Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

başınız sağolsun kuzumm

canım asıl kotu ornek benım 62 yada 64 ile hamile kaldm 80 ile doğuma girdim selcuk 6 aylıkken 68 kiloya dusmustum diyetsiz sonra yedimde yedim bi baktımki 95 kötü örnek diye buna denir bnede 1 ay sonra ölçülerimi çok merak ediorum

doğumdan sonra gördüklerıinde tanıyamıcaklar dert etmmee :)

hayirlı olsun balım

Hayırlısı olsun cecomm getirisi iyi değilseenişte haklı kuzum yorulduğuna değmeyecek demekki.Sen bileklikleri depolamaya devam et en güzeli seneye yaz toptan verirsin

Harika gidiyorsun canım Rabbim nazarlardan saklasın
İnşallah doğuma kadar çok fazla kilo almadan devam edersin

Kıyafet olarak kastetmedim cecommm gardrobu zaten eniştem yenileyecek minik bir toka bir kitap bile olur kuzum ben her 5 kiiloda almıştım bu başarını hatırlatsın ilerde

Afiyetolsun cnmmm spor yapamıyorsun sanırım 9 lu çaylardansa her gün bir bitkiyi demlesen daha iyi olur kuzum birbirleirnin etkilerini nötrlüyorlar

Zararı olacağını snamıyorum selvoşum koruma amaçlı ben içmeye başladımm haftada 4 gün.Yıllarca içtiğimiz kolaları düşünürsekkk bu çok masum kalıyor yanında

Bugunku menum
Sabah: 3 parca fume+4 dilim peynir
Ara: hibiskuus cayi
Ogle: pirasa tavuklu+yogurt
Ara: sutlu kahve
Aksam: patlican dizme+yogurt

3 litre su+yesilcay(+hibiskus

Evet tatlım listeyi önceden yapmıştım güncellememişim özür

Yılbaşında snei mezun ediyoruz desene meleğimmm

Hadi inşallahhh kuzum öncelikle sağlıkla elamızı kucağına al hele

Sebze sularna devam edersen cildinin rengi bile değişecek bana güven.Faydası saymakla bitmez .Evet tatlım haklısın süreç uzadıkça motivasyon düşüyor son kilolarım gr gr gitmişti .Karar sizinnn elbette

Bu hafta sizlere güveniyorum şirinemin diline düşmeyelimmmm

kaptanım bu arada ben hedefimi 65 olarak girmiştim. ama değiştirip 63 yapabilirmiyim... yoksa sonramı

65 iyi kuzum şayet 65 e ulaşırsan revize ederiz

http://t24.com.tr/yazarlar/nurhayat...-yeni-dusmanimiz-tahillar-ve-baklagiller,9680

bu yazıyı şiddetle okuyun diyorum güzeller. çok güzel anlatımı var sağlık hakkında

Paylaşım için tşkler neslimmmm
Merhabalar çıtırlar gelemiyorum kusura bakmayın. Yemek yemeye vakitim bile olmuyor sabah 7 de yemek yemiştim en son 12 saati geöti acıktım sizler de iyisinizdir umarım

Aman kahvaltına işenme prensesimmmm günün en önemli öğünü biliyorsun haklısın erken kalkonca insanın canı istemiyor ama inan eğitim hayatını bile olumlu yönde etkiliyor

Bugunku menu
Sabah:1 pita ekmegi+domates + salatalik+yumurta+peynir
Ara: kahve
Ogle: dukan makarna+bogrulce+ kabak
Ara: sutlu kahve, hibiskus, yesilcay
Aksam: haslanmis tavuk+ salata

3 litre su

İradenin önünde şapka çıkarıyorum cecommmmBir dahaki günde snein tartı daha çok eksiyi gösterecekk

Bugünkü menüm
Sabah: yumurtasız kk
Ara maden suyu
Öğle: lahmacun ayran
Ara: mistik çay
Akşam: tarçınlı yoğurt
Ara sütlü kahve
Su1.75 lt

Afiyetolsun tatlımmmm

Kim tutar seni cecommmm bravoooo

Ihlamur nane limon güzelce kaynat prensesimmm içine en az 1 tatlı kaşığı karabiber ekle ve karıştırarak iç k.biber dibine çöker o yüzden karıştırmalısın fakat felaket terletir sonrasında ılık bir duş hemen şifa bulursun dvitini de ihmal etmediğini biliyorum neden grip oldunki Acil şifalar kuzum

bugunku menu
sabah: yumurta peynır domates salatalık
ogle: kebap salata
ara: sutlu kahve
aksam: acıkmadm

3 litre su

En azından hafif bir salata yeseydin akşam selvoşum

Nihayet başardınnnnn menün de gayet güzel kızartmayı görmedimm

bitanem keyfim yok telim bozuldu tum fotolar gıttı hatıralar gıttı telde degılım kardesımın iphone vardı onu kullanıorum ama hatıralara cok uzuldum valla

İşte en korktuğum benimde bu selvoşumm harici harddisk almayı bile düşündümm bi arızada hepsi gidebiliyor geçmiş olsun cnm

cuma
sabah : kahvaltıyı hatırlamıyorum ya ama cıs yok yani
öğle : az patlıcan ve tavuk sote
akşam : balık salata

cumartesi :
sabah : etli çorba
öğle : çılbır
akşam : balık salata taze fasulye

pazar :
sabah :sucuklu omlet, kuru biber ve domates kavurması
öğle : dukan makarna
akşam : yine balıkkk ve salata

