Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayy evet y herzaman böyle guzel yemeklerim olsa keske ama bazen yemek yapmaktan nefret ediyorum Allahın gucune gitmesin de

Biliyormusun ramazan da iki öğün olacagı icin iftarı ve sahuru larataya göre yaprsak cidden iyi verşriz kilo tabi öncelik Allah rızası da göbekli kişi ibadeti de iyi yapamıyor bir zaman sonra

seni sevdigimide bil isterim
Ama ben seni daha çok seviyorum kaptanların en güzeli biri bana bu kadar bahane sunsa hadi canım yolun açık olsun derdim

He anladim canim evde ye ozaman yaninada meyve kuruyemis fln al acikinca yersin bitki cayi icersin sen istersen yaparsin
Aynen oyle yapcam ki zaten yaptığım zamanları hatırlarsın kolay kolay bozmam

Ama ben seni daha çok seviyorum kaptanların en güzeli biri bana bu kadar bahane sunsa hadi canım yolun açık olsun derdim

Aynen oyle yapcam ki zaten yaptığım zamanları hatırlarsın kolay kolay bozmam
yaa degerimizi bil bak git demiyoruz sana. Sende karsiliginda zayifla artik. Makarna fln yeme 1 senedir yemedin bise kaybettin mi. Diyetije geri don artik

Neeeeee makarna miiiii esra seni makarna gibi keser haslar bol tereyaginda kavurur yerim fattylamb94 biz burda ne diyoz sana sen napiyon
Ben dimedim öğretmenim çiğdem ye dedi sen çok zayıfsın biraz etin budun yerine gelsin dedi ondan yoksa sevmem makarna
Insan bazen o kadar üşeniyo ki yemek yapmaya anlıyorum seni. Evet dediğin gibi karatay yapsak ramazdan eminim hepimiz çok güzel veririz ben zaten yapmayı düşünüyorum

Sen o medgic26 ya uyma annem o cekemiyo seni
23 nisanda döncem kız valla kaçamak yapanın kellesini uçur
valla kacamak gorursem agir konusurum soylim sana uzulmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…