Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Masallah kizlar AhSen_2504 cezama raziyim arkadasim

Abla ben sana ne yazdirayimmki. Kızlar yardim sizce Seyhan ablaya ne yazdiralım

Ön numara menu canım afiyet olsun

Aynen bende insallah derecrye gircez

Gecms olsun cnm neyi var
herkes sessiz sessiz bekliyo

guzel menu dolu dolu :)

ayy sendedemi kv var bende izine ciktim kv gidene kdr :) tnm senide sabit yazip izine ayiralim

Canim astımı var bugünde igne yaptılar yavrum mafoldu

Hos geldin aramiza bol eksilerin olsun.
Kendimi tanitayimm ben yasmin 25 yaşındayım ev hanımıyim 2 cocugum var

Aldıkların hayırlı olsun canim özellikle kıyafetlerin güle güle kullan ne güzel incecik sin ya darısı bize inşallah

Hoşgeldin canım buraya her zaman vakit ayır veririz fazla kilo değil o hiç takma kafana :)

şu an da 2 lt bitti bile.... elme aldım 1 lt detox içiyorum artık

Benim 3 lt oldu :) 1 lt detoks çayı :) 4-5 lt sıvı aldım

Güle güle kullan canım, süper ya ne mutlu oluyor insan hangi tatlı bu keyfi yaşatabilir ki

Kaçamaksız haftan var mı kız :) hic birimizin yok seninde yok yani b anlamda işlemiyo diyorum :)

Lütfen burada “hiç birimizin Yok” denerek bana haksızlık yapılıyor :)

Ön numara menu canım afiyet olsun

Sağol canım
Gördükçe onu zayıflamak ve çabalamak için tetikleyecek Bi şey yazdır bence

Bencede bireysel olsun haftanın sonunda 1.2.3. Seçilir

Pantolonum öyle bollaştı ki üzerim de şu an kendimi çok zayıf hissediyorum :))

Zaten o duygu inanılmaz bişey insan daha çok hirslaniyo. Senin için çok sevindim inşallah kısa zamanda gardirobunu baştan aşağı değiştirirsin

Hosgeldin. Birlikte vereceğiz kiloları insallah

Zaten o duygu inanılmaz bişey insan daha çok hirslaniyo. Senin için çok sevindim inşallah kısa zamanda gardirobunu baştan aşağı değiştirirsin
Sey yazayim en iyisi seyhan ablam bir melek

Ben sana dedim ya gecen hsfta sinirsiz yetki diye :) ben yokken buralar senden sorulur :) 6.takimin hanimagasi :)

Ne dedi dr basliyomusunuz tedaviye
Hayirli olsun canim.

Ohh ne guzel incelmisin bak :)
Gecmis olsun canim. Bu havalarda yaramiyo astimlilara
Olur cnm. 1. Olani ismimizin altina yazariz 6. Takim spor birincsi dye :) hanmeli yine sen ilgilenir misin
Pantolonum öyle bollaştı ki üzerim de şu an kendimi çok zayıf hissediyorum :))
kilo fazla 9lunca 2 kilo bile farkediyo :) bnmde oyleydi ne seviniyodum :) buda sana motivasyon olsun

Hosgeldiniz seyhan ben

Tebrikler darısı başımiza. Bir kilo veriyim vallahi ilk isim delice alışveriş yapmak olacak. Hiç acımadan tüm dolabı yenileyecegim. İç çamaşırı dan pijamalara kadar

Ya baska zaman olsa herkes listesini bu saate kdr paylasir simdk bekliyoruz ya kimse paylasmiyo

Ay doğru kız sen hiç kaçamak yapmıyordun :) çok pardon ama bende artık yapmıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…