bebişim benim büfem var demiştim ama kaçırmışsın. dün çaışştıran ablanın işi varmış ben gittim onun yerine büfeye
oyyy sende bendensin bu hafta. bacım yemekleri yedin daha adamı ne yiyon adam sen sevinirsin uğraşıyon zayıflamak için jest yapmış. bin pişman olmuş. ama olsun iyi yapmışın bazen kafasına vurcan ki daha iyisini yapsın kocişin
nenni söylim mi..? dam üstünde uneler dam üstünde uneler... ay dur bu nenni değildi.uyusunda büyüsün nenni tıpış tıpış yürüsün nennniii. buda ilknur teyzesinden mercimeğe gelsin....
bencede mmiscim çok öğün atlama metobolizmayı yavaşlatırsın
aaahhh ahhh bi bildirebilsem çok iyi olacak ama bende tembellik var anam unutuyom bide. yaaa bana bi höt deyin kızlar.
oooyyyytttt kafa teyzoş ne güzeeeelllll
hangi bölüm okuyosun canım. allah kolaylık versin
ayyy imrendim valla ben çok badireler atlattığım için böyle görünce çok mutlu oluyoruum yaaaa. allah güzelliğinizi hiç bozmasın maşallah
verirsin inşallah bebişim.haftada 1 kilo ayda 4 kilo demek bi düşünsene yaza kadar 20 kilo verirsin inşallah
işteeeee bi su canavarı dahaaaa yiiiihhhhuuuu su için demeye bile gerek yok
ayyy valla benim motivasyon alt üst bana biriniz bi zılgıt çekin az önce 67.100 çıktım geçen haftaya göre kilo almışım. kızlar benim kızmanıza ihtiyacım var. acil destek istiyorum. bana güzel şeylerden bahsediin. zayıflayınca şöyle olcak böyle olcak diye ki yine aşka geleyim yoksa bu hafta + ile geleceğim ona göre
öyle ödemmiş mödemmiş olur arada. aşarız biz. bak ben sizinleyken dikkat ettim yediklerime, hemen pantolonum bol gelmeye başladı. çok giymekten değil, inceldiğimi hissettim:). ben de bugün 1 parça çikolata ile yarım baklava yedim. telafi etmekten başka çaremiz yok. bence biz bu grupla zayıflayabiliriz, istediğimiz kiloya ulaşabiliriz. pes etmek yoookk!!