Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

olucak oda kuzum bır konusayımda bakalım hocayla ne dıycek

Ben de kaçtım
Gece müsait olursam uğrarım.Spor listesini yapacağım.Kimler sporda yok bu mesajımı alıntılayarak çok geç olmadan cevaplasın
Meydan okumak isteyen de yazsın

Ben de kaçtım
Gece müsait olursam uğrarım.Spor listesini yapacağım.Kimler sporda yok bu mesajımı alıntılayarak çok geç olmadan cevaplasın
Meydan okumak isteyen de yazsın
ben yapıcam spor kuşum ama yarış olmaz benım yınede lıste yaparsan ekle benı

Esra’yı çiğ çiğ yemek istiyorum
Yeme bak ben çok kilo yaparım hem etimde iyi değil çok sinirli dişlerine yazık
fattylamb94
Canım senin ceza işin bende; bir hafta boyunca hergün 15 dk spor cezan var ve ceza sporları puanlamaya dahil değil.

B belcimim sana ceza vermiyorum zaten haftaya mezub olursun zaten pek giremiyorsun da.
Tamam esperenzam bende üstüne ekliyorum 30 dk yapıyorum en az

Emeğine sağlık canım.
@AhSen_yarim e ben ceza vermek istemiyorum.Başladığında devamını getireceğine inanıyorum.

tabiki :) 25 yaşindayim 1.57 boyum 8 ay once dogum yaptm cok yakisikli bi oglm var bugün tartildim 79 kiloym 65 kilo olmak istiyorm insallah
Allah bağışlasın canım beslenme düzenin nasıl ne yiyip içiyorsun kaçta kalkarsın kaçta yatarsın çalışıyor musun işin yoğun mu ? Bunları bilirsek daha iyi yardımcı oluruz. Bu arada ben Esra kaptanımızda Kanguru_ ve yardımcısı esperenzaa

Emeğine sağlık canım.
@AhSen_yarim e ben ceza vermek istemiyorum.Başladığında devamını getireceğine inanıyorum.

Rica ederim canımm

Vereceğin ceza spor olacak ve o ceza da ahsenin iyiliğine olacak canım
tabiki :) 25 yaşindayim 1.57 boyum 8 ay once dogum yaptm cok yakisikli bi oglm var bugün tartildim 79 kiloym 65 kilo olmak istiyorm insallah
Hoşgeldin canım.Allah bağışlasın evladını
Emziriyor musun?Akşam tüm yediklerini yazarsan ,yeme düzenin hakkında bilgi sahibi oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…