Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

korkum o ki kaptan aforoz edecek bizi

Merhabalar :)

Bende sizinle birlikte zayıflamaya devam etmek istiyorum.
7 eylül de 81.5 ile dukan diyetine başladım güncel 75.9 giden 5.6kg
Merhaba canım hoşgeldin aramıza
Biz de tanıtalım kendimizi, benim ismim Gamze. 28 yaşındayım, 2 yıllık evliyim bir de bebişim olacak Allahın izniyle. İstanbulda oturuyordum, eşimin annesinin rahatsızlığı sebebiyle Denizliye taşındık bir süreliğine.. Mali müşavirim, ama Denizliye gelince işten ayrılmak durumunda kaldım tabii, doktoramı bitirmeye çalışıyorum bu ara Tekrar hoşgeldin canım aramıza, umarım aynı hızla kilolardan kurtulmaya devam edersin

Bugünkü menüm,

Sabah 1 haşlanmış yumurta, domates salatalık peynir 4 zeytin 1 dilim ekmek

Öğle az pirinç pilavı ile az et sote

Ara 1 tahinli kurabiye (Bu arada kv kemoterapi gördüğü için kek kurabiye falan onlara şeker koymuyoruz tahin veya bal koyuyoruz çok az, un da tam buğday unu, yağ zeytinyağı. Kalorisi oldukça düşük oluyor böylece)

Akşam 1 tabak etli kereviz yemeği salata

Kerevizi ilk defa köfteli sıcak yemeğini yedim. Ben hep zeytinyağlı garnitürlü portakal sulu pişirirdim. Kv böyle yaptırdı ama böyle de hoşuma gitti kereviz candır her türlü

Yatmadan da bir kurabiyeyle süt içerim

Selam güzellerim yorgun bülbül geldi
Ay canım sen benden daha iyisin ya, ben 500 bile içemiyorum
Zorluyorum bende kendimi ama içmemiz lazım olmaz böyle
Bugün 500 ml daha arttırdım suyu ama gitgide düzene koycam
Doğum günü kutlu olsun yavrunun nice mutlu sağlıklı ömürlere
Bülbülümün bildirimini yaptım hadi az daha kestireyim :)
çok sağol bebeğim

Merhaba aramıza hoşgeldindukancıları üçledik karataycı kalmadı topikte maşallahbuarada kendimi tanıtayım 24 yaşındayım 95 ile karataya başladım şimdi 82 ile yurt şartlarında uyabildiğim kadar devam ediyorum

Bugün kaçamak yaptımm adet olcam canım çok tatlı istiyo dünden beri bugünde okulun yemekhanesinde tulumba görünce dayanamadım
Sabah: karatat k yumurtasız
Öğle: yayla çorbası, iki parça fırında tavuk, iki kşk bulgur pilavı, salata,turşu, iki tane tulumba
Akşam: fındık lahmacun
Birazdamda kahve içmeyi düşünüyorum

İyi akşamlar meleklerimmm

saolunn :)

nasil yaptin neslimm tarif alsamm sebze gunlerimde denerim
ben raw yaparken evde ne kadar yeşillik varsa havuç hariç suyu sıkıyordum katı meyve sıkacağında tatlım kış döneminde yapmıştım gerçekten birza limon ve çok minik taze zencefilde ekleyince süper içimi oluyor yalnız pancar sıkacaksan çok az koy içmesi zor oluyor

canım sanki sebzeyi öğütünce ölçü olarak proteinden fazla tüketmiş olmaz mıyız. uyar mı ki bize

kabak ve yeşillik türü olunca sanmam meleğimkabaktan süper su çıkıyor

smothiler hertür beslenmeye takviye niteleiği taşır uymayacak bi tarafı yok deryam uyar tabi

canım şimdi bizim protein miktarımız sebzeden fazla olmalı ya malum bir bardak için bayağı sebze lazım o kafamı karıştırdı. ne bilim bi öçmek gerek
sen gönlünü ferah tut sorun olamz üstelik pişmemiş sebze olduğu için etkilemez

bişi değil. o sebze suları acayip toksin atıyor bedeni arındırıyor denenmiş her seferinde başarılı olunmuştur tarafımdan
Aynen katılıyorum zor kilo veren ben 6 günlük sebze suları ve rawla 2,5 kilo vermiştim değilmi

denicem bu hafta neslimm robotta yapsam olurmu peki

aynen deryammm

Katı meyve sıkacağında olursa içmekte zorlanmazsın selvoşum ama rondoda lifli olacağı için içmekte zorlanabilirsin

Ne kadar doğruuuu

Hoşgeldin aramıza toprakcımmmm çok güzel vermişsin cnm tebrik ederimmmm

Allah bağışlasın oğluşunu ne güzel bıcır bcıırsın demekki buralar şenlenecek Bir de hedef kilonu yazarsan sevinirim kuzum

Kızlar bu arada ilk sayfadaki takım kurallarını okudum veee evet evet evet kabul ediyorum :)
Hep birlikte karşılıklı motivasyonla kurtulcaz kilolardan inşallah.

