Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ama ben seni daha çok seviyorum kaptanların en güzeli biri bana bu kadar bahane sunsa hadi canım yolun açık olsun derdim

Aynen oyle yapcam ki zaten yaptığım zamanları hatırlarsın kolay kolay bozmam
Ya valla allah razı olsun Kanguru_ den kac lere cevirdi beni izinden mizinden canım benim iyiki varsın guzel kaptqn bana da bircok kere de git kız ozmaam demesi gerekirdi

Valla hele benim gibi gecmişi dısarkarda yasamakla gecmiş bri icin bukadar yemek yapmak

2 aya yakın var kız 2 ayda 7.5 kg veremem mı kı
verirsin balım cidden verirsin kesinlikle 2 ay ne ki ayda en qz 6 diyorhm ben sana

2 ayda 7 kılo az degılmı dıye dedım hanıbenım kılom yuksek ya ondankuzum

Keşke şu yemek işleri iyice gelişse dışarda temiz güzel uygun fiyata ev yemekleri yapan yerler çoğalsa herkes dışardan yese

FİTNE’s & FESAT’s spor sonuçları

1- Fintecilerden Huzurverme yolunda ile Fesatlardan cgdmk kapışmasının kazanananı çiğdem olmuştur

Huzur:900 puan- çiğdem 1.453,5 puan

2- Fitnecilikte acemi ama spora hiç de acemi olmayan ahsenyarimiz ile fesatlığı beceremeyen ama spora bir başlayıp pir başlayan sümeyye arasındaki centilmence mücadelenin kazananı smygnc olmuştur.
Ahsen:1.820 puan- Smygnc:1.954,5 puan

3- Taze fitnecimiz gitsinokilolar ile yine taze fesatlarımızdan becezey kapışmasının galibi:becezey

Gitsinokilolar:630 -becezey 1.235 puan

4- Fitneciliğinde çok kaçamakları ile nam
salan koleramız ile ,Fesatların ana sınıfı bebesi fitcivciv arasındaki kapışmanın galibi kolera olmuştur

Kolera:795 puan-Fitcivciv 384,5 puan

5-Fitnecilerin başkanı ,kenafir gözlülerin efendisi rzgrece ile fesatların tatlısı,gaza çok pis gelip spor gazisi olan medgiç kapışmasının galibi: kaptanı,çiğdem gibi çitleyerek yiyen medgiç olmuştur
Rzgrece :1.191 puan-Medgiç:2.156,5 puan

6-Bu hafta sessizliğe gömülen fitne bile yapamayan belcimim ve fitnede olduğu kadar oburlukta da iyi olan esraya karşı ,fesatlık neyim bilmeyen gariban bendenizin mücadelesinde kazanan ben oldum esra gel kız bi ara kupalarımı parlat da gözün kupa yüzü görsün
Belcimim otur sıfır,Esra popoyu kaldır hareket et sıfır puan -tatlışların tatlışı zavallı biçare esperenzaa ise 1.483 puan

Fitne’s & Fesat’s kapışmasının galibi takım hesaplamaya bile gerek yok,kazanannn FESAT’s takımı

Bireysel şampiyonluk sıralaması :
1. MEDGİÇ :

2.Sümeyye :

3.Ahsenyarim

Not:Spor gazimiz yuvarlanarak bize 3,5 attırdığı için ve yuvarlanam hareketini 3,5 puan sayarak sadece gönüllerin değil,sporların da şampiyonu medgiç’in puanını 3,5 puan yukarı yuvarlayarak
2.160 yapmış bulunmaktayım

@Huzurvermeyolunda @cgdmk
@AhSen_yarim @smygnc
@gitsinokilolar01
@becezey @kolera88 @fitcivciv @Rzgrece @medgic26 @belcimim @fattylamb94

Son düzenleme:
Eee daha ne veremem diyon boyle giderseb 1 ayda 7 8 kilo vermis olcan zaten
yok yahu demedım sen bayrama kadar 99 olursun dedın ya 2 aya yakın var 99 kg ya 8.5 kg var dıye dedım vermem lazım yanı az degılmı 8,5 kg 2 aya dedım

canim artik kimin gercekten kilo vermek istedigini kimin oylesine burda olduginu anlayabiliyorum ona gore davraniyorum :) bide sevdigim insanlarin bursan hic gitmesini istemiyorum

Hedefler tutmadı ama bu sefer olacak pes etmek yok
insallah canim. Ramazani firsata cevirmemiz lazim

canim artik kimin gercekten kilo vermek istedigini kimin oylesine burda olduginu anlayabiliyorum ona gore davraniyorum :) bide sevdigim insanlarin bursan hic gitmesini istemiyorum

Bence takımca karatay yapalım diyetisyene gitmeyenler

emeği geçen Kanguru_ sonsuz tesekkurler hehehehehe

esperenzaa verdıgın puanını yırım kuzum benım cok sagol

Herkesi tebrik ederim. Herkes spor yapmis esra ve belcimim haric bu hafta esrayi ilk 3 te gormek istiyorum hattaistiyorum deil gorcem
Ahsenime bak sen bee arap ati gibi sonradan acildi melek yuzlum
Medgicim keske dusmeseydinde puani 5000 yapsaydin ama oda olcak insallah

Ellerine ve kalemine sağlık ne kadar güzel yazmışsın güldürdün beni

ilk defa ramazan ayında dıyette olucam. yardımlarınızı beklıyorum kuzularım

Keşke şu yemek işleri iyice gelişse dışarda temiz güzel uygun fiyata ev yemekleri yapan yerler çoğalsa herkes dışardan yese
valla uygun fşyatlı evdeki gibi olma da yakın olabilir en azından bir de ben yemek cesidi bulamıyorum artık esim öyle herseyi yiyen biri degil illa yemek diye de tutturan biri degil ama sonucta adam işten geliyor ac ekmek yogurt yemesinde gönlüm razı olmuyor birinin canının istedigini cocugun saglıgını kendimin göbegini düsününce gel de ortsk nokta bul yani

Vayy vaaay kazanan herkesi tebrik ederim ozellikle sevgili rakibem beni hastalıkda dahi yaşnız bırakmayan cgdmk tebrikler canım puanların katlanarak artmasını bana verecegin cezanın insaflı olmaını cenaaaabı allahtam niyaz ederim

Esra’yı çiğ çiğ yemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…