- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Cumartesi çok zor ya canım benim içinIstanbulda ki kızlaresperenzaa @Rzgrece S smygnc Huzurvermeyolunda biriniz cumartesi benle düğüne gelin yalnız kaldım
tesekkur ederm canm memnun oldm ev hanimiyim gece 1 de uyurum genellikle sabah 11 de kalkiym gunde 2 ogun yemek yerim akşam yemegimz saat 7 yi gecmez dogumdan sonra kendimi abur cubura verdm bide emzirdigm icin acaip acikiyorum yemek 2 ogun olsada aciktikca bisyler atistiriyorm eskiden gun boyunca meyve cok tuketiyodm benim bu kilolarimin cogu meyve tatli ve abur cuburdan kaynakli insallah burda hepsini kesip yeni bi yola girecegim hadi insallah hakkimizda hayirlisiAllah bağışlasın canım beslenme düzenin nasıl ne yiyip içiyorsun kaçta kalkarsın kaçta yatarsın çalışıyor musun işin yoğun mu ? Bunları bilirsek daha iyi yardımcı oluruz. Bu arada ben Esra kaptanımızda @Rzgrece ve yardımcısıesperenzaa
Ufff ağlicemmm herkesin aynı şekilde bende cumartesi başkalarıyla görüşmeyi sevmemCumartesi çok zor ya canım benim içinAilecek sadece hafta sonu vakit geçirebiliyoruz bir de bebek görmeye gideceğiz
tesekkur ederm canm bugunden itibaren basliyorm yazmaya hepimize bol sans diliyorumRica ederim canımm
Vereceğin ceza spor olacak ve o ceza da ahsenin iyiliğine olacak canım
Hoşgeldin canım.Allah bağışlasın evladını
Emziriyor musun?Akşam tüm yediklerini yazarsan ,yeme düzenin hakkında bilgi sahibi oluruz
Günde 2 öğün yemen güzel öyleyse karataya yatkınsın karatay yapabilirsintesekkur ederm canm memnun oldm ev hanimiyim gece 1 de uyurum genellikle sabah 11 de kalkiym gunde 2 ogun yemek yerim akşam yemegimz saat 7 yi gecmez dogumdan sonra kendimi abur cubura verdm bide emzirdigm icin acaip acikiyorum yemek 2 ogun olsada aciktikca bisyler atistiriyorm eskiden gun boyunca meyve cok tuketiyodm benim bu kilolarimin cogu meyve tatli ve abur cuburdan kaynakli insallah burda hepsini kesip yeni bi yola girecegim hadi insallah hakkimizda hayirlisi
Hafta sonu aile saadeti yaşamak gibisi yok.Bir de eşimle az vakit geçiriyoruz ya hafta sonunu birlikte geçirmeyi seviyoruz. Pazar günü de bir nikah var gitmemiz gereken normalde olsa eşimi tek gönderirdim ama artık birlikte vakit geçirelim diye beraber gideceğizUfff ağlicemmm herkesin aynı şekilde bende cumartesi başkalarıyla görüşmeyi sevmem
tamam canım.İlk sayfadaki kuralları okudun sanırım ve kabul ediyorsun diye var sayıyorumtesekkur ederm canm bugunden itibaren basliyorm yazmaya hepimize bol sans diliyorum
Haklısin zaten az görüşüyosunuz en güzeli her fırsatı değerlendirmek. Ben de sevgilimle aynı şehirdeyken biri bi yere çağırınca sinir krizi geçirirdimHafta sonu aile saadeti yaşamak gibisi yok.Bir de eşimle az vakit geçiriyoruz ya hafta sonunu birlikte geçirmeyi seviyoruz. Pazar günü de bir nikah var gitmemiz gereken normalde olsa eşimi tek gönderirdim ama artık birlikte vakit geçirelim diye beraber gideceğiz
tamam canım.İlk sayfadaki kuralları okudun sanırım ve kabul ediyorsun diye var sayıyorum
Spor ve hareket durumun nedir?
