- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi napoleon28
-
Bulamazsınız efendim imjsn yok. O kadar düşük kira olan bölgelerde güvenlik sorunu yasarsınız. Zaten hazıra dag dayanmaz. Bu yıl 100 liraya dolan alışveriş poşeti seneye 200 liraya dolmaz. Kpss nin de garantisi yok. Bunun yerine 60 nin hiç yokmuş gibi davranıp işe girin gece gündüz de Kpss çalışınbelki 1+0 veya 1+1 e daha uygun fiyata kiralık daire de bulabilirim.
Branşınızı bilmiyorum da özel ders verebilirsiniz, egede küçük Bi kasabada yaşayıpBunu düşünmüyor değilim ama o küçük şehirlerde iş imkanım ne olacak? mesela daha uyguna 400-500 kira verebileceğim bir şehre taşınıp sınava hazırlansam acaba kazanamazsam oralarda iş bulabilir miyim?
valla edirneyi düsünmezmisin hem kiralar uygun hem modern gencler cok kimse kimseye karısmaz eee medeni toplum :))) ama merkez degil degil biraz dısardaMerhabalar arkadaşlar.
boşanacak olan bir kadın
Tek bir bayan, 60 bin tl para ile kiraya çıkıp (kira İstanbul'da 800-1000 arası en fazla) elindeki eski evinin eşyası ile hayatını kuracak olursa,
toplamda en az 2000 tl harcasa kira, fatura, alışveriş v.s. her ay.
30 ay X 2.000 zaten 60.000 tl eder.
Benim bu hesabıma göre 30 ay yani 2.buçuk yılda bu para bitiyor.
bu kadın öğretmen. kpss ile 2 yılda belki de atanamayacak. başka da parası yok. başka işlere bakması lazım değil mi? ücretli öğretmenlik veya kasiyerlik artık ne olursa...
ne dersiniz? bu bayanın bu hayatta tutunma, kimseye muhtaç olmadan hem kirasını verip hem insanca yaşama ihtimali nedir?
bu bayan ben oluyorum. sadece böyle olasılıkları hesap ettiğim için düşüncelerinizi almak istedim.
teşekkürler şimdiden
2 yıl calısmadan ıstanbulda bu parayla gecınmen cok olasılıksız kuzucan. hıc bısey ozenmem gezmem dersen yetısırsın . ogrencı olduk hepımız ne kadar parayı kısabıldıgımızi bılıyoruz :)) valla esının yanında hazırlansan kpss ye dıye bı secenek var ama bana ıtıcı gelıyo bu. ama cogu kotu seneryodan da ıyıdır dedım kendımce. yanı ayrılmıyosan calıs dersını otur odanda .. ınan bunu ayrı yasıyor gıbıyz dedıgın ıcın dıyorum yuzune bakasım yok ayrılcam dersen tabıkı senın motıvasyonnu da dusurur psıkolojık yorar ve ders calısma verımlılıgın duser bu da bı gercek.. nasıl rahat edersen oyle yapp.:)) sımdı maddıyatını dusunelım. bı manava markete haftada mınımum 100 harcarsın denedım bunu:) zararlı alıskanlıgın varsa 500 lıra elfatıhaMerhabalar arkadaşlar.
boşanacak olan bir kadın
Tek bir bayan, 60 bin tl para ile kiraya çıkıp (kira İstanbul'da 800-1000 arası en fazla) elindeki eski evinin eşyası ile hayatını kuracak olursa,
toplamda en az 2000 tl harcasa kira, fatura, alışveriş v.s. her ay.
30 ay X 2.000 zaten 60.000 tl eder.
Benim bu hesabıma göre 30 ay yani 2.buçuk yılda bu para bitiyor.
bu kadın öğretmen. kpss ile 2 yılda belki de atanamayacak. başka da parası yok. başka işlere bakması lazım değil mi? ücretli öğretmenlik veya kasiyerlik artık ne olursa...
ne dersiniz? bu bayanın bu hayatta tutunma, kimseye muhtaç olmadan hem kirasını verip hem insanca yaşama ihtimali nedir?
bu bayan ben oluyorum. sadece böyle olasılıkları hesap ettiğim için düşüncelerinizi almak istedim.
teşekkürler şimdiden
İyi de kimseniz yokken gelip oralara taşınma da mantıksız.balıkesirde kiralar ucuz değil bu aradamesela neresi olabilir? kiraların ve hayat şartlarının ucuz olduğu yer?
çanakkale balıkesir filan geliyor aklıma ama ?
Çanakkale kira açısından da geçim açısından da çok pahalı bir şehir.mesela neresi olabilir? kiraların ve hayat şartlarının ucuz olduğu yer?
çanakkale balıkesir filan geliyor aklıma ama ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?