• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

mrb cnm hoşgeldin ben irem memurum 1 kızım var 2.5 yaşında takımımız çok başarılı aynı zamanda eğlencelidir

hızlı başladın :nazar::nazar::nazar::nazar:[/QUOTE
hoşbulduk cnm ewet yaa ortam çook güzel acıkcası şımarık bayanlar fln olur dalga gecerler diye düşünüyodumda öyle kimse görmedim :nazar: biraz hızlı başlayım dedim malum beril77 geçicem ya :1: regl de yeni bitti bakalım ne olucak

mesaj 4:
galiba yeni bi arkadaş gelmiş. kendimi tanıtayım onun için. ismim ilknur 28 yaşındayım. bursada oturuyorum. 5 yaşında (kendisi 6 olduğunu iddia ediyo) bi kızım var allah bağışlarsa. normalde tekstil teknikeriyim ama bi büfem var gerçi onuda işletmiyorum yaa:1::1: ay ne komik oldu. ev hanımıyım. bu kadaaar öpücüklerimi sunuyorummmm :54::54::54::54:

yeni arkadaş ben oluyosam memnun oldum ben degilsemde ben yine de memnun oldum :1: bende 2 yıllık tekstil okudum bıraktım modelistim ama bu sene tekrar sınava giricem bu arada Allah bagıslasın yawrunu benım de 17 aylık bi oğlum var 2 yıllık ewliyim ist. yasıyorum

bayanlar yaaa hani nugget.lar var ya tavuk :) onlar kilo yapar mı ben pek tavuk yiyemiyorum eti cok sewiyorum ama onun coguda zarar bundan yesem ( yiyorumda) acaba kalorisi war mı ?

kımse yok mu ya huu tek ben gırdım bugun artı puan Isterım :1: yaa ben bı soru daha sorucam aklıma gelmısken ben dıyetısyene gıttım bı sure bundan ıkı hafta faln once 1 ay, ama hıc zayıflamadım:( tam tersı kılo aldım we bıraktım bana altı ogun cok dedıkce hayır dewam dedı ya ben bekarkende dıyet yapardım hıc altı ogun yemezdım we gayet ıyı werdım hanı 2 ogun sunnetya ben onu prensıp edınmıstım halada fıkrım aynı sabah ogle ok. ama aksam yemek ıstemıyorum tabı gun ıcınde elma vs. yıycem sız ne dıyosunuz bu konuda bu arada tlfndan gırıyorum seslı harf sıfır turkceyı katlettım kusuruma bakmayn artık:)))

selam kızlarrr bugün dısarda olduğum için menum çok kötüydü.

sabah 1 muz

öğle ayvalık tostu ayran :(

aksam CEZA sadece 2 mandalina...

Selam bayanlarrrr...bugün ilk kez lazere gittim hadi bakalımm hayırlısıı :31: Bacaklarım biraz acıyor sürtündükçe hala.. gelince de baya uyudum yeni yeni kendime geliyorum tipik haftasonu miskinliğimmm :9::9: Bugün spor yapcaktım ama duş almam yasak o yüzden yarına erteledim haberiniz olsunnn yoksa kaçmam ben spordaaann :52: :9:

canım bende kavitasyon için lazere gitmek istiyordum.. sen epilasyon için gidiyorsun sanırım

lazerin sence zararı varmı ? ben daha evlenmediğim için yumurtalıklara zarar verıyormuş dıolar... onun için kavitasyondan vazgeçmişttim. sen sağlıklı buluyormusun ?

