Neeeeee makarna miiiii
ayy evet y herzaman böyle guzel yemeklerim olsa keske ama bazen yemek yapmaktan nefret ediyorum Allahın gucune gitmesin deAy sen Elife ne bakıyon ya kenafir gözlü benle hep dalga geçer yerden yere vurur beni
Huzurrr bu ne ya harika görünüyo canım istediiii
Kız oruçlu psikolojisi başka şimdi akşama yiyeceğim makarnanın hayalini kuruyorumayy esperenzayle elif gormesin bu dediğimi
Ama ben seni daha çok seviyorum kaptanların en güzeli biri bana bu kadar bahane sunsa hadi canım yolun açık olsun derdimseni sevdigimide bil isterim
Aynen oyle yapcam ki zaten yaptığım zamanları hatırlarsın kolay kolay bozmamHe anladim canim evde ye ozaman yaninada meyve kuruyemis fln al acikinca yersin bitki cayi icersin sen istersen yaparsin
Bayram gelmeden sen 99 olursun canimvallahı ınsallah yaaa bakalım hangı ay 99 olucam
yaa degerimizi bil bak git demiyoruz sana. Sende karsiliginda zayifla artik. Makarna fln yeme 1 senedir yemedin bise kaybettin mi. Diyetije geri don artikAma ben seni daha çok seviyorum kaptanların en güzeli biri bana bu kadar bahane sunsa hadi canım yolun açık olsun derdim
Aynen oyle yapcam ki zaten yaptığım zamanları hatırlarsın kolay kolay bozmam
Ben dimedim öğretmenim çiğdem ye dedi sen çok zayıfsın biraz etin budun yerine gelsin dedi ondan yoksa sevmem makarnaNeeeeee makarna miiiiiesra seni makarna gibi keser haslar bol tereyaginda kavurur yerim fattylamb94 biz burda ne diyoz sana sen napiyon
Insan bazen o kadar üşeniyo ki yemek yapmaya anlıyorum seni. Evet dediğin gibi karatay yapsak ramazdan eminim hepimiz çok güzel veririz ben zaten yapmayı düşünüyorumayy evet y herzaman böyle guzel yemeklerim olsa keske ama bazen yemek yapmaktan nefret ediyorum Allahın gucune gitmesin de
Biliyormusun ramazan da iki öğün olacagı icin iftarı ve sahuru larataya göre yaprsak cidden iyi verşriz kilo tabi öncelik Allah rızası da göbekli kişi ibadeti de iyi yapamıyor bir zaman sonra
23 nisanda döncem kız valla kaçamak yapanın kellesini uçuryaa degerimizi bil bak git demiyoruz sana. Sende karsiliginda zayifla artik. Makarna fln yeme 1 senedir yemedin bise kaybettin mi. Diyetije geri don artik
bırsey olmaz yemeAaa arkadaş dedik arkamızdan vurduama aylardır hiç yememiştim kız hazır bozmusken yiyim dedim belkide 1 yıldır yemiyorum yani o derece
aaaa görmüş hay allahNeeeeee makarna miiiiiesra seni makarna gibi keser haslar bol tereyaginda kavurur yerim fattylamb94 biz burda ne diyoz sana sen napiyon
Son kezde mi yemiyembırsey olmaz yemesakın uzaklaşş ordan
Sen oBen dimedim öğretmenim çiğdem ye dedi sen çok zayıfsın biraz etin budun yerine gelsin dedi ondan yoksa sevmem makarna
Insan bazen o kadar üşeniyo ki yemek yapmaya anlıyorum seni. Evet dediğin gibi karatay yapsak ramazdan eminim hepimiz çok güzel veririz ben zaten yapmayı düşünüyorum
valla kacamak gorursem agir konusurum soylim sana23 nisanda döncem kız valla kaçamak yapanın kellesini uçur
2 aya yakın var kız 2 ayda 7.5 kg veremem mı kıBayram gelmeden sen 99 olursun canim
esraaaa saglık dıyorsun makarna dıyorsun sen sec sonra vıcdan yapmaSon kezde mi yemiyem
Tüh nerden gördü acaba dimi çigdemaaaa görmüş hay allah
Ben dimedim öğretmenim çiğdem ye dedi sen çok zayıfsın biraz etin budun yerine gelsin dedi ondan yoksa sevmem makarna
bende anlamadım kuzumTüh nerden gördü acaba dimi çigdem
Kaçamak yaparsam ağır konuşmak serbest ama yapmam diyosam yapmam haziran hedefim 68Sen omedgic26 ya uyma annem o cekemiyo seni
valla kacamak gorursem agir konusurum soylim sanauzulmek yok
bacim sen buraya geldignden beri kac kilo verdin?2 aya yakın var kız 2 ayda 7.5 kg veremem mı kı
1 mayisdada oyleydiKaçamak yaparsam ağır konuşmak serbest ama yapmam diyosam yapmam haziran hedefim 68
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?