61 kilodan 54 e düştüğüme şahit olun Diyetteyim! :)

he he heee :) valla süpersın arayıp bulmuşsun bravo küsuratı vermemişim 63,5 idim ozaman :) yanı işte kızlar isteyince oluyor hem yavaş vermek daha iyi, inşallah 58 sonra da 55 i görücem. bi de ben hiç su içmeyen biriyim. becerebilip de su içsem daha çok veririm ama içemiyorum

offf 30 dk zumba yaptım kızlar feciiii terletti, streç film de sarmıştım. 1 saat yapsam süper ama şimdilik 30 dk yeterli, dünden sonra bacak ağrım geçmedi hala

tavsiye ederim kızlar zumba fitness olarak baya işe yarıyormuş hem de eğlenceli müzikli falan, kıvırma hareketleri de var mezdeke gibi videoyu da vereyim

zumba - YouTube

Börülce bamya:)

valla ben son sürat spora başladım hep durgunluk dönemindeyim zaten:) sabah yürüyüşleri çok rahatlatıyor elimde olsa her öğün sonrası yürüyeyim ama kalabalıkta pek sevmiyorum. Evde jillian da iyi oluyor.:)

bende sokağa çıkıp yürücem, uzaklara gidip mecburen dönmek zorunda olunca 1 saat yürümüş olurum :))

ya kızlar tatlandırıcı kullanmak diyette uygun mu? ben 5 senedir falan kahvemi tatlandırıcı ile içerim şeker kullanmamak için, şeker kullansam hemen farkediyor kilo yapıyor.
yeşil çay içmem lazım ama şekersiz mümkün değil içemiyorum ya, tatlandırıcı attım 2 tane. doktorlar günde 10 tane olabilir demiş. 2 bardak yeşil çay için günde 4 tane kullanıcam napim, yağ yağımı için yeşilçay iyiymiş içmem lazım

Canım tatlandırıcılar 4 tanesi ne kadar etki eder bilemiyecegim ama bir yerde okumuştum tatlandırıcılar vücutta yakılmıyor ama vücut o tatlandırıcıyı görünce salgıladığı enzimlerle vücudundaki diğer serbest şekerlerin yakılmasını hızlandırıyor. yeşilçay kötü değil aslında limon falan sıkarak ya da tarçınla tadını kırıp içmeyi deneyebilirsin:)

canım limonla vs her şeyle denedim yok içemiyorum kahveyi sek içerim ama bu çayları ı ıh... ılıtıp kafaya dikmem lazım, ya da dolapta soğutup mu dikip içsem bi anda acaba? :) o zaman da aynı etkiyi eder mi ki, yani sıcak olmasa da..
ya ben anladım ki benim yağ oranım yüksek, belde toplanmış hep. yanaklarım da toplu. zaten ben kiloyu yüz ve göbekten alıyorum hep. bacaklarım çöp gibi mesela etek giyince filan. yağları eritmem lazım.
bak ölçülerim:
göğüs:91
bel: 75
kalça:90

bel uçmuş gitmiiiiiş, göbek deliğinden ölçünce de 85. oy benim hiç karbonhidrat almamam lazım galiba yağ yakımı lazım bana... ay çok konuştum ama çözdüm olayı benim yağ oranım yüksek

valla keşke benim de bacaklarım çöp gibi olsaa
benim şikayetim alt bölgeden olduğu için bakmadım ama jillianın 6haftada karın programı var bir bak istersen. Mekik bende baya işe yarar mesela mekik de çekebilirsin. Biraz diyetle giderler bence bacak eritmek zor çok zor((

Tebrıkleer ! Ben de sanırım 61 kıloyum (tartılamıyorum tartım bozuk) ve hedeflerım sırasıyla 55-52 ve 48. Nasıl bır dıyet programın var bahseder mısın ? Ben de bu topıge katılabılır mıyım ? :26:

Son düzenleme:

canım illa çöp gibi bacağa gerek yok ki, annem kızar hatta gösterir yolda bak bacakları kalçası dolgun diye, kadına yakışıyor o takma o kadar, tabi yine diyetini yap illa ki incelir. ama göbek daha gıcık ya benim şikayet de üst bölgeden işte...

ya bir de çorba olarak ne içebiliriz sence? hazır çorbalar var domates yayla çorbası falan, düşük kalorileri baya.. ama diyete uygun değil diyenler var. evde neyin çorbasını yapabilirim ki hepsine un falan koymak gerekiyor galiba

Alt bacağım çok kalın o bu kadar kalın olmasa hiç sorun etmeyeceğim. üst bacağın derli toplu olmasını ben de çok severim ama alt bacağım resmen üstünden kalın elbise etek şort yakıştıramıyorum böyle olunca

Çorba olarak şehriye tarhana tavuk suyundan çorba özellikle ev yapımı şeyler içiyorum ben yağı az ya da hiç koymadan. Şehriyeyi falan içerken de tanelerinden değil suyundan daha çok almaya özen gösteriyorum. Hazır çorbalar ne bileyim ben pek kullanmam katkı maddesi muhakkak ki vardır düşüncesiyle.