Hamlık geçince bak gör haydarla nası mutlu mesut yaşıycanızzz :8::8: Ay sen de alemsin ayolll haydar diyorr :9::9::9::21::7:
ay harbi bazen esimde ne alemsin diyor
sanirim cok genis bir hayal alemim var
ama bugun esimin suratini gorecektiniz
giyindim sauna esofmanlarimi nereye gidiyon dedi
iceri haydara binecem dedim
sok sok sok deli olduma inandi artik herifim yaaaaaaaaaa
mrb cnm hoşgeldin ben irem memurum 1 kızım var 2.5 yaşında takımımız çok başarılı aynı zamanda eğlencelidir

hızlı başladın :nazar::nazar::nazar::nazar:[/QUOTE
hoşbulduk cnm ewet yaa ortam çook güzel acıkcası şımarık bayanlar fln olur dalga gecerler diye düşünüyodumda öyle kimse görmedim :nazar: biraz hızlı başlayım dedim malum beril77 geçicem ya :1: regl de yeni bitti bakalım ne olucak
tabiki simariyoruz bebegim amma simarman icin kilocuk verecen ya..............
ha bana yetisirsin merak etme benimde gecmisim eski degil azim tatlim
ben inaniyorum ki ikimiz beraber diplama alacaz burdan
sana kiyamam fistigim sen benim kilodasim sin
yupiiiiiiiiiiiii turkce sayemde yeni bir kelime daha kazandi=kilodas

bayanlar yaaa hani nugget.lar var ya tavuk :) onlar kilo yapar mı ben pek tavuk yiyemiyorum eti cok sewiyorum ama onun coguda zarar bundan yesem ( yiyorumda) acaba kalorisi war mı ?
olmazmi seker
kalorisini bir yana birak ne oldu belli degil resmen talasin sikistirilmis hali
ama istersen sana tarifler veririm yersin yada balik ye...........

kımse yok mu ya huu tek ben gırdım bugun artı puan Isterım :1: yaa ben bı soru daha sorucam aklıma gelmısken ben dıyetısyene gıttım bı sure bundan ıkı hafta faln once 1 ay, ama hıc zayıflamadım:( tam tersı kılo aldım we bıraktım bana altı ogun cok dedıkce hayır dewam dedı ya ben bekarkende dıyet yapardım hıc altı ogun yemezdım we gayet ıyı werdım hanı 2 ogun sunnetya ben onu prensıp edınmıstım halada fıkrım aynı sabah ogle ok. ama aksam yemek ıstemıyorum tabı gun ıcınde elma vs. yıycem sız ne dıyosunuz bu konuda bu arada tlfndan gırıyorum seslı harf sıfır turkceyı katlettım kusuruma bakmayn artık:)))
suana inaniyorum verdigim kiloyla tecrube ettim az ye cok sayida ye
eger aksam yemezsen sabaha ac uyanirsin
hem uyurken bile kal harciyorsun
kaliteli bir uyku icin ac uyuma derim yavrum yaaaaaaaaa
hani bir soz var
sabah pasalar gibi ye
ogle orta direk ol
aksam fakir ye derler ya
o misal

bu arada nuggetın kalorısını ogrendım 6 tanesı 260 kalorıymıs :(
birde buna yagda kizartmayi ekle

canım bende kavitasyon için lazere gitmek istiyordum.. sen epilasyon için gidiyorsun sanırım

lazerin sence zararı varmı ? ben daha evlenmediğim için yumurtalıklara zarar verıyormuş dıolar... onun için kavitasyondan vazgeçmişttim. sen sağlıklı buluyormusun ?

3 tane nur topu gibi cocugum olduguna gore buna hikaye diyelimmi
arti evlendiginde korkunc bir rahatlik oluyor
adam seni hic bakimsiz gormuyor hep kaymak gibisin yaaaaaaaaaaaaa
yaptir bacim kilolar killar hersey yollayalim:52::52::52::52::52::52::52:

sabah
bir dilim peynir
yesillik
1 dilim ekmek
1 yumurta
ogle
1 tb. haslama ispanak yagsiz tuzsuz
1 sb. yogurt
ara
1 yesil elma 1ceviz
aksam
1 buyuk dilim izgara et
1kasik bulgur plavi
salata
yogurt
kozlenmis sebze
ara 3 findik 1kuru incir 1mango

