Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herkes güzel kilolar vermiş
Ben hala yerimde sayıyorum
Ama hırs yaptım kv kp gidince sıkı bir şekilde başlayacağım inşallah.

Ben budalardayım karar anını bekliyorum :)
Aynen bende insallah derecrye gircez
Canim ben şimdi kızımı doktora goturucem bi kaç saatliğine buralarda olamiycam
Gecms olsun cnm neyi var
Bende burdayim canim
herkes sessiz sessiz bekliyo

guzel menu dolu dolu :)

Ayy o kolanın allah belasını versin.

Kilo veremedim canım kusura bakmayın. İzine ayrilayim ben.Yatılı misafirim gidince tekrar gelirim inşallah

Herkes güzel kilolar vermiş
Ben hala yerimde sayıyorum
Ama hırs yaptım kv kp gidince sıkı bir şekilde başlayacağım inşallah.
ayy sendedemi kv var bende izine ciktim kv gidene kdr :) tnm senide sabit yazip izine ayiralim

Aynen bende insallah derecrye gircez

Gecms olsun cnm neyi var
herkes sessiz sessiz bekliyo

guzel menu dolu dolu :)

ayy sendedemi kv var bende izine ciktim kv gidene kdr :) tnm senide sabit yazip izine ayiralim
Evet canım malesef kv kp yatılı kalıyorlar
Gitmeye de niyeti yok kv nin.rahatimiz iyi diyor (( hemde
hiç birseyden memnun olmuyor malesef
Allah kolaylık versin hepimize

Evet canım malesef kv kp yatılı kalıyorlar
Gitmeye de niyeti yok kv nin.rahatimiz iyi diyor (( hemde
hiç birseyden memnun olmuyor malesef
Allah kolaylık versin hepimize
Ahh ahh bilmezmiyim Allah yardimcin olsun neyseko benimki gidici gun sayiyo hastane isleri bitsin gidicek

Valla kızlar sizin kv gidecek benim kv ne zaman keyifleri yeter de ev tutarlarsa o zaman gidecekler. Görümcem de gelecwk. Öyle bir şeyden memnun olmaz insan değillerdir ama ne kadar da olsa duzeni bozuluyor insanın.

Valla kızlar sizin kv gidecek benim kv ne zaman keyifleri yeter de ev tutarlarsa o zaman gidecekler. Görümcem de gelecwk. Öyle bir şeyden memnun olmaz insan değillerdir ama ne kadar da olsa duzeni bozuluyor insanın.
Allah yardimcib olsun cnm insan yuku agir oluyo ne esle ilgilenebiliyosun ne cocuklarla hep bi kosturmaca. Esin konussun ev tutmalari konusunda

bugün okulda nobetciydim 4 kat merdiveni tüm gün inip ciktim. üstüne beden eğitimi dersinde de bol bol yürüdüm. bugün iyi hareket etmiş oldum

Valla bu ara çok kafama taktım bu konuyu be
Allah yardimcib olsun cnm insan yuku agir oluyo ne esle ilgilenebiliyosun ne cocuklarla hep bi kosturmaca. Esin konussun ev tutmalari konusunda
Canım zaten eşim bir araştırıp bakmıyor ki. Daha eşime kalsa kv bizimlekalacakti. Valla atismanin sonu çok kötü yere gidiyordu ki ev tutma konusunda razı oldu. Gorumcem de geleceğini duyunca ev tutmaya karar verdi.Şimdi konuyu açınca da tamam deyip geçiyor. Görümcem gelince mi bakacaklar yoksa daha bekleyecekler mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…