Tabiki sağlığın için öncelikle vermelisin. Hepimiz için geçerli bu.ama görüntünün de nasıl değişeceğini düşünsene. Hangi yiyecek bundan daha çok mutluluk verir ki. Yaptığın tüm sporların diyetin sonucunda yaşayacağın mutluluğu düşünsene.Hoşbuldumevet vermek zorundayım ilk önce sağlığım için.Diyete başlamadan önce İnsülin direncim 40 ları görmüştü şimdi 20 ler de seyrediyor ki buna da şükür diyorum.
Neyse çok yokmuşAksam 8 e kadar vakti vsr :)
Tmm yuruyusde spor zaten :) onmli olan hareket etmek. Marta kadar gider bayaga merak etme 10 olmazsada 7 8 olurSpor yapmıyorum diyetisyenle devam ettiğim için yürüyüşten başka spora müsade etmiyor
kız ama bu kaçamak başka kaçamak.... en az her sabah 4 dilim tereyağlı ekmekyedimKaçamaksız haftan var mı kız :) hic birimizin yok seninde yok yani b anlamda işlemiyo diyorum :)
mart mı.. ohoooo oooo alasını verirsin o vakite kadar :)Teşekkür ederim.Uyarıda bulunabilirsiniz sorun yok benim için.Benim Marta kadar en az 10 kilo vermem gerekiyor.
aminnn olacak kuzum sende 3 beden giy inşallah :)Allahımmm ne güzel bişey incelmek ya darısı başıma artık
çok saol canım :) bu hafta çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim :)Aldıkların hayırlı olsun canim özellikle kıyafetlerin güle güle kullan ne güzel incecik sin ya darısı bize inşallah
ooo senin benden dha çok ya senin neyin varda içiyon o kadarHoşgeldin canım buraya her zaman vakit ayır veririz fazla kilo değil o hiç takma kafana :)
Benim 3 lt oldu :) 1 lt detoks çayı :) 4-5 lt sıvı aldım
Güle güle kullan canım, süper ya ne mutlu oluyor insan hangi tatlı bu keyfi yaşatabilir ki
Lütfen burada “hiç birimizin Yok” denerek bana haksızlık yapılıyor :)
Sağol canım
Gördükçe onu zayıflamak ve çabalamak için tetikleyecek Bi şey yazdır bence
Ben sana dedim ya gecen hsfta sinirsiz yetki diye :) ben yokken buralar senden sorulur :) 6.takimin hanimagasi :)
Ne dedi dr basliyomusunuz tedaviye
Hayirli olsun canim.
Ohh ne guzel incelmisin bak :)
Gecmis olsun canim. Bu havalarda yaramiyo astimlilara
Olur cnm. 1. Olani ismimizin altina yazariz 6. Takim spor birincsi dye :)hanmeli yine sen ilgilenir misin
kilo fazla 9lunca 2 kilo bile farkediyo :) bnmde oyleydi ne seviniyodum :) buda sana motivasyon olsun
Baska zaman herkes bu saate kdr paylasmis oluyoduNeyse çok yokmuş
kız adamı batıracan :):)Tebriklerdarısı başımiza. Bir kilo veriyim vallahi ilk isim delice alışveriş yapmak olacak. Hiç acımadan tüm dolabı yenileyecegim. İç çamaşırı dan pijamalara kadar