30 dakika tempolu haydarda yuruyus
20 mekik artirmaya caliyiyorum yuklenince sezeryan oldugum icin tedirginim sanirim yarim mekik yapsam daha iyi

Sana artı artı puanlaaarrr :46: Kuzenime ziyarete gittik ben de giremedim bugün ya gene...:53:

bu arada nuggetın kalorısını ogrendım 6 tanesı 260 kalorıymıs :(

Hmmm..baya da var..tabi diyene bak diycen de ne kadar sık yediğine bağlı tabi yaa..bi de beroşu dinle sen bence de daha sağlıklı tariflerden dene :34:

Evet canım ben epilasyona gidiyorum,yeni başladım da..Valla ben zararlı buluyorum başlamadan da baya araştırdım, kadın doğum doktorlarına da sordum, hiçbir zararı yok dendi,ya bismillah dedim girişştim ben de :34::9:

3 tane nur topu gibi cocugum olduguna gore buna hikaye diyelimmi
arti evlendiginde korkunc bir rahatlik oluyor
adam seni hic bakimsiz gormuyor hep kaymak gibisin yaaaaaaaaaaaaa
yaptir bacim kilolar killar hersey yollayalim:52::52::52::52::52::52::52:

Aaa lazer epilasyon mu her yerin??? Sonuçlarını neyle yaptırdığını çok merak ettimmm..bana yazz ya da özelden yaz beroşşş.. :34::34:

Saat 12 yi geçti diyee dünkü menüm diyorum :

Sabah:
1 poğaça
biraz peynir
azcıkk reçel
2 zeytin
1 bardak süt
1 bardak şekersiz çay

Öğlen:
1 muz

Akşam:
1 tabak mantı
biraz da tavuk
çok azzz kabak tatlısı
1 Türk kahvesi (şekerli )

Su:1 lt. Spor:yokkk

Akşam misafirlikteydik yine iyi kurtardım ama artık toplamam lazım iyi saldım hee bi kaç gündür kızın bana ceza verinnn:47::53:

Son düzenleme:
sabah
bir dilim peynir
yesillik
1 dilim ekmek
1 yumurta
ogle
1 tb. haslama ispanak yagsiz tuzsuz
1 sb. yogurt
ara
1 yesil elma 1ceviz
aksam
1 buyuk dilim izgara et
1kasik bulgur plavi
salata
yogurt
kozlenmis sebze
ara 3 findik 1kuru incir 1mango

30 dakika tempolu haydarda yuruyus
20 mekik artirmaya caliyiyorum yuklenince sezeryan oldugum icin tedirginim sanirim yarim mekik yapsam daha iyi

Valla menülerine de kilo verişine de hayranım beroş yaaa...harika gidiyorsun Allah bozmasınnnn...:nazar::nazar:
Menü yazanları topluyorum ama farkettiğim üzere hergün herkes yazmıyor malesef...

Son düzenleme:
günaydın kızlaaar
dün akşam menümü yazamadım
çok uykum geldi erken yattım
dünkü menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
2 ceviz

öğlen
5-6 galeta kaç kalori acaba çokmu
akşam
5 köfte biraz patates(fırında ama)

Selam bayanlarrrr...bugün ilk kez lazere gittim hadi bakalımm hayırlısıı :31: Bacaklarım biraz acıyor sürtündükçe hala.. gelince de baya uyudum yeni yeni kendime geliyorum tipik haftasonu miskinliğimmm :9::9: Bugün spor yapcaktım ama duş almam yasak o yüzden yarına erteledim haberiniz olsunnn yoksa kaçmam ben spordaaann :52: :9:
lazer epilasyon süper bişey tamamen kurtuluyosun o dertten ama bende sağlığa zararlı diye duymuştum umarım değildir

selam kızlarrr bugün dısarda olduğum için menum çok kötüydü.

sabah 1 muz

öğle ayvalık tostu ayran :(

aksam CEZA sadece 2 mandalina...

