Lamaaaaaaarrrr bak canım ilk mesajını yukarda alıntıladım. 63 kiloyıum diyormuşsun. 60 kiloya düşmek de güzel bi başarı.Aç yatıp aç gezip az yemek gerek. İnşallah canım bikaç ay sonra 60 tım şimdi 55 oldum diye yazıcaksın buraya.. Gelip paylaşman mutlu etti beni
aslında baştan çok spor yapmasam mı diyorum? büyük ihtimalle 57 58 olduğumda duraklamaya giricek kilo vermem. bünye hiç 55leri görmediği için
ben oynayabildiğim kadar oynayayım bari her gün, sonraları biraz daha sistemli bir spora geçerim, streç film sarıp 1 saat yürürüm sokakta
kızlar sabah 1 yumurta 1 dilim çavdar ekmeği
öğle 4 köfte + salata
akşam da sebze
sizce uygun dimi? sebze olarak ne pişirebilirim bi bilsem :26: taze fasülye, kabak patlıcan türlü yemeği, başka ne var?
offf 30 dk zumba yaptım kızlar feciiii terletti, streç film de sarmıştım. 1 saat yapsam süper ama şimdilik 30 dk yeterli, dünden sonra bacak ağrım geçmedi hala
tavsiye ederim kızlar zumba fitness olarak baya işe yarıyormuş hem de eğlenceli müzikli falan, kıvırma hareketleri de var mezdeke gibivideoyu da vereyim
zumba - YouTube
valla ben son sürat spora başladım hep durgunluk dönemindeyim zaten:) sabah yürüyüşleri çok rahatlatıyor elimde olsa her öğün sonrası yürüyeyim ama kalabalıkta pek sevmiyorum. Evde jillian da iyi oluyor.:)
bende sokağa çıkıp yürücem, uzaklara gidip mecburen dönmek zorunda olunca 1 saat yürümüş olurum :))
ya kızlar tatlandırıcı kullanmak diyette uygun mu? ben 5 senedir falan kahvemi tatlandırıcı ile içerim şeker kullanmamak için, şeker kullansam hemen farkediyor kilo yapıyor.
yeşil çay içmem lazım ama şekersiz mümkün değil içemiyorum ya, tatlandırıcı attım 2 tane. doktorlar günde 10 tane olabilir demiş. 2 bardak yeşil çay için günde 4 tane kullanıcam napim, yağ yağımı için yeşilçay iyiymiş içmem lazım
Canım tatlandırıcılar 4 tanesi ne kadar etki eder bilemiyecegim ama bir yerde okumuştum tatlandırıcılar vücutta yakılmıyor ama vücut o tatlandırıcıyı görünce salgıladığı enzimlerle vücudundaki diğer serbest şekerlerin yakılmasını hızlandırıyor. yeşilçay kötü değil aslında limon falan sıkarak ya da tarçınla tadını kırıp içmeyi deneyebilirsin:)
canım limonla vs her şeyle denedim yok içemiyorumkahveyi sek içerim ama bu çayları ı ıh... ılıtıp kafaya dikmem lazım, ya da dolapta soğutup mu dikip içsem bi anda acaba? :) o zaman da aynı etkiyi eder mi ki, yani sıcak olmasa da..
ya ben anladım ki benim yağ oranım yüksek, belde toplanmış hep. yanaklarım da toplu. zaten ben kiloyu yüz ve göbekten alıyorum hep. bacaklarım çöp gibi mesela etek giyince filan. yağları eritmem lazım.
bak ölçülerim:
göğüs:91
bel: 75
kalça:90
bel uçmuş gitmiiiiiş, göbek deliğinden ölçünce de 85. oy benim hiç karbonhidrat almamam lazım galiba yağ yakımı lazım bana... ay çok konuştumama çözdüm olayı benim yağ oranım yüksek
valla keşke benim de bacaklarım çöp gibi olsaa
benim şikayetim alt bölgeden olduğu için bakmadım ama jillianın 6haftada karın programı var bir bak istersen. Mekik bende baya işe yarar mesela mekik de çekebilirsin. Biraz diyetle giderler bence bacak eritmek zor çok zor((
canım illa çöp gibi bacağa gerek yok ki, annem kızar hatta gösterir yolda bak bacakları kalçası dolgun diye, kadına yakışıyor o takma o kadar, tabi yine diyetini yap illa ki incelir. ama göbek daha gıcık yabenim şikayet de üst bölgeden işte...
