Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

teyzeciğine de rabbim acil şifa versin kaptanım. şu 1 ayı steril atlattı mı şükür çabuk toparlanır.

sebze stoğu yaptım bugun sporda tamam bu mac bizim hamside aldım her aksam balık 45derya45 @Sweetdimple

hehee valla ben hala kararsızım seni kobay olarak kullanıcam kuzummm
sen kafaya koydun nasılsa...
ayy 4 gün oldu ama bence çok etkisi yok biliyomusun balığın... yada bende yok... biliyon benim bünye ters

hehee valla ben hala kararsızım seni kobay olarak kullanıcam kuzummm
sen kafaya koydun nasılsa...
ayy 4 gün oldu ama bence çok etkisi yok biliyomusun balığın... yada bende yok... biliyon benim bünye ters
ama surekli yapmamak gerek ayrıca sen bana artık kilo yazmıosun sabhları bozuluyorum haberin olsun ihmal ediliyorumm

Merhaba çıtırlar bugünde okuldan anca geldim. Gece gram uyuyamadım ateşim çıktı kustum ettim ama yine de okula gittim
Ama benden daha kötü olanlarda var. Tarih hocamız meme kanseriydi baya 6-7 senedir uğraşıyor bu illetle. Bugün vefat etti tabi herkes kendi derdini unuttu. İki küçük kızı vardı onlara yazık oldu

bitanem keyfim yok telim bozuldu tum fotolar gıttı hatıralar gıttı telde degılım kardesımın iphone vardı onu kullanıorum ama hatıralara cok uzuldum valla

Aaaa ablacım boşver takma yeni yeni fotoğraflar çekersiniz artık.

Başın sağolsun kuzum

Teşekkür ederim sindim. Benimde en sevdiğim hastayken tarhana çorbası. Bol karabiberli içiyim kendime gelirim.

Hayırlı uğurlu olsun sindim. Bakalımm nasıl olucak

Kesinlikle kahvaltı çok farkediyor kaptanım. Bende eskiden hep kahvaltı etmeden çıkardım. Sandviç tost falan yerdim okulda. Ama işte tahıl beyin.

Sağol kaptanım denicem mutlaka

basınız sağolsun kuzumm.. fotoları eşim kurtardı balımm telimde düzeldi

Sağol canım
Canım başınız sağolsun çok üzüldüm ne pis hastalık bu böyle Rabbim çocuklarına sabır versin mekanı cennet olsun

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr

Bugün malum sıvı günümdü ve hala yaşıyorum
Çok şükür dayanılmayacak gibi değil ama baya acıktım doğrusu Neyse sabaha az kaldı diye kendimi kandırıyorum eşim gelince bir kahvecik daha içerim

Sabah beri içtiklerim;
2 fincan nescafe
1 türk kahvesi
3 fincan çay

Tabi hepsi şekersiz ve içtiğim suyun haddi hesabı yok Allahtan sadece 29 günde bir sıvı günü var

Aaa hediye derken kiyafete gitti aklım ama geçen gün kendime büyükler için Boyama kitabı aldım Hem stres atıyorum hemde kuşumla etkinlik yaparken sıkılmıyorum artık 89 kgyu görüncede kendime şöyle güzel bir saat alayım diyorum ( şimdi aklıma geldi ) hatta arkasınada tarih attırayım ki o günü hiç unutmayayım

İnşallah bundan sonra hep daha az göreceğime inanıyorum adaşım cidden iyi hissettim bu diyetle üstelik sağlıklı olması için ( tek tip olmaması için ) yaptığım ufak değişikliklere rağmen gayet güzel gidiyor

Merak etme gözüm üzerlerinde heleki hamişimizin asla zarar görmesini istemem

Ellerine sağlık cecommm herşeyi seviyorum ütüyü sevmiyorum nedense ama kurtuluş yok tabiiiAfiyetolsun cnmmm

Sorma benimde tek sevmediğim şey ütü aslında biriktirmemiş olsaydım 15 dakikalık iş ama işte o kartlarla boğuşmaktan 1 hafta sadece çamaşırı yıkayıp katladım kenara ama bundan sonra her posta kurur kurumaz ütülemeyi istiyorum

diyet icinde diyet olmuş bu detoks olsun diye sıvı gunu yapmışlar herhalde erken uyu bugun

saol ablacımm kızartmayı bende yemek istemezdim ama yurtta ne çıkarsa o ama en azından miktarı çok değil. bide yurtta olduğum günler öğle yemeği için ev yemeği falan yapan bir yer bulsam iyi olucak çünkü sadece lahmacun ve döner yiyebiliyorum akşamda düzgün yemediğim için bu saat oldumu acıkıyorum karataya başladığımdan beri ilk defa gece aç uyuyorum

Kaptanım, o ne demek. Ben sadece karışıklık olmuş ola bilir diye söylemiştim

hem ögrenci hem karatayci afferin afferin...Ben Cansu 10 Takimdan bu hafta sizinle kapisiyoruz Bende bir kac haftadir Karatay yapiyorum soru isaretleri..yada kafana takilan birsey olursa at özel mesaji azimli olan kazansin arkadaslar..yarin gene ugraririm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İnşallah bugünde hepimiz için bol eksili ve az kalorili hatta kaçamaksız bir gün olur
Dün malum sıvı günümdü ve şükür yatana kadar tek lokma yemedim ( bir ara kocayı yemek yiyor diye öldürmeyi düşünmüş olsamda Şaka bir yana ama cidden hiç önceki gibi kan şekerimin düşmesi elimin ayağımın titremesi olmadı yemek yemediğim halde )

Şükür karşılığınıda fazlasıyla aldım sabah tartıda Dün sabahdan bu yana tammmm 600 gr gitmiş Hedefime gün geçtikçe yaklaşıyorum ve eminim yeni yıla bomba gibi bir rakamla merhaba diyeceğim Allahında izniyle

Bugün protein günüm ve tabiki aç uyandığım için hemen kahvaltı olarak 1 adet nektarinimi yedim
Öğlen için menemen yanında domates + salatalık düşünüyorum
Akşam içinde Tavuk budu alıp baharatlayıp fırına vereceğim yanınada salata yaparım

Valla Rabbim kimseyi açlıkla sınamasın....Aminnnnnnn
Hadi biz güzellik uğruna, sağlık uğruna bazı zamanlar aç kalıyoruz ama dün cidden hep dua ettim Allahım kimseyi bu şekilde sınama diye

diyet icinde diyet olmuş bu detoks olsun diye sıvı gunu yapmışlar herhalde erken uyu bugun

Evet biraz öyle oldu ama sabah iyiki aç kalmışım dedirtti en azından Gece 23e gelmeden yattım hatta bir ara uyandım sabah oldu diye bir baktım saat 03:00 dedim yat aşağı sabaha çok var ama ikinci kez 05:45de uyanınca aaaa sabah oldu oldu kalkayım ben diye kendime verdim çoşkuyu tabi daha fazla uyuyacak hal kalmamıştı ve kahvaltılık meyvemide yedim yarım saat evvel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…