böyle kendi cezamızı verince ii oluyo

yok anacim et ezigiymis benimki
yine bulustuk haydarla(bu arada yurume bandimin adini haydar koydum.... mesela yamasir makinemin adi pakize supurkemin adi dombili sulo dur.........yani herseye bir isim takarim)
30 dakika daha yurudum hemde iyi bir tempoda sonra dus aldim ay ondan sonra uyku diye oldum ya totosum nasil agriyor bir bilseniz
agriyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:1::1::1::1::1::1::1::1:haydarmı çok komik ya ilahi beroş

cok pis hirs ettim
bu hafta iyi bir kilo verirsem kendime cilt bakimi manikur vs. hediye edecem

evt çok ii yöntem bende bu hafta istediğim kiloyu veriyim istediğim bişey alcam

Burda hemen karışmak istiyorum.
Ben kaptan olmuyorum kızlar. :112: Olamıyorum. :31: Çünkü ben çok fazla izin alıyorum. :17: Mesela 2 hafta sonra izin alıcam yine. Dönüşümün 1 aydan 2 aya kadar yolu var. :37: O sebepten başka adaylar belirleyin. :112:

Gel hadi, bekliyoruzz. :10::10:

Kuzucm, kendimle karşılaştırdığımda fena değil bence. :112:
Ama objektif baktığımda,
Poğaça mı? :53: Hem de 2 tane. :20:
Sonra kızartma! :45: Fırında, ızgara, haşlama daha bir tercih mevzusu cnm. Kızartmalardan mümkün olduğunca uzak duruyoruz. :112:
Bir de tatlın var! :19: Daha ne olsun be kuzum. :35:
Cümleleri çıkar ağzımdan objektif baktığımda. :24:
(Bugün mızrak çıkarasım gelmedi. Ben bunları yazim sen mızrakları anla. :9:)

Sen yanlış görmüşsün cnm. Gayet de birinciyiz. :64::64:

Sen yine de yetişmeye çalış kuzum. :8: Beril de sadece 2 hafta önce senin kilondaydı. :112: Sen sıkı tutarsan beril in regl döneminde kapatırsın aradaki farkı. :32:

Tabii ki aslolan hepimizin güzel kilolar vermiş olması. :32:

Sıralama mevzusunda da cnm Püsküüt zaten sana cvp vermiş, sen de okumuşsun. :112: Ben bir de takımdaki diğer arkadaşlar için geçeyim bu hatırlatmayı. :31:
Arkadaşlar Etap birincileri (Gerek takım bazında gerek bireysel olarak) yüzdesine göre seçiliyor, verdiği kiloya göre değil. :112: Bu konudaki Püsküütün Beril e yazdığı mesajı da kopyalıyorum hemen. Daha açıklayıcı. :112:

Cnm mekiğin bele zarar verebildiğine dair bazı bilgiler mevcut. :44: Ama seninki vücudunun hamlığından kaynaklanan kas ağrısı da olabilir. :112: Yani onu sen daha iyi bilirsin. Ama kas ağrısıysa vazgeçme. Devam ettikçe vücudun hamlığı atar, ağrın biter. :112:

Cnm akşama madem kahvaltılık yiyeceksin, en azından yanına biraz peynir ve ya yumurta da ekle bence. :112: Protein tok tutar. :112:
canım eşimin gazabına uğradım yemekte sebzeden bıkmış mecburen köfte yaptım yanına oturmazsam surat yapıyo erken gelince beraber yedik mecburen. poğaçaya gelince avuç içi kadardı kızımın okulundan istediler tadına bakayım derken 2 tane girmiş ağzıma tatlı da işaret parmağımın kalınlığında 3/2 si kadardı. bu arada hakkaten 1. mişiz ben yanlış görmüşüm. hadi kızlar haftaya da birincilik bizim kaptırmak yok. üçleyelim lütfeeen:10::10::10:
yeni arkadaş ben oluyosam memnun oldum ben degilsemde ben yine de memnun oldum :1: bende 2 yıllık tekstil okudum bıraktım modelistim ama bu sene tekrar sınava giricem bu arada Allah bagıslasın yawrunu benım de 17 aylık bi oğlum var 2 yıllık ewliyim ist. yasıyorum
canım kusura bakma ismini hatırlayamadığım için yeni arkadaş dedim. çok memnun oldum ben de bugün yarın daimi burdayım inşallah kota yüzünden bi tek gündüz girebiliyorum.
ah canım yaa şu telefondan bi ben giremiyorum yaaa. şifreyle nicki nereye yazıyosun bende o çıkmıyo misafir gibi sizin yazdıklarınızı okuyabiliyorum sadece
Valla menülerine de kilo verişine de hayranım beroş yaaa...harika gidiyorsun Allah bozmasınnnn...:nazar::nazar:
Menü yazanları topluyorum ama farkettiğim üzere hergün herkes yazmıyor malesef...