Hadi bakalım hayırlı olsun tatlım şayet deneme süresinde bir sorun çıkmazsa ki çıkacağını hiç sanmıyorum 23 ekimde listedesin tatlım

eski karatay topiğiiii dukancı olmuş banummm yetişş

Hakikatennn neslimmmm dukan amcanın gazabına mı uğradık ne

merhabalar @RengarenkNesli hoşbuldum :)

Evet kısa da olsa bir ara karataycıydım ama ama şimdi ex aşkım dukana geri döndüm mutluyum da böyle devam edicem bu sefer ideal kiloya kadar dukancıyım :)

Hadi bakalım başarılar canım karatayla kilo verme uzun sürüyor motivasyonunuz açısından verene dek dukan yapın tabiiii fakat uzun vadeve tavsiye etmem böbreklerde ve karaciğerde sorunlar çıkabiliyor tatlım

Kizlar kendimi cok yorgun bitkin hissediyorum stres atlattm onun etkisimi var bilmiyorum hasta olacakmis gbi hissediyorum surekli bi uyku hali yarin annemde oglene kadar uyucam valla

O hissi hemen yok et selvoşummmm çekme kendine hastalığı ama gün içinde çok yoruluyorsun yarın güzelce dinlen cnm

korkum o ki kaptan aforoz edecek bizi

Yapmazzz o kiyamaz bizee cok tatli masumuz bizz

heee biz tatlı cadılar o melek kıyamaz kiii

Hahaha kızlar çok tatlısınız, yok yok kaptancığım hiiç birinize kıyamaz. Sağlıklı olduğu sürece, kilolardan kurtulduğunuz sürece ne yapsanız kabulü bence

Son noktayı gamzem koymuşşş elbette kıyamam sizlere sadece zayıflamak uğruna sağlığınızdan olmayın tek derdim bu

Afiyetolsun leydim menün süper kereviz tatlanmışmı soğuk yemeden lahana ve kereviz almayız biz her türlüsüne bayılırım özellikle salatasına kışı mı özledikki

yatmadan bir bardak süt ve ceviz ye kuzum kurbişin ne faydası var alacığıma

Hoşgeldin meleğimmmm suyu artırmana sevindim tatlım biraz daha artırırsan tamamdır .Yok ben ölene dek karataycıyım + raw olabilir

2 taneyle kalabildiysen güzel ama lütfen bol bol su iç tulumba deyince ponçiğimin kualkları çınlasın

Saklanan ve yaşam kurtaran; Sır.
Limon+ Sodyum Bikarbonat Tozu ;
Kemoterapiden On Bin kat daha güçlü,kanser yok edicidir.

Saklanan ve yaşam kurtaran; Sır.
Limon+ Sodyum Bikarbonat Tozu ;
Kemoterapiden On Bin kat daha güçlü,kanser yok edicidir.
Haftada 4 gün.
2 yemek kaşığı limon suyu Yarım yemek kaşığı soda karıştırılıp içilecek.
Yazı çeviridir.
Limon ve kabartma tozu bir arada 10.000 kat daha güçlü etrafında kesin olarak, kemoterapiler daha kanser öldürme sürecinde güçlü olduğu kanıtlanmıştır! Neden bu bizden bir sır olarak saklanıyor mu? Herkes sağlıklı ise de kar var. İlaç endüstrisi her yıl milyarlarca dolar ve milyarlarca kaybediyor olacaktır.
Limon, anti-kanserojen olduğu kanıtlanmıştır. Ayrıca tümör ve kistler üzerine güçlü bir etkiye sahiptir. Çekirdek örneğin d-limonen olarak terpenler zengin olduğunda bu tropikal meyve, özellikle kanser öldürür gerçeği. D-limonen ve hayvanlar üzerinde yapılan deneylerde, ilgili trepenes (organik bileşikler) de kanserlerin, geniş hayalet mücadelede büyük yarar sahip olduğunu ortaya koymuştur.
Limon ve kabartma tozu onlar pH değerini normale demektir doğa tarafından alkalin edilir

Yeni yapılan bir çalışmada, midenin, bu tropik meyve dört veya daha fazla 150 gr porsiyon tüketen her hafta% 18 kolon kanseri riskini azalttığı dudakları% 53 ve boğaz% 58% 18 kurulmuş!

"Limon kanser 12 farklı türde hücreleri yok eder. Bu yaymak için hücreleri engeller ve adriyamisin, kemoterapi ve diğer ilaçların da uyuşturucu 10.000 kat daha güçlü bir etkiye sahiptir. "

Kemoterapi iç ve dış vücudu etkiler. Bu kanser dışında her şeyi öldürür. Bu akılda size düşkün ve düşkün yapmaz bu doğal terapi ile deneyin olması.

Yapmanız gereken tek şey yarım yemek kaşığı karbonat ile organik limon iki yemek kaşığı karıştırın olduğunu!

Sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivitenin önemini söz değil!

http://www.healthylifetricks.com/the-combination-that-saves-lives-lemon-and-baking-soda/

Alıntıdır

Papillon_ leydimmm kv n için bunu paylaşmak istedim cnm annem için yapıyoruz denemek isterseniz tatlım

**EKİM
Listesi**

Ange_ange: 59,4***************>
Bulbul-e Bismil: 82,2***********>
sekerkiz67:81,3****************>
Rengarenknesli: 75,8****************>
baldandane: 87**************>
45derya45: 76,6*************>
oynakbasi34: 98,6***********>
efser: 74,1*************>
miss_wong : 74,2**************>

selvos88: 72,1********>
Papillon_: 86,2******>
Toprak: 75,9*************>
Bayılan bayılana: ?*************>
Gel_pcpc:89,2************>

senasevval: 52,5***********>

Ekim ayı hedeflerinizi yazarsanız sevinirim meleklerimm mümkünse güncel kilonuzun %2 sini minimum olarak kabul ediyorum fazlası size kalmışYanına da yılbaşı hedefinizi rica ediyorum .Listeyi alıntılayarak yazarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…