Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu hafta sizlerden full motivasyon sifir kacamak istiyorum kizlar

Su spor yarismasini rekabetli hale getirerek birbirinize gaz verin. Ben arada ortaligi kizistiririm

bu bu hafta AhSen_2504 fazla spor yapmaz. O birinciligi kimseye kaptirmazdi resmen cokustem bu hafta birinci plasticwoman olabilir. Evet buyuk ihtimal ol olur

su mu :) kptan ben 6lt içiyorum :) millet ağlar bbak sonra

Sey yazayim en iyisi seyhan ablam bir melek

Teşekkür ederim canım

AhSen_2504 seyhan abla bu hafta kacamak yapmis heralde sey yazdirabilirsin "bu hafta hic kacamak yapmayacagim" falan

Aa olabilir. Takimin ablası şu olsun bu olsun diyemiyom

Ay doğru kız sen hiç kaçamak yapmıyordun :) çok pardon ama bende artık yapmıcamm

Yapmayak Bee kizz

Benimde planim o sekilde 70 kilo olsam esimin kredi karti limitini zorlicam

Ben o sözü çoktan aldım bile kartının dibine vuracam dibine

Teşekkür ederim HANIM AGA

Canim Eline emegine sağlık cok uğraştın hakkini helal et

[tr][/tr] [th]6. TAKIM HATUNLARI[/th] [th]5 OCAK HEDEF KİLOLAR[/th] [th]EKSİLER[/th] [tr][/tr] [td]hanımeli[/td] [td]66.4[/td] [td]-300[/td] [tr][/tr] [td]plasticwoman[/td] [td]97.3[/td] [td]-1.7[/td] [tr][/tr] [td]fattylamb[/td] [td]69.5[/td] [td]2.5[/td] [tr][/tr] [td]selmam[/td] [td]71.5[/td] [td]-1.2[/td] [tr][/tr] [td]zynpkr[/td] [td]93.0[/td] [td]-1.3[/td] [tr][/tr] [td]yasmin[/td] [td]76.9[/td] [td]-1.1[/td] [tr][/tr] [td]ervam[/td] [td]98.5[/td] [td]-1.8[/td] [tr][/tr] [td]elifhakan[/td] [td]84.0[/td] [td]-1.6[/td]

menüm :

sabah
3 yumurta ve bol lordan omlet... peynir zeytin

ara kahve

akşama yakın 1lt detox su

şimdi
kereviz çorbası 1,5 kase
2 bulgurca köfte
lahana turşusu

su toplam 3 tl devamı geliyor....
spor 150 dk yürüyüş

hoş geldin canım. ben de 116.5 kilodan 99.7 kiloya düştüm. neredeyse ayniyiz
E ervam44 haftaya tek umudumuz sensin bak %2 lerde gel lütfennn
ay büyük yük. bu hafta ciddi asılacağım insallah

bu arada ben hedefimi tutturamadım ne yazikki. bu haftadan umudum var insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…