Yok valla bırakmam çok istiyorum eskisi gibi dikkat etmeyi ve edicem de zaten böyle devam etmez. Sadece nasil bir yol izlesem onu düşünüyorum. Kahvaltı çok önemli oglen akşam zaten sorun degil hallederim. Artık bu yulaf yogurt isinden de bıktım ben sevmem kahvaltida yogurt meyve. Ama dediğim gibi 10 dk da normal kahvalti yapmak zor. Önümüz ramazan tabi o zaman daha rahat olurum sahur ve akşam evde olduğum içinTahmin ediyorum cnm ama hic cozum odakli dusunmuyosun. Sanki esra sen doyet yapamiosun yapma desek birakacak gibisin
gecmis olsun canim :)
ne iftirasina dusmussun kiz kim iftira atti sana
benlede dalga gecıyor.. uzuldum valla kızdım kendıme bılmeden konustum ayıp oldu dıye.... uleyn varyaKız dalga geçiyo benleişim çok free
Ah canimmm buldum mazlumu vuruyom kirbaci napimdıyonya bana yukluyon hatanı dıye ... sessizliğimden ıce kapanıklıgımdan faydalanma elıff
canim sen gayet motivesin zaten masallah :)Tamam bırakınfattylamb94 yı ikna olmuyo çalışkan öğrencilere değer verin motive edin canım esperenzaa Kanguru_
Aaaa ne ikna olmaması kız ben diyet yapınca 1 tane kaçamağım olmaz bilenler bilir bakma 1 aydır yediğime içtiģime izindeyim diye öyle olduTamam bırakınfattylamb94 yı ikna olmuyo çalışkan öğrencilere değer verin motive edin canım esperenzaa Kanguru_
aslında sahur erken olucak suan sen kendını pruclu gıbı dusunsen artıdasın bıle sıvı tuketımınde hem ramazana da alışmış olursun...Yok valla bırakmam çok istiyorum eskisi gibi dikkat etmeyi ve edicem de zaten böyle devam etmez. Sadece nasil bir yol izlesem onu düşünüyorum. Kahvaltı çok önemli oglen akşam zaten sorun degil hallederim. Artık bu yulaf yogurt isinden de bıktım ben sevmem kahvaltida yogurt meyve. Ama dediğim gibi 10 dk da normal kahvalti yapmak zor. Önümüz ramazan tabi o zaman daha rahat olurum sahur ve akşam evde olduğum için
Ah canimmm buldum mazlumu vuruyom kirbaci napim
canim sen gayet motivesin zaten masallah :)
Aaaa ne ikna olmaması kız ben diyet yapınca 1 tane kaçamağım olmaz bilenler bilir bakma 1 aydır yediğime içtiģime izindeyim diye öyle oldu
ahhh kıyamam ben kendıme oyy oyy oyyyyAh canimmm buldum mazlumu vuruyom kirbaci napim
kiz bnm kp calisirken bapiyodu biliyomusun yumurtayi aksamdan hasliyodu sabahda azcik kaynatip yiyodu oyle yapabilirsin. Ustunu giyinirken bile yersin yaninada peynir zeytin fln cikar ayak ustu ye ise gidincede acikirsan meyve yeYok valla bırakmam çok istiyorum eskisi gibi dikkat etmeyi ve edicem de zaten böyle devam etmez. Sadece nasil bir yol izlesem onu düşünüyorum. Kahvaltı çok önemli oglen akşam zaten sorun degil hallederim. Artık bu yulaf yogurt isinden de bıktım ben sevmem kahvaltida yogurt meyve. Ama dediğim gibi 10 dk da normal kahvalti yapmak zor. Önümüz ramazan tabi o zaman daha rahat olurum sahur ve akşam evde olduğum için
ooohh afiyet olsun canimKarman corman gözüksedee harika doyurucu bir tabak oldu :)) böyle guzel tabaklar yapınca ömür boyu diyet yapabilirim diyorum kendime
Ay sen Elife ne bakıyon ya kenafir gözlü benle hep dalga geçer yerden yere vurur benibenlede dalga gecıyor.. uzuldum valla kızdım kendıme bılmeden konustum ayıp oldu dıye.... uleyn varyaiçim rahatladı
Huzurrr bu ne ya harika görünüyo canım istediiiiKarman corman gözüksedee harika doyurucu bir tabak oldu :)) böyle guzel tabaklar yapınca ömür boyu diyet yapabilirim diyorum kendime
Kız oruçlu psikolojisi başka şimdi akşama yiyeceğim makarnanın hayalini kuruyorumaslında sahur erken olucak suan sen kendını pruclu gıbı dusunsen artıdasın bıle sıvı tuketımınde hem ramazana da alışmış olursun...
Nazar ettim galiba kendime kabak tatlısı var iş yerinde gidip bakıp dönüyorum
sakin yeme canim verdigin kilolari geri alirsin. Zayif olmak mi daga guzrl yoksa kabak tatlisi miNazar ettim galiba kendime kabak tatlısı var iş yerinde gidip bakıp dönüyorum
ben sana kiycam ama sen bi 90 kiloya inahhh kıyamam ben kendıme oyy oyy oyyyy
Oyle yapcam zaten hep oyle yapiyodum ben sogukta yerim 4 5 lokmada bitiyo küçücük bisey. Ben sadece cigdemin dedigi gibi isyerinde yiyemem diyorumkiz bnm kp calisirken bapiyodu biliyomusun yumurtayi aksamdan hasliyodu sabahda azcik kaynatip yiyodu oyle yapabilirsin. Ustunu giyinirken bile yersin yaninada peynir zeytin fln cikar ayak ustu ye ise gidincede acikirsan meyve ye
ooohh afiyet olsun canim
Kız oruçlu psikolojisi başka şimdi akşama yiyeceğim makarnanın hayalini kuruyorumayy esperenzayle elif gormesin bu dediğimi
Ay sen Elife ne bakıyon ya kenafir gözlü benle hep dalga geçer yerden yere vurur beni
Huzurrr bu ne ya harika görünüyo canım istediiii
Kız oruçlu psikolojisi başka şimdi akşama yiyeceğim makarnanın hayalini kuruyorumayy esperenzayle elif gormesin bu dediğimi
He anladim canim evde ye ozaman yaninada meyve kuruyemis fln al acikinca yersin bitki cayi icersin sen istersen yaparsinOyle yapcam zaten hep oyle yapiyodum ben sogukta yerim 4 5 lokmada bitiyo küçücük bisey. Ben sadece cigdemin dedigi gibi isyerinde yiyemem diyorum
Aaa arkadaş dedik arkamızdan vurdu
vallahı ınsallah yaaa bakalım hangı ay 99 olucamsakin yeme canim verdigin kilolari geri alirsin. Zayif olmak mi daga guzrl yoksa kabak tatlisi mi
ben sana kiycam ama sen bi 90 kiloya in
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?