- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Sen de iyisin canımBacım ellerine sağlıkda benim rakibem beni pert eder.Hatun sporda grup markası.
Kazananlar kaybedenlere ceza verecek,unutmayın.ceza veremem diyene ben ceza vereceğim
Elinizi korkak alıştırmayın bu arada
hosgeldin canim. Arkadaslar gerekeni anlatmis zaten :) bugunden itibaren menu paylasimina baslarsin :)tabiki :) 25 yaşindayim 1.57 boyum 8 ay once dogum yaptm cok yakisikli bi oglm var bugün tartildim 79 kiloym 65 kilo olmak istiyorm insallah
heh bende diyodum ki bu dugun olsada gitsemIstanbulda ki kızlaresperenzaa Kanguru_ @smygnc Huzurvermeyolunda biriniz cumartesi benle düğüne gelin yalnız kaldım
o abur cuburun bebisinede bi faydasi yok biliyosun dimi. Onun yerine bol bol su ic kavrulmamis kuruyemis kuru incir kayisi fln yiyebilirsin :) kuzucugu Allah bagislasin canimtesekkur ederm canm memnun oldm ev hanimiyim gece 1 de uyurum genellikle sabah 11 de kalkiym gunde 2 ogun yemek yerim akşam yemegimz saat 7 yi gecmez dogumdan sonra kendimi abur cubura verdm bide emzirdigm icin acaip acikiyorum yemek 2 ogun olsada aciktikca bisyler atistiriyorm eskiden gun boyunca meyve cok tuketiyodm benim bu kilolarimin cogu meyve tatli ve abur cuburdan kaynakli insallah burda hepsini kesip yeni bi yola girecegim hadi insallah hakkimizda hayirlisi
Afiyet olsun cnm karniyarik kizartmamiydi ? Sporda cok guzel canim.Sabah: 2 yunurta peynir 6 zeytin yarim domates yarim salatalık maydanoz acitere 3 ceviz cay
Aralarda bol sivi kahve soda cay beyaz siyah falan filan
Aksam : 1 tane patlicandan karniyarik... bolca salata
4 lt su 45 dk 3mill 15 dk kol calistim hatunlar 7850 adim yurudum
esperenzaa Kanguru_ fattylamb94
Sence kizartma yermiyim kuzumAfiyet olsun cnm karniyarik kizartmamiydi ? Sporda cok guzel canim.
Bana ne ceza vercen
Patates muz hayy masallah baska varmiydi eliffMenum
Sabah 11.30
2 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Cay
Ogle
Yok
Ara 14.30
Bi muz
Aksam 18.0
1 haslanmis but
Ceyrek haslanmis patates
Ara 19.0
3 yk yogurt yarim yk keteb tohumu
Su 2 lt
Spor bitince yazarim
Menün çok ama çok güzel afiyet olsunSabah: 2 yunurta peynir 6 zeytin yarim domates yarim salatalık maydanoz acitere 3 ceviz cay
Patates dışında menün çok güzel Elifim afiyet olsunMenum
Sabah 11.30
2 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Cay
Ogle
Yok
Ara 14.30
Bi muz
Aksam 18.0
1 haslanmis but
Ceyrek haslanmis patates
Ara 19.0
Su 2 lt
Spor bitince yazarim
Sagol güzelim aksam herkes paylasmiyor sanirim liste ben pek göremiyorumMenün çok ama çok güzel afiyet olsun
Sporda beni gectin ya ceza verceksin :)Sence kizartma yermiyim kuzumne cezasi hayir olsun
Muzdan bise olmaz ki kuzum :) pattisde ceyrekti tuzsuzPatates muz hayy masallah baska varmiydi eliff
Tesekkur ederim canimMenün çok ama çok güzel afiyet olsun
Patates dışında menün çok güzel Elifim afiyet olsun
kim paylasmiyoSagol güzelim aksam herkes paylasmiyor sanirim liste ben pek göremiyorum
Tamm cnm kacamak yaptihimda en agir cezayi ver bana tamda kacamak saatleri buralarda takilmaya calisiyorum ki kacamak yapmim kayinvalidem geldi bizdr kalmaya laf arasinda 1 aya geldim falan dedi umarim gercek deildirNergis’cim harikasın canım.haydi haftaya listedesin inşallah.
