• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bebişim benim büfem var demiştim ama kaçırmışsın. dün çaışştıran ablanın işi varmış ben gittim onun yerine büfeye

oyyy sende bendensin bu hafta. bacım yemekleri yedin daha adamı ne yiyon adam sen sevinirsin uğraşıyon zayıflamak için jest yapmış. bin pişman olmuş. ama olsun iyi yapmışın bazen kafasına vurcan ki daha iyisini yapsın kocişin :9:

nenni söylim mi..? dam üstünde uneler dam üstünde uneler... ay dur bu nenni değildi. :9: uyusunda büyüsün nenni tıpış tıpış yürüsün nennniii. buda ilknur teyzesinden mercimeğe gelsin....

bencede mmiscim çok öğün atlama metobolizmayı yavaşlatırsın

aaahhh ahhh bi bildirebilsem çok iyi olacak ama bende tembellik var anam unutuyom bide. yaaa bana bi höt deyin kızlar.

oooyyyytttt kafa teyzoş ne güzeeeelllll

hangi bölüm okuyosun canım. allah kolaylık versin

ayyy imrendim valla ben çok badireler atlattığım için böyle görünce çok mutlu oluyoruum yaaaa. allah güzelliğinizi hiç bozmasın maşallah

verirsin inşallah bebişim.haftada 1 kilo ayda 4 kilo demek bi düşünsene yaza kadar 20 kilo verirsin inşallah

işteeeee bi su canavarı dahaaaa yiiiihhhhuuuu su için demeye bile gerek yok

ayyy valla benim motivasyon alt üst bana biriniz bi zılgıt çekin az önce 67.100 çıktım geçen haftaya göre kilo almışım. kızlar benim kızmanıza ihtiyacım var. acil destek istiyorum. bana güzel şeylerden bahsediin. zayıflayınca şöyle olcak böyle olcak diye ki yine aşka geleyim yoksa bu hafta + ile geleceğim ona göre

öyle ödemmiş mödemmiş olur arada. aşarız biz. bak ben sizinleyken dikkat ettim yediklerime, hemen pantolonum bol gelmeye başladı. çok giymekten değil, inceldiğimi hissettim:). ben de bugün 1 parça çikolata ile yarım baklava yedim. telafi etmekten başka çaremiz yok. bence biz bu grupla zayıflayabiliriz, istediğimiz kiloya ulaşabiliriz. pes etmek yoookk!!

mrb kızlar
iş güç anca girebiliyorum
beroş geçmiş olsun
ayyıldızım sanada
destinacım seviniyorum daha çok aramızda olmana

menüm
sabah
1 bardak süt
ara2 kuru kayısı
öğlen 1kase yoğurt
1 dilim ekmek
akşam
1 tabak kuru fasülye
1dilim ekmek
1 avuç kuru üzüm

spor
25 dk yürüyüş
10 kat merdiven çıkma-inme

Bugünkü menüm:
Sabah:
1 poğaça
1 şekersiz çay

Öğlen:
yarım tabak pilav
cacık

Akşam:
2 tabak keşkekkk :20::20:

1 porsiyon kabak tatlısı
Su:1,5 lt
Tek güzel şeyse Spor: 1 sa pilates :21:

bu saat oldu gelebildim anca

sabahleyin

kepek ekmeği şekersiz yağ biraz peynir 2 zeytin

ara 2 mandalina

öğle 1 simit bir ayran (dışardaydım)

aksam

200 gram tavuk haşlama bol salata

ara

3 mandalina

kızlar ben mandalina delisiyim mandalina kilo aldırır mı ne dersiniz ?

bana 6 cı takıma gırebılcem yazılmıs dun bende katılmak ıstedım kendımı bırde burda anlatmam gerekıyor galıba ben 91 kilo idim 2 ay da 12 kilo verıp 79 a dustum hala uyguluyorum arada durmalarla hafta da 2-3 kılo arası verıyorum benım de dıkatımı yarişma cekti katılmak istedım bu arada boyum 1,72 :)

kizlar bir davette bulundum karsilayin lutfen
bu ara fazla giremiyecem sanirim balim hasta evde hasta
mercimekte hastalanacak gibi huzursuz
ama merak etmeyin diyetteyim
ilknur basladinmi salona kuzum
burelli senin dediginle benim dedigimi yapacaklarda biz nasil zayifliyacaz bacim
hiltonum bebegim buyuk kizim inanki gecer umarim araban marttan once olur yok olmaadi benimkini alda tarotcu yalan cikmasin
ayyildizim buyuk gecmisler olsun canim inan cok uzuldum
mmis kuzum niye zayiflayamadigin sanirim duzenli yemediginden
destina takipteyim seni
gokce nerelerdesin bakiyim
yazmasamda hepinizi okuyorum
persembeye az kaldi aman DIKKAT
Davet ederken hava atiyorum kac haftadir derecedeyiz diye beni yalanci cikarmayin yolarim bakkkkkkkk
FISTIĞIM GEÇMİŞ OLSUN BEBİŞLERİNE İİ BAK İYİleştir kısa zamanda gel öpüldün:54:

