Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ozmn o anlar heralde ya gelince bakar ev giderler insallah :)

Oh super :) sporunu yapmis oldun. Haftaya guzel eksi gelcek senden 6. Hissim oyle diyor
senin 6. hissini çok sevdim. inşalla h güzel bir yüzdeyle girerim listeye.
Ben haftaya seni tebrik etmek istiyorum canım
hepimiz süper sonuçlar alalım insallah
Haftaya yeni arkadaşlarımızda katılınca 1. Oluruz inşallah
insallah
Haftaya takimlarin listesinide ben yapicam insallah kendi takimimi birinci yazarim :)
çok amin

Merhaba,yeni geldim grubunuza.Teşekkür ederim grubunuza dahil ettiğiniz için.
Sanırım ilk kendimi tanıtmakla başlayacağım.Genel bilgilerden gireyim konuya 35 yaşındayım özel bir şirkette muhasebe yetkilisiyim (yani çok fazla hareket halinde değilim).Nisan ayından bu yana diyetisyene gidiyorum ama ne yazık ki istikrarsız devam edenlerdenimİnşallah sizinle istikrar sağlayacağım.Nisan Ayında ki başlangıç kilom 116,8 şuan ki kilom ise 99,4 boyum ise 1.72.Hedef kilomda 75.
İşte böyle.

Hosgeldin :) beraber vericez kilolari umutsuz olma. Sonucda uc basamaklilardan dusmussun ya gerisi gelir :) boyunda avantajiyla hedefine fazla yok :) bende elif takimin kaptaniyim 26 yasindayim 2 cocugum var.

Ilk sayfadaki kurallari okursan isleyiside az cok anlarsin aklina takilan birsey olursa sorarsin zaten

Hoşgeldin aramıza tam olarak katılım sağlarsan bizimle motive olursun burada hareketli hareketsiz herkes kilo veriyo

aayyyy çok fenasınıııızzzzz... nasıl ddedikodu kokmuş burasııııı

iyi düşün şekerim... sen bu hafta full ödem attın bende yedm yedim zayıfladım haftaya ben de sana yazdırırım bir şeyler ona göre düşün derim

Hadi insallah canim senin agzin bal yesin hanmeli bende senin sayende oldugunu düsünüyorum bu haftada slki tut bizi sekerim
olur mu abla kendini başardınız :) bu hafta daha iyi olması lazım :) düşün bir kere hamburger patates pilav bezelye vs yedin bi de yemesen kesin -1 olurdun :) bu hafta süpppeeer bi irade gösterirsen bence bu haft daha fazla gider
Aynen ya verelim de :)) benim yemeklerimi falan yüklediğim Bi sayfam var

Aynen canım su ihtiyacını tam karşılayamıuordur vücüt

Süper canım
şu an da 2 lt bitti bile.... elme aldım 1 lt detox içiyorum artık
Yok brn buralardaydim sadece listeye girmicem kv gidene kdr :) hanmeli ztn bnm yardimcim onada sinirsiz yetki verdim gecen hafta :)
sınırsız mı

doktora gitttim kaptan bebek tedavi vs..

fattylamb94 sende hanmeli ne bise yazdir bakim ne yazdircan

hoşgeldin canım :)
ilk sayfadaki kuralları oku :)kabul edersen başlayaım yalnız o istikrarsızlığını sonlandırman lazım... bak herkes kilo veriyor sende vermeisin yoksa takım güme gidiyor :) kusura bakma hani sen öyleyazınca bende az bi uyarıda bulanayım dedim....
En sivri dillisi en acimasizi en dominanti

O sivri dili kendine işlemiyo ama onunla ilgili bisey yazdirmak istiyorumda nasil yazilir bilemedim

bana nasıl işlmiyor ya ne yaptım kız ben

kızlar annem smoothi makinası aldılar bana :)
vestel mix and go aldım :) şuan ilk smoothi mi bitirdim :) güzel makine valla ben çok sevdim :)100 tl kadar bide ucuz geldi :)

aayrıcaaaaaaaaaaaaaaaaa

dün kıyafet almaya gittik :)

her zaman L alan ben eevet BEN !

S beden aldım

etek de 44 alan BEN

40 beden aldım

bende bi havalar bi havalar

Kaçamaksız haftan var mı kız :) hic birimizin yok seninde yok yani b anlamda işlemiyo diyorum :)

Teşekkür ederim.Uyarıda bulunabilirsiniz sorun yok benim için.Benim Marta kadar en az 10 kilo vermem gerekiyor.

Allahımmm ne güzel bişey incelmek ya darısı başıma artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…