- 31 Temmuz 2017
- 1.443
- 1.502
- 63
- 34
Yazı çıktımı abla
Kilo veremedim canım kusura bakmayın. İzine ayrilayim ben.Yatılı misafirim gidince tekrar gelirim inşallahBimarlin18 kaldi oda kilo verirsem bildirim yaparim demisti. 3 e kdr bekleyelim gelmezse yayinlariz listeyi. Bende evi toplim yavas yavas
Aynen bende insallah derecrye gircezBen budalardayım karar anını bekliyorum :)
Gecms olsun cnm neyi varCanim ben şimdi kızımı doktora goturucem bi kaç saatliğine buralarda olamiycam
herkes sessiz sessiz bekliyoBende burdayim canim
guzel menu dolu dolu :)Gerçekleşen menümü yazayım artık Bi tek akşam öğünüm kaldı
Uyanınca : 1 bardak ılık limonlu su
1 tk çörek otu yağı
Kahvaltı : 4 yk yoğurt içine;
2 tk chia tohumu
Cennet meyvesi
Kabak çekirdeği içi
Baharat mix
Ara : yarım avuç içi kadar kavrulmamış kaju, fındık,kuru üzüm
Öğle : Brüksel lahanası Üzerine pul biberli limonlu yoğurt
Salata (kıvırcık, mor lahana,havuç,salatalık,kırmızı acı biber)
Akşam : 1 adet çipura 300-400 gr
Fırında ızgara yapacağım
Bol salata
Sıvılar ;
3 lt su (içinde limon ve kiraz sapı olan)
1 lt detoks çayı
1 maden suyu
1 şekersiz Türk kahvesi
1 ananaslı açaili bitki çayı
Spor :
1 saat ya da geçebilir ama 1 saat garanti :) yazarım sporu yine
Ayy o kolanın allah belasını versin.
Kilo veremedim canım kusura bakmayın. İzine ayrilayim ben.Yatılı misafirim gidince tekrar gelirim inşallah
ayy sendedemi kv varHerkes güzel kilolar vermiş
Ben hala yerimde sayıyorum
Ama hırs yaptım kv kp gidince sıkı bir şekilde başlayacağım inşallah.
Evet canım malesef kv kp yatılı kalıyorlarAynen bende insallah derecrye gircez
Gecms olsun cnm neyi var
herkes sessiz sessiz bekliyo
guzel menu dolu dolu :)
ayy sendedemi kv varbende izine ciktim kv gidene kdr :) tnm senide sabit yazip izine ayiralim
Ahh ahh bilmezmiyim Allah yardimcin olsun neyseko benimki gidici gun sayiyo hastane isleri bitsin gidicekEvet canım malesef kv kp yatılı kalıyorlar
Gitmeye de niyeti yok kv nin.rahatimiz iyi diyor(( hemde
hiç birseyden memnun olmuyor malesef
Allah kolaylık versin hepimize
Allah yardimcib olsun cnm insan yuku agir oluyo ne esle ilgilenebiliyosun ne cocuklarla hep bi kosturmaca. Esin konussun ev tutmalari konusundaValla kızlar sizin kv gidecek benim kv ne zaman keyifleri yeter de ev tutarlarsa o zaman gidecekler. Görümcem de gelecwk. Öyle bir şeyden memnun olmaz insan değillerdir ama ne kadar da olsa duzeni bozuluyor insanın.
Ama o benim rakibim deģil ki
Canım zaten eşim bir araştırıp bakmıyor ki. Daha eşime kalsa kv bizimlekalacakti. Valla atismanin sonu çok kötü yere gidiyordu ki ev tutma konusunda razı oldu. Gorumcem de geleceğini duyunca ev tutmaya karar verdi.Şimdi konuyu açınca da tamam deyip geçiyor. Görümcem gelince mi bakacaklar yoksa daha bekleyecekler mi bilmiyorumAllah yardimcib olsun cnm insan yuku agir oluyo ne esle ilgilenebiliyosun ne cocuklarla hep bi kosturmaca. Esin konussun ev tutmalari konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?