bende hayranım beroşun menüsüne valla iyi ayarlıyo kendini.

mesaj 2:
günaydın kızçeler günaydın iremcim. yaa benim kota hala açılmyo deli etti beni şimdi kahvaltıya kaçıyorum. kahvaltıdan sonra tekrar deniycem. öpüyorum hepinizi....

Saat 12 yi geçti diyee dünkü menüm diyorum :

Sabah:
1 poğaça
biraz peynir
azcıkk reçel
2 zeytin
1 bardak süt
1 bardak şekersiz çay

Öğlen:
1 muz

Akşam:
1 tabak mantı
biraz da tavuk
çok azzz kabak tatlısı
1 Türk kahvesi (şekerli )

Su:1 lt. Spor:yokkk

Akşam misafirlikteydik yine iyi kurtardım ama artık toplamam lazım iyi saldım hee bi kaç gündür kızın bana ceza verinnn:47::53:
sanki verilen cezalari yapiyorsunuzda ama neyse en azindan cukulatalarini goremiyorum artik tatli yememissin bebikkim
haftaya bir kilo vermeyin giderim bu topikten
her yerim lazer epi canim bebek gibiyim valla cok rahat oluyor hatta ekonomikte buluyorum en kotu ayda bir kere agda ya gitsen en kotu 100 lira hadi birde biyik cene olsa 20 lira bunu yila dok yaklasik yilda 1400 lira atri birde o killar cikmaya baslayinca etek giyemen kocayin eline diken diken deger
jilet yapsan omaz uzasin diye beklersin oooooooooooooooo ooooooooooo
en iyisi kurtulmak omur boyu bence evlenmeden en iyisini yapiyorsun ama hamislikte kil kokleri kendini atesliye biliyor hormon degisiminden dolayi bende biraz cikti ama almasam bile olur yani dr.da mercimegim yasini doldurmadan mudahale etme diyor hem emzirme donemindeyim ya

sagolasin bebegim kelebegim hiltonum
okuyorum kendimi taniyorum birde sofradakilerden ayri bir sey yeyip psikolomizi bozmak istemiyorum bir
o gun evdekilerin yedini yiyorum sadece biraz yagsiz yapiyorum ailece alistik yani
esim yapamazsin diyordu simdi kis kis guluyorum hatta tartiyi gozune sokasim geliyor
lazer epilasyon süper bişey tamamen kurtuluyosun o dertten ama bende sağlığa zararlı diye duymuştum umarım değildir

böyle kendi cezamızı verince ii oluyo

:1::1::1::1::1::1::1::1:haydarmı çok komik ya ilahi beroş

evt çok ii yöntem bende bu hafta istediğim kiloyu veriyim istediğim bişey alcam
bu super bir motivasyon bence
gerci ben once o cuvallari atmayla ise basladim ama
her hafta bir alt bir ust giysimi cope yolluyom
ama bu hafta 10.kilo olursa verdigim yani istedigim kilonun yarisi kendimi simartacam
hem yilbasida geliyor
1.5 yildir alis veris merkezlerinden kactim yaaaaaa
cekilin ben geliyorum ulennnnnnnnnnnnnnnnn

