Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tesekkur ederm canm memnun oldm ev hanimiyim gece 1 de uyurum genellikle sabah 11 de kalkiym gunde 2 ogun yemek yerim akşam yemegimz saat 7 yi gecmez dogumdan sonra kendimi abur cubura verdm bide emzirdigm icin acaip acikiyorum yemek 2 ogun olsada aciktikca bisyler atistiriyorm eskiden gun boyunca meyve cok tuketiyodm benim bu kilolarimin cogu meyve tatli ve abur cuburdan kaynakli insallah burda hepsini kesip yeni bi yola girecegim hadi insallah hakkimizda hayirlisi

tesekkur ederm canm bugunden itibaren basliyorm yazmaya hepimize bol sans diliyorum

Günde 2 öğün yemen güzel öyleyse karataya yatkınsın karatay yapabilirsin

Ufff ağlicemmm herkesin aynı şekilde bende cumartesi başkalarıyla görüşmeyi sevmem
Hafta sonu aile saadeti yaşamak gibisi yok.Bir de eşimle az vakit geçiriyoruz ya hafta sonunu birlikte geçirmeyi seviyoruz. Pazar günü de bir nikah var gitmemiz gereken normalde olsa eşimi tek gönderirdim ama artık birlikte vakit geçirelim diye beraber gideceğiz
tesekkur ederm canm bugunden itibaren basliyorm yazmaya hepimize bol sans diliyorum
tamam canım.İlk sayfadaki kuralları okudun sanırım ve kabul ediyorsun diye var sayıyorum
Spor ve hareket durumun nedir?
Abur cubur ve bol meyve kilolarıma sebep demişsin,bunları kesip azıcık hareketini arttırırsan kolayca kilo verebilirsin

Haklısin zaten az görüşüyosunuz en güzeli her fırsatı değerlendirmek. Ben de sevgilimle aynı şehirdeyken biri bi yere çağırınca sinir krizi geçirirdim

gun icinde yürüyus yapiyorm ama hergn degil havaya bagli bebek oldugu icin ama evde kendimce egzersiz yapiyorm ozelikle karin bolgem cok var leslie 30 dk yapiyorm böyle :)

Istanbulda ki kızlar esperenzaa @Rzgrece S smygnc Huzurvermeyolunda biriniz cumartesi benle düğüne gelin yalnız kaldım
Kız sevdügün varmıs neyine yalnız kaldın cift cift takıkın iştee

Canım emziriyorsan daha kolay gider emzirmşyorsan cocugun peşinde gşder hertürlü gider iki öğün cok iyi karataya alalım seni hemen bende gece cok uyandıgım ve uzun sure uyanık kaldıgım icin gözümğ qcsın diye hemen agzıma cikolata atardım hem mutlu olurdum hem de uyabırsım enerji patlamasıyla tabi kilo patlaması da berbaeribde geldi zaten hamileyken homini yemekten 96 yı vurmustum uyyy neyse bence cok guzel verirsin eksiklerini bilmek en buyuk sey bu yolda

Yok canım moral toplamaya gidiyorum.Geldiğimde fazlasıyla lazım olacak
Nerde kalıyosun arkadaş akraba falan mı yalnız mısın. Eminim iyi gelir sana

Kız onla tek girmeye çekiniyorum ya sözde kalabalık gitcektik hepsi bi bahane buldu gelmiyo

bende hamileyken istanbulda ki butun karpuz ve baklavalari yemişimdir 17 kilo aldm ama erken dogum yaptm 4 haftam vardi doguma o 4 haftayla 20 kiliyi bulurdm neyse tabi dogumdan sonra süt olur diye diye annem baya bi yedirdi sonuç ortada

DİKKAT DİKKAT

** Spor yarışmamız bugün itibari ile başlamış olup haftaya cumaya kadar bir hafta süre ile devam edecektir.

**Hem takım olarak hem de bireysel olarak rakiplere karşı yarışılacaktır.

**Herkes günlük olarak rakibinin menü ve sporunu takip etmek zorundadır.Menü bildirimi yapmayan rakiplerinizi @fattylamb94 etiketleyerek ispiklemek zorundasınız.
**Yapılan sporların puanları ilk sayfada mevcut olup; buradan puanlarınızı hesaplayarak yapılan spor türü ve puanını yazmak zorundasınız.Spor puanını hesaplamayanların bildirimleri geçersiz sayılacaktır!!!
*Sonuçlar açıklandıktan sonra galip gelen takım ve rakiplerini yenen kişiler karşı takıma ve rakibe ceza verecektir.
**Verilecek ceza mümkün olduğu kadar sert olmalıdır
**MAZERET DEĞİL HAREKET İSTİYORUM!!!

Takım isimlerimizi yine Fitne’s &Fesat’s olarak belirledim

FİTNE’S & FESAT’S

1- @Rzgrece —->. cgdmk
2- @AhSen_yarim —-> @esperenzaa
3- @smygnc -> @Huzurvermeyolunda
4- fitcivciv ——> @gitsinkilolar01
5- @becezey -> @kolera88
6- @NGY ————> @fattylamb94

herderdedeva ——> @Eccoomm ( ikinize de uygunsa siz de biribirinizin rakibi olabilirsiniz.

*Ceza olarak verilip, yerine getirilen sporlar puanlamaya dahil değildir.

SPOR TÜRÜ,PUANI MUTLAK SURETTE PAYLAŞILMALIDIR.PUAN YAZILMAYAN BİLDİRİMLER GEÇERSİZDİR!!!
Spor bildirimlerinizi rakibinizi ve @fattylamb94 etiketleyerek yapmalısınız!!!

Herhangi bir sorunuz varsa yada atladığım kişi varsa beni etiketleyerek sormanızı rica ederim

Bacım ellerine sağlıkda benim rakibem beni pert eder.Hatun sporda grup markası.

Bacım ellerine sağlıkda benim rakibem beni pert eder.Hatun sporda grup markası.
yok kız nerde kaldı o eski fit atletik huzur hey gidin heyy eskiden neler yaoardım söndüm balon gibi ama toparlamaya calısıcam hem bak sen artık spor salonuna gidiyorsun mecbur yapıcaksın puanı benş ezip gecmeni istiyorum ona göre yoksa ben kazanırsam yapmadıgın sporların acısını cok fena cıkarırım cezayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…