Abur cubur ve bol meyve kilolarıma sebep demişsin,bunları kesip azıcık hareketini arttırırsan kolayca kilo verebilirsin
gun icinde yürüyus yapiyorm ama hergn degil havaya bagli bebek oldugu icin ama evde kendimce egzersiz yapiyorm ozelikle karin bolgem cok var leslie 30 dk yapiyorm böyle :)Hafta sonu aile saadeti yaşamak gibisi yok.Bir de eşimle az vakit geçiriyoruz ya hafta sonunu birlikte geçirmeyi seviyoruz. Pazar günü de bir nikah var gitmemiz gereken normalde olsa eşimi tek gönderirdim ama artık birlikte vakit geçirelim diye beraber gideceğiz
tamam canım.İlk sayfadaki kuralları okudun sanırım ve kabul ediyorsun diye var sayıyorum
Spor ve hareket durumun nedir?
Abur cubur ve bol meyve kilolarıma sebep demişsin,bunları kesip azıcık hareketini arttırırsan kolayca kilo verebilirsin
Düğün hangi semtte kuzum?Istanbulda ki kızlaresperenzaa @Rzgrece S smygnc Huzurvermeyolunda biriniz cumartesi benle düğüne gelin yalnız kaldım
Yenibosnada kız gelsene sevgilimle ikimiz gitcez sadece yalnız kaldıkDüğün hangi semtte kuzum?
Çok ters yerlerdeyiz canım.Üsküdarda olacağım benYenibosnada kız gelsene sevgilimle ikimiz gitcez sadece yalnız kaldık
Sen iş için mi gidiyordunÇok ters yerlerdeyiz canım.Üsküdarda olacağım ben
Yok canım moral toplamaya gidiyorum.Geldiğimde fazlasıyla lazım olacakSen iş için mi gidiyordun
Kız sevdügün varmıs neyine yalnız kaldın cift cift takıkın işteeIstanbulda ki kızlaresperenzaa @Rzgrece S smygnc Huzurvermeyolunda biriniz cumartesi benle düğüne gelin yalnız kaldım
Canım emziriyorsan daha kolay gider emzirmşyorsan cocugun peşinde gşder hertürlü gidertesekkur ederm canm memnun oldm ev hanimiyim gece 1 de uyurum genellikle sabah 11 de kalkiym gunde 2 ogun yemek yerim akşam yemegimz saat 7 yi gecmez dogumdan sonra kendimi abur cubura verdm bide emzirdigm icin acaip acikiyorum yemek 2 ogun olsada aciktikca bisyler atistiriyorm eskiden gun boyunca meyve cok tuketiyodm benim bu kilolarimin cogu meyve tatli ve abur cuburdan kaynakli insallah burda hepsini kesip yeni bi yola girecegim hadi insallah hakkimizda hayirlisi
Nerde kalıyosun arkadaş akraba falan mı yalnız mısın. Eminim iyi gelir sanaYok canım moral toplamaya gidiyorum.Geldiğimde fazlasıyla lazım olacak
Kız onla tek girmeye çekiniyorum ya sözde kalabalık gitcektik hepsi bi bahane buldu gelmiyoKız sevdügün varmıs neyine yalnız kaldın cift cift takıkın iştee
Canım emziriyorsan daha kolay gider emzirmşyorsan cocugun peşinde gşder hertürlü gideriki öğün cok iyi karataya alalım seni hemen bende gece cok uyandıgım ve uzun sure uyanık kaldıgım icin gözümğ qcsın diye hemen agzıma cikolata atardım hem mutlu olurdum hem de uyabırsım enerji patlamasıyla tabi kilo patlaması da berbaeribde geldi zaten hamileyken homini yemekten 96 yı vurmustum uyyy neyse bence cok guzel verirsin eksiklerini bilmek en buyuk sey bu yolda