ya bir de çorba olarak ne içebiliriz sence? hazır çorbalar var domates yayla çorbası falan, düşük kalorileri baya.. ama diyete uygun değil diyenler var. evde neyin çorbasını yapabilirim ki hepsine un falan koymak gerekiyor galiba
Alt bacağım çok kalın o bu kadar kalın olmasa hiç sorun etmeyeceğim. üst bacağın derli toplu olmasını ben de çok severim ama alt bacağım resmen üstünden kalın elbise etek şort yakıştıramıyorum böyle olunca
Çorba olarak şehriye tarhana tavuk suyundan çorba özellikle ev yapımı şeyler içiyorum ben yağı az ya da hiç koymadan. Şehriyeyi falan içerken de tanelerinden değil suyundan daha çok almaya özen gösteriyorum. Hazır çorbalar ne bileyim ben pek kullanmam katkı maddesi muhakkak ki vardır düşüncesiyle.
Bu arada bugün adetli olmama rağmen 57,5çıktım:) dün hiç değişim yok diye çok moralim bozuluyordu ama bugün keyfim yerine geldi:)
aslında baştan çok spor yapmasam mı diyorum? büyük ihtimalle 57 58 olduğumda duraklamaya giricek kilo vermem. bünye hiç 55leri görmediği için
ben oynayabildiğim kadar oynayayım bari her gün, sonraları biraz daha sistemli bir spora geçerim, streç film sarıp 1 saat yürürüm sokakta
kızlar sabah 1 yumurta 1 dilim çavdar ekmeği
öğle 4 köfte + salata
akşam da sebze
sizce uygun dimi? sebze olarak ne pişirebilirim bi bilsem :26: taze fasülye, kabak patlıcan türlü yemeği, başka ne var?
he he heee :) valla süpersınarayıp bulmuşsun bravo küsuratı vermemişim 63,5 idim ozaman :) yanı işte kızlar isteyince oluyor hem yavaş vermek daha iyi, inşallah 58 sonra da 55 i görücem. bi de ben hiç su içmeyen biriyim. becerebilip de su içsem daha çok veririm ama içemiyorum
offf 30 dk zumba yaptım kızlar feciiii terletti, streç film de sarmıştım. 1 saat yapsam süper ama şimdilik 30 dk yeterli, dünden sonra bacak ağrım geçmedi hala
tavsiye ederim kızlar zumba fitness olarak baya işe yarıyormuş hem de eğlenceli müzikli falan, kıvırma hareketleri de var mezdeke gibivideoyu da vereyim
zumba - YouTube
Börülce bamya:)
valla ben son sürat spora başladım hep durgunluk dönemindeyim zaten:) sabah yürüyüşleri çok rahatlatıyor elimde olsa her öğün sonrası yürüyeyim ama kalabalıkta pek sevmiyorum. Evde jillian da iyi oluyor.:)
bende sokağa çıkıp yürücem, uzaklara gidip mecburen dönmek zorunda olunca 1 saat yürümüş olurum :))
ya kızlar tatlandırıcı kullanmak diyette uygun mu? ben 5 senedir falan kahvemi tatlandırıcı ile içerim şeker kullanmamak için, şeker kullansam hemen farkediyor kilo yapıyor.
yeşil çay içmem lazım ama şekersiz mümkün değil içemiyorum ya, tatlandırıcı attım 2 tane. doktorlar günde 10 tane olabilir demiş. 2 bardak yeşil çay için günde 4 tane kullanıcam napim, yağ yağımı için yeşilçay iyiymiş içmem lazım
Canım tatlandırıcılar 4 tanesi ne kadar etki eder bilemiyecegim ama bir yerde okumuştum tatlandırıcılar vücutta yakılmıyor ama vücut o tatlandırıcıyı görünce salgıladığı enzimlerle vücudundaki diğer serbest şekerlerin yakılmasını hızlandırıyor. yeşilçay kötü değil aslında limon falan sıkarak ya da tarçınla tadını kırıp içmeyi deneyebilirsin:)
valla keşke benim de bacaklarım çöp gibi olsaa
benim şikayetim alt bölgeden olduğu için bakmadım ama jillianın 6haftada karın programı var bir bak istersen. Mekik bende baya işe yarar mesela mekik de çekebilirsin. Biraz diyetle giderler bence bacak eritmek zor çok zor((
Tebrıkleer ! Ben de sanırım 61 kıloyum (tartılamıyorum tartım bozuk) ve hedeflerım sırasıyla 55-52 ve 48. Nasıl bır dıyet programın var bahseder mısın ? Ben de bu topıge katılabılır mıyım ? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?