- 17 Nisan 2015
- 695
- 755
- 103
- 35
- Konu Sahibi bademmelek
-
Merhaba, öncelikle Allah bağışlasın yavrunuzu insallah ,
Ben 60 aylık göndermedim, fakat Gönderen veli arkadaşımız var okulda, o Çocukta gözlemlediğim kadarıyla fikir verebilirim ; kesinlikle çok çok zorluk çekti çocuk .. Ha sene sonunda başarılı oldu mu, Sınıfı geçti mi, evet.. Ama çok yıprandı ..
Biz 48 aylıkken (4/5 yaş grubu) ana Sınıfı, 60 aylıkken (5/6 yaş grubu) hazırlık Sınıfı şeklinde iki yıl , okul öncesi eğitime yolladık kızımızı, Allah nasib ederse küçük Kardeşini de aynı şekilde yazdırmayı düşünüyorum ..
Bir de çocuk akademik olarak çok başarılı olsa bile, kendisinden büyük diğer çocuklar tarafından duygusal olarak ezilebiliyor, misal; Bizim kızımız Eylül doğumlu, aynı senenin Mart/ Nisan ayında doğan çocukları ; arada 5-6 ay fark olmasına rağmen bile , fark ediyor ; hem fiziksel olarak , hem tavırlar olarak ..
Insallah hakkında hayırlısı olsun kızınızın , başarılı bir eğitim hayatı olsun daima :)
evet doğrusu o şekilde ama bazı eğitimciler kafaOğlum Ağustos 2010 doğumlu okula bu sene gitmeyecek 61 aylık olacak seneye gidecek 73 aylıkken
Oğlumun okulu zaten bu sene onları hazırlık grubuna almadı seneye hazırlık olacak
Merhaba, öncelikle Allah bağışlasın yavrunuzu insallah ,
Ben 60 aylık göndermedim, fakat Gönderen veli arkadaşımız var okulda, o Çocukta gözlemlediğim kadarıyla fikir verebilirim ; kesinlikle çok çok zorluk çekti çocuk .. Ha sene sonunda başarılı oldu mu, Sınıfı geçti mi, evet.. Ama çok yıprandı ..
Biz 48 aylıkken (4/5 yaş grubu) ana Sınıfı, 60 aylıkken (5/6 yaş grubu) hazırlık Sınıfı şeklinde iki yıl , okul öncesi eğitime yolladık kızımızı, Allah nasib ederse küçük Kardeşini de aynı şekilde yazdırmayı düşünüyorum ..
Bir de çocuk akademik olarak çok başarılı olsa bile, kendisinden büyük diğer çocuklar tarafından duygusal olarak ezilebiliyor, misal; Bizim kızımız Eylül doğumlu, aynı senenin Mart/ Nisan ayında doğan çocukları ; arada 5-6 ay fark olmasına rağmen bile , fark ediyor ; hem fiziksel olarak , hem tavırlar olarak ..
Insallah hakkında hayırlısı olsun kızınızın , başarılı bir eğitim hayatı olsun daima :)
Herşeyden ziyade , o yaş grubu çocuklar henüz oyun çocuğu oluyor , ana sınıfında kes yapıştır & boyama derken eğleniyorlar , 1. Sınıfı dersleri o minikleri zorlar,evet doğrusu o şekilde ama bazı eğitimciler kafa
çok teşekkür ederim yorumlarınız için hepimizin çocukları başarılı olsunnn inşallah
ılkokul olacak oylemı ben bu sene bjk anaokuluna gonderdım hıc bır sekılde aradıgımı bulamadım o sebeble ya kolej olacak ya da bıldıgımız dumduz devlete gonderecegımKızım 2010 Mayıs doğumlu Eylülde 64 aylık olacak. GS nin kurasına girdik kazanırsak başlayacak. Ama kendi okuluna devam ederse bu sene hazırlık okuyacak. Okulumuz önermedi her ne kadar doğum aylarına göre sınıfa alıyorlarsa da (ki devlet okulunda böyle mi bilmiyorum) geç gitmesi çok daha avantaj.
canım kaç aydan sonra önerebilirsin peki?bir eğitimci olarak net olarak söyleyebilirim...kesinlikle göndermeyin
benım oglumun boyu uzun suanda baya uzun 5 yasında gozukmuyor annemde 1 sene bekletırsen herkez dalga gececek belkıde cocukla dıyor cunku bır sonrakı sene dahada buyuyecek dıyor. dedıgım gıbı cogu kısıde gonderıyor ama hazır olmadıgını dusunuyorumcanım kaç aydan sonra önerebilirsin peki?
oğlum 68 aylık olacak ama bende göndermek istemiyorum.erkek çocuklar için
biraz geç gönderin deniyor genelde.80 aylıkta çok geç gibi geliyor.
60 aylık çocuk tabirini de ilk kez duyuyorum :) biz tolumca genelde çocukların yaşını söyleriz ama :)arkadaşlar merhaba;
benim sorum kocamla veya kaynanamla değil kızım 48 aylık yanı 4 yasında seneye 60 aylık olacak yanı 1.sınıfa yazdırabilirim. Fakat eğitimcilerle görüştüm yazdırmayın erken diyorlar.60 aylık çocuklarını okula gönderen anneler bana bu konuda ne önerirsiniz cok arada kaldım.Şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?