Hahaha aşağılamayı boş ver kaçamak yaptığında çok pis ceza vereceğim ,sonra mırın kırın etmek yok anlaştık mı canım
Haftaya olursun inşallh.Ama meşguliyetinden uğrayamıyırsun canım ama hem özledik hem de lütfen menü bildirimi yap canım.
Tamm cnm kacamak yaptihimda en agir cezayi ver bana tamda kacamak saatleri buralarda takilmaya calisiyorum ki kacamak yapmim kayinvalidem geldi bizdr kalmaya laf arasinda 1 aya geldim falan dedi umarim gercek deildiriyi anlasirim ama 1 ay cok yaaa
Bu göreviSporda beni gectin ya ceza verceksin :)
Kacamaklar minicik oluyo zaten miktarı gunah kendine kuzumMuzdan bise olmaz ki kuzum :) pattisde ceyrekti tuzsuz
Ekmekler fazla olmus canim sabah aksam birer dilim ekmek yesen yeterli olur. Bide havuc yemesen aksam daha iyi olur sekerli cunku onun yerine yogurt sut ayran vs sivi biseyler icebilirsin. Afiyet olsun :)Bugünki menüm
11:30 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 çeri domates 4 dilim salatalik 3 bardak çay ama şekerli
15:00 2 bardak çay 2 hurma bu arada ögle yemegi yok
19:00 5 parca tavuk 2 dilim ekmek bi kase yogurt
Simdilik 10 bardak su leslie 30 dk bu saatten sonra da yesem yesem bi havuç yer yatarm biraz fazla olabilir insallah zamnla azalticam
Ceza vermeyene de ceza veriyorum
Afiyet olsun tatlım, menü güzel spor şahaneSabah: 2 yunurta peynir 6 zeytin yarim domates yarim salatalık maydanoz acitere 3 ceviz cay
tamam canım kaçamağına ceza veririmTamm cnm kacamak yaptihimda en agir cezayi ver bana tamda kacamak saatleri buralarda takilmaya calisiyorum ki kacamak yapmim kayinvalidem geldi bizdr kalmaya laf arasinda 1 aya geldim falan dedi umarim gercek deildiriyi anlasirim ama 1 ay cok yaaa
Diyenler demiş bebegim diyceklerini :) ama aksam salata da eklenbalım ben salatasız doyamouprım yaMenum
Sabah 11.30
2 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Cay
Ogle
Yok
Ara 14.30
Bi muz
Aksam 18.0
1 haslanmis but
Ceyrek haslanmis patates
Ara 19.0
Su 2 lt
Spor bitince yazarim
Amanııın en iyisi bilem 1 ay cekilmez cidden olmuyormya annenle bile bir ayndursan tartıscak zıtlascak bişey cıkıyor oyuzden bukadar uzatmasalar keske anlayıslınolup da benimkielr de öylesirler sagolsunlar geldimi gitmeyi bilmezler iyiler hoslar ama neticede kendş anna baban dedil :/Tamm cnm kacamak yaptihimda en agir cezayi ver bana tamda kacamak saatleri buralarda takilmaya calisiyorum ki kacamak yapmim kayinvalidem geldi bizdr kalmaya laf arasinda 1 aya geldim falan dedi umarim gercek deildiriyi anlasirim ama 1 ay cok yaaa
Aksam ekmegini kes bence bitanem en azından aksamları olmasın bol salata ve yogurtka da doyarsın onun yerşneBugünki menüm
11:30 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 çeri domates 4 dilim salatalik 3 bardak çay ama şekerli
Simdilik 10 bardak su leslie 30 dk bu saatten sonra da yesem yesem bi havuç yer yatarm biraz fazla olabilir insallah zamnla azalticam
Afiyet olsun canım,ekmekler çok fazla,çay şekerli,kahvaltın daha doyurucu olabilirdi.yumurta ceviz yeşillik vs ile daha çok doyardın.Bugünki menüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?