindim sana değil yeğenime yarasın

Ooooo birinci belli olmuş:)))

Ooooo hadi masallah azmin kilo vermen incelmen daim olsun ayyy ben bile sırıtttım yani ne güzel senin adına

6.takim haftalik mesaj sayim listesi

battaniye1: 35+
Bulbul-e Bismil:35++
makres76:
baldandane: +35
45derya45: izinli
oynakbasi34:
efser:
miss_wong :

selvos88:+35
Ahbirkingcharlesimolsa :izinli
Darkparadise :

senasevval:
gel_pcpc: +35

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…