canım eşimin gazabına uğradım yemekte sebzeden bıkmış mecburen köfte yaptım yanına oturmazsam surat yapıyo erken gelince beraber yedik mecburen. poğaçaya gelince avuç içi kadardı kızımın okulundan istediler tadına bakayım derken 2 tane girmiş ağzıma tatlı da işaret parmağımın kalınlığında 3/2 si kadardı. bu arada hakkaten 1. mişiz ben yanlış görmüşüm. hadi kızlar haftaya da birincilik bizim kaptırmak yok. üçleyelim lütfeeen:10::10::10:

canım kusura bakma ismini hatırlayamadığım için yeni arkadaş dedim. çok memnun oldum ben de bugün yarın daimi burdayım inşallah kota yüzünden bi tek gündüz girebiliyorum.

ah canım yaa şu telefondan bi ben giremiyorum yaaa. şifreyle nicki nereye yazıyosun bende o çıkmıyo misafir gibi sizin yazdıklarınızı okuyabiliyorum sadece

bende hayranım beroşun menüsüne valla iyi ayarlıyo kendini.
askitom sen evdeki malzemeyi ozelden yada buraya yaz ben sana ayarlayim istersen

mesaj 2:
günaydın kızçeler günaydın iremcim. yaa benim kota hala açılmyo deli etti beni şimdi kahvaltıya kaçıyorum. kahvaltıdan sonra tekrar deniycem. öpüyorum hepinizi....

kis sen beni bir haftadir bekletiyorsun ya pazara gelecem diye

gunaydin canlarim
birileri gelirse canim oldugunu ogrenirde bugun hic umudum yok
arkadaslar duzen denen bir sey kalmadi farkindamisiniz
gunluk 5 mesaj bile yazilmiyor
menuler
sporlar
cezalar malesef yazilmiyor
biraz daha ozen gostersek hep beraber
zor toparlandik ve kendimize ozgu sicak bir topik haline getirdik dagilmayalim
cunku henuz kimse kilo amacina ulasmadi
persembeye ne kaldi surda
haaaaaaaaaaa
unutmadan simdi kis nisan mayis ayinda gorurum ben sizi aman yaz geliyor bikini mayo giyemiyecez
yok simidim yok totosum vs...........baslamadan
hazir bir takim ruhumuz varken gunler kisayken ki ben suanin rejim icin en uygun zaman oldunu dusunuyorum
hadi kizlar ya biraz gayret paltolarin altindan incecik cikalim

bir sey soruyoruz ve kimse cevap yazmiyor anlamiyorum
bak gene sinir yaaptim
gidip lavabolarimi sirkeleyim ben

gunaydin canlarim
birileri gelirse canim oldugunu ogrenirde bugun hic umudum yok
arkadaslar duzen denen bir sey kalmadi farkindamisiniz
gunluk 5 mesaj bile yazilmiyor
menuler
sporlar
cezalar malesef yazilmiyor
biraz daha ozen gostersek hep beraber
zor toparlandik ve kendimize ozgu sicak bir topik haline getirdik dagilmayalim
cunku henuz kimse kilo amacina ulasmadi
persembeye ne kaldi surda
haaaaaaaaaaa
unutmadan simdi kis nisan mayis ayinda gorurum ben sizi aman yaz geliyor bikini mayo giyemiyecez
yok simidim yok totosum vs...........baslamadan
hazir bir takim ruhumuz varken gunler kisayken ki ben suanin rejim icin en uygun zaman oldunu dusunuyorum
hadi kizlar ya biraz gayret paltolarin altindan incecik cikalim

günaydın cnm topikten hala anlamasdıgım kesin o konuda yorum yapamam ama bende senın gibi tam zamanı yaza kaynanın görümcelerin celmesine hazorlık diye düşünüyorum ayyy onların karsına şöyle incecik çıksam yüzüm güzel şükür birde fizik süperolur yaa uffff

Back
X