- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Masallah kizlarAhSen_2504 cezama raziyim arkadasim
Gerçekleşen menümü yazayım artık Bi tek akşam öğünüm kaldı
Uyanınca : 1 bardak ılık limonlu su
1 tk çörek otu yağı
Kahvaltı : 4 yk yoğurt içine;
2 tk chia tohumu
Cennet meyvesi
Kabak çekirdeği içi
Baharat mix
Ara : yarım avuç içi kadar kavrulmamış kaju, fındık,kuru üzüm
Öğle : Brüksel lahanası Üzerine pul biberli limonlu yoğurt
Salata (kıvırcık, mor lahana,havuç,salatalık,kırmızı acı biber)
Akşam : 1 adet çipura 300-400 gr
Fırında ızgara yapacağım
Bol salata
Sıvılar ;
3 lt su (içinde limon ve kiraz sapı olan)
1 lt detoks çayı
1 maden suyu
1 şekersiz Türk kahvesi
1 ananaslı açaili bitki çayı
Spor :
1 saat ya da geçebilir ama 1 saat garanti :) yazarım sporu yine
Aynen bende insallah derecrye gircez
Gecms olsun cnm neyi var
herkes sessiz sessiz bekliyo
guzel menu dolu dolu :)
ayy sendedemi kv varbende izine ciktim kv gidene kdr :) tnm senide sabit yazip izine ayiralim
Merhaba,yeni geldim grubunuza.Teşekkür ederim grubunuza dahil ettiğiniz için.
Sanırım ilk kendimi tanıtmakla başlayacağım.Genel bilgilerden gireyim konuya 35 yaşındayım özel bir şirkette muhasebe yetkilisiyim (yani çok fazla hareket halinde değilim).Nisan ayından bu yana diyetisyene gidiyorum ama ne yazık ki istikrarsız devam edenlerdenimİnşallah sizinle istikrar sağlayacağım.Nisan Ayında ki başlangıç kilom 116,8 şuan ki kilom ise 99,4 boyum ise 1.72.Hedef kilomda 75.
İşte böyle.
kızlar annem smoothi makinası aldılar bana :)
vestel mix and go aldım :) şuan ilk smoothi mi bitirdim :) güzel makine valla ben çok sevdim :)100 tl kadar bide ucuz geldi :)
aayrıcaaaaaaaaaaaaaaaaa
dün kıyafet almaya gittik :)
her zaman L alan ben eevet BEN !
S beden aldım
etek de 44 alan BEN
40 beden aldım
bende bi havalar bi havalar
Merhaba,yeni geldim grubunuza.Teşekkür ederim grubunuza dahil ettiğiniz için.
Sanırım ilk kendimi tanıtmakla başlayacağım.Genel bilgilerden gireyim konuya 35 yaşındayım özel bir şirkette muhasebe yetkilisiyim (yani çok fazla hareket halinde değilim).Nisan ayından bu yana diyetisyene gidiyorum ama ne yazık ki istikrarsız devam edenlerdenimİnşallah sizinle istikrar sağlayacağım.Nisan Ayında ki başlangıç kilom 116,8 şuan ki kilom ise 99,4 boyum ise 1.72.Hedef kilomda 75.
İşte böyle.
şu an da 2 lt bitti bile.... elme aldım 1 lt detox içiyorum artık
vestel mix and go aldım :) şuan ilk smoothi mi bitirdim :) güzel makine valla ben çok sevdim :)100 tl kadar bide ucuz geldi :)
aayrıcaaaaaaaaaaaaaaaaa
S beden aldım
etek de 44 alan BEN
40 beden aldım
Kaçamaksız haftan var mı kız :) hic birimizin yok seninde yok yani b anlamda işlemiyo diyorum :)
Ön numara menucanım afiyet olsun
Kanguru_ bu hafta bütün takım bireysel spor yarışması yapsak, bende arada kaçırıyorum hem kaçırmamış olurum yarışma iyi oluyor ama 2’li ve grup değil bireysel olsun ilk 3 açıklayalım cuma olur mu
Pantolonum öyle bollaştı ki üzerim de şu an kendimi çok zayıf hissediyorum :))
Hosgeldin. Birlikte vereceğiz kiloları insallahMerhaba,yeni geldim grubunuza.Teşekkür ederim grubunuza dahil ettiğiniz için.
İşte böyle.
