- Konu Sahibi napoleon28
-
Benim de 10 yıldır çocuğum olmuyor su an tedavi surecindeyim. Evlat edinme konusunda iki tarafında aynı istekte olması gerekir ben böyle düşünüyorum zorlama ve baskıyla olmaz bu iş alınan çocuğa haksızlık olur.zaten başka türlü problemlerinizde varmış hakkınızda hayırlısı olsun. Mesleğiniz var güvendiğiniz bir para var kendi hayatınızı kurmanıza engel bir durum yok bence su andan itibaren çalışabileceğiniz yerleri araştırın izel okullar v.s...Çocuk sahibi olamamak, evlat edinmeyi asla kabul etmiyor eşim. şiddetli geçimsizlik, huzursuzluk, cinsel hayat sıfır. artık Yanyana bile oturmuyoruz. herkes ayrı yemek yiyor yatıyor.
yani umutsuz vaka.
iyiki de çocuk sahibi olamamışız.
Öğretmenlik mezunları öncelikli oluyor. Torpilden ziyade daha önce çalışmış, yarı yolda bırakmayacak ve memnun kalındanlar tercih ediliyor. Bence şansınız vardı yüksek oranda. Fakat su anda görevler verildi. Artık izne çıkan vs olursa...Ya kasiyerlik yapıcam ya da başka bir iş aklıma gelmiyor. ücretli öğretmenlik de olabilir ama hep torpilli diyorlar, tanıdıkları olanları alıyorlar diyorlar bilmiyorum. başka ne iş yapabilirim acaba? ben öğrenciliğim sırasında hep çalıştım, fastfood, çamaşır giyim filan bir sürü mağazalarda. çalışsam oralarda da çalışırım ama iyi biliyorum ki ayaklarımdan kurşun yemişe dönücem üç kuruş para için ve kpsss çalışacak halim kalmayacak. bu yüzden kara kara düşünüyorum
Ne diyeyim böyle kendim gibi görünce duyunca yine beynime bıçak saplanıyor sanki. Keşke tüm isteyenlerin olsa.. ben evlat edinmek için göt atıyorum afedersiniz ama adamda tık yok.. e ne yapalım o zaman herkes kendi yoluna.Benim de 10 yıldır çocuğum olmuyor su an tedavi surecindeyim. Evlat edinme konusunda iki tarafında aynı istekte olması gerekir ben böyle düşünüyorum zorlama ve baskıyla olmaz bu iş alınan çocuğa haksızlık olur.zaten başka türlü problemlerinizde varmış hakkınızda hayırlısı olsun. Mesleğiniz var güvendiğiniz bir para var kendi hayatınızı kurmanıza engel bir durum yok bence su andan itibaren çalışabileceğiniz yerleri araştırın izel okullar v.s...
şu ilana bakar mısınız sizce güvenilir mi? yüz okuma sistemi de varmış. yurtlarda şurda burda kalmaktan iyidir.
hep felaket senaryoları dolaşıyor kafamda. acaba burda kadınlara kötülük ediliyor mu? peşime biri takılır mı sahipsiz görüp? valla ağzını burnunu dağıtır gebertirim
Tamam olsun. Belki önümüzdeki yıl başlarım. Bu yıl da boşanmadan dişimi sıkarsam kurs parasını da afedersiniz ya seve seve ya ... verecek eşim. Vermek zorunda. Belki seneye başlarsam aman yarabbi daha da durmam burama kadar geldi illallahÖğretmenlik mezunları öncelikli oluyor. Torpilden ziyade daha önce çalışmış, yarı yolda bırakmayacak ve memnun kalındanlar tercih ediliyor. Bence şansınız vardı yüksek oranda. Fakat su anda görevler verildi. Artık izne çıkan vs olursa...
Çocuk olmamasının nedeninin üstüne gittiniz mi?bu konuyla ilgili bir çabanız oldu mu? Keşke isteyen layıkıyla bakabilecek herkesin olsa ama maalesef olmayınca olmuyor bu durum evin içinde yıpratıcı durumların yaşanmasına neden olabiliyor yaşayanlar iyi bilir bu durumuNe diyeyim böyle kendim gibi görünce duyunca yine beynime bıçak saplanıyor sanki. Keşke tüm isteyenlerin olsa.. ben evlat edinmek için göt atıyorum afedersiniz ama adamda tık yok.. e ne yapalım o zaman herkes kendi yoluna.
Yaa ne kadar motive ettiniz yaaönce bu psikolojiden çıkın
sahipsiz görmek vs hoş değil bu tabirler
bakın sizin bence psikolojik motivasyona ihtiyacınız var
çok ciddiyim kalkın en yakındaki KPSS dershanesini netten bulun ve gidip görüşün
kayıt olmayın daha bilgi alın
kantinine s gidin
oradaki insanları görün
daha geçen burada konu vardı
işi gücü evi barkı çoluğu çocuğu olan kadınlar gidiyor kursa
sizin itici gücünüz var
hiçbir şeye zaman harcamadan çalışın
eşiniz ile de kavga dövüş yok anladığım, oturun evinizde çalışın
atanın ve gidin
istemiyorum derseniz de önce derse başlayın anlaşmalı boşanma kolay iş
evet bu kaçıncı tedavimiz... olmadı olmuyor. doktor da artık olmayacak dedi.Çocuk olmamasının nedeninin üstüne gittiniz mi?bu konuyla ilgili bir çabanız oldu mu? Keşke isteyen layıkıyla bakabilecek herkesin olsa ama maalesef olmayınca olmuyor bu durum evin içinde yıpratıcı durumların yaşanmasına neden olabiliyor yaşayanlar iyi bilir bu durumu
Yaa ne kadar motive ettiniz yaa
Allah razı olsun
ama işte tv programlarında neler duyuyorum yurtta kalan öğrencilere yapılanlar, memleket sapık dolu.
ben zaten bundan sonra işe girmeden hayatımı kurmadan değil erkek, erkek sinek bile istemiyorum hepten tiksindim.
yeterki ayaklarımın üstünde duraym
belki bir atsam kendimi bu evden gerisi gelir aslında itici gücüm de var doğru
ama biraz şu psikolojiden çıkmam lazım
tek başına kadın olarak yaşamak bu memlekette çok zor.
ben yüzüğümü takmaya devam edecem parmağımdan asla çıkarmam. otobüste minibüste her yerde takılı kalsın.