Tamam ozaman yine herkes sana yazsin spor surelerini haftanin sonunda sende ilk ucu aciklarsin. Birinci olanida takimdaki herkes isminin altina yazar 6. Takimin spor birincisi diye :)kız ama bu kaçamak başka kaçamak.... en az her sabah 4 dilim tereyağlı ekmekyedimgece çitçit çekirdekler... ama varya 15 dk leslie yaptım anam babm demedim kalktım halının üzerinde tepindim durum hergün 500 ip 50 squat vs yaptım :)
mart mı.. ohoooo oooo alasını verirsin o vakite kadar :)
aminnn olacak kuzum sende 3 beden giy inşallah :)
çok saol canım :) bu hafta çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim :)
ooo senin benden dha çok ya senin neyin varda içiyon o kadar
hahayt hanım ağa :)
esra bunu yzayımmı ?? :):)
ilgileneyim canım
SPOR YARIŞMASI | PEMBELER | MAVİLER | KIRMIZILAR | YEŞİLLER |
---|---|---|---|---|
CUMARTESİ | ÖZLEM : 100 DK FATTYLAMB : 125 DK | YASMİN : 80 DK ELİFHAKAN : 83 DK | BALLİKAYFE : 45 DK ZYNMNM : 60 DK | SEYHAN : 30 DK SELMAM : 45 DK |
PAZAR | ÖZLEM : 90 DK FATTYLAMB : 45 DK | YASMİN : 45 DK ELİFHAKAN : 70 DK | BALLİKAYFE : 85 DK ZYNMNM : 45 DK | SEYHAN : 70 DK SELMAM : 55 DK |
PAZARTESİ | ÖZLEM : 140 DK FATTYLAMB : 45 DK | YASMİN : 85 DK ELİFHAKAN : 15 DK | .. | SEYHAN : 30 DK BALLİKAYFE : 20 DK |
SALI | FATTYLAMB : 70 DK | YASMİN : 45 DK ELİF HAKAN : 150 DK | .. | SEYHAN : spor yok ! BALLİKAYFE :45 DK |
ÇARŞAMBA | FATTYLAMB : spor yok ! | YASMİN : 20 DK ELİFHAKAN : 90 DK | .. | SEYHAN : 40 DK BALLİKAYFE : ceza spor ! |
PERŞEMBE | FATTYLAMB : İZİNLİ | YASMİN : 45 DK ELiFHAKAN : 70 DK | .. | SEYHAN : mazeretli..! BALLİKAYFE : bild yok.! |
TOTAL | FATTYLAMB : 285 DK | YASMİN :195 DK ELİFHAKAN : 478 DK | .. | SEYHAN : 170 DK BALLİKAYFE :195 DK |
tamam canımTamam ozaman yine herkes sana yazsin spor surelerini haftanin sonunda sende ilk ucu aciklarsin. Birinci olanida takimdaki herkes isminin altina yazar 6. Takimin spor birincisi diye :)
Elif mi
SPOR YARIŞMASI PEMBELER MAVİLER KIRMIZILAR YEŞİLLER CUMARTESİ ÖZLEM : 100 DK
FATTYLAMB : 125 DKYASMİN : 80 DK
ELİFHAKAN : 83 DKBALLİKAYFE : 45 DK
ZYNMNM : 60 DKSEYHAN : 30 DK
SELMAM : 45 DKPAZAR ÖZLEM : 90 DK
FATTYLAMB : 45 DKYASMİN : 45 DK
ELİFHAKAN : 70 DKBALLİKAYFE : 85 DK
ZYNMNM : 45 DKSEYHAN : 70 DK
SELMAM : 55 DKPAZARTESİ ÖZLEM : 140 DK
FATTYLAMB : 45 DKYASMİN : 85 DK
ELİFHAKAN : 15 DK.. SEYHAN : 30 DK
BALLİKAYFE : 20 DKSALI FATTYLAMB : 70 DK YASMİN : 45 DK
ELİF HAKAN : 150 DK
.. SEYHAN : spor yok !
BALLİKAYFE :45 DKÇARŞAMBA FATTYLAMB : spor yok ! YASMİN : 20 DK
ELİFHAKAN : 90 DK.. SEYHAN : 40 DK
BALLİKAYFE : ceza spor !PERŞEMBE FATTYLAMB : İZİNLİ YASMİN : 45 DK
ELiFHAKAN : 70 DK.. SEYHAN : mazeretli..!