Sey yazayim en iyisi seyhan ablam bir melekBencede bireysel olsun haftanın sonunda 1.2.3. Seçilir
Zaten o duygu inanılmaz bişey insan daha çok hirslaniyo. Senin için çok sevindim inşallah kısa zamanda gardirobunu baştan aşağı değiştirirsin
Ben sana dedim ya gecen hsfta sinirsiz yetki diye :) ben yokken buralar senden sorulur :) 6.takimin hanimagasi :)olur mu abla kendini başardınız :) bu hafta daha iyi olması lazım :) düşün bir kere hamburger patates pilav bezelye vs yedin bi de yemesen kesin -1 olurdun :) bu hafta süpppeeer bi irade gösterirsen bence bu haft daha fazla gider
şu an da 2 lt bitti bile.... elme aldım 1 lt detox içiyorum artık
sınırsız mı
doktora gitttim kaptan bebek tedavi vs..
hoşgeldin canım :)
ilk sayfadaki kuralları oku :)kabul edersen başlayaım yalnız o istikrarsızlığını sonlandırman lazım... bak herkes kilo veriyor sende vermeisin yoksa takım güme gidiyor :) kusura bakma hani sen öyleyazınca bende az bi uyarıda bulanayım dedim....
bana nasıl işlmiyor yane yaptım kız ben
Hayirli olsun canim.kızlar annem smoothi makinası aldılar bana :)
aayrıcaaaaaaaaaaaaaaaaa
S beden aldım
etek de 44 alan BEN
40 beden aldım
Gecmis olsun canim. Bu havalarda yaramiyo astimlilaraAbla ben sana ne yazdirayimmki. Kızlar yardim sizce Seyhan ablaya ne yazdiralım
Ön numara menucanım afiyet olsun
Canim astımı var bugünde igne yaptılar yavrum mafoldu
Hos geldin aramiza bol eksilerin olsun.
Kendimi tanitayimm ben yasmin 25 yaşındayım ev hanımıyim 2 cocugum var
Olur cnm. 1. Olani ismimizin altina yazariz 6. Takim spor birincsi dye :)Kanguru_ bu hafta bütün takım bireysel spor yarışması yapsak, bende arada kaçırıyorum hem kaçırmamış olurum yarışma iyi oluyor ama 2’li ve grup değil bireysel olsun ilk 3 açıklayalım cuma olur mu
kilo fazla 9lunca 2 kilo bile farkediyo :) bnmde oyleydi ne seviniyodum :) buda sana motivasyon olsunPantolonum öyle bollaştı ki üzerim de şu an kendimi çok zayıf hissediyorum :))
Hosgeldiniz seyhan benMerhaba,yeni geldim grubunuza.Teşekkür ederim grubunuza dahil ettiğiniz için.
İşte böyle.
HoşbuldumHosgeldin. Birlikte vereceğiz kiloları insallah
Spor yapabiliyomusunHoşbuldumevet vermek zorundayım ilk önce sağlığım için.Diyete başlamadan önce İnsülin direncim 40 ları görmüştü şimdi 20 ler de seyrediyor ki buna da şükür diyorum.
aayrıcaaaaaaaaaaaaaaaaa
S beden aldım
etek de 44 alan BEN
40 beden aldım
Ay doğru kız sen hiç kaçamak yapmıyordun :) çok pardon ama bende artık yapmıcammBencede bireysel olsun haftanın sonunda 1.2.3. Seçilir
Zaten o duygu inanılmaz bişey insan daha çok hirslaniyo. Senin için çok sevindim inşallah kısa zamanda gardirobunu baştan aşağı değiştirirsin
Benimde planim o sekilde 70 kilo olsam esimin kredi karti limitini zorlicamTebriklerdarısı başımiza. Bir kilo veriyim vallahi ilk isim delice alışveriş yapmak olacak. Hiç acımadan tüm dolabı yenileyecegim. İç çamaşırı dan pijamalara kadar
Belli bi saati olsa keşke bu işinYa baska zaman olsa herkes listesini bu saate kdr paylasir simdk bekliyoruz ya kimse paylasmiyo
Spor yapmıyorum diyetisyenle devam ettiğim için yürüyüşten başka spora müsade etmiyorSpor yapabiliyomusun
Aksam 8 e kadar vakti vsr :)Belli bi saati olsa keşke bu işin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?