şunu da düşün. türkiyede her şey sürekli pahalanıyor. 2 yıl sonra aylık 2000 den fazla harcaman olacak. hiçbir şeyin fiyatı sabit kalmazMerhabalar arkadaşlar.
boşanacak olan bir kadın
Tek bir bayan, 60 bin tl para ile kiraya çıkıp (kira İstanbul'da 800-1000 arası en fazla) elindeki eski evinin eşyası ile hayatını kuracak olursa,
toplamda en az 2000 tl harcasa kira, fatura, alışveriş v.s. her ay.
30 ay X 2.000 zaten 60.000 tl eder.
Benim bu hesabıma göre 30 ay yani 2.buçuk yılda bu para bitiyor.
bu kadın öğretmen. kpss ile 2 yılda belki de atanamayacak. başka da parası yok. başka işlere bakması lazım değil mi? ücretli öğretmenlik veya kasiyerlik artık ne olursa...
ne dersiniz? bu bayanın bu hayatta tutunma, kimseye muhtaç olmadan hem kirasını verip hem insanca yaşama ihtimali nedir?
bu bayan ben oluyorum. sadece böyle olasılıkları hesap ettiğim için düşüncelerinizi almak istedim.
teşekkürler şimdiden
içimin yağları eridi2021 sınavına çalışmaya yeni başlıyorlar. Arkadaşlarım kursa başlayalı bir ay olmadı. Madem evde ayrı takılıyorsunuz, vaktiniz de vardır. Şimdiden başlasanız çok iyi olur. Dershaneyi riskli bulursanız da evde video izleyerek bir giriş yapın, programınızı oturtun, bol bol da soru çözmeye bakın. En azından temeliniz olsun. Şayet bu sınavda iyi bir puan alamaz yahut sınavdan önce boşanmaya karar verirseniz sıfırdan başlamak yerine bir temel üzerine sıkı bir çalışma ile bir sene eve kapanır atanırsınız inşaallah. Hazıra dağ dayanmaz kısmına katılıyorum.
Sudan çıkmış balık gibi elinizdeki parayla sağa sola savrulmaktansa planlı programlı sağlam ilerlersiniz. Sınava girdikten sonra da sonuçlar açıklanana kadar bile giyim/yiyecek sektöründe işe girer mümkün mertebe elinizdeki nakiti eritmeden devam edersiniz ki atanamama durumunda bir sonraki sınava kadar geçim sıkıntısı yaşamayasınız.
Umarım düşündüğünüzden çok daha kısa sürede feraha çıkar kalan parayı çatır çatır yersiniz
Tam benim duygularıma tercüman oldunuz. Çok doğru. Daha saat 12 olmuş vaktim var gidip beyazıttan kpsss kitaplarına bakayım. İnternetim de var evde. Şimdi videolarla başlayıp sonra dersaneleri araştırmak en iyisi. boşanmasam bile bu sene geç kalmış değilim. en güzeli kendim başlangıcımı yapayım, belki de atanırım bu sene belli mi oluryaşın kaç bilmiyorum
ama bu psikoloji seni kötüye götürür
kocam olsun başımda dursun
koca olsun da soğan cücüğü olsun modunu kamçılar
o nedenle kendine güvenmek için bir yerden başlaman lazım
kızlar yurtdışına gidiyor okumaya sen neden yalnız yaşayamayacaksın
şu an acil olan sınav motivasyonu
çok ciddiyim
cebinde dolmuş parası varsa kalk git
evde oturmak insanı atıl yapar
semtini bilmiyorum ama varsa yakınlarda kursları gez böyle test kitabı satan kitapçı vs kaldı ise oralarda dolaş
diğer insanlara bak, ne umutlar var gözlerinde
sende neden bezginlik olsun
bak gül gibi mesleğin var
millet mesleksizken yola çıkıyor sen bu aşamada sadece evde oturup hayal kuruyorsun
hedefin net olsun
bu sene atanacak kadar puan almak
alamaz isen de hemen seneye özelde iş aramak
matematikçiye her yerde ekmek olur sen yeter ki biraz dişli ol
evet bu kaçıncı tedavimiz... olmadı olmuyor. doktor da artık olmayacak
Tedavi sürecide yıpratmıştır evliliginizi kesin karar verdiyseniz hakkınızda hayırlısı olsun herşey gönlünüzce olsun inşallahevet bu kaçıncı tedavimiz... olmadı olmuyor. doktor da artık olmayacak dedi.
Tam benim duygularıma tercüman oldunuz. Çok doğru. Daha saat 12 olmuş vaktim var gidip beyazıttan kpsss kitaplarına bakayım. İnternetim de var evde. Şimdi videolarla başlayıp sonra dersaneleri araştırmak en iyisi. boşanmasam bile bu sene geç kalmış değilim. en güzeli kendim başlangıcımı yapayım, belki de atanırım bu sene belli mi olur
çok teşekkür ederim çok sağolun
içimin yağları eridi
kalan parayı çatır çatır yemek miiii
valla ne güzel olurdu. yemesi dursun yetsin de başka bir şey istemem.
çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?