Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşbuldumevet vermek zorundayım ilk önce sağlığım için.Diyete başlamadan önce İnsülin direncim 40 ları görmüştü şimdi 20 ler de seyrediyor ki buna da şükür diyorum.
Tabiki sağlığın için öncelikle vermelisin. Hepimiz için geçerli bu.ama görüntünün de nasıl değişeceğini düşünsene. Hangi yiyecek bundan daha çok mutluluk verir ki. Yaptığın tüm sporların diyetin sonucunda yaşayacağın mutluluğu düşünsene.

Kaçamaksız haftan var mı kız :) hic birimizin yok seninde yok yani b anlamda işlemiyo diyorum :)
kız ama bu kaçamak başka kaçamak.... en az her sabah 4 dilim tereyağlı ekmekyedim gece çitçit çekirdekler... ama varya 15 dk leslie yaptım anam babm demedim kalktım halının üzerinde tepindim durum hergün 500 ip 50 squat vs yaptım :)
Teşekkür ederim.Uyarıda bulunabilirsiniz sorun yok benim için.Benim Marta kadar en az 10 kilo vermem gerekiyor.
mart mı.. ohoooo oooo alasını verirsin o vakite kadar :)

Allahımmm ne güzel bişey incelmek ya darısı başıma artık
aminnn olacak kuzum sende 3 beden giy inşallah :)

Aldıkların hayırlı olsun canim özellikle kıyafetlerin güle güle kullan ne güzel incecik sin ya darısı bize inşallah
çok saol canım :) bu hafta çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim :)

ooo senin benden dha çok ya senin neyin varda içiyon o kadar

hahayt hanım ağa :)
esra bunu yzayımmı ?? :):)
ilgileneyim canım

Tamam ozaman yine herkes sana yazsin spor surelerini haftanin sonunda sende ilk ucu aciklarsin. Birinci olanida takimdaki herkes isminin altina yazar 6. Takimin spor birincisi diye :)

SPOR YARIŞMASI PEMBELERMAVİLERKIRMIZILARYEŞİLLER
CUMARTESİ ÖZLEM : 100 DK
FATTYLAMB : 125 DK
YASMİN : 80 DK
ELİFHAKAN : 83 DK
BALLİKAYFE : 45 DK
ZYNMNM : 60 DK
SEYHAN : 30 DK
SELMAM : 45 DK
PAZAR ÖZLEM : 90 DK
FATTYLAMB : 45 DK
YASMİN : 45 DK
ELİFHAKAN : 70 DK
BALLİKAYFE : 85 DK
ZYNMNM : 45 DK
SEYHAN : 70 DK
SELMAM : 55 DK
PAZARTESİÖZLEM : 140 DK
FATTYLAMB : 45 DK
YASMİN : 85 DK
ELİFHAKAN : 15 DK
..SEYHAN : 30 DK
BALLİKAYFE : 20 DK
SALIFATTYLAMB : 70 DKYASMİN : 45 DK
ELİF HAKAN : 150 DK

..SEYHAN : spor yok !
BALLİKAYFE :45 DK
ÇARŞAMBAFATTYLAMB : spor yok !YASMİN : 20 DK
ELİFHAKAN : 90 DK
..SEYHAN : 40 DK
BALLİKAYFE : ceza spor !
PERŞEMBE FATTYLAMB : İZİNLİYASMİN : 45 DK
ELiFHAKAN : 70 DK
..SEYHAN : mazeretli..!
BALLİKAYFE : bild yok.!
TOTAL FATTYLAMB : 285 DK YASMİN :195 DK
ELİFHAKAN : 478 DK
..SEYHAN : 170 DK
BALLİKAYFE :195 DK

takım 1. si elifhakandır :)

acık ara fark ile büyük bir gol atmış bulunmakta be vicdansız (!) 478 dk nedir... yemedin uyumadın ne yaptın o kadar

Elif mi cok sasirdim tebrik ederim bundan sonra her hfta iyi skorlar bekliyorum ondan

hatunu nasıl korkuttuysaniz artik

Bencede bireysel olsun haftanın sonunda 1.2.3. Seçilir

Zaten o duygu inanılmaz bişey insan daha çok hirslaniyo. Senin için çok sevindim inşallah kısa zamanda gardirobunu baştan aşağı değiştirirsin

Evet bireysel olsun bireysel :)))
Teşekkürler canım yol uzun olunca herşey motivasyon :)

Olur cnm. 1. Olani ismimizin altina yazariz 6. Takim spor birincsi dye :) hanmeli yine sen ilgilenir misin
kilo fazla 9lunca 2 kilo bile farkediyo :) bnmde oyleydi ne seviniyodum :) buda sana motivasyon olsun

Oley oley çok mutlu oldum en birinci ben olmalıyım :)

Benimde planim o sekilde 70 kilo olsam esimin kredi karti limitini zorlicam

Bende öyle düşünüyorum bayadır kendime Bi şey almıyorum hatta tatile de gitmedim bu sene zayıflıyıp gidicem diye :) daha uzun tatil çok alışveriş planım var :)

Spor yapmıyorum diyetisyenle devam ettiğim için yürüyüşten başka spora müsade etmiyor

Ne alaka ya nasıl diyetisyen bu, cidden spora izin vermeyen diyetisyenlerin mesleğe devam etmemeleri lazım çok kızıyorum

ooo senin benden dha çok ya senin neyin varda içiyon o kadar

Canım ama benim bütün sıvılarımın toplamı o :) su 3,5 lt falan oluyor

Hadi herkez elife tezahurat yapsin gelince sevinir motive okur bu hafta 1000 dk spor yapar

En birinci sen ol ozaman hadi bakalimmm guzel bi hafta olsun

hımm :) anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…