Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kazananlar kaybedenlere ceza verecek,unutmayın.ceza veremem diyene ben ceza vereceğim
Elinizi korkak alıştırmayın bu arada

tabiki :) 25 yaşindayim 1.57 boyum 8 ay once dogum yaptm cok yakisikli bi oglm var bugün tartildim 79 kiloym 65 kilo olmak istiyorm insallah
hosgeldin canim. Arkadaslar gerekeni anlatmis zaten :) bugunden itibaren menu paylasimina baslarsin :)

Istanbulda ki kızlar esperenzaa Kanguru_ @smygnc Huzurvermeyolunda biriniz cumartesi benle düğüne gelin yalnız kaldım
heh bende diyodum ki bu dugun olsada gitsem sevgilin varmis yaninda iste daha ne istiyon

o abur cuburun bebisinede bi faydasi yok biliyosun dimi. Onun yerine bol bol su ic kavrulmamis kuruyemis kuru incir kayisi fln yiyebilirsin :) kuzucugu Allah bagislasin canim

Afiyet olsun cnm karniyarik kizartmamiydi ? Sporda cok guzel canim.
Bana ne ceza vercen

Menum
Sabah 11.30
2 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Cay

Ogle
Yok
Ara 14.30
Bi muz

Aksam 18.0
1 haslanmis but
Ceyrek haslanmis patates

Ara 19.0
3 yk yogurt yarim yk keteb tohumu

Su 2 lt
Spor bitince yazarim

Menum
Sabah 11.30
2 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Cay

Ogle
Yok
Ara 14.30
Bi muz

Aksam 18.0
1 haslanmis but
Ceyrek haslanmis patates

Ara 19.0

Su 2 lt
Spor bitince yazarim
Patates muz hayy masallah baska varmiydi eliff

Menün çok ama çok güzel afiyet olsun

Menum
Sabah 11.30
2 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Cay

Ogle
Yok
Ara 14.30
Bi muz

Aksam 18.0
1 haslanmis but
Ceyrek haslanmis patates

Ara 19.0

Su 2 lt
Spor bitince yazarim
Patates dışında menün çok güzel Elifim afiyet olsun

Sence kizartma yermiyim kuzum ne cezasi hayir olsun
Sporda beni gectin ya ceza verceksin :)
Patates muz hayy masallah baska varmiydi eliff
Muzdan bise olmaz ki kuzum :) pattisde ceyrekti tuzsuz
Menün çok ama çok güzel afiyet olsun

Patates dışında menün çok güzel Elifim afiyet olsun
Tesekkur ederim canim
Sagol güzelim aksam herkes paylasmiyor sanirim liste ben pek göremiyorum
kim paylasmiyo isim soyle isim alnindan vururum menu paylasmayani

Tamm cnm kacamak yaptihimda en agir cezayi ver bana tamda kacamak saatleri buralarda takilmaya calisiyorum ki kacamak yapmim kayinvalidem geldi bizdr kalmaya laf arasinda 1 aya geldim falan dedi umarim gercek deildir iyi anlasirim ama 1 ay cok yaaa

Tamm cnm kacamak yaptihimda en agir cezayi ver bana tamda kacamak saatleri buralarda takilmaya calisiyorum ki kacamak yapmim kayinvalidem geldi bizdr kalmaya laf arasinda 1 aya geldim falan dedi umarim gercek deildir iyi anlasirim ama 1 ay cok yaaa
1 ay cok yaa. Insallah kalmaz. Benimki 1 ay kaldi cok bunaldim valla

Bugünki menüm
11:30 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 çeri domates 4 dilim salatalik 3 bardak çay ama şekerli
15:00 2 bardak çay 2 hurma bu arada ögle yemegi yok
19:00 5 parca tavuk 2 dilim ekmek bi kase yogurt
Simdilik 10 bardak su leslie 30 dk bu saatten sonra da yesem yesem bi havuç yer yatarm biraz fazla olabilir insallah zamnla azalticam

Ekmekler fazla olmus canim sabah aksam birer dilim ekmek yesen yeterli olur. Bide havuc yemesen aksam daha iyi olur sekerli cunku onun yerine yogurt sut ayran vs sivi biseyler icebilirsin. Afiyet olsun :)

Afiyet olsun tatlım, menü güzel spor şahaneKarnıyarık kızartma değildir .
tamam canım kaçamağına ceza veririm
İnşallah 1 ay değildir çookk uZun süre ve kayınvalide ile can ciğer kuzu sarması olunsa bile rahatsızlık oluşur

Son düzenleme:
Menum
Sabah 11.30
2 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Cay

Ogle
Yok
Ara 14.30
Bi muz

Aksam 18.0
1 haslanmis but
Ceyrek haslanmis patates

Ara 19.0

Su 2 lt
Spor bitince yazarim
Diyenler demiş bebegim diyceklerini :) ama aksam salata da eklenbalım ben salatasız doyamouprım ya
Amanııın en iyisi bilem 1 ay cekilmez cidden olmuyormya annenle bile bir ayndursan tartıscak zıtlascak bişey cıkıyor oyuzden bukadar uzatmasalar keske anlayıslınolup da benimkielr de öylesirler sagolsunlar geldimi gitmeyi bilmezler iyiler hoslar ama neticede kendş anna baban dedil :/

Aksam ekmegini kes bence bitanem en azından aksamları olmasın bol salata ve yogurtka da doyarsın onun yerşne

Afiyet olsun canım,ekmekler çok fazla,çay şekerli,kahvaltın daha doyurucu olabilirdi.yumurta ceviz yeşillik vs ile daha çok doyardın.
Akşamki tavuklar kızartma mıydı? Akşam ekmek yerine salata yiyebilirdin hatta 3-4 kaşık bulgur pilavı bile daha iyi olurdu
Sporun iyi sayılır:
Spor puanın:90

Spor yarışmamız var canım.ilk sayfada da puan hesaplamaları var .bundan sonra spor puanınla yazıp fattylamb94 etiketlersen iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…