Bu arada bugün adetli olmama rağmen 57,5çıktım:) dün hiç değişim yok diye çok moralim bozuluyordu ama bugün keyfim yerine geldi:)

ben güzel yemek yaparım her denediğimi ilkinde tutturuyorum hatta evde iskender bile yaptım dışardakilerden güzel oldu offf ama artık yapamam tabi geçen gün ıspanak yaptım ilk kez yenmeden çöpe gitti feci acı olmuş skandal yani. çok iyi yıkamam lazımmış galiba :26: paket tarhana satılıyor hani ev yapımı, onda un falan yok mu? eğer diyete uygunsa yapabilirim onu...

adetli olmana rağmen kilon azaldıysa sen bu işi kapmışsın bitirmişsin :)) bende 2 gündür kabızlık var doğru düzgün bi şey yiyemedim diye, ıspanak çöpe gitti falan filan derken aç kaldım. karnım şiş valla. bugün markete gidip bi şeyler almam lazım aç kalınca diyet olmuyor

55 i de görcek o bünyeleeerr pes etmek yookkkk
menü çoook güzel. Akşam yemeğinde salata ye gene. ama tuzu ve yağı koyma. olabildiğince hafif yemek ye. şişkinlik olmasın hatta aç kalk yemekten:)

63.5 demişsin de ben düz 60 dedim
az kalmış kız ne varki şunun şurasında 3 kilocuukkk..
58 im bende 54 olcam 4 kilocuukkk
su bende çok içemem.
ama sabahları ilk işim sıcak suyun içine 1 dilim limon. şekersiz. sonra öğlene kadar çay falan.
şimdi 1 dilim ekmek ve yoğurt yedim.
akşamı fazla kaçırmasam daha iyi olcak ama eşim yüzünden mümkün olmuyor.:44:

bacak ağrın alışkın olmadığından canım. alışınca geçer.streç sarınca çok su kaybeder vücut su içmeyi ihmal etmemlisiinnn
izlemiştim likteki videoyu. bende denedim bikaç kez:)

Börülce bamya:)

börülce bamya da iyi gider
durgunluk döneminde kilo almıyor insan farkettinmi canım?
ben yememden kesmedim ama kilo da almadım.
görenler hep incecik olmuşsun diyo ama bana yetmiyo işte. dün burda bi konu okudum. kilo vermiş biarkadaş. sonra bünyesi aışmış sürekli kilo veriyomuş yedikçe veriyomuş. Metabolizmayı bozmayız inşallah ya. o da kötü. hatta bi tanesi de 33 kiloymuş çok üzüldüm. Şükür yinede halimize.

nerde yaşıyosun canım kalabalık olmayan park bahçe falan yokmu?

kahveyi her gün içmiyorsan sorun etme o kadar. neskafe çay bitki çayları falan şekersiz güzel oluyor. alışmak için şöyle yapabilirsin mesela; olabildiğince az koy şekeri. sonra biraz daha az. belki ilk zamanlar şeker olmadığı için içmek bile istemeyeceksin ama sonradan bikaç gün içinde kendi kendine içmeyi isticeksin. Azaltarak bırakmayı dene.
Tatlandırıcı hakkında bilgim yok ama içmesen daha iyi tabi.
Limon deneyebilirsin yeşilçayın içinde.
sallama yeşilçaysa çok bekletme rengini verince çıkar. Demleme içiyosan çok açık iç. acı oluyo şekersiz.

tatlandırıcılar hakkında bilgim yoktu teşekkür ederiz canım

Benimde bacaklarım ince. Mekik işe yarıyor sıkılaştırıyor. hele kilo verince böyle bıngıl bıngıl oluyor ya onları toparlıyor resmen

Mrb canım hoşgeldin topiğimizeee o ne demek tabiki gelebilirsin memnun edersin bizi... Diyet programımız yok canım burdaki arkadaşlarla birbirimize destek olarak, yaptığımız egzersiz programlarını paylaşarak ve zaman zaman birbirimizi eleştirerek diyete devam ediyoruz.
diyet programın olursa bizimle paylaşırsan sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…