Gorumcen gelene kdr brkle bakalim belki gorumcen bakar bi ev oda sizinle kalcak degil yaValla bu ara çok kafama taktım bu konuyu be
Canım zaten eşim bir araştırıp bakmıyor ki. Daha eşime kalsa kv bizimlekalacakti. Valla atismanin sonu çok kötü yere gidiyordu ki ev tutma konusunda razı oldu. Gorumcem de geleceğini duyunca ev tutmaya karar verdi.Şimdi konuyu açınca da tamam deyip geçiyor. Görümcem gelince mi bakacaklar yoksa daha bekleyecekler mi bilmiyorum
Oh super :) sporunu yapmis oldun. Haftaya guzel eksi gelcek senden 6. Hissim oyle diyorbugün okulda nobetciydim 4 kat merdiveni tüm gün inip ciktim. üstüne beden eğitimi dersinde de bol bol yürüdüm. bugün iyi hareket etmiş oldum
Kiz dedigim yere yazsana :) kisisel bilgiler ozel alan :)Kızlar nereyi bulduysam yazdım ceza yazımı oldumu bakem
Yani muhtemelen öyle olur. Gitmeden önce görümcem gelince ev işini halledelim falan diye konuşmuşlardi kv ile.bana da söylemişti. Gelince bakarlar büyük ihtimalle.Gorumcen gelene kdr brkle bakalim belki gorumcen bakar bi ev oda sizinle kalcak degil ya
yazmamak için yapıyorsun bunları değil miKızlar nereyi bulduysam yazdım ceza yazımı oldumu bakem
guzel menu dolu dolu :)
yazdım canım. tekrar seni tebrik ederim
bugün okulda nobetciydim 4 kat merdiveni tüm gün inip ciktim. üstüne beden eğitimi dersinde de bol bol yürüdüm. bugün iyi hareket etmiş oldum
Bakmazlarsada sen yalandan laf at ortaya tutacaginiz ev cok uzak olmasin bi minibus mesafesi yeter falan diye esek degillerse anlarlar :) yada kv ne de siz ev tutunca sen cocuga bakarsin ben grumcemle evi temizler yerlestirirm fln :)Yani muhtemelen öyle olur. Gitmeden önce görümcem gelince ev işini halledelim falan diye konuşmuşlardi kv ile.bana da söylemişti. Gelince bakarlar büyük ihtimalle.
Anaaa hanmeli bizim gruptamıymış
Haftaya yeni arkadaşlarımızda katılınca 1. Oluruz inşallahKizlar takimlara soooyyyle bi baktimda muhtemelen ucuncu oluruz cnku herMnki gibi 7.takimi yuzdesi guzel olur onlar bir yada 2. Olurlar 12. Takiminda yuzdesi bizden yuksek bizde 3. Oluruz insallah
Insallah cnm sende bireyselde dereceye girersin insallahHaftaya yeni arkadaşlarımızda katılınca 1. Oluruz inşallah
Kesnlikle canim biz birinci olucazHaftaya yeni arkadaşlarımızda katılınca 1. Oluruz inşallah
Anaaa hanmeli bizim gruptamıymış
Haftaya takimlarin listesinide ben yapicam insallah kendi takimimi birinci yazarim :)Kesnlikle canim biz birinci olucaz
Hadi insallahHaftaya takimlarin listesinide ben yapicam insallah kendi takimimi birinci yazarim :)
Valla bireyselde gözüm yok takım olarak o birincilik hissini yaşayalım istiyorumInsallah cnm sende bireyselde dereceye girersin insallah
Valla haberim yoktugunaydin kuzum
VallaValla bireyselde gözüm yok takım olarak o birincilik hissini yaşayalım istiyorum
Valla haberim yoktune yazdırsam kız azcık yardımcı ol
Canım zaten kv değil ama görumcemle sürekli takılırız birbirimize o arada hep söylüyorum şakayla. Yakında kendi evime beni almayacaksiniz ben bir ev bulup gideyim en iyisi falan diye .Çok iyidir görümcem. Yani tek olsaam ev arkadassi olarak onunla yasardim.Bakmazlarsada sen yalandan laf at ortaya tutacaginiz ev cok uzak olmasin bi minibus mesafesi yeter falan diye esek degillerse anlarlar :) yada kv ne de siz ev tutunca sen cocuga bakarsin ben grumcemle evi temizler yerlestirirm fln :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?