Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gorumcen gelene kdr brkle bakalim belki gorumcen bakar bi ev oda sizinle kalcak degil ya

Yani muhtemelen öyle olur. Gitmeden önce görümcem gelince ev işini halledelim falan diye konuşmuşlardi kv ile.bana da söylemişti. Gelince bakarlar büyük ihtimalle.
Bakmazlarsada sen yalandan laf at ortaya tutacaginiz ev cok uzak olmasin bi minibus mesafesi yeter falan diye esek degillerse anlarlar :) yada kv ne de siz ev tutunca sen cocuga bakarsin ben grumcemle evi temizler yerlestirirm fln :)

Kizlar takimlara soooyyyle bi baktimda muhtemelen ucuncu oluruz cnku herMnki gibi 7.takimi yuzdesi guzel olur onlar bir yada 2. Olurlar 12. Takiminda yuzdesi bizden yuksek bizde 3. Oluruz insallah

Bakmazlarsada sen yalandan laf at ortaya tutacaginiz ev cok uzak olmasin bi minibus mesafesi yeter falan diye esek degillerse anlarlar :) yada kv ne de siz ev tutunca sen cocuga bakarsin ben grumcemle evi temizler yerlestirirm fln :)
Canım zaten kv değil ama görumcemle sürekli takılırız birbirimize o arada hep söylüyorum şakayla. Yakında kendi evime beni almayacaksiniz ben bir ev bulup gideyim en iyisi falan diye .Çok iyidir görümcem. Yani tek olsaam ev arkadassi olarak onunla yasardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…