Afiyet olsun canım benimesperenzaa aaaaa yetis dacmin kooossss cigdem bana ceza vermiyooooo
Aslinda ben patatesi kacamak olarak gormuyorum. Ekmek yemedim sonucta ceyrwk patates ekmek yerine gecti
Koşş daçmiş koşşş bol bol hareket et,çiğdem kesin çok pis bölgesel çalışıyordurMenum
Sabah 11.30
2 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Cay
Ogle
Yok
Ara 14.30
Bi muz
Aksam 18.0
1 haslanmis but
Ceyrek haslanmis patates
Ara 19.0
3 yk yogurt yarim yk keteb tohumu
Su 2 lt
Spor bitince yazarim
Ekmek çok çok fazla canımBugünki menüm
11:30 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 çeri domates 4 dilim salatalik 3 bardak çay ama şekerli
15:00 2 bardak çay 2 hurma bu arada ögle yemegi yok
19:00 5 parca tavuk 2 dilim ekmek bi kase yogurt
Simdilik 10 bardak su leslie 30 dk bu saatten sonra da yesem yesem bi havuç yer yatarm biraz fazla olabilir insallah zamnla azalticam
ilk sayfayi okudum ama spor puani dikkatimi cekmedi bi tekrar bakim bundn sonra ekmegi kesmem lazm sekerli cayi da tabiAfiyet olsun canım,ekmekler çok fazla,çay şekerli,kahvaltın daha doyurucu olabilirdi.yumurta ceviz yeşillik vs ile daha çok doyardın.
Akşamki tavuklar kızartma mıydı? Akşam ekmek yerine salata yiyebilirdin hatta 3-4 kaşık bulgur pilavı bile daha iyi olurdu
Sporun iyi sayılır:
Spor puanın:90
Spor yarışmamız var canım.ilk sayfada da puan hesaplamaları var .bundan sonra spor puanınla yazıpfattylamb94 etiketlersen iyi olur
Tabikide degil kuzummm ben size ihanet etmem tabisi kendimedeAfiyet olsun tatlım, menü güzel spor şahaneKarnıyarık kızartma değildir .
Canım evet sen fitcivcivi yazmadığın sporların ile bile yendinesperenzaa rakipleri değiştirdin mi? Bir de bu hafta için ben fitcivciv e ceza mı verecem. Benim yazmadığım sporlarım da vardı..
Canım ilk sayfadan bakmak zor oluyorsa bu fotoyu tlf.nuna kaydet oradan bakıp hesaplarsınilk sayfayi okudum ama spor puani dikkatimi cekmedi bi tekrar bakim bundn sonra ekmegi kesmem lazm sekerli cayi da tabi
Sabah
2 yumurta haslnms
1 avuc peynir
2 ceviz
Domates salatalık maydonoz
2 kuru kayısı
Oglen
1 kahve nescafe malesef
Aksam16.00
Bol semizotu salat
Havuclu yogurt
2 kasık sebzeli bulgur
21.0
3 erik
bende tam bakip ekran fotosunu cekip kaydettm sende aynisini atmissn cok tesekkurler canm boyle daha kolay olacakEki Görüntüle 2138987
Canım ilk sayfadan bakmak zor oluyorsa bu fotoyu tlf.nuna kaydet oradan bakıp hesaplarsın
Rica ederim canımbende tam bakip ekran fotosunu cekip kaydettm sende aynisini atmissn cok tesekkurler canm boyle daha kolay olacak
Afiyet olsun canim aksami erken yemissin. Acikmadiin mi?Sabah
2 yumurta haslnms
1 avuc peynir
2 ceviz
Domates salatalık maydonoz
2 kuru kayısı
Oglen
1 kahve nescafe malesef
Aksam16.00
Bol semizotu salat
Havuclu yogurt
2 kasık sebzeli bulgur
21.0
3 erik
Afiyet olsun canim uydurma lahana yemegine bayildimMenüm
09:30 limonlu su
10:30 peynirli yeşil soğanlı omlet(2 yumurta ile) zeytin,domates,salatalık,
1/4 muz, 4 ceviz,yeşil çay
13:00 Duble Türk kahvesi
17:00 Sütlü Türk kahvesi
19:00 uydurma lahana yemeği ,salata,yoğurt
(Lahanayı,bol soğan,sarımsak,kereviz yaprakları ile pişirdiğim uydurma bi yenek,bol limonla tadı fena olmadı hatta sevdim bile denebilir
Su:2,5 ltyi geçti
Spor bitmedi
O gri elbiseli senmisin kuzum sen n3 gzel biseysin oyle fistikkkkElifim üst tarafım ince olduğu için öyle çıkıyo ya bacaklarim falan baya bi kalın basen ve bacak eritmek zor göbek kadar kolay gitmiyo
Uydurukran bi yemek yapayım dedim tadı güzel oldu da gazı fenaAfiyet olsun canim uydurma lahana yemegine bayildimismide guzel olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?