Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tahmin ediyorum cnm ama hic cozum odakli dusunmuyosun. Sanki esra sen doyet yapamiosun yapma desek birakacak gibisin
gecmis olsun canim :)

ne iftirasina dusmussun kiz kim iftira atti sana
Yok valla bırakmam çok istiyorum eskisi gibi dikkat etmeyi ve edicem de zaten böyle devam etmez. Sadece nasil bir yol izlesem onu düşünüyorum. Kahvaltı çok önemli oglen akşam zaten sorun degil hallederim. Artık bu yulaf yogurt isinden de bıktım ben sevmem kahvaltida yogurt meyve. Ama dediğim gibi 10 dk da normal kahvalti yapmak zor. Önümüz ramazan tabi o zaman daha rahat olurum sahur ve akşam evde olduğum için

aslında sahur erken olucak suan sen kendını pruclu gıbı dusunsen artıdasın bıle sıvı tuketımınde hem ramazana da alışmış olursun...

kiz bnm kp calisirken bapiyodu biliyomusun yumurtayi aksamdan hasliyodu sabahda azcik kaynatip yiyodu oyle yapabilirsin. Ustunu giyinirken bile yersin yaninada peynir zeytin fln cikar ayak ustu ye ise gidincede acikirsan meyve ye

Karman corman gözüksedee harika doyurucu bir tabak oldu :)) böyle guzel tabaklar yapınca ömür boyu diyet yapabilirim diyorum kendime
ooohh afiyet olsun canim

benlede dalga gecıyor.. uzuldum valla kızdım kendıme bılmeden konustum ayıp oldu dıye.... uleyn varya içim rahatladı
Ay sen Elife ne bakıyon ya kenafir gözlü benle hep dalga geçer yerden yere vurur beni
Karman corman gözüksedee harika doyurucu bir tabak oldu :)) böyle guzel tabaklar yapınca ömür boyu diyet yapabilirim diyorum kendime
Huzurrr bu ne ya harika görünüyo canım istediiii
aslında sahur erken olucak suan sen kendını pruclu gıbı dusunsen artıdasın bıle sıvı tuketımınde hem ramazana da alışmış olursun...
Kız oruçlu psikolojisi başka şimdi akşama yiyeceğim makarnanın hayalini kuruyorum ayy esperenzayle elif gormesin bu dediğimi

Oyle yapcam zaten hep oyle yapiyodum ben sogukta yerim 4 5 lokmada bitiyo küçücük bisey. Ben sadece cigdemin dedigi gibi isyerinde yiyemem diyorum

seni sevdigimide bil isterim

Oyle yapcam zaten hep oyle yapiyodum ben sogukta yerim 4 5 lokmada bitiyo küçücük bisey. Ben sadece cigdemin dedigi gibi isyerinde yiyemem diyorum
He anladim canim evde ye ozaman yaninada meyve kuruyemis fln al acikinca yersin bitki cayi icersin sen istersen yaparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…