BALLİKAYFE : bild yok.!TOTAL FATTYLAMB : 285 DK YASMİN :195 DK
ELİFHAKAN : 478 DK.. SEYHAN : 170 DK
BALLİKAYFE :195 DK
takım 1. si elifhakandır :)
acık ara fark ile büyük bir gol atmış bulunmaktabe vicdansız (!) 478 dk nedir... yemedin uyumadın ne yaptın o kadar
Kilo verme sürecinde alışveriş yapmayacağım zayiflayinca aldığıma karışmayacaksin dolabı yenileyecegim dedim. Sen zayıfla da tamam dedi. Anlaşma yaptıkkız adamı batıracan :):)
harika :) o günlerde gelir inşallahKilo verme sürecinde alışveriş yapmayacağım zayiflayinca aldığıma karışmayacaksin dolabı yenileyecegim dedim. Sen zayıfla da tamam dedi. Anlaşma yaptık
SPOR YARIŞMASI PEMBELER MAVİLER KIRMIZILAR YEŞİLLER CUMARTESİ ÖZLEM : 100 DK
FATTYLAMB : 125 DKYASMİN : 80 DK
ELİFHAKAN : 83 DKBALLİKAYFE : 45 DK
ZYNMNM : 60 DKSEYHAN : 30 DK
SELMAM : 45 DKPAZAR ÖZLEM : 90 DK
FATTYLAMB : 45 DKYASMİN : 45 DK
ELİFHAKAN : 70 DKBALLİKAYFE : 85 DK
ZYNMNM : 45 DKSEYHAN : 70 DK
SELMAM : 55 DKPAZARTESİ ÖZLEM : 140 DK
FATTYLAMB : 45 DKYASMİN : 85 DK
ELİFHAKAN : 15 DK.. SEYHAN : 30 DK
BALLİKAYFE : 20 DKSALI FATTYLAMB : 70 DK YASMİN : 45 DK
ELİF HAKAN : 150 DK
.. SEYHAN : spor yok !
BALLİKAYFE :45 DKÇARŞAMBA FATTYLAMB : spor yok ! YASMİN : 20 DK
ELİFHAKAN : 90 DK.. SEYHAN : 40 DK
BALLİKAYFE : ceza spor !PERŞEMBE FATTYLAMB : İZİNLİ YASMİN : 45 DK
ELiFHAKAN : 70 DK.. SEYHAN : mazeretli..!
BALLİKAYFE : bild yok.!TOTAL FATTYLAMB : 285 DK YASMİN :195 DK
ELİFHAKAN : 478 DK.. SEYHAN : 170 DK
BALLİKAYFE :195 DK
takım 1. si elifhakandır :)
acık ara fark ile büyük bir gol atmış bulunmaktabe vicdansız (!) 478 dk nedir... yemedin uyumadın ne yaptın o kadar
Bencede bireysel olsun haftanın sonunda 1.2.3. Seçilir
Zaten o duygu inanılmaz bişey insan daha çok hirslaniyo. Senin için çok sevindim inşallah kısa zamanda gardirobunu baştan aşağı değiştirirsin
Olur cnm. 1. Olani ismimizin altina yazariz 6. Takim spor birincsi dye :)hanmeli yine sen ilgilenir misin
kilo fazla 9lunca 2 kilo bile farkediyo :) bnmde oyleydi ne seviniyodum :) buda sana motivasyon olsun
Benimde planim o sekilde 70 kilo olsam esimin kredi karti limitini zorlicam
Spor yapmıyorum diyetisyenle devam ettiğim için yürüyüşten başka spora müsade etmiyor
ooo senin benden dha çok ya senin neyin varda içiyon o kadar
İnşallah :)harika :) o günlerde gelir inşallah
En birinci sen ol ozaman hadi bakalimmm guzel bi hafta olsunEvet bireysel olsun bireysel :)))
Teşekkürler canım yol uzun olunca herşey motivasyon :)
Oley oley çok mutlu oldum en birinci ben olmalıyım :)
Bende öyle düşünüyorum bayadır kendime Bi şey almıyorum hatta tatile de gitmedim bu sene zayıflıyıp gidicem diye :) daha uzun tatil çok alışveriş planım var :)
Ne alaka ya nasıl diyetisyen bu, cidden spora izin vermeyen diyetisyenlerin mesleğe devam etmemeleri lazım çok kızıyorum
Canım ama benim bütün sıvılarımın toplamı o :) su 3,5 lt falan oluyor
Evet bireysel olsun bireysel :)))
Teşekkürler canım yol uzun olunca herşey motivasyon :)
Oley oley çok mutlu oldum en birinci ben olmalıyım :)
Bende öyle düşünüyorum bayadır kendime Bi şey almıyorum hatta tatile de gitmedim bu sene zayıflıyıp gidicem diye :) daha uzun tatil çok alışveriş planım var :)
Ne alaka ya nasıl diyetisyen bu, cidden spora izin vermeyen diyetisyenlerin mesleğe devam etmemeleri lazım çok kızıyorum
Canım ama benim bütün sıvılarımın toplamı o :) su 3,5 lt falan oluyor
En birinci sen ol ozaman hadi bakalimmm guzel bi hafta olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?