aslinda zaren 2 ogun yicez aslinda yapilabilirBence takımca karatay yapalımdiyetisyene gitmeyenler
tesekkur ederım canım benımAldığın tüm puanlar anneciğinin ak sütü gibi helal canım
Gerçekten tebrikler
Sporu bir süreliğine zirvede bıraktın bebişim
olucak oda kuzum bır konusayımda bakalım hocayla ne dıycekHerkesi tebrik ederim. Herkes spor yapmis esra ve belcimim haricbu hafta esrayi ilk 3 te gormek istiyorum hattaistiyorum deil gorcem
Ahsenime bak sen bee arap ati gibi sonradan acildi melek yuzlum
Medgicim keske dusmeseydinde puani 5000 yapsaydin ama oda olcak insallah
Aksam yemegimi yedim artık yatana kadar ayran cay kahve ne varsa götürücem dua edşn bana baska yemek istemiyorum vlla . Simdi ders calıscam cocuklar uyuyor heppinizi kaymaktan öptüm
ben yapıcam spor kuşum ama yarış olmaz benım yınede lıste yaparsan ekle benıBen de kaçtım
Gece müsait olursam uğrarım.Spor listesini yapacağım.Kimler sporda yok bu mesajımı alıntılayarak çok geç olmadan cevaplasın
Meydan okumak isteyen de yazsın
Yeme bak ben çok kilo yaparım hem etimde iyi değil çok sinirli dişlerine yazıkEsra’yı çiğ çiğ yemek istiyorum
Tamam esperenzam bende üstüne ekliyorum 30 dk yapıyorum en azfattylamb94
Canım senin ceza işin bende; bir hafta boyunca hergün 15 dk spor cezan var ve ceza sporları puanlamaya dahil değil.
B belcimim sana ceza vermiyorum zaten haftaya mezub olursun zaten pek giremiyorsun da.
Emeğine sağlık canım.
FİTNE’s & FESAT’s spor sonuçları
1- Fintecilerden Huzurverme yolunda ile Fesatlardan cgdmk kapışmasının kazanananı çiğdem olmuştur
Huzur:900 puan- çiğdem 1.453,5 puan
2- Fitnecilikte acemi ama spora hiç de acemi olmayan ahsenyarimiz ile fesatlığı beceremeyen ama spora bir başlayıp pir başlayan sümeyye arasındaki centilmence mücadelenin kazananı smygnc olmuştur.
Ahsen:1.820 puan- Smygnc:1.954,5 puan
3- Taze fitnecimiz gitsinokilolar ile yine taze fesatlarımızdan becezey kapışmasının galibi:becezey
Gitsinokilolar:630 -becezey 1.235 puan
4- Fitneciliğinde çok kaçamakları ile nam
salan koleramız ile ,Fesatların ana sınıfı bebesi fitcivciv arasındaki kapışmanın galibi kolera olmuştur
Kolera:795 puan-Fitcivciv 384,5 puan
5-Fitnecilerin başkanı ,kenafir gözlülerin efendisi rzgrece ile fesatların tatlısı,gaza çok pis gelip spor gazisi olan medgiç kapışmasının galibi: kaptanı,çiğdem gibi çitleyerek yiyen medgiç olmuştur
Rzgrece :1.191 puan-Medgiç:2.156,5 puan
6-Bu hafta sessizliğe gömülen fitne bile yapamayan belcimim ve fitnede olduğu kadar oburlukta da iyi olan esraya karşı ,fesatlık neyim bilmeyen gariban bendenizin mücadelesinde kazanan ben oldumesra gel kız bi ara kupalarımı parlat da gözün kupa yüzü görsün
Belcimim otur sıfır,Esra popoyu kaldır hareket et sıfır puan -tatlışların tatlışı zavallı biçare esperenzaa ise 1.483 puan
Fitne’s & Fesat’s kapışmasının galibi takım hesaplamaya bile gerek yok,kazanannn FESAT’s takımı
Bireysel şampiyonluk sıralaması :
1. MEDGİÇ :
2.Sümeyye :
3.Ahsenyarim
Not:Spor gazimiz yuvarlanarak bize 3,5 attırdığı için ve yuvarlanam hareketini 3,5 puan sayarak sadece gönüllerin değil,sporların da şampiyonu medgiç’in puanını 3,5 puan yukarı yuvarlayarak
2.160 yapmış bulunmaktayım
@Huzurvermeyolunda @cgdmk
@AhSen_yarim @smygnc
@gitsinokilolar01
@becezey @kolera88 @fitcivciv @Rzgrece @medgic26 @belcimim @fattylamb94
Hoşgeldin, ilk sayfadaki kuralları okuyarak bize kendini tanıtır mısın öncelikleMerhaba arkadaşlar bende araniza katilmak istiyorm yardmci olur musunz
tabiki :) 25 yaşindayim 1.57 boyum 8 ay once dogum yaptm cok yakisikli bi oglm var bugün tartildim 79 kiloym 65 kilo olmak istiyorm insallahHoşgeldin, ilk sayfadaki kuralları okuyarak bize kendini tanıtır mısın öncelikle
Allah bağışlasın canım beslenme düzenin nasıl ne yiyip içiyorsun kaçta kalkarsın kaçta yatarsın çalışıyor musun işin yoğun mu ? Bunları bilirsek daha iyi yardımcı oluruz. Bu arada ben Esra kaptanımızdatabiki :) 25 yaşindayim 1.57 boyum 8 ay once dogum yaptm cok yakisikli bi oglm var bugün tartildim 79 kiloym 65 kilo olmak istiyorm insallah
Emeğine sağlık canım.
@AhSen_yarim e ben ceza vermek istemiyorum.Başladığında devamını getireceğine inanıyorum.
Hoşgeldin canım.Allah bağışlasın evladınıtabiki :) 25 yaşindayim 1.57 boyum 8 ay once dogum yaptm cok yakisikli bi oglm var bugün tartildim 79 kiloym 65 kilo olmak istiyorm insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?