Ozmn o anlar heralde ya gelince bakar ev giderler insallah :)Canım zaten kv değil ama görumcemle sürekli takılırız birbirimize o arada hep söylüyorum şakayla. Yakında kendi evime beni almayacaksiniz ben bir ev bulup gideyim en iyisi falan diye .Çok iyidir görümcem. Yani tek olsaam ev arkadassi olarak onunla yasardim.
Ayy inşallahHaftaya takimlarin listesinide ben yapicam insallah kendi takimimi birinci yazarim :)
Bakacağız artıkOzmn o anlar heralde ya gelince bakar ev giderler insallah :)
Valla öyle şimdi kıza iradesiz yazdırsak olmaz yani
Kararsiz yazdirabilirsin ama hedef kilosunu degistiriyo habireValla öyle şimdi kıza iradesiz yazdırsak olmaz yani
senin 6. hissini çok sevdim. inşalla h güzel bir yüzdeyle girerim listeye.Oh super :) sporunu yapmis oldun. Haftaya guzel eksi gelcek senden 6. Hissim oyle diyor
hepimiz süper sonuçlar alalım insallahBen haftaya seni tebrik etmek istiyorum canım
insallahHaftaya yeni arkadaşlarımızda katılınca 1. Oluruz inşallah
çok aminHaftaya takimlarin listesinide ben yapicam insallah kendi takimimi birinci yazarim :)
Hosgeldin :) beraber vericez kilolari umutsuz olma. Sonucda uc basamaklilardan dusmussun ya gerisi gelir :) boyunda avantajiyla hedefine fazla yok :) bende elif takimin kaptaniyim 26 yasindayim 2 cocugum var.Merhaba,yeni geldim grubunuza.Teşekkür ederim grubunuza dahil ettiğiniz için.
Sanırım ilk kendimi tanıtmakla başlayacağım.Genel bilgilerden gireyim konuya 35 yaşındayım özel bir şirkette muhasebe yetkilisiyim (yani çok fazla hareket halinde değilim).Nisan ayından bu yana diyetisyene gidiyorum ama ne yazık ki istikrarsız devam edenlerdenimİnşallah sizinle istikrar sağlayacağım.Nisan Ayında ki başlangıç kilom 116,8 şuan ki kilom ise 99,4 boyum ise 1.72.Hedef kilomda 75.
İşte böyle.
Guzel yuzdeyle gelirsin seeenn. Aslinfa buhaftada girerdin listeye ama ufaklik hasta olunca kaldin. Haftaya cuma guzeeeel bi eksi gelceksenin 6. hissini çok sevdim. inşalla h güzel bir yüzdeyle girerim listeye.
hepimiz süper sonuçlar alalım insallah
insallah
çok amin
Hoşgeldin aramızaMerhaba,yeni geldim grubunuza.Teşekkür ederim grubunuza dahil ettiğiniz için.
Sanırım ilk kendimi tanıtmakla başlayacağım.Genel bilgilerden gireyim konuya 35 yaşındayım özel bir şirkette muhasebe yetkilisiyim (yani çok fazla hareket halinde değilim).Nisan ayından bu yana diyetisyene gidiyorum ama ne yazık ki istikrarsız devam edenlerdenimİnşallah sizinle istikrar sağlayacağım.Nisan Ayında ki başlangıç kilom 116,8 şuan ki kilom ise 99,4 boyum ise 1.72.Hedef kilomda 75.
İşte böyle.
En sivri dillisi en acimasizi en dominanti
O sivri dili kendine işlemiyo ama onunla ilgili bisey yazdirmak istiyorumda nasil yazilir bilemedimEn sivri dillisi en acimasizi en dominanti
olur mu abla kendini başardınız :) bu hafta daha iyi olması lazım :) düşün bir kere hamburger patates pilav bezelye vs yedin bi de yemesen kesin -1 olurdun :) bu hafta süpppeeer bi irade gösterirsen bence bu haft daha fazla giderHadi insallah canim senin agzin bal yesinhanmeli bende senin sayende oldugunu düsünüyorum bu haftada slki tut bizi sekerim
şu an da 2 lt bitti bile.... elme aldım 1 lt detox içiyorum artıkAynen ya verelim de :)) benim yemeklerimi falan yüklediğim Bi sayfam var
Aynen canım su ihtiyacını tam karşılayamıuordur vücüt
Süper canım
sınırsız mıYok brn buralardaydim sadece listeye girmicem kv gidene kdr :) hanmeli ztn bnm yardimcim onada sinirsiz yetki verdim gecen hafta :)
doktora gitttim kaptan bebek tedavi vs..hanmeli nerdesin kiz
hoşgeldin canım :)Merhaba,yeni geldim grubunuza.Teşekkür ederim grubunuza dahil ettiğiniz için.
İşte böyle.
En sivri dillisi en acimasizi en dominanti
O sivri dili kendine işlemiyo ama onunla ilgili bisey yazdirmak istiyorumda nasil yazilir bilemedim
Kaçamaksız haftan var mı kız :) hic birimizin yok seninde yok yani b anlamda işlemiyo diyorum :)olur mu abla kendini başardınız :) bu hafta daha iyi olması lazım :) düşün bir kere hamburger patates pilav bezelye vs yedin bi de yemesen kesin -1 olurdun :) bu hafta süpppeeer bi irade gösterirsen bence bu haft daha fazla gider
şu an da 2 lt bitti bile.... elme aldım 1 lt detox içiyorum artık
sınırsız mı
doktora gitttim kaptan bebek tedavi vs..
hoşgeldin canım :)
ilk sayfadaki kuralları oku :)kabul edersen başlayaım yalnız o istikrarsızlığını sonlandırman lazım... bak herkes kilo veriyor sende vermeisin yoksa takım güme gidiyor :) kusura bakma hani sen öyleyazınca bende az bi uyarıda bulanayım dedim....
bana nasıl işlmiyor yane yaptım kız ben
Teşekkür ederim.Uyarıda bulunabilirsiniz sorun yok benim için.Benim Marta kadar en az 10 kilo vermem gerekiyor.hoşgeldin canım :)
ilk sayfadaki kuralları oku :)kabul edersen başlayaım yalnız o istikrarsızlığını sonlandırman lazım... bak herkes kilo veriyor sende vermeisin yoksa takım güme gidiyor :) kusura bakma hani sen öyleyazınca bende az bi uyarıda bulanayım dedim....
Allahımmm ne güzel bişey incelmek ya darısı başıma artıkkızlar annem smoothi makinası aldılar bana :)
vestel mix and go aldım :) şuan ilk smoothi mi bitirdim :) güzel makine valla ben çok sevdim :)100 tl kadar bide ucuz geldi :)
aayrıcaaaaaaaaaaaaaaaaa
dün kıyafet almaya gittik :)
her zaman L alan ben eevet BEN !
S beden aldım
etek de 44 alan BEN
40 beden aldım
bende bi havalar bi havalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?