Benim anne tarafım İstanbulda.Kalacak yerim çok.Kuzenimde kalacağım.Nerde kalıyosun arkadaş akraba falan mı yalnız mısın. Eminim iyi gelir sana
Kız onla tek girmeye çekiniyorum ya sözde kalabalık gitcektik hepsi bi bahane buldu gelmiyo
bende hamileyken istanbulda ki butun karpuz ve baklavalari yemişimdir 17 kilo aldm ama erken dogum yaptm 4 haftam vardi doguma o 4 haftayla 20 kiliyi bulurdm neyse tabi dogumdan sonra süt olur diye diye annem baya bi yedirdi sonuç ortadaKız sevdügün varmıs neyine yalnız kaldın cift cift takıkın iştee
Canım emziriyorsan daha kolay gider emzirmşyorsan cocugun peşinde gşder hertürlü gideriki öğün cok iyi karataya alalım seni hemen bende gece cok uyandıgım ve uzun sure uyanık kaldıgım icin gözümğ qcsın diye hemen agzıma cikolata atardım hem mutlu olurdum hem de uyabırsım enerji patlamasıyla tabi kilo patlaması da berbaeribde geldi zaten hamileyken homini yemekten 96 yı vurmustum uyyy neyse bence cok guzel verirsin eksiklerini bilmek en buyuk sey bu yolda
Bacım ellerine sağlıkda benim rakibem beni pert eder.Hatun sporda grup markası.
DİKKAT DİKKAT
** Spor yarışmamız bugün itibari ile başlamış olup haftaya cumaya kadar bir hafta süre ile devam edecektir.
**Hem takım olarak hem de bireysel olarak rakiplere karşı yarışılacaktır.
**Herkes günlük olarak rakibinin menü ve sporunu takip etmek zorundadır.Menü bildirimi yapmayan rakiplerinizi @fattylamb94 etiketleyerek ispiklemek zorundasınız.
**Yapılan sporların puanları ilk sayfada mevcut olup; buradan puanlarınızı hesaplayarak yapılan spor türü ve puanını yazmak zorundasınız.Spor puanını hesaplamayanların bildirimleri geçersiz sayılacaktır!!!
*Sonuçlar açıklandıktan sonra galip gelen takım ve rakiplerini yenen kişiler karşı takıma ve rakibe ceza verecektir.
**Verilecek ceza mümkün olduğu kadar sert olmalıdır
**MAZERET DEĞİL HAREKET İSTİYORUM!!!
Takım isimlerimizi yine Fitne’s &Fesat’s olarak belirledim
FİTNE’S & FESAT’S
1- @Rzgrece —->.cgdmk
2- @AhSen_yarim —-> @esperenzaa
3- @smygnc -> @Huzurvermeyolunda
4-fitcivciv ——> @gitsinkilolar01
5- @becezey -> @kolera88
6- @NGY ————> @fattylamb94
herderdedeva ——> @Eccoomm ( ikinize de uygunsa siz de biribirinizin rakibi olabilirsiniz.
*Ceza olarak verilip, yerine getirilen sporlar puanlamaya dahil değildir.
SPOR TÜRÜ,PUANI MUTLAK SURETTE PAYLAŞILMALIDIR.PUAN YAZILMAYAN BİLDİRİMLER GEÇERSİZDİR!!!
Spor bildirimlerinizi rakibinizi ve @fattylamb94 etiketleyerek yapmalısınız!!!
Herhangi bir sorunuz varsa yada atladığım kişi varsa beni etiketleyerek sormanızı rica ederim
yok kız nerde kaldı o eski fit atletik huzur hey gidin heyy eskiden neler yaoardım söndüm balon gibi ama toparlamaya calısıcam hem bak sen artık spor salonuna gidiyorsun mecbur yapıcaksın puanı benş ezip gecmeni istiyorum ona göreBacım ellerine sağlıkda benim rakibem beni pert eder.Hatun sporda grup markası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?