Maşallah deryammmm balığın dibine vurmuşsun omega 3 tavan deseneSu yeterli içiyorsun umarım sporu da bir görsemmmmm değme keyfime

3 meleğimin hedefi 65 hadi bakalımmmm kurdeleye ilk önce kim ulaşacak

Afiyetolsun canımmmm

bugun ölçülerimi aldım kızlar bir ay sonra yine ölçecem bakalım ne kadar incelecm

İlk başladığında da almıştın yanlış hatırlamıyorsam selvoşummmm O ilk ölçülerinle son halin arasındaki farkı merak ediyorummm şimdidenn

bomba gibiyim, mutluyum,şenim, enerjikimmm
ben süperimmmm sizinle de 2 kat hemde
Maşallah enerjin mutluluğun daim olsun gökkuşağım benim

Başınız sağolsun leydimmm mekanı cennet olsun inş

sizde 67 de kapışıyosunuz bakıyorummmmm sağlıkla kucağınıza alın da barbimmm kilo nasılsa gidecek

Neden kızayımmm barbimmm hepimiz sağlıksız olmadıktan sonra kendimize en uygun beslenme şeklini oluşturabiliriz sen de dene belki senin bünyene de bu diyet güzel yanıt verecek

Ellerine emeğine sağlık bitanemmmm

cuma menum
kahvalti
haslanmis yumurta
domates
peynir

ogle
1 muz
cig kuruyemis

aksam
1 tabak makarna

muzunu tarçınlı ve yanında sütle yesen

cumartesi
kahvalti
menemen
peynir
3 dilim ekmek

aksam
bulgur pilavi
et sote
bol salata

dugunde bol bol oynadim :))

Afiyetolsun cnmmm tüm kurtlarını döktün desene Ama sen yine de dikkat et iki can taşıyorsun

Hadi bakalım gazanız mübarek olsunn inşallah sen de cecom gibi olumlu geri dönüş alırsın tatlım

Meleklerimin menüleri sana emanet cecommmm

aksama anca biter kaptanımm nasılsın..teyzenız nasıl oldu

Hızlı bitirdim yine de selvoşum İyiyiz bitanem şükür.Teyzem de çok iyi maşallah eve çıktı bugün fakat odası ayrı olacak ve tek bir kişi ilgilenecek herşeyiyle enfeksiyon kapması çok tehlikeli dedi dr bakalım bizde haftasonu gidelim diyoruz annemin içi görmeden rahat etmeyecek kardeş kolay değil

Ellerine sağlık cecommm herşeyi seviyorum ütüyü sevmiyorum nedense ama kurtuluş yok tabiiiAfiyetolsun cnmmm

Hoş geldin kaptanımmm

Hoşbuldum yaramaz meleğimmmmm nasılsınnn

Su konusunda istediğim hedefe ulaşamadım kaptanım ama en başlarda biliyosun 1,2 1,3 öyleydi şimdi o rakamlar en az olarak geçerli en az 1,7 oluyo en çok 2,2 2,3 bi 3 yapamadım.. valla böyle bile wc den çıkamıyorum. ama töbee hep orda aklıma geliyosun 40 kalori deyip deyippp
65 evet aslında iyi ama ben arada 2 3 kilo artı falan olursa diye garantiye alim dedim...

şükür iyiyim kaptanım.... aynen devam biraz kuzucuk keyifsiz ona canım sıkkın kalan herşey tatam. motive tamam menüler tamam... biz almayalım bu hafta yarışıda kim alsın...

Evet zamanla güzel artırdın tatlım ama birazcık daha Şimdi kışta kapıda su içmek biraz daha zorlaştı ama içmeden oluyor .Ne güzel işte günde 10 kez gitsen 400 kalori

Evet benimde hedef 65 ti biraz daha inersen iyi olur tabiki en azından 62-63 arası pay bırakmış olursun kendine

şükür iyiyim kaptanım.... aynen devam biraz kuzucuk keyifsiz ona canım sıkkın kalan herşey tatam. motive tamam menüler tamam... biz almayalım bu hafta yarışıda kim alsın...

Hayırdırrr üşüttümü prensesimizTakviyelerini ihmal etme sakınn.

Valla gidip gelip kızdırıyorum şirinemin takımını ona göreeeSize güvenim sonsuzzz

ay bende okuyorum sürekli kendi kendilerine nasıl gaz veriyolar.. hayır bi günde en az 10 sayfaaa maşallahları var pek enerjikler. ama sıkıntı yok bu maç bizimmmm.. yaşasın 6.takımm

Ağzın bal yesinnn inşallah ama yaramasın... şimdiden 2 3 pantolan var daralması gereken ama 1 ay daha bekliyim diyorum...

Bekle tabiki meleğim iki iş olmasın sonra şimdilik idare edecek kadar bir iki tanesini yaptır gerisi dursun

ay bende okuyorum sürekli kendi kendilerine nasıl gaz veriyolar.. hayır bi günde en az 10 sayfaaa maşallahları var pek enerjikler. ama sıkıntı yok bu maç bizimmmm.. yaşasın 6.takımm

Hakikatennn azimlilerrr rakiplerimiz ama benim meleklerim daha tecrübeliiiii elbette bu maça bizimmm

ayy merak etmezmi kardeş gibisi yok.. yılbasında mezun olmak istemiorummm 60 olcam kaptanımm burdan ayrılmak ıatemıorumm.. o ölçülerimi kaybettm kaptanım hem tamamlayamamıstm jilianı o zaman. resimleri eşim sağolsun kurtardı bitek whatsaptan gelenler ve ekrangoruntulerı yani butun dukan tariflerim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…