bugün çarşıdaydım kendime eşofman takımı aldım yarın 9 da ilk spor günüm başlıyo inşallah sana da çok geçmiş olsun kuşum kış günü dikkatli olmak lazım dikkat et mercimeğe ve balım a öpücükleeerr

niyetim yemek organizasyonu bebiş hediye istemem diyo bende yarın bi kuaföre gidip gölge yaptırayım değişiklik olsun o na da süpriz olsun dedim ya ikimiz yada 2 arkadaş daha çağırabilirim 4 ümüz güzel bi yemek yer sinema yaparız diye düşünüyorum. yarın salata yiyeyim o zaman kendimi geceye yemeye saklayayım

ah bacım bu bikaç gündür koşturmaca halindeyim valla yarın da yokum ama sonra düzene girerim inşallah ama diyet nanay valla bende bu hafta + çıkmazsam göbek atarım kızlar bu hafta benden iş çıkmıcak ona göre beni bi motive edin kızın mızın yapın bişeyler
fıstığım biz de kutluyoruz yıldönümünü ama çok abartma tmmmmı
Bugünkü menüm:
Sabah:
1 poğaça
1 şekersiz çay

Öğlen:
yarım tabak pilav
cacık

Akşam:

1 porsiyon kabak tatlısı
takımca tatlı krizine mi girdik ne nazar değdi bence:nazar::nazar::nazar:

sabahleyin

ara 2 mandalina

aksam

ara

3 mandalina

bence menün iyi mandalina da çok fazla aldırmaz ama yinede sayıyı sınırlı tut

bana 6 cı takıma gırebılcem yazılmıs dun bende katılmak ıstedım kendımı bırde burda anlatmam gerekıyor galıba ben 91 kilo idim 2 ay da 12 kilo verıp 79 a dustum hala uyguluyorum arada durmalarla hafta da 2-3 kılo arası verıyorum benım de dıkatımı yarişma cekti katılmak istedım bu arada boyum 1,72 :)
hoşgeldin cnm bende irem 30 yaşındayım 1,72 boy kilom en son 67,7 idi 60 a düşmek istiyorum
günlük menülerini sporunu bizimle paylaşıp 2 hafta düzenli katılırsan 2. hafta takım listesine alınıyorsun ama 1 hafta bol paylaşımda bulunan arkadaşları da listeye alıyoruz
ayrıca verdiğin kilo çok i tebrik ederiz neler yaptın haftada 2-3 kg nasıl verdin anlatır mısın

merhaba sana da irem anatım nasıl haftada 2-3 kilo hata bazen 4 cıktı da oluyo ama ben kendımı o kadara bırden vermek ıcın dınledırıyorum :)

sabbah sıcak suyun ıcıne bır tatlı kaşigi elma sırkesı icerek baslıyorum bu hem yaglara yakmaya yardımcı oluyo ve hazmı guclendırıyor bırde koları cetvelim var ilk baş gunluk kaç koları almamızı hesaplıyıp onun 500 kolorı eksını yıyorsunuz benımkı 1580 koları almam gerek 1080 mesla bunu hesaplamkta ör :79*2*10 =1580 dıye 1 saat sonra bır elma yıyorum orta boy oda 70 koları saat 10 gibi biraz peynır ve yeşil çay içiyorum öglenleri corba salata yarım saat içinde yeşil çay içiyorum yeşil çay yag yakımına yardımcı aksam yemegını de 5 kadar yıyorum ve yaşil çay sonrasında kesınlıkle yemıyorum orda hangi yemegi istersem yiyorum ama şu cıps kaseleri var ya kücük boy onunla 1 kase yogurt ve yemek 1,2 yemek çeşiti demin dedgım kaseler kadar bu kadar günluk benim için :)

sabahleyin

ara 2 mandalina

aksam

ara

3 mandalina

ben de bol yiyorum mandalina. ama bakmıştım ben, en az kalorisi olan meyvelerden. mandalinanın büyük kısmı zaten su:). bu kış aylarında direncimizi yüksek tutar diye düşünüorum.

hoşgeldin, taktiklerinden bol bol faydalanmak isteriz:). çok güzel kilo vermişsin:).

mrb kızlar
iş güç anca girebiliyorum
beroş geçmiş olsun
ayyıldızım sanada
destinacım seviniyorum daha çok aramızda olmana

menüm
sabah
1 bardak süt
ara2 kuru kayısı
öğlen 1kase yoğurt
1 dilim ekmek
akşam
1 tabak kuru fasülye
1dilim ekmek
1 avuç kuru üzüm

spor
25 dk yürüyüş
10 kat merdiven çıkma-inme

menün çok güzellmiş:). merdiven inip çıkmanın çok faydası oluyor ya, bizim ev içerden merdivenli. evlendikten sonra kilo almamamı merdivenlere borçluyum:).

Bugünkü menüm:
Sabah:
1 poğaça
1 şekersiz çay

Öğlen:
yarım tabak pilav
cacık

Akşam:

1 porsiyon kabak tatlısı

kelebekk (kelebek diyorum ama adını bilmiorum pardon), pilatesi nerden yapıosun? cd falan mı, spor salonu mu? faydasını görüo musun?
menüde az biraz kaçamaklar olmuş ama pilatesle dengelenmiş sanki birascık;)).

şu kalori hesabını anlamadım 79 kilon 2*10 nerden geldi hangi rakamları çarpıyoruz

haklısın neyle oldunu yazmamişim kilon*2*10 şekinde koları cetvelini de netten cıkara bilirsiniz bu arada beyaz ekmek ve şekeri bıraktım tüzda kararı kadar yada az kulanıyorum .bırde kan gurubumum hangi gıdaları alınca kiloyu rahat verebildine baktim anlıcan baya araştirma yaptım :) kan gurubum a nagatıf atalrım vejeteryanmiş bense eti seven biriyim bunu da haftaya göre ayarladım normal bir kişi haftada 3 yemesi gerekiyosa benım 1 yemem gerekıyomus bunlara da dikat edıyorum mesale :) :)

kitap internet merak etıkce baktım ama her kez kendi bünyesıne göre ve kilosuna göre yapmalı bunları anneme yaptım uygulmada gunde bır gıda mesal saabah corba yedı aksma kadar o ertesı gun salata gıne aksama kadar o cunku dıyer dıyetler sonuç vermıyor onun ıcın tabı kometerpi alması da etken buna göre ilk baş sen vücdunun nasıl kilo verdını bulmak zorundasın yoksa az yeme ( spor yapanlar harıc duzenlı ) kilo verme olasılgı düşük benim için bende vucudumun etkılerıne bakıp neden kilo veremedımı arastırdım ordan bu sonuçlara bakma ihtiyaci duydum dıyetısyene gıtmem de sonuç vermemişti cünkü öyle yanı burcucugum :)

kızlar merhaba.bende grubunuza üye olmak istiyorum.diyet yapıyorum ama motivasyonum eksik.burası çok aktif bir grup sanırım bana yardımcı olacaktır
30 yaşındayım.2 yaşında bir kızım var.çalışıyorum.1 haftalık diyetle 3 kilo verip 60 kiloya düştüm.ilk hedef 55
normalde çok kötü beslenen biriyim.diyet öncesi sabah simit,öğlen işyerinde 4 çeşit artık ne varsa,akşam en az 2 çeşit makarna pilav ekmek ne varsa yiyordum.yatana kadar da cips kola çikolata.ayrıca işyerimde bir aburcubur çekmecem vardı.full çikolata ve kek dolu.yani ben böyle mutluydum aslında ama baktım artık pantolonlarım patlayacak gibi olmaya başladı bu işe dur demenin vakti geldi dedim.
ben ilk kiloları çok kolay veriyorum.normalde hayvan gibi:) yediğim için sağlıklı beslenmeye geçince hemen farkediyo tabi.artık abur cubur yok hayatımda.ama çikolatasız yaşayamadığım için dayanamadığımda tatlandırıcılı çikolatalardan 1 parça yiyorum.beyaz ekmek,makarna,pilav(bulgur hariç) yok artık.belli bir listem yok ama bu konuyu çok araştırmış bir insan olarak nasıl kilo verileceği hakkında epey bilgim var ama irade eksik.o da zamanla artacak inşallah.
mesela bugün sabah kepekli tost ,öğlen çorba ve bezelye yemeği yedim.gün içinde 3-4 bardak yeşil çay içiyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum.ödem filan bırakmıyor vücutta.pantolanlar direk genişliyor.ara öğün kuru kayısı yada 2-3 diyet bisküvi yiyorum.su 1,5 litre ancak içiyorum keşke 2,5 yapabilsem
ilk mesajımın destan gibi olmasından bellidir heralde ilerde çok aktif bir üye olacağım.birbirimize destek olup kurtulalım şu kilolardan.diyet kötü geliyor kulağa ve uzun süre sürdürülebilir olmuyor dolayısıyla bir yerde pes edip kiloları geri alıyoruz.benim felsefem vücuduma eziyet etmeyecek şekilde beslenip hem sağlıklı olmakhemde hoş gözümek.katı kurallarım yok.arada kaçamak yapabilirim yani duyrulur.acelem de yok.yaza kadar vaktim var.yavaş vereyimki geri almayım

Back
X